ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ: KANONIKH KOΛΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΜΟΙΡΙΕΣ ΤΩΝ ΜΑΤ ΠΟΥ ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΗΣΙΩΤΕΣ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ – ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΝΕΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ! (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    5044375_0

    Κόλαση επικρατεί αυτή την στιγμή στην περιοχή της Παγανής, καθώς έφτασαν πριν από λίγη ώρα 6 διμοιρίες των ΜΑΤ προκειμένου να απομακρύνουν το πλήθος που έχει συγκεντρωθεί έξω από το στρατόπεδο και να απεγκλωβίσουν τις 4 διμοιρίες που βρίσκονται μέσα.

    Υπάρχει εκτεταμένη ρίψη χημικών ενώ μέσα στο στρατόπεδο βρίσκονται εδώ και 2 ώρες και ο Περιφερειάρχης Κώστας Μουτζούρης και ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος, προσπαθώντας να ηρεμήσουν το εξαγριωμένο πλήθος που απαιτεί να φύγουν σήμερα για Πειραιά οι διμοιρίες των ΜΑΤ.

    Κάτι που έχει ανακοινωθεί και από την κυβέρνηση η οποία κάνει λόγο για μερική αποχώρηση των δυνάμεων της αστυνομίας προκειμένου να ηρεμήσει η κατάσταση.

    Την ίδια ώρα, φωτογραφίες από το λιμάνι της Καβάλας, που δείχνουν κλούβες των ΜΑΤ να ετοιμάζονται να μπουν στο πλοίο προκειμένου να έρθουν στο νησί προκάλεσαν αναστάτωση και νέα σενάρια, αλλά τελικά ήταν κλούβες που είχαν μεταφερθεί εκεί για να ταξιδέψουν προς Μυτιλήνη, αλλά μετά τις τελευταίες εξελίξεις, αποχώρησαν και δεν μπήκαν καν στο πλοίο.

    erugp2nwoak11y4

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. ΓΙΑ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ?!

    2. η λουλου ο τσιπρας επρεπε να φαει ξυλο στιςΠρεσπες/ΓΙΑΤΙ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΝ ΔΟΞΑ
      τι λεει ο πρεζακιας ο Ζαεφ για τσιπρα http://www.offtherecord.net.gr/2019/07/10/%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%b4%ce%bf%cf%87%ce%ae-%ce%b6%ce%ac%ce%b5%cf%86-%cf%83%ce%b5-%cf%81%cf%8e%cf%83%ce%bf%cf%85%cf%82-%cf%86%ce%b1%cf%81%cf%83%ce%ad%cf%81-%cf%8c%cf%84%ce%b9-%ce%bf-%ce%b1%ce%bb/

    3. Δε σας χάλασε μπασκίνες που σας κάνανε τα κεφάλια τούμπανο από το ξύλο.Μόλις πετάξουνε τα χοιρινά από το νησί στη θάλασσα σειρά θα πάρουνε τα λαθροπιθήκια.Έτσι να ξεβρωμίζει σιγά σιγά η Ελλάδα από τη μούργα.

    4. Τοπικές Δικτατορίες στα Νησιά μας. Πλέον δεν υπάρχουν κόμματα μόνο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΙ αγώνες για την ανακατάληψη του πάτριου εδάφους.

    5. Αύριο και νέες συγκεντρώσεις και πορείες. Απέλαση σε λαθρομετανάστες και ανθέλληνες ματατζηδες.

    6. Το πλοίο που έρχεται απόψε Μυτιλήνη είναι γεμάτο Ματ και κλούβες !!! Θα χυθεί αίμα στο νησί !!! Κανείς δε μασάει ούτε κολονει !!!! Παρτους σπίτι σου ρε γουρλοματη !!!

    7. οι μπάτσοι αν ειν κάποιους να διώξουν να διώξουν τους λαθρο !!!!!!!!!!!

    8. Αυτη ειναι η μεγαλη Αληθεια
      Οι Ελληνες οταν ειναι ενωμενοι καταφερνουν τα παντα !
      Η ψευτοδημοκρατια και τα κομματα εχουν διαιρεσει τον λαο γι αυτο βρισκεται η χωρα σε αυτο το χαλι
      Αποκηρυξετε την ψευτοδημοκρατια των κομματων να ξαναγινουμε ενας περηφανος και μεγαλος λαος!

    9. Καμία μερική αποχώρηση. Να ανακοινώσει η κυβέρνηση μαζικές απελάσεις και καμιά δομή και πουθενά.

    10. Καμία μερική αποχώρηση. Να ανακοινώσει η κυβέρνηση μαζικές απελάσεις και καμιά δομή και πουθενά.

    11. παρομοιο ντου,γιατι δεν εχει ποτε σε “δομη” λαθρο τοσο καιρο? ….γιατι εκει κλανουνε μεντες?

    12. Καμία μερική αποχώρηση. Να ανακοινώσει η κυβέρνηση μαζικές απελασεις και καμιά δομή και πουθενά. Όσο για τους μπάτσους, γ@μησατε τις μάνες των εξεγερμενων Ελλήνων στα νησιά, έτσι δεν λέγατε? Οι ακρίτες μας δεν είναι Αθηναίοι, θα σας τσακισουν ανθελληνικά σκουλήκια.

    13. Γαμηστε τους τα μπρεκια τους κωλομπατσους ενα δυο παμε ντιρεκτ ντιρεκτ απερκατ κροσε

      1. Αποδείξτε ότι είστε πατριώτες και ότι θέλετε να φύγουν οι λαθρομετανάστες, και όχι να πάνε στην ενδοχώρα, γιατί αυτό το μήνυμα περνάτε! Όπως το παίξατε παλληκάρια με τα ΜΑΤ κάντε το ίδιο και με τους λαθρομετανάστες και με τις ΜΚΟ! Γιατί νομίζω μόνο τα ΜΑΤ σας ενοχλούν όχι οι άλλοι!

    Comments are closed.