ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙ! ΒΟΜΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ «ΒΑΤΡΑΧΙ» ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΠΟΥ ΣΤΑ ΙΜΙΑ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΣ ΣΗΜΑΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΩΝ. ΤΟ ΚΟΜΑΝΤΟ ΜΕ ΑΡΘΡΟ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΡΕ ΜΠΟΥΝΤΑΛΑΔΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΑΠΕΙΝΩΝΕΤΕ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ

    Κοινοποίηση:
    XATZIDAKIS

    Άρθρο Παρέμβαση από το «βατράχι» Κωνσταντίνο Χατζηδάκη

    Το παζλ των εξελίξεων στην ανατολική μεσόγειο θα βάλει στο παιχνίδι των εξελίξεων αναπόφευκτα μια σειρά κρατών που για τους δικούς τους λόγους θα θέλουν να δείξουν την παρουσία τους εκεί, βλέπουμε Λιβύη, Ρωσία(Tatneft), Γαλλία (total), Ιταλία (Eni), Αμερική (exon), Τουρκία, Αίγυπτος, Κύπρος κ τέλος η Ελλάδα που σαν απλός παρατηρητής βλέπει να παίζουν σκάκι όλοι στην σκακιέρα της, χωρίς να κάνει μια κίνηση!
    Θεωρώ την εξωτερική πολιτική γραμμή που κρατάει η νέα κυβέρνηση (δεν μιλάω για τους προηγούμενους που ήταν περάστε κόσμε βλέπε μακεδονικό) χωρίς σχέδιο με παρακάλια κ διαβήματα κάτι που έχουν αντιληφθεί όλοι οι εμπλεκόμενοι κ φυσικά αφού λείπει η θέληση για την επιβολή με κάθε μέσον των κυριαρχικών κ αυτονοήτων δικαιωμάτων μας, μου φαντάζει σαν ένα στημένο παιχνίδι που δεν θα μπορέσουμε να αποφύγουμε στο να συρθεί η Ελλάδα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την μοιρασιά του Αιγαίου!
    Αυτό σε συνάρτηση κ με το λαθρομεταναστευτικό θα σημάνει την άλωση της Πατρίδας μας! Απορώ πως υπάρχει Έλληνας σε όποιο επίπεδο εξουσίας που να μην το βλέπει!
    Εύχομαι κ ευελπιστώ στην αντίδραση της τελευταίας στιγμής με έμπρακτη στρατιωτική παρουσία κ επιβολή αν χρειαστεί για τα αυτονόητα δικαιώματα μας!
    Στους Έλληνες δεν χωράει στην ψυχή τους άλλη ταπείνωση! Ας αναλογιστούμε το μέγεθος της ιστορίας κ των κατορθωμάτων που άφησαν οι πρόγονοι μας κ ας πράξουμε το ελάχιστο καθήκον προς αυτούς κ για τις μελλοντικές γενιές!

