ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ Ο ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ: “Η ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ”

Κοινοποίηση:
tsavoysogloy

Ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου συνεχίζει τη ρητορική των προκλήσεων που ακολουθεί η Τουρκία, με ένα tweet που αναφέρεται στη μειονότητα της Δυτικής Θράκης.

“Ο Πρόεδρος μιας χώρας που λέγεται ότι είναι το λίκνο της δημοκρατίας αποκάλεσε ξανά τη μουσουλμανική τουρκική μειονότητα ως ελληνική μουσουλμανική μειονότητα. Παρά την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Ό,τι κι αν λέτε η τουρκική μειονότητα της Δυτικής Θράκης είναι τουρκική εδώ και αιώνες και τουρκική θα παραμείνει τουρκική” έγραψε χαρακτηριστικά ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών.

Ο Τσαβούσογλου αναφέρεται στη δήλωση του Προκόπη Παυλόπουλου στις 18 Ιανουαρίου όταν είχε επισκεφθεί το Διδυμότειχο και υπενθύμισε στην Άγκυρα, τη βασική διάκριση την οποία έκανε η Συνθήκη της Λωζάνης ιδίως σε ότι αφορά στη φύση των ανθρώπων που κατοικούν στην Ελλάδα και ειδικότερα στη Θράκη αλλά και στους Έλληνες της Τουρκίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Προσπαθούν ν’ αρπάξουν και να ληστέψουν ότι μπορούν τα μογγολια. Άρχισαν να αισθάνονται ότι θα πέσει μεγάλη πείνα και θα αληλοφαγοθουν.

  2. Σιγα μην ξεκουμπηστουν απο εδω…
    ζωαρα κανουνε…
    Παντος αν σε νοιαζει τοσο γιαυτους ταπα με μουστακι,χαρισμα σου…βοηθαω και στην μετακομιση..

  3. οποιος αισθανεται Τουρκος, δρομο στην χωρα του!
    η Δυτικη Θρακη ειναι γη ελληνικη εναν αιωνα τωρα!
    στα τσακιδια ολα τα κολοβα φιδια!

  4. Για τον λιγνιτη στη Κοζανη αφανιστηκαν χωρια,στη Ξανθη-Κομοτινη δεν υπαρχει;

  5. Αφου ειναι Τουρκικη κατα Τσαβουσογλου, τι τους φυλατε, δρομο στην Τουρκια Κοι μεγαλοι ηγετες!!!!!!!!

Comments are closed.