ΣΗΚΩ ΑΝΔΡΕΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΘΕΙΣ! «ΕΜΦΥΛΙΟΣ» ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: ΚΟΝΤΡΑ ΓΙΩΡΓΟΥ – ΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ. Ο ΓΑΠ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ. ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΣΕ ΟΛΑ ΟΙ ΔΥΟ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟΙ.

    Κοινοποίηση:
    gap

    «Πόλεμο» εντός της οικογένειας Παπανδρέου προκαλούν οι εξελίξεις στο Σκοπιανό, με τον μεν Γιώργο Παπανδρέου να στηρίζει τις επιλογές Τσίπρας και τον δε Νίκο να συντάσσεται με τις θέσεις της Φώφης Γεννηματά.

    Ο πρώην πρωθυπουργός μιλά στην «Εφημερίδα των Συντακτών» του Σαββάτου (19/01) και παίρνει σαφή θέση υπέρ της λύσης που υπέγραψαν Τσίπρας και Ζάεφ.

    Ο κ. Παπανδρέου επαναλαμβάνει την άποψη που είχε διατυπώσει τον Ιούνιο του 2018 στο Πολιτικό Συμβούλιο του Κινήματος Αλλαγής, με την οποία είχε καλωσορίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών.

    «Η γνώμη μου για τη συγκεκριμένη συμφωνία είναι γνωστή, την έχω διατυπώσει πολύ καθαρά εδώ και μήνες στο Πολιτικό Συμβούλιο του Κινήματος Αλλαγής. Η πρώτη έγνοια μας θα έπρεπε να είναι η αποφυγή ενός διχασμού γύρω από ένα θέμα εξωτερικής πολιτικής, σε αυτή την περίπτωση το Μακεδονικό. Εργαλειοποίηση ενός δύσκολου ζητήματος, υπό το πρίσμα της προώθησης κομματικών συμφερόντων, έχει υπάρξει και στο παρελθόν, με καταστροφικές επιπτώσεις για τον ελληνικό λαό και τη χώρα. Αν πορευτούμε προς τις εκλογές σε ένα κλίμα διχασμού και αλληλοκατηγοριών για το ποιοι είναι πατριώτες και ποιοι μειοδότες θα είναι καταστροφή», τονίζει ο κ. Παπανδρέου.

    Λίγες ώρες ωστόσο αργότερα, ο αδερφός του και υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Νίκος Παπανδρέου, παίρνει σαφή θέση κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών.

    «Έχω σοβαρές επιφυλάξεις με τις προβλέψεις της Συμφωνίας των Πρεσπών και άρα συμμερίζομαι πλήρως τους χειρισμούς της Φώφης Γεννηματά και τις αποφάσεις των οργάνων του ΚΙΝΑΛ για την μη υπερψήφισή της από το ελληνικό Κοινοβούλιο».

    Πρόκειται ξεκάθαρα για κόντρα μεταξύ των δύο αδερφών με σαφείς πολιτικές προεκτάσεις και σκοπιμότητες.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. Παμε καλα ;;;; ξεχασαμε ποσο μας κοστισε το διαζυγιο και οι “αποζημιωσεις” στην εβραια συζυγο του ;;;;;; προυπολογισμο κρατους μας κοστισε
      Ξεχασαμε ποσο μας κοστισαν τα παλατια που εχτιζε για την νεαρη αεροσυνοδο ;;;;;
      Ξεχασαμε οτι προικισε τους μουλους του με εκατομμυρια Πανες βρακακια παμπερς ;;;;;;;

    2. Ο ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ , ΠΙΟΝΙ ΤΟΥ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ , ΑΦΟΥ ΚΑΦΡΟΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟ , ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΔΑΓΚΑΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΜΟΝΟ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΛΟΣΧΕΡΟΣ . 10 ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΘΥΜΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΠΑΤΩΣΟΥΝ . ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΒΟΥΛΗ . ΨΗΦΙΣΤΕ ΝΕΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑΞΕΙ .

    3. Δεν μπορει να σηκωθει . Το βαρος των ΠΑΜΠΕΡΣ ειναι ασηκωτο.

    4. ΑΛΗΤΑΡΑ ΤΖΕΦΡΕΥ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΟΔΗΓΟΥΜΕΘΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΣΟΥ ΑΞΕΛ ΣΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ.
      ΟΧΙ ΔΙΧΑΣΜΟ.ΟΤΑΝ ΤΟ 85% ΔΕΝ ΕΙΣΑΚΟΥΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΤΕ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΣΑΣ ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ(αν και πιστευω τετοια δεν εχετε) ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΧΑΣΜΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ.ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΦΑΣΙΣΜΟ.
      Υ.Γ.ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΣΤΩ. ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ ΘΑ ΕΙΧΤΑΤΕ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ. ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΓΥΑΛΙΑ
      Υ.Γ2 Αριστερος σημαινει λυκος ενδεδυμενος. προβια προβατου.

    5. Σκεφτείτε να σηκωνόταν ο παππούς του Τζέφρυ ο πατέρας του σκατόψυχου τι θα γινόταν. Θα αυτοκτονούσε μόλις θα μάθαινε τα κατορθώματα του υιού του και του εγγονού του. Άτιμη φάρα

    6. Όποιος λύσει το κατωτέρω σύστημα εξισώσεων θα εμπαιδώσει τον ορισμό της κωλοτούμπας:

      (ΑΝΕΛ)²=50.000.000€ •√X³/6 •(ΠΟΤΑΜΙ)³ και

      ∫lim f(μ@λακίας)ⁿ→∞ =0

      και θα αντιληφθεί γιατί η αριστερή θέση για ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ είναι ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ!!!

    7. Ναι, ο Ανδρέας ο μεγάλος Ελληνας. Ρε…μας δουλεύετε;;; Άλλος μεγάλος ανθέλληνας και ο Ανδρέας. Πάτε να μας τον βγάλετε μεγαλο ηγέτη;;; Μα δεν ντρέπεστε;;; Νομιζετε πως τρώμε κουτόχορτο;;; Αν σηκωνόταν ο Ανδρέας το πολυ πολυ να έδινε συγχαρητήρια στον γιωργακη για τα μνημόνια και στον Τσίπρα για το Σκοπιανό.

    Comments are closed.