    Ποιος είναι ο Κωνσταντίνος Χατζηδάκης

    «Στις 17 Απριλίου του 1996 είχα υπηρεσία σε σκάφος του λιμενικού με αποστολή να περιφρουρήσουμε τα Ίμια. Κοντά στις 15:00 το πρωί είχαμε συναγερμό και κατάσταση εμπλοκής».Με αυτά τα λόγια περιγράφει, ο Κώστας Χατζηδάκης, απόστρατος αξιωματικός των Ειδικών Δυνάμεων, την εμπειρία του ως ο άνθρωπος που επιφορτίστηκε με το χρέος να πάρει την ελληνική σημαία πάνω από τη βραχονησίδα εκείνη τη μέρα. Και συνέχισε: «Δόθηκε σήμα σε μένα και έναν συνάδελφο που βρισκόμασταν σε ένα φουσκωτάκι να δώσουμε στίγμα τι συμβαίνει στο νησί. Όταν δώσαμε το σήμα μας ανατέθηκε να πάρουμε ό,τι υπήρχε πάνω στο νησί έτσι ώστε να μην πέσουν στα χέρια των Τούρκων». Στη συνέχεια ο κ. Χατζηδάκης περιέγραψε τη διαδικασία που έφερε εις πέρας την αποστολή του, αναφέροντας πως έφτασε στο νησί «μισοκολυμπώντας» καθώς και οι καιρικές συνθήκες ήταν πολύ άσχημες εκείνη την ώρα στην περιοχή και πάνω έκαναν πτήσεις τουρκικά F-16. Όταν ο βατραχάνθρωπος ανέβηκε στο νησί εμποδίστηκε, όπως αναφέρει, από όλα τα τουρκικά πολεμικά μέσα που ήταν εκεί. «Η ακταιωρός προσπάθησε να διεμβολίσει το φουσκωτάκι, ενώ το ελικόπτερο είχε ανοιχτή την πόρτα με τον πολυβολητή να με απειλεί». Ενδιαφέρον έχει και η μαρτυρία του για το τι ακολούθησε μετά το επεισόδιο στα Ίμια όταν βρέθηκε ενώπιον του διοικητή του και κάποιον ανδρών με πολιτικά και του ζητήθηκε να καταστρέψει τη σημαία. «Εγώ δεν το έκανα και την κράτησα στο σπίτι μου» σχολίασε σχετικά ο απόστρατος αξιωματικός.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. Αυτό το Παιδί το λέει η ψυχή του.
      Όχι σαν τον άλλον τον “υπουργό βάτραχο κομουνιστή” που ξεφτίλισε τα ΟΥΚ με την προδοσία της πατρίδας παραχωρώντας ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΉ

      Ανάμεσα σε Βουλγαρία, Μαυροβούνιο και Σερβία ΌΛΑ ΕΊΝΑΙ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΉ

      ΖΉΤΩ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΣΙΦΑΣ. ΗΡΩΑΣ. ΑΘΑΝΑΤΟΣ. ΠΑΡΌΝ

    2. Μάστορα, αυτό που κάνεις ,χίλια δίκια να χεις ,δε το κάνει βάτραχος.

      1. ΜΑΛΛΟΝ ΚΟΥΑΚ ΚΟΥΑΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΒΑΤΡΑΧΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΜΑΡΙ.

    3. Νιγηρία πετρελαιο , χρυσό και ότι άλλο βάλει ο νους σας, Μεξικό, Κολομβία πετρέλαιο για αλλα χίλια χρόνια .. ομως οι λαοί τους είναι , κατά πλπλειοψηφία φτωχοί με τεράστια εγκληματικότητα.. Συμπέρασμα, αν δεν έχεις νύχια, μην μιλάς για υγρό πλούτο, θα φας χώμα… Νομίζω οι κυβερνήσεις των τελευταίων ετών είναι στο κόλπο, ούτως ή άλλως δεν μπορούν η δεν θέλουν να κάνουν τίποτα… τίποτα τυχαίο.
      1. Έδωσαν την Μακεδονία , διότι θα γίνει η διώρυγα που θα έχει εκατοντσπλασια κέρδη από πάμε να και Σουέζ.
      Σιγά μην την άφηναν στην Ελλάδα..
      2. Θα χρειαστούν πολλά, παρά πολλά φθηνά χέρια. Η Ελλάδα δεν έχει… άρα λαθραίοι και όποιον πάρει ο χάρος…
      Δεν μπορεί και ο τελευταίος βλάκας πολίτης να βλέπει την αλλαγή πληθυσμού και ο ΜΕΓΑΛΑ ΜΆΤΙΑ, να κτίσει πολιτείες για ΟΡΚ.
      3. Με την κρίση, μας πήραν και τον αέρα που αναπνέουμε..
      ΣΤΡΑΤΟΣ αδύναμος. Στρατηγοί του κωλου που γίνονται βολευτές, Ή Τουρκια παντοδύναμη, ξαφνικά χώρισε το Αιγαίο και κάνεις δεν μιλά…
      Γιατί? Δεν χρειάζεται ανάλυση…οι 3 αδελφές mobil ΚΛΠ συν ΕΝΙ κλπ εταιρείες πετρελαίου… Και ο Ρώσος θα έχει μερίδιο μέσω Τουρκίας, αλλιώς γιατί να βοηθάει ένα λαό, που οι Ρώσοι μισούν όσο τίποτα άλλο… Δηλαδή ο Τούρκος έριξε Ρωσικό μαχητικό και αντί να τον πηδήξουν του έδωσαν τους S400 και σε λίγο αεροπλάνα αόρατα…Δηλαδή βοηθάει μουσουλμάνους να τσακίσουν ορθόδοξους, αφού πρώτα έγιναν σκατα τα Πατριαρχεία.. τσακωθηκαν Με με την Ρωσία και υποστηρίξαμε τους εχθρους τους . Η αριστερη πρωην κυβερνηση του κωλου, εφτυσε τους κουμουνιστες και εγλυφε τον ηλιθιο της αμερικης… δηλαδη όλα είναι αντίθετα 100% με τα συμφέροντα της χώρας.
      ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΝΙΑΟΥ ΝΙΟΥ.
      Ο Ερτογάν που θα μας πάρει και τα σώβρακα.. απλά είναι ο μόνος που προσπαθεί να τα πάρει χωρίς πόλεμο.. Ο ΟΗΕ είπε βρείτε τα… οπότε είπε που πας βρε Έλληνα μπατηρι ..
      Ο κύβος ερρίφθη … Τέλος.

