ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΣΑΝ ΝΑ ΗΤΑΝ “ΣΥΓΚΑΜΕΝΟΣ”. ΤΙ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΟΥ; (BINTEO & ΕΙΚΟΝΑ ΜΑΚΕLEIO.GR)

    Κοινοποίηση:
    tora

    Στο επίκεντρο σύσκεψης το μεταναστευτικό

    Αυτήν την ώρα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έχει συνάντηση με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Μετανάστευσης Δημήτρη Αβραμόπουλο για θέματα μεταναστευτικής πολιτικής με τη συμμετοχή, του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και του αναπληρωτή υπουργού, αρμόδιου για τη Μεταναστευτική Πολιτική, Γιώργου Κουμουτσάκου.

    maksimoy

    Άξιο απορίας είναι τι δουλειά έχει στο Μέγαρο Μαξίμου ο Ευρωπαίος Επίτροπος Μετανάστευσης Δημήτρης Αβραμόπουλος, που «τσεπώνει» 30χιλιαρικα από την Ε.Ε. αλλά δεν έχει προσφέρει ουτε την παραμικρή υπηρεσία στην πατρίδα του όλα αυτά τα χρονιά.
    Δείτε την είσοδο του

    abramopoulos maksimou abramopoulos maksimou1

    Εξερχόμενος δήλωσε

    Αλλαγές εκ βάθρων στη μεταναστευτική πολιτική έναντι της κυβέρνησης Τσίπρα προωθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως κατέδειξε και η απόφασή του για τη μεταφορά των αρμοδιοτήτων για το μεταναστευτικό/ προσφυγικό από το υπουργείο Εσωτερικών στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

    Παρότι η απόφαση του πρωθυπουργού επικρίθηκε από την αντιπολίτευση, το Μέγαρο Μαξίμου εκτιμά ότι η Ελλάδα αντιμετωπίζει παραμένει σε κατάσταση «έκτακτης ανάγκης» στο μεταναστευτικό και τίθεται θέμα ασφάλειας στις προσφυγικές ροές, που προέρχονται κυρίως από τα τουρκικά παράλια και εδάφη.

    Στο πλαίσιο αυτό, ο πρωθυπουργός πραγματοποιεί, αυτή την ώρα, σύσκεψη στο Μαξίμου, με τη συμμετοχή του Επιτρόπου Μετανάστευσης Δημήτρη Αβραμόπουλου, του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και του αναπληρωτή υπουργού, αρμόδιου για τη Μεταναστευτική Πολιτική, Γιώργου Κουμουτσάκου. Είχε προηγηθεί η επίσκεψη του κ. Χρυσοχοΐδη στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης της Μόριας και το Ανοιχτό Κέντρο Φιλοξενίας του Δήμου Λέσβου στο Καρά Τεπέ για να έχει ιδία αντίληψη των προβλημάτων και των προκλήσεων που υπάρχουν.

    Στόχοι της κυβέρνησης είναι η ενίσχυση της φύλαξης των συνόρων, χερσαίων και θαλάσσιων, με σύγχρονα τεχνικά μέσα και ενίσχυση των περιπολιών πάντα σε συνεργασία με την ΕΕ, οι ταχύτερες δυνατές διαδικασίες χορήγησης ασύλου, αλλά και άμεση επιστροφή στις χώρες προέλευσης, όσων δεν δικαιούνται άσυλο, η καθιέρωση κλειστών κέντρων προσωρινής πρώτης υποδοχής και φιλοξενίας με διασφάλιση ανθρώπινων συνθηκών διαβίωσης, όπου η εξέταση των αιτημάτων ασύλου θα ολοκληρώνεται το πολύ σε έξι εβδομάδες, η εντατικοποίηση των ελέγχων των νομιμοποιητικών εγγράφων σε όλη την επικράτεια και η δημιουργία ειδικών τάξεων υποδοχής στα σχολεία, για την ομαλή ενσωμάτωση στο εκπαιδευτικό σύστημα όσων παιδιών παραμείνουν στην Ελλάδα, ως αναγνωρισμένοι πρόσφυγες και μέχρι να είναι εφικτή η επιστροφή τους και η αξιοποίηση των ευρωπαϊκών κονδυλίων.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. μπροστα στο συγκαμα του καραμανλη αυτος εδω ειναι γιουρι γκριγκοροβιτς

    2. ΚΑΙ Η FRONTEX TI KANEI ??????

      ΡΕΣΕΨΙΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ. ΚΑΛΩΣ ΗΛΑΘΑΤΕ, ΠΕΡΑΣΤΕ, ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΣΕΡΒΙΡΕΤΑΙ ΑΠΟ 0700-1000. ΚΛΠ
      ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ, Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ????
      ΑΣ ΓΕΛΑΣΩ. ΔΕΝ ΣΩΖΩΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ…

    3. ΚΥΡΙΑΚΟ ΔΙΩΞΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ , ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΕΣΕΝΑ , ΜΗΝ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΗΖΗΣ ΓΙΑ ΠΟΥΘΕΝΑ , ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΠΕΣΑ . ΠΡΟΣΕΧΕ.

    4. Αυτό το χαϊβάνι η Ντόρα και ο Λαλιώτης έχουν το μισό Μεταξουργείο.

    5. ενσταση .,.,.,,.

      Πως δεν εχει προσφερει ο ανθρωπος ?

      τσεπωνει την 30αρα και γεμισε την χωρα και 2-3 νησια λαθροπιθηκους .,.,.

      λιγο ειναι αυτο ?

      200-300 ατομα παντος θεσης και καιρου .,.,,Ειναι δυνατον να σηκωσει κεφαλι η ΕΛΛΑΔΑ

    6. ενσταση .,.,.,,.

      Πως δεν εχει προσφερει ο ανθρωπος ?

      τσεπωνει την 30αρα και γεμισε την χωρα και 2-3 νησια λαθροπιθηκους .,.,.

      λιγο ειναι αυτο ?

    7. O KYRGIAKOS GIA TO METANASTEFTIKO NA AKOLOUTHISI TA POLITIKA BIMATA TOU PROEDROU TRUMP, DIAFORETIKA STIN NEA DIMOKRATIA THA HASOUN OLI TOUS TIN POLITIKI SOBAROTITA POU EDIKSAN MEHRI STIGMI …, TO THEMA INE FOTIA , KE DEN PREPI OMOS GIA KSENA SINFERONTA NA KAPSOUN SKOPIMOS TIN SOBAROTITA TOUS , I POLITIKI TIS NEAS DIMOKRATIAS…!!!
      (OSO KALOS KINIGOS KE AN ISE,AN DEN SKOTOSIS TO AGRIOGOURNO ME TIN PROTI TOUFEKIA KSERIS OTI ESI ISE TO THIMA KE THA SE SKOTOSI TO AGRIOGOURNO)…!!!!!!!!!!!!!!!!
      KANENAN NA MIN FOBITHI O KYRGIAKOS ,SKLIRA AFTIRA NA PROSTATEPSI ME DONTIA KE NIHIA TIN SOBAROTITA TOU…, DIAFORETIKA APO MONOS TOU APAKSIOPII TIN SOBAROTITA TIS KIBERNISIS TOU!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      1. ΗΡΕΜΗΣΕ ΦΙΛΕ
        Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΣΑ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Η ΝΤΠ
        ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΑΠΕΙΛΟΥΝ
        ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΜΕ ΕΞΥΠΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
        ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ
        ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΡΟ ΠΟΛΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΡΕΙ.
        ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ.
        ΑΝ ΕΜΕΝΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΘΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΑΝ ΣΑΝ ΤΗΝ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ

        1. ‘Οπως τα λες είναι φίλε. Ο Κυριάκος είναι αίλουρος και παίζει μπάλα με το διεθνές μασωνικό λόμπι για χάρη των Ελλήνων. Μη σου πω και ότι μίζα έχει πάρει για μας το έχει κάνει για να ξεγελάσει την Νέα Τάξη Πραγμάτων ότι είναι δικός τους. Μη νομίζεις ότι κάτι βίλες δίπλα στον Xριστοφοράκο και κάτι τηλεφωνικά κέντρα Ζίμενς τα ήθελε. Για να τους ρίξει στάχτη στα μάτια τα κάνει.

          Να σε ρωτήσω και κάτι άσχετο. Το νανογιλέκο πόσο το πήρες;

    Comments are closed.