ANANEΩΜΕΝΟ- 200 ΣΕΛΙΔΕΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ: ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΜΒΑ! ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΛΟΒΕΡΔΟΥ ΖΗΤΕΙ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ. ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΚΕΛΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ

    Κοινοποίηση:
    loverdos-andreas

    Μία αρχειοθέτηση, στο πρόσωπο του Γιάννη Στουρνάρα και μία άρση ασυλίας για τον πρώην υπουργό Ανδρέα Λοβέρδο, προκειμένου να ασκηθεί σε βάρος του ποινική δίωξη για δωροδοκία, επεφύλαξε η έρευνα των εισαγγελέων κατά της διαφθοράς στην υπόθεση της Novartis.

    Δείτε επίσης: Λοβέρδος για ποινική δίωξη: Η αλήθεια με το μέρος μου στην υπόθεση Novartis

    Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, η κ. Τουλουπάκη έχει συντάξει πολυσέλιδο πόρισμα – αριθμεί περισσότερες από 200 σελίδες – στο οποίο περιγράφει αναλυτικά τα ευρήματα της έρευνας ως προς το συγκεκριμένο πολιτικό πρόσωπο, αξιολογεί το αποδεικτικό υλικό που έχει στη διάθεσή της και καταλήγει στο συμπέρασμα πως κατά την κρίση της προκύπτουν επαρκείς ενδείξεις για την άσκηση ποινικής δίωξης για την πράξη της δωροδοκίας. Αδίκημα που φέρεται να έχει σχέση με την υπόθεση της Novartis , που εξακολουθεί να προκαλεί πολιτικές αναταράξεις.

    Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι εισαγγελείς κατά της διαφθοράς έκλεισαν το σκέλος της έρευνας που αφορά στο πρόσωπο του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα, όσον αφορά την εμπλοκή του στην υπόθεση της Νοβάρτις, καθώς δεν προέκυψε κανένα στοιχείο σε βάρος του, με αποτέλεσμα οι εισαγγελείς να οδηγήσουν την δικογραφία στο αρχείο με σχετική πράξη τους.2639420

    Αντίθετα, οι δικαστικοί λειτουργοί στέλνουν εκ νέου την δικογραφία στη βουλή για τον πρώην υπουργό Υγείας Ανδρέα Λοβέρδο, προκειμένου να πάρουν και πάλι το πράσινο φως για την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του. Σύμφωνα με πληροφορίες, προέκυψαν επαρκείς ενδείξεις για την άσκηση δίωξης σε βάρος του βουλευτή του ΚΙΝΑΛ για το αδίκημα της δωροδοκίας, με τους εισαγγελείς να αποστέλλουν στη βουλή και ένα πόρισμα περίπου 200 σελίδων, με το οποίο αξιολογούν το υλικό που έχουν συλλέξει, ζητώντας παράλληλα και την άρση της ασυλίας του.

    Ο κ. Λοβέρδος έδωσε εξηγήσεις με την ιδιότητα του υπόπτου τον περασμένο Μάιο, μετά τις καταθέσεις προστατευομένων μαρτύρων  και άλλων μαρτύρων, οι οποίοι υποστήριζαν ότι επί υπουργίας του μπήκαν στην αγορά του φαρμάκου σκευάσματα για σοβαρές παθήσεις, τα οποία διατέθηκαν στη χώρα μας σε τιμές ακριβότερες σε σχέση με τις τιμές στην Ευρώπη.

    Ο κ. Λοβέρδος αρνείται όσα του καταλογίζονται, κάνει λόγο για σκευωρία, ενώ έχει ο ίδιος ζητήσει από τους συναδέλφους του στη βουλή την άρση της ασυλίας του, προκειμένου το σκέλος που τον αφορά να φθάσει στην τακτική δικαιοσύνη.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. Σεν αγγιζετε Σαιντολογο τον πισινο σας.να βαρατε κατω!!

    2. Aπο την φάτσα φαινετε τι άνθρωπος είναι…..

    3. ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΑΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΕΛΑ ΦΡΑΓΚΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ SIEMENS ΚΟΥΒΕΝΤΑ Ε;

    4. Ένας μεγάλος άνδρας, μου είχε πει πριν 3 χρόνια. Όπου ακούς προανακριτικη επιτροπή, ετοιμάζουν ετοιμάζουν να βγάλουν καθαρούς τους υπεύθυνους.

    5. Δωστε, βαση. Αρθρο 86, περι Ανευθυνοτητας – οπως λεω – υπουργων. Συμφωνα, με τον νομο, οι εισαγγελικες αρχες, σε περιπτωση, που πεσουν, πανω σε πολιτικα προσωπα, οφειλουν να στειλουν αμελητι, την δικογραφια, στην Βουλη. Ετσι, οι Εγκληματιες, λαμβανουν γνωσιν, για τα οσα κατηγορουνται και στο καπακι, σπευδουν να ψηφισουν και τον αναλογο νομο, που θα τους αθωωνει. Παμε, παρακατω. Οι εισαγγελεις, λαμβανουν γνωσιν, των κατηγοριων, αλλα δεν τρεχει και τιποτα, μιας και αλλος, θα βγαλει, το φιδι, απο την τρυπα. Και το βουλωνουν, αποδεχομενοι, τον καταπτυστο, νομο. Κανεις απο δαυτους, δεν πηρε ειδηση, οτι με τις Εξεταστικες, του κ@λου, ποτε και κανεις, δεν τιμωρηθηκε;;; Και κανενας απο δαυτους, δεν ειχε και δεν εχει, τ` @ρχιδια, να ασκησει, διωξεις;;; Οχι, βεβαια! Διοτι προκειται, για επιλεγμενα, προφανως αλλογενη ανθρωπαρια, που συναινουν, σε ολα οσα, συμβαινουν, στην Ελλαδα. Προκειται,για δωσιλογους, που ευθυνονται, οσο και οι πολιτικοι. Και που συνεργαζονται αριστα, με τους Γερμανους Εισαγγελεις, που εχουν, απο χρονια, εγκατασταθει, στην Ευελπιδων, συμφωνα με τα γραφομενα, του Δημητρη. Καμμενου.

    6. Μαλιστα! Δεν προεκυψε τιποτις, για τον Στουρνο! Για την γυναικουλα του, μηπως;;;

    7. Από λαμόγια είμαστε γεμάτοι ….

      Η Χ.Α “έφταιγε” για όλα τα δεινά ….
      και ο Ελληνικός Λαός την έδιωξε από τη Βουλή …….για βολεύονται πολλοί

    Comments are closed.