    4. Δεν αμφισβητώ τα λεγόμενα σας κε Χατζηδάκη.
      Προβληματίζομαι για το timing. Γιατί τώρα και ουχί τότε. Φοβηθήκατε τις συνέπειες; Μία πρόωρη αποστρατεία; Σας ευχαριστώ και σας εύχομαι καλές γιορτές να έχουμε

    5. Κωνσταντίνος Χατζηδάκης ό ήρωας τών Ιμίων κάνει όλους τούς έλληνες πατριώτες υπερήφανους.Ο εβραίος πρωθυπουργός ο κοντοστούπης Σημίτης ό προδότης πού πούλησε τά
      Ιμια στούς τούρκους.ο ναύαρχος τού γλυκού νερού ο κιοτής Λυμπέρης καί τό χοντρογούρουνο
      ο Πάγκαλος έπεσαν στά τέσσερα στούς τούρκους.Ο απόγονος τού Εφιάλτη καί τών πυγμαίων
      στή Βουλή.”Ευχαριστώ τήν κυβέρνηση τών Ηνωμένων Πολιτειών”.Τόν μισέλληνα Μπίλ Κλίντον.
      Ολοι αυτοί οι μειοδότες καί εθνοπροδότες κυκλοφορούν ελεύθεροι μέ παχυλές συντάξεις.
      Γιάννης Λάκων

    6. 25 χρονοι μετα ιμιακοι, και ουτε μια αποπειρα να ριξουν το καθεστως, ετσι για την τιμη των οπλων. 25 χρονια εθνικης ταπεινωσης ξεπεσμου και ξεφτιλας και τουτοι, μαζευαν μιδια στο αιγαιο που το εχουν κανει κοσκινο τα φουσκωτα των λαθροορκ. τι λεγει επ αυτου ο διδων συνεντευξη στο κατα ταλλα “υπερπατριωτικο” καναλι “Α” και στον ελληνοφωνο schräuter. ε ρεεε μεγαλεια. καμαρωστε τους.

    7. Το ονομα του αληταρα που διεταξε την καταστροφή της σημαιας θα το μαθουμε ποτε ?

      1. Θεοδωρος Παγκαλος: “Καταστρεψτε τη σημαια, και πειτε οτι την πηρε ο αερας”…

    8. ΑΛΗΘΗΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ.. ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΦΒ…ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ

    9. “ΕΣΩΣΑΝ” ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΑΧΥΔΕΡΜΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ. ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΟΥΚ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.

    Comments are closed.