ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΘΡΑΣΙΜΙ ΠΡΩΤΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ! “ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤO ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ”! ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΚΑΝΕ ΤΟ “ΟΧΙ” ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ “ΝΑΙ” ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ! (BINTEO)

    Κοινοποίηση:
    tsipras-alexis-vouli-olomeleia-708

    Ο πρωθυπουργός απαντώντας στην σκληρή κριτική που του έκανε νωρίτερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, είπε ότι «είναι δείγμα θράσους η κριτική της Ν.Δ. για τα πρωτογενή πλεονάσματα όταν είχατε συμφωνήσει σε πλεονάσματα 4,5%».

    Παράλληλα, είπε ότι με τη συμφωνία στο Eurogroup της 21ης Ιουνίου το ελληνικό χρέος κατέστη επιτέλους βιώσιμο.

    «Αποκτάμε πρόσβαση στις αγορές, χωρίς καμία επιβάρυνση για την οικονομία, τις τράπεζες, τα ασφαλιστικά ταμεία, τα νοσοκομεία & τους μικροομολογιούχους, όπως συνέβη στην περίπτωση του διαβόητου PSI», επισήμανε ο πρωθυπουργός.

    Είμαστε περήφανοι για το δημοψήφισμα

    Είμαστε βαθιά περήφανοι για τη στάση του ελληνικού λαού στο δημοψήφισμα. Η 5η του Ιούλη είναι καταγεγραμμένη ως φως και δύναμη στην ιστορία του ελληνικού λαού.

    Οταν εκβιάζατε να αποσπάσετε το «ναι» του εμείς φωνάζαμε «όχι». Οταν φωνάζατε «βάστα Σόιμπλε» εμείς παλεύαμε για την αντίσταση στον εκβιασμό.

    Μην ξεχνάτε ότι ο ελληνικός λαός ψήφισε τον Σεπτέμβριο και αυτή του η ετυμηγορία σας έστειλε στα έδρανα της αντιπολίτευσης. Τιμούμε αυτή την ετυμηγορία του ελληνικού λαού στο δημοψήφισμα δεν θα είχαμε πετύχει όσα πετύχαμε.

    Τώρα στο βήμα είναι ο Κυριακος Μητσοτάκης

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: