ΣΟΚ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΙΚΤΟΡ ΟΡΜΠΑΝ. ΒΟΜΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ!

    Κοινοποίηση:
    orban

    Ούγγρος πρωθυπουργός Βίκτορ Όρμπαν δήλωσε σήμερα πως η στρατιωτική επίθεση της Τουρκίας στη Συρία είναι προς το συμφέρον της χώρας του, καθώς αποφεύγεται έτσι μια αύξηση του αριθμού των προσφύγων που επιδιώκουν να εξορισθούν στην Ευρώπη.

    Στις 9 Οκτωβρίου, η Τουρκία εξαπέλυσε επίθεση στη βορειοανατολική Συρία με στόχο πολιτοφυλακή των Κούρδων της Συρίας που θεωρείται «τρομοκρατική» από την Άγκυρα.

    Σύμφωνα με την Άγκυρα, ο πρώτος στόχος των τουρκικών επιδρομών είναι να εγκαθιδρυθεί μια «ασφαλής ζώνη», ο οποία θα υποδεχθεί ένα μέρος των περίπου 3,6 εκατομμυρίων Σύρων προσφύγων που φιλοξενεί η Τουρκία από την αρχή της σύγκρουσης, το 2011.

    Ο Ούγγρος εθνικιστής πρωθυπουργός υιοθέτησε αυτή τη δικαιολογία, εκτιμώντας πως η ζώνη «έχει σταθεροποιηθεί στρατιωτικά (…) με τίμημα συγκρούσεις και μάχες» και η ύπαρξή της θα επιτρέψει στους Σύρους πρόσφυγες που βρίσκονται στην Τουρκία «να επιστρέψουν στα σπίτια τους».

    «Αν δεν πάνε εκεί, οι Τούρκοι θα ανοίξουν τις πόρτες» για να αφήσουν αυτούς τους πρόσφυγες να φύγουν προς την Ευρώπη, δήλωσε ο Όρμπαν σε συνέντευξή του στον ουγγρικό δημόσιο ραδιοσταθμό.

    «Εκατό χιλιάδες απ’ αυτούς θα πάνε στη συνέχεια στην Ελλάδα από την Τουρκία, από την Ελλάδα στα Βαλκάνια και από τα Βαλκάνια μέχρι τα ουγγρικά ή τα κροατικά σύνορα», δήλωσε ο πρωθυπουργός, ο οποίος τάσσεται κατά της υποδοχής μεταναστών.

    «Το θεμελιώδες συμφέρον της Ουγγαρίας είναι να μην συμβεί αυτό».

    Ο Όρμπαν είχε δηλώσει την περασμένη εβδομάδα πως η Ουγγαρία θα χρησιμοποιήσει βία για να εμποδίσει να μπουν παράνομα άνθρωποι στη χώρα.

    Ο ίδιος είχε δηλώσει επίσης πως πρότεινε στις Βρυξέλλες να στείλουν στοχευμένη οικονομική βοήθεια στην Άγκυρα για να ανοικοδομήσει τις πόλεις που βρίσκονται μέσα στις «σταθεροποιημένες ζώνες» και να τις εφοδιάσει με νοσοκομεία, σχολεία και κατοικίες.

    Οι χώρες της ΕΕ επέκριναν έντονα την επίθεση που εξαπολύθηκε από την Τουρκία στη βορειοανατολική Συρία. Ο Βίκτορ Όρμπαν, ο οποίος στη διάρκεια των τελευταίων ετών έχει δημιουργήσει στενούς δεσμούς με τον Τούρκο πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν, προκάλεσε τις επικρίσεις των Βρυξελλών αφού η Βουδαπέστη καθυστέρησε μια κοινή δήλωση της ΕΕ η οποία καλούσε την Τουρκία να βάλει τέλος στη στρατιωτική δράση της.

    Στη διάρκεια συνόδου στο Καζακστάν την περασμένη εβδομάδα, ο Ερντογάν ευχαρίστησε προσωπικά τον Ούγγρο πρωθυπουργό για την «υποστήριξή» του. Ο Ερντογάν πρόκειται να συναντήσει τον Βίκτορ Όρμπαν στις 7 Νοεμβρίου στη Βουδαπέστη. Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν πραγματοποιεί επίσκεψη στην Ουγγαρία την ερχόμενη εβδομάδα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. Ο/Η αυτοχθων ιθαγενης αγελης μπουγατσολανδης με αριστεροδεξιους φυλαρχους λέει:

      Ειναι η ιδια ρατσα οι ουγγροι οι σουηδοι οι φιλανδοι με τους τουρκους,οι λεγομενοι τουρανικοι λαοι.Το οτι ειναι ξανθοι και γαλανοματηδες ωφειλεται στην καταγωγη τους απο τα ουραλια-τουραλια -τουρανικοι λαοι.Σε αυτο που λεει ο ορμπαν δεν εχει αδικο.Αλλα ουτε και δικιο.Μια ασφαλη ζωνη θα μπορουσαν να δημηουργησουν και νομιμοποιουνται να τη δημιουργησουν μετα απο αποφαση του συμλουκιου ασφακειας του οηε μονον ειρηνευτικες δυναμεις του οηε και οχι η τουρκια γιατι ειδαμε τι συνεβη μεμτην κουρδησα αμαχη που την εκτελεσαν εν ψυχρω μπροστα στις καμερες στο δρομο φιλοτουρκικες δυναμεις υποστηριζομενες απο την τουρκια και η τουρκια εκανε εγκλημα πολεμου ουτε αιχμαλωτους δεν πιανει και η εισσγγεκεαςτου διεθνιυς δικαστηριου ζηταν να δικαστει ο ερντογαν για γεννοκτονια και ως εγκληματιας πολεμου.Ο ερντογαν υποστηριξε τον εμφυλιο πολεμο στη συρια με υποστηριξη τηε συριακης αντιπολιτευσης σε υλικα οπλα νοσοκομειακη περιθαλψη σε τζιχαντιστες τραυματιες αντιπαλους τουνασαντ,δεχτηκε ζιχαντιστες και τις οικογενειεςτους και τωρα παριστανει τον ειρηνευτη,απο κερδοσκοπια εχει παρει υποσχεσεις για χοτρα πακετα απο τους κελεμπιες πετρελειαδες για τη δημιουργια πολεων στιε οπιες θα στεγαστουν προσφυγεεπε,αλλαμθεκει κι αλλα απο την ευρωπαηκη ενωση με ομο εκβιασμο η μουτα ριχνετ ειτε αμολαω κατα πανωσας τα γτζιχαντιστικα σκυλια,αφου κατασευαστριες εταιριες αυτων των νεων πολεων στην ζωη ασφαλειας στη συρια θα ειναι συγγενων του.Στον ασαντ δεν τα δινουν αυταβτα λεφτα αφου του εχουν κοψει οι δυτικοι την καλημερα εχουν κλεισει πρεσβειες προξενεια.Αυτο δε σημαινει φυδικα οτι ο ασαντ ειναι προβατακι.Υποστηριξε κρυφα κια φανερα καιυποστηριζει σφαγες χριστιανω στο λιβανο ,κ.λπ.,τρομοκραρικες οργανωσεις,εχει δεχτει να φυγει αλλα θελει να εξασφαλισει οτι η συρια δεν θα πεσει σε χερια ακραιων ισλαμιστων οπως η αντιπολιτευση που εκανε εμφυλιο πολεμο στην οποια υποστηριζει μεταλλαων και ο ερντογαν οπως και ολοι οι δυτικοι αμερικανοι ευρωπαιοι νομιζαν οτι ο ασαντ θαν πεσει σε ενα μηνα ,αλλα λαθεψαν,βρηκε ευκαρια να μπει σφηνα το ισλαμικο κρατος που πηρε φαλαγγι την αντιπολιτευση και αυτο εκανε τη ρωσσια να παρει το μερος του ασαντ κατα του ισλαμικου κρατους πριν η απειλη φτασει στα ρωσικα συνορα,η ρωσια ειναι στρατηγικος συμαχος τουρκιας(S400- πυρηνικοι σταθμοι,τουρκικα προηοντα λογω εμπαργκο για κριμαια) και η τουρκια στραρηγικος συμαχος αμερικης ευρωπαιων,μετις πλατες ολων αυτων κουνιεται η τουρκια και κανει εγκληματα πολεμου και γεννοκτονιες…

    2. Προθυπουργος με αρχιδια,ενώ ο δικός μας αρχιδια πρωθυπουργός

    3. Ξεχασε ο Ορμπαν τι του εκανε ο Σουλευμαν με τον δικο μας τον Ιμπραχιμ (Παργαλι) !..Αλλα το αιμα νερο δεν γινεται…Ορμπαν και Ερντογαν(ιδια καταληξη) ειναι κοινης μογγολικης καταγωγης.Ο ανθρωπος κοιταζει το συμφερον της χωρας του.Οι δικοι μας ασχολουνται περι ανεμων και υδατων.Προσεχουμε μηπως προκαλεσουμε “ψυχικα τραυματα” ( οι ελληνες γιατροι, με την ευλογια του ΙΣΑ, τα λενε μετατραυματικα stress = “κονομες”).Aυτο δεν τους εμποδιζει να βιαζουν και κανενα ομοεθνες παιδακι.Τωρα ο κουλης προβαινει σε ομοιομορφη κατανομη στην Ελλαδα, ωστε να γινει ομογενοποιηση,οπως στο γαλα.Ετσι θα ανεβει το πολιτιστικο μας επιπεδο απο την πανεσπερμια της αφρικης και ασιας.

    4. Έτσι πράττει οποίος σκέφτεται πρώτα την χώρα του . Ποιο είναι το σοκ ; Το ότι οι άλλοι ηγέτες δεν είναι πουλημένα τομάρια σαν τους δικούς μας;;;;; Περιμέναμε δηλαδή όλοι οι άλλοι να σκέφτονται πρώτα την Ελλάδα και μετά την πατρίδα τους …; Χα ΧΑΑ ΧΑΑ
      Σαν εμάς τους μακακες που πρώτα μας νοιάζει το ” δίκιο” των Κούρδων και μετά η πατρίδα μας;;;;; Το ότι ο ερτογκαν είναι εχθρός μας δεν σημαίνει σώνει και καλά ότι δεν έπραξε σωστά .

    5. Γιατί μας κακοφαίνεται? Ο άνθρωπος αγαπάει την πατρίδα του και δουλεύει για τα συμφέροντα της. Δεν είναι σαν τους Έλληνες που περιμένουν το ξανθό γένος και τις ξανθιές μουνόψειρες να τους σώσουνε. Εδώ οι Έλληνες πολιτικοί δέχτηκαν να περιπολεί η Φρόντεξ στα ελληνικά χωρικά ύδατα. Τι να κάνει βρε μαλάκα στα ελληνικά νερά? Τον παρκαδόρο? Αν ήθελαν οι Ευρωπαίοι μπορούσαν να πιέσουν την Τουρκία να κάνει η Φρόντεξ περιπολία στα τουρκικά χωρικά ύδατα για να αποτρέπουν τις βάρκες να φεύγουν από την Τουρκία. ‘Αμα μπούνε στα ελληνικά χωρικά ύδατα τι θα κάνεις? Τον ταξιτζή και τον παρκαδόρο? Η Φρόντεξ να ξεκουμπιστεί να φύγει. Διακοπές κάνει στην Ελλάδα.

    6. Να ειδοποιήσει κάποιος τον ουνο-μογγόλο πως στην Ελλάδα έρχονται κάθε μέρα 1000 περίπου λαθρομετανάστες, μια ολόκληρη επαρχιακή πόλη κάθε μήνα και πως δεν έχουν καμία σχέση με την Συρία…

    Comments are closed.