ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟ ε.α ΛΑΜΠΡΟ ΤΖΟΥΜΗ! ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! (ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ)

    Κοινοποίηση:
    Image2 (1)

    Από τους λίγους εν αποστρατεία αξιωματικούς που τολμούν και τα λένε τσεκουράτα.

    Ακούστε τον με προσοχή.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. ,θα κάνουν προπόνηση στην Συρία ,όσο μεγάλο και εάν είναι τελικά το τίμημα σε υλικό και Ανθρώπους,για να χτυπήσουν στην Ελλάδα,όπου υπάρχει ενδιαφέρον για τα $ από το πετρέλαιο ….Αυτο λέει η λογική!!!

    2. κομμουνιστές, αντίφα, γκέυ, λεσβίες, τρανς θα πολεμήσουν σαν ήρωες, θα τους εμψυχώνω εγώ με άρθρα στις εφημερίδες από εδώ στην Κανμπέρα που μένω.

      1. Αυτο δεν μου λεει κατι φιλε . Και στη τουρκια εχει απο αυτα , μην νομιζεις . απλα υπαρχουν στα κρυφα απο τον εκφοβισμο του καθεστωτος .

      2. ολοι αυτοι πουλες θα παλουκωθουν απο τα ταξικα τουρκικα συνντροφια τους και θα τους αρεσει κιολας!

      3. ολοι αυτοι που λες θα παλουκωθουν απο τα ταξικα τουρκικα συνντροφια τους και θα τους αρεσει κιολας!

    3. υπαρχουν θεματα οτι και να λεμε . οριστε ακομη και οι στρατηγοι τα λενε . ειδα οτι στη συρια εχουν ξαμολυσει εκατο χιλιαδες στρατο ,σχεδον οσο ειναι ολο το στρατευμα της ελλαδος . εμεις τι κανουμε. .απο κει και μετα αν γινει το μπαμ . αυτο πρεπει να απασχολησει τα επιτελεια μας , σαφως και τα εχει απασχολησει υποθετω . με s 400 σου κλειδωνει τα αεροπλανα σε χρονο de te κτλ κτλ , με τα drones σε παρακολουθει χωρις κοστος κτλ . να ακουσω γνωμες . με κραυγες απο θερμοαιμους ελληναραδες και μολών λαβέ κτλ ,οκ καλά ειναι αυτα , πάω πάσο, οσον αφορα το ψυχολογικο σκελος και το « ηθικο ακμαιότατο » που λεγαμε στο στρατό ναι ,.αλλά στη πραξη ? δυσκολα τα βλεπω .

      1. Δεν αρκεί μόνο η υπεροπλια στην αεροπορία, για να κερδίσει κάποιος μια μάχη ή ένα πόλεμο, πρέπει να γίνει απόβαση, να μπούνε μέσα οι χερσαίες δυναμεις δηλαδή.

    4. H Συρια θαναι ο ταφος των μογγολων,θα φανε χοντρο καζο απο τους Κουρδους και μεσα στην τουρκια,ιρακ θα καταντησουν οι Βρωμοτουρκοι.

    Comments are closed.