ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! ΤΩΡΑ! ΝΤΟΥ ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤ! ΕΙΧΑΝ ΚΡΥΨΕΙ ΠΟΛΕΜΟΦΟΔΙΑ ΟΙ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ! ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΑΡΑΤΣΕΣ – ΜΟΛΟΤΟΦ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    1

    (Νεότερη ενημέρωση)

    Ωρα 17:45 

    Δεύτερο ΝΤΟΥ των ΜΑΤ σε πολυκατοικία τώρα!

    Στη Στουρναρη 4

    1

    (Προηγούμενη ενημέρωση)

    Κουκουλοφόροι επιχείρησαν να ανέβουν στις ταράτσες – Εκκαθαριστικές επιχειρήσεις από την ΕΛΑΣ

    Υλικά παρασκευής μολότοφ, αντιασφυξιογόνες μάσκες, πέτρες και άλλα «πολεμοφόδια» βρέθηκαν αποθηκευμένα σε δώμα πολυκατοικίας επί της οδού Σπυρίδωνος Τρικούπη, στα Εξάρχεια. Η αστυνομία που εντόπισε και ακολούθησε ομάδα ατόμων έως εκεί, προχώρησε σε έξι συλλήψεις. Την ίδια ώρα, η περιοχή των Εξαρχείων βρίσκεται σε ασφυκτικό αστυνομικό κλοιό και σε πλήρη εφαρμογή είναι το δόγμα της εντατικής πρόληψης.

    Τα ευρήματα στην Σ. Τρικούπη και απο drone

    Παράλληλα με την πορεία προς την Αμερικανική Πρεσβεία η οποία εξελίσσεται ομαλά, δυνάμεις της ΕΛΑΣ (ΜΑΤ, ΟΠΚΕ και Ομάδα Δέλτα) πραγματοποιούν εφόδους σε κτίρια της περιοχής Εξαρχείων. Κάθε ομάδα των αστυνομικών είναι εφοδιασμένη με τον ειδικό εξοπλισμό για τη διάρρηξη θυρών. Οι επιχειρήσεις επιτόπιου ελέγχου ξεκίνησαν από πολυκατοικία της οδού Σπυρίδωνος Τρικούπη. Η επιχείρηση στην πολυκατοικία έγινε καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ομάδα ατόμων επιχείρησε να μπει στην πολυ κατοικία. Αλλη ομάδα επιχείρησε να ανέβει σε ταράτσα πολυκατοικίας στη Στουρνάρη.

    Ακολουθούν εικόνες από τις επιχειρήσεις.

    DSC_2219
    DSC_2209_2
    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: