ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: ΔΕΙΤΕ LIVE ΤΗΝ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΧΑΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ – ΙΔΟΥ ΠΩΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΟΙ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ ΣΤΟ ΠΕΚΙΝΟ ΥΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    koronoios_5

    Απόκοσμες είναι οι εικόνες που έρχονται από τηνΚίνα, όπου η εξάπλωση του κορονοϊού ανάγκασε τις αρχές να καταστήσουν υποχρεωτική την χρήση ιατρικών μασκών, σε μία προσπάθεια να περιοριστεί η εξάπλωση του ιού.

    Δείτε το παρακάτω χαρακτηριστικό βίντεο από το Πεκίνο:

    Πώς ένας ιός από την Κίνα προκαλεί χάος στον υπόλοιπο κόσμο

    Στην πρωτεύουσα της Κίνας, το Πεκίνο, οι αρχές αποφάσισαν να καθυστερήσουν την έναρξη λειτουργίας των νηπιαγωγείων, σχολείων και πανεπιστημίων, μετέδωσε το κρατικό ραδιοφωνικό δίκτυο CNR.

    7_0

    Τα μέτρα στοχεύουν στην αποτροπή της μετάδοσης του κορονοϊού της Ουχάν. Τα σχολεία είχαν κλείσει λόγω των εορτών της κινεζικής Πρωτοχρονιάς.

    Για το λόγο αυτό το Κέντρο Συστημάτων Επιστήμης και Μηχανικής (CSSE) στο Johns Hopkins University δημιούργησε έναν ηλεκτρονικό χάρτη που ανανεώνεται σε πραγματικό χρόνο παρουσιάζοντας σε διεθνή βάση την εξάπλωση του κορονοϊού, σε μια προσπάθεια να αποτυπώσει την πραγματική εικόνα της εξάπλωσης του.

    Τα δεδομένα του χάρτη στηρίζονται στις πληροφορίες που παρέχει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων, καθώς και εθνικές υγειονομικές αρχές.

    Στα αριστέρα της σελίδας, που ανανεώνεται διαρκώς, βρίσκεται ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων (αυτήν τη στιγμή βρίσκεται στα 2.019), ενώ στα δεξιά ο αριθμός των ανθρώπων που έχουν πεθάνει αλλά και αυτών που έχουν ιαθεί, 56 και 49 αντίστοιχα.

    3_9 4_4 5_2

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. Το περιβάλλον, και η ευημερία του Κινέζου πολίτου, αναβαθμίζεται συνεχώς , ενώ υποβαθμίζεται συνεχώς στις χωρες θα Δύσης οπου κυβερνούνται από απατεώνες η προδότες πολιτικούς. Μην παρασύρεστε από προπαγάνδα των εχθρών της Κίνας, που βασίζεται σε παραδείγματά πολιτών που αναλογούν σε πολύ λιγότερο από το 0,00001 του πληθυσμού.

    2. Αεροζόλ να τους ρίξετε. Μόνο έτσι θα σκοτωθεί το μικρόβιο. Άστε τις μαλακίες.

    3. Απο τους ποντικοφαγους ,φιδοφαγους και γενικα σαβουροφαγους κινεζους προερχονται ολες οι πανδημιες.

    4. Αυτό πριν διαλύσει ικανό αριθμο ανθρώπων θα διαλύσει την οικονομία τους….σκεψου να φοβάσαι να βγεις έξω, πόσο μάλλον να φας να διασκεδάσεις να ταξιδέψεις να αγοράσεις ενα τσάι να πας σε μία υπαίθρια αγορά να έρθουν τουρίστες κλπ κλπ

      1. ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΟΤΕ ΤΑ ΚΟΜΟΥΝΙΑ…ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΓΡΙΠΗ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΙΟΣ ΚΤΛ…ΑΝΕΤΑ ΠΕΦΤΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΣΠΑΡΤΑΡΑΩ ΣΑΝ ΤΟ ΨΑΡΙ ΑΝ ΜΕ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ…ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΤΛ…ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΚΛΕΙΣΤΕΙ ΠΑΛΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΝΕ

    Comments are closed.