ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ: “ΠΑΜΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΑΝ ΜΑΣ ΕΜΠΟΔΙΣΕΤΕ – ΟΙ ΗΠΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΟΔΙ ΑΝ…”

    Κοινοποίηση:
    720_689632_2b90eb4658-bfc2cb264c91763e

    Αναφερόμενος στην συμφωνία Τουρκίας-Λιβύης σε συνέντευξη του στο τηλεοπτικό δίκτυο Αhaber ο υπουργός Εξωτερικών Μεβλουτ Τσαβουσογλου απείλησε την Ελλάδα με πόλεμο εάν τολμήσει να… υπερασπιστεί την ελληνική υφαλοκρηπίδα, την οποία οι Τούρκοι θέλουν να την αρπάξουν για να την κάνουν τουρκική.

    Νέες απειλές από τον Μεβλούτ Τσαβούσογλου. Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών υποστήριξε ότι “κανείς δεν μπορεί να κάνει εργασίες στην υφαλοκρηπίδα μας χωρίς την άδειά μας. Θα τους εμποδίσουμε”.

    Συγκεκριμένα, ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου είπε χαρακτηριστικά: “με τη Λιβύη η συμφωνία είναι νόμιμη. Με τη Λιβύη μπορούμε να κάνουμε και σεισμικές έρευνες και γεωτρήσεις. Κανένας δεν μπορεί να κάνει εργασίες στην υφαλοκρηπίδα μας χωρίς την άδεια μας. Αν μπουν στην υφαλοκρηπίδα μας χωρίς την άδεια θα τους εμποδίσουμε».

    Πρόσθεσε ακόμη ότι η Άγκυρα, στον απόηχο και του αποκλεισμού της από το πρόγραμμα των αμερικανικών F-35 είναι ανοιχτή σε εναλλακτικές όπως αυτή της Ρωσίας.

    Τόνισε μάλιστα ότι θα εξετάσει το ενδεχόμενο να ζητήσει από τις ΗΠΑ να αποσυρθούν από την αεροπορική βάση του Ιντσιρλίκ και την πυραυλική βάση του Κιουρεσίκ στην περίπτωση κυρώσεων.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. Θα σας πάμε από εκεί που κατεβήκατε γυφτομογγολοι…

    2. Έξω από την Κωνσταντινούπολη, Σμύρνη, και από την μισή Βυζαντινή Αυτοκρατορία, Ξυπνησε

    3. ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΤΣΙ ΡΕ ΞΕΠΛΥΜΑ ΜΕ ΤΟ ΑΤΡΟΦΙΚΟ ΜΟΥΣΤΑΚΙ?ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΦΑΝΤΑΣΙΟΠΛΗΚΤΟΥ ΣΙΧΑΜΕΡΟΥ ΜΠΟΥΡΔΑ.ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ Η΄ ΑΠΟ ΡΩΣΟ ΘΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΣΑΝΤΑΜ,ΤΟΝ ΚΑΝΤΑΦΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ.

    4. ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ! ΤΑ ΜΟΓΓΟΛΙΑ ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΠΟΛΥ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ. ΩΣΤΟΣΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΤΕΣ!

    5. Βγάλτε το Στόλο έξω, έχουμε αργήσει πολύ.
      Μας έχουν πάρει για εύκολους. Οι Τούρκοι νομίζουν ότι θα τους αφήσουμε να μας κλέψουν έστω και μισό βαρέλι πετρέλαιο. Ο κόσμος να ξεκινήσει προμήθειες απο τα σουπερ μάρκετ για λίγες μέρες μέχρι 1 μήνα. Η κυβέρνηση πρέπει να καλλιεργήσει κλίμα πολεμικής αφοβίας στους πολίτες που σύντομα θα γίνουν οπλίτες. Τελευταία στιγμή θα γίνει το μπάμ και θα κλαίτε σαν τις πουτάνες.

      1. Ιδιοκτητης σουπερμάρκετ η μπακαλικου πρεπει να εισαι εσυ ,πονηρε ειδε που ο μπαμπας σου το 87 ξεπουλησε μερχι και τα ραφια εεεε; τωρα μαλλων εχεις και τπτ ληγμένες κονσέρβες και θελεις να της μοσχο πουλήσεις ε ρε μαυραγοριτη;

    6. Έχουμε τα αργιδια να τους παραβιασουμε την κωλοτρυπιδα

    7. Δυστηχως οι περισσοτεροι απο του ητοπαθεις ανθελληνες ειναι ο απλος λαος.Γιατι αν τους ρωτησεις να παμε σε ενα πολεμο μεχρι ολικου αφανισμου η του δικου μας η των τουρκων δεν θελουν.Ο λογος ειναι οτι δεν πιστευουν στην αλλη ζωη και δεν θελουν να χασουν της μικροαπολαυσεις αυτης ακομα και αν ειναι πολλοι φτωχοι

      1. Σιγα ρε ραμπο ποιος θελει να σκοτωθεί για τα συμφεροντα των πολυεθνικών δεν ειδες τι εγινε στον ΒΠΠ; 55.000.000 εχασαν της ζωες τους για της πολυεθνικες και τα πετρελαια τους , για ποιο λογο να θελω να αφανιστουν οι Τουρκοι ,ξερεις οι περισσοτεροι είναι απλοι ανθρωποι σαν και εμας και παλευουν για να μεγαλωσουν τα παιδια τους. και ναι δεν πιστεύουμε στην άλλη ζωη δεν ειμαστε ταλιμπαν σαν και εσενα σαλταρισμένε και ναι η ζωη είναι ωραια και προσπαθουμε να την απολαμβανουμε κάθε στιγμη,αμα θελεις δοξα μετα θανατου κτλ πηγαινε κανε τα καραγκιοζιλικια που εκανε και ο κατσιφας βλακα να δεις την άλλη ζωη μετα ηλιθιε

      2. μα τι θελεις να πανε οι νεοι στον πολεμο? θαχει wifi στο μετωπο καφετεριες φρεντο και ενα σωρο αηδιες που οι νεοι σημερα ειναι σκλαβακια ποιος θα παει λοιπον ? βλεπεις σημερα την νεολαια στον δρομο δουλακια των κινητων τηλεφωνων δεν σηκωνουν κεφαλι απο δαυτο και εσυ θελεις να πολεμησουν ? τι αστειο

    8. Αγαπητέ κύριε υπουργέ,σάς παρακαλώ μη μάς παρεξηγείτε!Εμείς κάνουμε πάντα ότι μας λέτε,και αντιρρήσεις δεν έχουμε.Το μόνο μας παράπονο είναι τα ανδρείκελα τού κοινοβουλίου μας,που στερούνται ανδρισμού,αποφασιστικοτητας και γνώσεων.Εαν ξυπνήσουμε και πετάξουμε όλα τα ανδρείκελα του Ελληνικού Κοινοβουλίου,τότε δεν χρειάζεται να έλθετε εσείς,διότι θα μάς βρείτε μπροστά σας μέσα στήν πατρίδα σας.Εξω οι ηττοπαθεις ανθέλληνες από το ελληνικό κοινοβούλιο.

      1. Μπατριωτη πες τα ,ξεκινα εσυ να παρεις την πολη και ερχομαστε σε λιγο!!!

    Comments are closed.