ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΒΡΑΔΥ! ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ

    Κοινοποίηση:
    depositphotos_48883191-stock-video-greece-national-flag-waving

    Θράσος από τον πρώην ΥΠΕΞ Ν.Κοτζιά ο οποίος κατηγόρησε τις ΕΔ ότι «δεν συναινούν» στο ζήτημα της διευθέτησης των συνόρων με την Αλβανία αλλά και με «άλλες χώρες».

    Συνέντευξη στον news 247,και την εκπομπή “Παιχνίδια Εξουσίας”, με τον Βασίλη Σκουρή και την Αγγελική Σπανού έδωσε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών και επικεφαλής της κίνησης “Πράττω”, Νίκος Κοτζιάς.

    Ο στρατός αρνείται να αναγνωρίσει τα σύνορα Ελλάδας-Αλβανίας
    Για τις σχέσεις με την Αλβανία και το θάνατο του Κωνσταντίνου Κατσίφα: “Κάθε ζωή που χάνεται είναι μεγάλη απώλεια. Η έγκαιρη και προληπτική συνεννόηση μας προστατεύει. Δεν πρέπει στο όνομα αρνητικών γεγονότων να οδηγούμαστε σε όξυνση διμερών σχέσεων. Το πρόβλημά μας είναι εξ ανατολών, ας μην αποπροσανατολιζόμαστε.

    Ο στρατός αρνείται να αναγνωρίσει τα σύνορα Ελλάδας-Αλβανίας. Ο στρατός πρέπει να κάνει κάποιες ενέργειες για να εκφραστεί η αναγνώριση των συνόρων και δεν τις κάνει. Όταν ερωτήθηκε, αν την ευθύνη για αυτό έχει η στρατιωτική ή η πολιτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, ο πρώην Υπουργός απάντησε ότι αυτό θα το εξετάσει η Βουλή.

    Ο πρώην ΥΠΕΞ, τόνισε ότι υπάρχουν δυνάμεις στην Ελλάδα που δεν αναγνωρίζουν το πρωτόκολλο της Φλωρεντίας, των Παρισίων, οι οποίοι ανατρέχουν σε πρωτόκολλα του 1914, όπως είναι αυτό της Κέρκυρας, το οποίο -σύμφωνα με τοκ κ. Κοτζία- δεν είναι νομικώς ζωντανά.

    Δείτε το βίντεο στο 01:04:00 κάντε κλικ στην εικόνα

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. Κοτζιά δεν ξέρεις τι σου γίνεται ,,κοίτα μην ξυπνήσει κάνα πρωί ο στρατός και αρνηθεί το πολιτικό καθεστώς της ψευτοδημοκρατιας σας κουπουκια,,τότε να ανησυχείς…για τα σύνορα ,,υπάρχουν εγγυήσεις ,, υπογραφές,,χαρτιά,,,αν και αδικούν την Β.Ηπειρο ,,αλλά πες μου ρε μπουμπούκι εσύ,, παραιτηθηκες από υπεξ δεν παραιτηθηκες…ωραία ,,πάρε και τις δωρεές και αεί στο διάολο από δω…αυτό που ήταν να κάνεις το έκανες παλιολινατσα..

    2. ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ G. SOROS ΑΡΗ………………………..( ΓΝΩΣΤΗ ΑΤΑΚΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΗ)

    3. Ο/Η Δεν θα γινεις ελληνας ποτεεε Τσιπραλβανε,τσιπρα-Αλβανεεε λέει:

      Aμα περιμενεις προκοπη απο ανεπροκοπους Ανθελληνες Προδοταραδες με αρχηγο Αλβανο ζητω που καηκαμε

    4. ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ-ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΙ ΤΟΥ 1821 ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΧΑΙΡΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ!!!

      1. Αντε να ψηφίσεις σύριζα, διορισμός με σύμβαση 12 μηνών και βασικό μισθό…. Πολλά λεφτά για να ψηφίζεις ανθέλληνες.. Σώθηκες μεγάλε σώθηκες…

    5. Κάποιος να πει στον τουρκαλβανό Κοτζιά πως βρίσκεται σε ισχύ ακόμα το εμπόλεμο με την Αλβανία και πως δεν μας συμφέρει καθόλου να το άρουμε, ιδιαίτερα μονομερώς και χωρίς να γίνει συμφωνία

      1. ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ G. SOROS ΑΡΗ………………………..( ΓΝΩΣΤΗ ΑΤΑΚΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΗ)

    Comments are closed.