ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΑΚΕΛΕΙΟ! ΈΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΝΙΑΔΑΚΗ

    Κοινοποίηση:
    makeleio-maniadakis1

    Εισαγγελική εντολή για έρευνα στο σπίτι του τέως προστατευόμενου μάρτυρα για την υπόθεση Novartis. Ο Νίκος Μανιαδάκης κατηγορείται για παθητική δωροδοκία. Υποστηρίζει πως δέχτηκε πιέσεις να κατονομάσει πολιτικά πρόσωπα. “Με παρακολουθούν εδώ κι ένα χρόνο ένα μάτσο πράκτορες της ΕΥΠ” δήλωσε, επαναλαμβάνοντας ότι δεν ήθελε να διαφύγει στο εξωτερικό.
    Έρευνα στο σπίτι του πρώην προστατευόμενου μάρτυρα Νίκου Μανιαδάκη από άνδρες της Αστυνομίας μετά από εισαγγελική έντολη.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ
    ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η συνομιλία του καθηγητή Μανιαδάκη με τον Στ. Χίο. «Ναι, μετακόμισα, είμαι στο Λονδίνο». Από εδώ ξεκίνησε το θρίλερ με τον «προστατευόμενο μάρτυρα» της Νοβάρτις που συνελήφθη στο αεροδρόμιο

    Ο Σάλος ειχε ξεσπάσει παραμονή πρωτοχρονιάς  μετά την ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ που έκανε η εφημερίδα “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” σχετικά με την υπόθεση Novartis και τον καθηγητή – σύμβουλο που την είδε “κοπανατζής”. Υπενθυμίζεται πως αν δεν υπήρχε το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας , αυτός ο κύριος Μανιαδάκης θα είχε εξαφανιστεί.

    Το εξώφυλλο του ΜΑΚΕΛΕΙΟ που ξύπνησε τις αρχές ασφαλείας. Ο προστατευόμενος μάρτυρας των αρχών, έγινε…κατηγορούμενος από ένα φωτογραφικό ΚΛΙΚ 

    1.inddmakeleio-maniadakis1

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: