ΡΩΤΑΜΕ: ΠΟΙΑ Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ. ΤΟΝ 33ο ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ;

    Κοινοποίηση:
    mixalis-karamalaki

    Κάποια ερωτήματα για τον σημερινό αρχηγό της ΕΛΑΣ, που κρίνονται επιβεβλημένα για λόγους δημοκρατικής νομιμότητος και δημοκρατικής διαφάνειας.

    —-Ο Μιχάλης Καραμαλάκης, στην ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ, θεωρήθηκε το «αναγκαίο κακό» καθώς η αναβάθμισή του κρίθηκε επιβεβλημένη από την τότε επιμονή του προέδρου των ΑΝ.ΕΛ και πρώην υπουργού άμυνας Πάνου Καμμένου; Δηλαδή ο κ. αρχηγός είναι αποπαίδι, εσωτερικού εχθρού της ΝΔ και έγινε αρχηγός; Με τι δόντι; Ποιοι τον έσπρωξαν σε αυτή τη θέση; Και τελικά ποια συμφέροντα εκπροσωπεί δίπλα στον άμεμπτο κ.Χρυσοχοίδη;

    —-Στο όνομα του σημερινού αρχηγού, πίνει νερό και ο Άδωνης Γεωργιάδης, ορκισμένος εχθρός του πρώην ΥΕΘΑ; Και γιατί; Τι  μπορεί να συνδέει Εβραίους, Γεωργιάδη και τους άλλους “σκοτεινούς ποντικούς” της οδού Αχαρνών και Σουρμελή, γωνία;

    -Αληθεύει- και το έχουμε ξαναρωτήσει- ότι ο σημερινός αρχηγός ήταν παρών στο μεγάλο πάρτι που είχε κάνει ο νομικός- υπέργηρος πια- και ΤΕΚΤΩΝ 33ου βαθμού, Χρήστος Μανέας, ο άνθρωπος που ξέρει και θα πάρει το μυστικό στον τάφο του, “για το ποιοι τελικά ήταν αυτοί που σκότωσαν τον Αριστοτέλη Ωνάση;” όπως κατά κόρον, έχει γραφεί; 

    Ο Καραμαλάκης, υπηρέτησε όλη τη ζωή στον τόπο καταγωγής του, την Κρήτη και τα μοναδικά «παράσημα» που κατέκτησε ήταν αυτά από την θητεία του εκεί ως αρχισυνδικαλιστής. Μάλιστα η σύζυγός του –επίσης αξιωματικός- τοποθετήθηκε στην τουριστική αστυνομία του Ηρακλείου, χωρίς να ομιλεί καν την Αγγλική γλώσσα. Ο σημερινός αρχηγός της Κατεχάκη, ως συνδικαλιστής πάντως και μέλος παλαιότερα του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών, εκπροσώπησε τους Έλληνες Αξιωματικούς σε διάφορα ευρωπαϊκά και διεθνή συνέδρια, αλλά και σε ομάδες εργασίας και ημερίδες. Επίσης, ως μέλος του Ευρωπαϊκού Διοικητικού Συμβουλίου των Αστυνομικών Συνδικάτων (CESP), εργάστηκε σε θέματα αστυνομικής δικαιοδοσίας και εναρμόνισης των αστυνομικών και δικαστικών δομών στην Ευρώπη.

    Εδώ βέβαια παραμένει «κενό γράμμα» αν και ο ίδιος κατέχει την Αγγλική διάλεκτο, για να τα έχει καταφέρει τόσο καλά συνεργαζόμενος στα διεθνή φόρουμ! Η μοναδική του … επιμόρφωση [εκτός από τη σχολή αξιωματικών] ήταν ότι αποφοίτησε «ευδόκιμα» από το Τμήμα Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Επιτελών Στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας το 2000. Επίσης κατά το βιογραφικό του «Συμμετείχε με επιτυχία σε σειρά εκπαιδευτικών σεμιναρίων και παρακολούθησε διάφορα συνέδρια, ημερίδες και διαλέξεις σε εξειδικευμένα θέματα Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας». Χαρακτηρίζεται ως «αξιωματικός γραφείου» αφού στα είκοσι δυο χρόνια που υπηρέτησε στη μεγαλόνησο δεν φέρει καμία διάκριση για τη μαχιμότητά του. Η ανοδική του πορεία ξεκινά τον Μάρτιο του 2012 με την προαγωγή του στο βαθμό του Ταξιάρχου, όταν τοποθετήθηκε ως Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, μέχρι και τον Απρίλιο του 2014. Την 16/02/2016 προήχθη στο βαθμό του Αντιστρατήγου και τοποθετήθηκε ως Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος και σε μηδέν χρόνο … διακτινίστηκε στην Κατεχάκη όταν την 21/01/2017 τοποθετήθηκε στη θέση του Προϊσταμένου Επιτελείου του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας. Ως αντιστράτηγος, τον ενδιέφερε περισσότερο η εικόνα του και περιστασιακά εμφανίζεται να έχει αποτανθεί σε διατροφολόγους, καθώς όπως λένε δεν χωράει να καθίσει σε καρέκλα.

    Εμάς όμως δεν μας ενδιαφέρουν οι απλές, φτηνές καρέκλες αλλά εκείνες στις οποίες κάθονται τα στελέχη της ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΤΟΑΣ.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΝΕ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ Η ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΡΑΚΥΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΥΡΙΣΜΟΣ ΠΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΝΑ ΣΤΟΝ ΚΑΓΙΑΦΑ ΑΠΟ ΤΟ 74 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΥΡΗ ΝΑΝΑΙ Η ΩΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΚΑΡΑΝΩΜΑΝΛΗΔΕΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΗΝ ΕΠΤΑΕΤΙΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑ ΕΞΩ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΕΙΣ ΛΕΡΩΝΕΣΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ Α ΡΕ ΔΥΣΤΥΧΗ ΠΑΤΡΙΔΑ!!!!!!

    2. Τι λες ρε λορδα τρομαρα σου ,καλα τα σχολια σας δειχνουν ποσο ντουβάρια ειστε ,ανοιξτε και κανα βιβλιο να διαβασετε λιγο για την μασονια και μετα να κανετε σχολια καθυστερημένοι αμόρφωτοι ντενεκέδες.

    3. …. για πείτε μου παιδιά, ΠΟΣΟΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΩΝΟΙ?

    4. εξω οι μασονοι απ την ελλαδα!!Αλλα ξεχασα εχουμε τον μιστερ κουλης της μασονοδεξιας!!

    5. Αν θελεις να καταλαβεις καποιον αν ειναι Μασωνος δες την υπογραφη του. Στο τελος αφηνουν και μια τελεια- βουλα διπλα της. Οταν εγινε η ορκομωσια της σημερινης κυβερνησης η καμερα εδειχνε απο ολους τους νεους υπουργους και υφυπουργους τις υπογραφες τους. Πολλοι απο αυτους λοιπον αφηναν και αυτη τη τελεια στο τελος της υπογραφης τους. Μπορειτε να ψαξετε να δειτε το βιντεο της ορκομωσιας και θα δειτε σε αρκετες υπογραφες αυτη την τελεια. Επισης οταν κανουν χειραψια οι Μασωνοι δεν κανουν με ολοκληρη τη παλαμη αλλα μετα βιας τα 3 δακτυλα. Οποιος ειναι ανωτερος σε βαθμους απο τον αλλο Μασωνο στη χειραψια σηκωνει τον ωμο του για να δειξει την ανωτεροτητα του στον αλλον.

    Comments are closed.