ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Η ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΤΟ “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” – ΤΗΣ 28ΧΡΟΝΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΙΩΑΝΝΑΣ- ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΑΣΤΗ “ΚΑΤΣΑΒΙΔΑΚΙΑ” ΤΟΥ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ! “ΤΗΝ ΒΙΑΣΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΣΑΒΙΔΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΤΗ ΜΗΤΡΑ. ΜΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ!”

    Κοινοποίηση:
    Viasmos_Katsavidi_1

    Δεκατρία χρόνια πριν το Γαλάτσι ζούσε σε καθεστώς τρόμου με τη δράση του “κατσαβιδάκια” Αλβανού.  Ένα χρόνο πριν συλληφθεί από τις αρχές, είχε δοθεί σκίτσο του από την ΕΛ.ΑΣ προκειμένου να προστατευθούν οι πολίτες και να τον “τσιμπήσουν”. Έτσι και έγινε.  Διαβάστε την παρακάτω είδηση όπως είχε δημοσιευτεί τότε.

    Συνελήφθη ο «κατσαβιδάκιας» του Γαλατσίου (Δημοσιεύθηκε στις 26 Φεβρουαρίου 2005) 

    Ένας 35χρονος Αλβανός είναι ο βιαστής με το κατσαβίδι, ο οποίος τον περασμένο χρόνο είχε προκαλέσει πανικό σε γειτονιές της Αθήνας. Έπειτα από έρευνες τεσσάρων μηνών ο δράστης συνελήφθη στην περιοχή του Γαλατσίου. Πρόκειται για κάτοικο της περιοχής, ο οποίος δεν είναι παντρεμένος και εργάζεται κυρίως σε οικοδομές.

    Ο 35χρονος Αλβανός κατηγορείται για τον διπλό βιασμό 33χρονης μητέρας και της ηλικίας μόλις 13 χρόνων κόρης της.

    H αποτρόπαιη πράξη έγινε στις αρχές του περασμένου Νοεμβρίου. Ο κακοποιός επιτέθηκε στη μητέρα και την κόρη, ενώ περπατούσαν σε δρόμο του Γαλατσίου.

    Τις απείλησε με κατσαβίδι και τις έσυρε σε οικοδομή. Εκεί βίασε τη μητέρα και στη συνέχεια επιτέθηκε και βίασε και το παιδί. Στην Ασφάλεια, όπου οδηγήθηκε μετά τη σύλληψή του, ομολόγησε τον διπλό βιασμό.

    Viasmos_Katsavidi

    Η ιστορία της 13 χρονης που συγκλονίζει 

    “Πήγαινα στο ίδιο σχολείο με την κοπέλα τότε. Θυμάμαι έντονα το γεγονός και το έφερα πάλι στο μυαλό μου τόσα χρόνια μετά όταν άκουσα την περίπτωση της Ελένης Τοπαλούδη. Θυμάμαι ότι για ένα χρόνο φοβόμασταν να περπατάμε στο δρόμο και να πηγαίνουμε φροντιστήριο. Οι αρχές είχαν δώσει στη δημοσιότητα το σκίτσο του και είχαν γεμίσει αφίσες τα σχολεία και τα μαγαζιά με το πρόσωπό του. Ο “κατσαβιδάκιας” για ένα χρόνο κυκλοφορούσε και σουλάτσαρε ελεύθερος και ωραίος τότε. Μέχρι που εμφανίστηκε σε ένα καφενείο και τον αναγνώρισε κάποιος. Του πήρανε το ποτήρι που έπινε και οι αρχές ταυτοποίησαν το dna και έτσι τον “τσίμπησαν”. Απ ότι ξέρω βέβαια το 2007 αφέθηκε ελεύθερος. Είχα εκνευριστεί πάρα πολύ. Μα είναι δυνατόν; Τι νόμους έχουμε; Και ξέρετε γιατί σας το λέω; Γιατί η συγκεκριμένη κοπέλα όταν είχε γυρίσει σχολείο ήταν τόσο χάλια ψυχολογικά που και οι καθηγητές ακόμη δεν μπορούσαν να αντιμετωπίσουν την περίπτωσή της. Πως να μπορούσαν άλλωστε; Βέβαια την παρακολουθούσε για χρόνια μέχρι και το Λύκειο ψυχολόγος.

