ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΣΤΟΥΡΗ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ! ΟΙ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΦΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ “ΚΑΙΝΕ” – ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΟΛΩΝ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ, ΕΝΤΙ ΡΑΜΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    MAKELEIO 1 MAIN

    Καζάνι που βράζει θυμίζει το πολιτικό τοπίο της Αλβανίας. 

    Βαθαίνει η πολιτική κρίση στην Αλβανία, μετά τις παραιτήσεις 62 από τους 140 βουλευτές προκειμένου να οδηγηθεί η χώρα σε πρόωρες εκλογές.

    Στο στόχαστρο των πολιτών και της αντιπολίτευσης βρίσκεται η κυβέρνηση του Σοσιαλιστικού Κόμματος και ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα, μετά από τα βίαια επεισόδια του Σάββατου στα Τίρανα, με ζημιές, δεκάδες τραυματίες και  συλλήψεις.

    Βασικό σύνθημα των Αλβανών είναι η πάταξη της διαφθοράς καθώς η χώρα είναι «πρωταθλήτρια» στην Ευρώπη.

    Το «φυτίλι» των διαδηλώσεων άναψαν οι φοιτητές που είναι στους δρόμους επί σειρά εβδομάδων, με αίτημα τις μεταρρυθμίσεις στο εκπαιδευτικό σύστημα, μεταξύ των οποίων και η πάταξη εκφυλιστικών φαινομένων στα ακαδημαϊκά ιδρύματα. Η κυβέρνηση απαντά και σε αυτές τις διαδηλώσεις με καταστολή, ενώ η κοινωνική οργή οξύνει την πολιτική κρίση

    Βίντεο από τις μεγάλες διαδηλώσεις του Σαββάτου

    Στο μεταξύ νέο συλλαλητήριο έχει ανακοινώσει για αύριο Πέμπτη έξω από τη βουλή, το Δημοκρατικό Κόμμα, συνεχίζοντας τις μαζικές κινητοποιήσεις κατά της κυβέρνησης Ράμα, με μοναδικό αίτημα την παραίτηση της και τη ανάληψη υπηρεσιακής κυβέρνησης που θα προκηρύξει πρόωρες εκλογές.

    Δεν παραιτείται ο Ράμα

    Ενώ ο ηγέτης της αλβανικής αντιπολίτευσης, Μπάσα, αποφάσισε οι βουλευτές του κόμματός του να παραιτηθούν από τις βουλευτικές έδρες τους, ο Ράμα φαίνεται αποφασισμένος να μην υποχωρήσει στα αιτήματα της αντιπολίτευσης για παραίτηση.

    Η “αμαρτωλή” τράπεζα

    Ένα ακόμα θέμα που έχει προκαλέσει τεράστια δυσαρέσκεια είναι οι μετοχές που έχει η σύζυγος του Έντι Ράμα στην ΑΒΙ Bank, στη λεγόμενη “αμαρτωλή τράπεζα”. Κατηγορούν κυρίως την κυβέρνηση για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος που προέρχεται από τη μαφία και το Ισλαμικό Κράτος. Οι Γερμανοί ερευνητές που ασχολήθηκαν με αυτή την τράπεζα δίνουν πολλά παραδείγματα για το πώς το Ισλαμικό Κράτος χρησιμοποίησε την αλβανική μαφία, προκειμένου να πουλήσει νόμιμα στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ πετρέλαιο μέσω 15 δεξαμενόπλοιων.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. Argyros: ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ
      Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΦΙΑ η ΜΑΛΛΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΙΣΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΤΕΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΟΜΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ.ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
      ΥΓ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ.Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΟ ΕΛΕΕΙΝΗ ΜΟΡΦΗ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.Ο ΕΝΑΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΔΙΑΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ

    2. Αυτοι εκει πανω δεν είναι ψηφοφοροι όπως ηταν εδώ 45 χρονια που ψηφιζαν μαζι με ολο το σοι τους μπατσοκ και νουδουλα για προσωπικο συμφέρον και όχι για το γενικο καλο…για αυτό εδώ το 85-90% κανει την παπια εχουν χεσμενη την φωλια του ,καλα τα λεει ο Στεφανος και τους τα τριβει στην μουρη,και λιγα τους λεει .
      Παρτε το αποφαση η κομματοκρατια και η οικογενειοκρατια και ο κοινοβουλευτισμος πρεπει να κοπουν μαχαιρι .

    3. ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΟΤΣΙΑ!!!!!!!🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷

    4. Πότε θα καταλάβετε οτι οι κυβερνήσεις δεν παραιτούνται απ΄το πληκτρολόγιο…… Πότε ??.??

    5. Ορίστε οι Αλβανοί βουλευτές παραιτήθηκαν για να ρίξουν την κυβέρνηση επειδη δεν τον γουστάρουν. Εδώ τα λαμόγια δεν παραιτήθηκαν για την Μακεδονία. Ποιοι είναι ποιο μαφιόζοι. Οι Αλβανοί η οι 300;
      Χώρα χειρότερη και από την Αλβανία πλέον με αποδείξεις.

    Comments are closed.