“ΡΙΞΕ ΡΕ, ΡΙΞΕ”: ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΟΕΕ – ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΤΡΑΒΗΞΕ ΠΙΣΤΟΛΙ – ΤΙ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΔΗΛΑΔΗ; NA KΑΘΟΤΑΝ ΝΑ ΤΟΝ…; (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    Image2

    Τι απαντάει η ΕΛ.ΑΣ

    Σφοδρές αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι εικόνες που δείχνουν έναν ειδικό φρουρό να έχει σηκώσει το όπλο του μέσα στην ΑΣΟΕΕ, με την ΕΛ.ΑΣ. να παίρνει επισήμως θέση δίνοντας νέες διαστάσεις στην υπόθεση.

    “Μεσημβρινές ώρες σήμερα (24 Φεβρουαρίου 2020) αστυνομικός της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πειραιά μετέβη, εκτός υπηρεσίας με την ιδιωτική του μοτοσικλέτα, έξωθεν του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, για να παραλάβει οικείο του πρόσωπο.

    Στο σημείο δέχτηκε επίθεση από 30 περίπου άτομα, τα οποία τον χτύπησαν προκαλώντας του σωματικές βλάβες, ενώ επιπλέον προκάλεσαν φθορές στη μοτοσικλέτα και του αφαίρεσαν το προστατευτικό κράνος.

    Ακολούθως τον έσυραν στον προαύλιο χώρο του Πανεπιστημίου, όπου, αμυνόμενος στην επίθεση που συνεχιζόταν, προέταξε το υπηρεσιακό του όπλο για εκφοβισμό, χωρίς να κάνει χρήση.

    Ο αστυνομικός απεγκλωβίστηκε από αστυνομικές δυνάμεις και διακομίσθηκε τραυματίας στο 401 Γ.Σ.Ν. Αθηνών.

    Από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής διατάχθηκε διοικητική διερεύνηση του περιστατικού”.

    Το χρονικό της υπόθεσης στην ΑΣΟΕΕ
    Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν πως ένας ειδικός φρουρός δέχθηκε επίθεση από αγνώστους στην ΑΣΟΕΕ και μεταφέρθηκε στο 401 για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

    Λίγο αργότερα, νέες πληροφορίες που δημοσίευσε ιστοσελίδα, είδαν το “φως” της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση και ανέφεραν πως ο αστυνομικός, ο οποίος είναι ειδικός φρουρός από την “φουρνιά” των νεοπροσληφθέντων και μπήκε μέσα στην ΑΣΟΕΕ για να πάρει τη φίλη του, αφήνοντας την μηχανή του απ’ έξω, έβγαλε το υπηρεσιακό του όπλο.

    Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. σε οποιαδήποτε σοβαρή χώρα του κόσμου, ο αστυνομικός θα είχε πυροβολήσει νομιμότατα σε αυτοάμυνα. Εδώ μιλάμε για καταπάτηση του ασύλου. Αριστερή μπανανία.

    2. …σε δουλειά να βρισκόμαστε…πάντως, η φοιτήτρια ζηλεύει την άλλη που έχει γκομενο, και φτιάχνεται στην ιδέα μια μελαμψης *****…

    3. Ρίξε να αγιάσει το χέρι σου. Ήμουν κ εγώ φοιτητής κ ξερω. Οι εγκληματίες είναι κάτι αριστεροί φοιτητές με μολότοφ. Μετά πάνε σε ληστείες τραπεζών.. Είχα συμφοιτητή που διέπραξε ληστεία μετα φόνου σε νησί. Αντί να χτυπήσουν τα αλλοδαπά βαποράκια, χτυπάτε την αστυνομία. Ε ρε Παπαδόπουλε….

      1. Κάτσε ρε φίλε, και που ξέρεις ότι ο φοιτητής δεν έκανε το work placement του…;

    4. Αν ήμουνα στη θέση του αστυνομικού θα τους πυροβολούσα

    5. ψύχραιμος ο μπάτσος , εγω θα ειχα καθαρίσει οσους μπορούσα , θα έκλαιγαν μανούλες απόψε

    6. Δεν εχω καμια ορεξη να υποστιριξω τον μπολσεβικο συριζα αλλα και αυτος πιστευω πηγαινε γυρευοντας και εγινε ολο αυτο

    7. Η πουτανιτσα η απλυτη φοιτητριουλα, το εμαθε και το λεει καλα το παραμυθακι της

    Comments are closed.