    720_572407_f1c41c21b6-ba0a42be10a51f6f

    Είχα σπαράξει τότε όταν έμαθα ότι της είχαν αφαιρέσει όλη τη μήτρα (έτσι είχε ακουστεί) γιατί την είχε βιάσει και με το κατσαβίδι και την κατέστρεψε την κοπελίτσα. Είχε δέσει τη μάνα της στον πάνω όροφο της οικοδομής (κοντά στη Συρακουσών) και τη μικρή στον κάτω και ανεβοκατέβαινε και τις βίαζε. Δεν γνωρίζω αν χρησιμοποίησε κατσαβίδι και στον βιασμό της μητέρας. Για τη μικρή μόνο ξέρω που πηγαίναμε μαζί στο ίδιο σχολείο. Φοβόμασταν να πάμε στα Αγγλικά τότε και κυκλοφορούσαμε με την αφίσα του. Θυμάμαι χαρακτηριστικά την οργή του μικρότερου αδερφού της που ήθελε να τον σκοτώσει. Δεν ξέρω που βρίσκεται σήμερα η “Ε”. Το μόνο που ξέρω είναι ότι στο Λύκειο είχε βγάλει επιθετική συμπεριφορά. Λογικό δεν είναι; Πως να μην αντιδράσει αυτή η κοπελίτσα; Θα μου πείτε αυτή έζησε. Ναι άλλα πώς;

    Ο Αλβανός είχε ακουστεί τοτε ότι είχε αφήσει έγκυο μια γυναίκα στην Αλβανία. Είναι κάποια γεγονότα που ποτέ δεν τα ξεχνάς ειδικά όταν έχουν συμβεί σε μια τέτοια τρυφερή ηλικία. Τέτοιοι “άνθρωποι” πρέπει να περνάνε από ηλεκτρική καρέκλα. Τίποτα άλλο. Μερικές φορές οι νόμοι που έχουμε στην Ελλάδα δεν αρκούν” εξομολογείται στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” με δάκρυα στα μάτια η 28 χρονη σήμερα Ιωάννα.

    Μ.Γ 

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. Τα εχουμε ξεχασει τα εγκληματα των αλβανων , χιλιαδες τετοια εγκληματα που περασαν στα ψιλα…. ξεχασαμε την μανα και κορη που απηγαγαν αλβανοι και βιαζαν επι μηνες…. τι να πρωτοθυμηθει κανεις . Μας ρημαξαν , και με την κυβερνηση των συμμοριτων μετα την δολοφονια Κατσιφα , εχουν επαναδραστηριοποιηθει με μεγαλυτερη μανια εναντιον μας.

    2. Ποιοί έφεραν αυτά τα τέρατα στην Ελλάδα;
      Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος !

    3. Οι αλβανονταγκεστανοί δεν έχουν καμία σχέση τόσο με τους Ιλλυριούς ούτε γενικότερα με τα Βαλκάνια και την Ευρώπη. Ήσαν ένας ανάμικτος λαός καυκάσιων και μογγόλων, γνωστοί στον Μεσαίωνα ως Αβάροι που ήρθαν στην Βαλκανική τον 7ο αιώνα μΧ. Έχουν τις ίδιες απάνθρωπες συνήθειες με τα ξαδέρφια τους, τους τουρκομογγόλους. Θα είναι καλύτερα για το ανθρώπινο είδος αν περιοριστούν σε έναν μικρό γεωγραφικό χώρο ώστε απομονωμένοι να εξαφανιστούν με φυσικό τρόπο και χωρίς την παρέμβαση τρίτων…

    4. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ ΑΝΤΙΦΕΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΒΙΑΣΤΗ ΤΗΣ ΜΥΡΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕ ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΚΗ?

    5. Ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΕΙ…. ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.

    6. καθημερινή περιπετειούλα σε μια μοντέρνα προοδευτική μεγαλούπολη του εκσυγχρονισμού, της ανεκτικότητος και των ανοιχτών συνόρων

    7. Ο ηθοποιός βίασε τον ταρίφα με σιδερένιο πέος αφού πρώτα έσκαψε τον πισινό του με λαβίδα!!!Ο Αλβανός βίασε μάνα και κόρη με κατσαβίδι και έβγαλε έξω την μήτρα του κοριτσιού.!!!Τα δυο μπασταρδα της Ρόδου αφού πήδηξαν την κοπέλα την σάπισαν στο ΞΥΛΟ και την πέταξαν στον γκρεμό,γιατί λέει είχαν διαφωνία στο ποιος από τους δυο ήταν ποιο πηδηχταρας!!!!!Ποιο κάτω στην Αυστραλία πατέρας με τον εραστή του βίαζε την δέκα μηνών κορούλα του!!!!!Σε τι κόσμο ζούμε;;; Όντως ζούμε στον κόσμο του κατσικοποδαρου αντιχριστου!!!! Πλησιάζει το τέλος πιαστε βουνά και μοναστήρια να σώσουμε την ψυχή και την ζωή μας!!!!Οσοι μπορείτε επισκεφθείτε το άγιο όρος και μιλήστε μάθετε και εξομολογηθειτε!!!Οσοι όσες δεν μπορείτε πατε στον παπά της ενορία σας ή σε οποιονδήποτε παπά σας ταιριάζει μιλήστε γνωρίστε τον Χριστό και εξομολογηθειτε!!!!Θα γίνεται άλλοι άνθρωποι…και θα λύσετε πολλά προβλήματα που σας απασχολούν!!!Μην διστάζετε…έφτασε το τέλος και η επαλήθευση των γραφών!!!

      1. Πολύ σωτά! Δυστυχώς έτσι είναι όλα αυτά! Το ξέρω πως πολλοί θα διαφωνήσουν με αυτά που θα πω, άλλα όλα αυτά γίνονται σήμερα (και αυτούς που τα προωθούν) πολέμησε ο Αδόλφος! Πιο συγκεκριμένα, δείτε το εξάωρο ντοκιμαντέρ: Adolf Hitler, The Greatest Story Never Told

        Θα ξεσκεπαστεί όλη η αλήθεια!

    8. καλα ρε παιδια πουλι δεν ειχε? και αν δεν ειχε δακτυλα δεν ειχε με το κοχλιοστροφιο? τετοια ψυχοπαθεια

    9. σωματικές βλάβες και κακώσεις σύντροφε!

    10. Με το μπαρδον,αλλα η παραπανω υποθεση ειναι παντελως ασχετη με την υποθεση της Ροδου.Το μονο κοινο ειναι οτι και στις 2 περιπτωσεις υπαρχει Αλβανος δραστης.Κατα τ’αλλα στην περιπτωση του Γαλατσιου ο δραστης απηγαγε τα θυματα απο το δρομο και απειλησε με οπλο το κατσαβιδι,στην περιπτωση της Ροδου μονη της πηγε η παθουσα με τη θεληση της στους δολοφονους της οπως ειχε παει και με αλλους 3 παλιοτερα.

      1. ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΚΑΡΑΜΕΘΥΣΜΕΝΗ ΟΜΩΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΦΙΛΕΣ ΤΗΣ…………..ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΥΜΑ

    11. δωσε μερισμα τσιπρα κ εοκ σε αυτα τα σκουπιδια που αποκαλουνται αλβανοι.μονο απτη λεξη καταλαβενει κ ο ποιο αμορφωτος ανθρωπος ποσο σκουπιδια ειναι.

    Comments are closed.