ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΠΕΘΑΝΕ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΛΑΘΡΑΙΩΝ ΣΤΗ ΣΠΑΡΤΗ. ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΗ ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣOΚΟΜΕΙΟ. ΚΡΥΒΟΥΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ Ή ΟΜΑΔΙΚΗ ΦΥΜΑΤΙΩΣΗ;

    Κοινοποίηση:
    SPARTAINN-LATHRO

    Ένα σοβαρό περιστατικό έχει αναστατώσει την τοπική κοινωνία της Λακωνίας. Πακιστανός για τον οποίο δεν δίνονται σαφή στοιχεία, μεταφέρθηκε κατά πληροφορίες την Τετάρτη το βράδυ στο Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης, όπου λίγο αργότερα, πέθανε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες και χωρίς να είναι γνωστό ακόμα από ποιο ακριβή λόγο. 

    Ο λαθρομετανάστης, ήταν από αυτούς που είχαν μεταφερθεί από τα νησιά πρόσφατα, στο απαράδεκτης κυβερνητικής έμπνευσης πρόγραμμα μετεγκατάστασης λαθραίων στην ηπειρωτική Ελλάδα. Οι λάθρο παρέμεναν στο χρεωκοπημένο ξενοδοχείο Sparta Inn που πήρε οικονομική ανάσα από την έκτατη οικονομική ενίσχυση από το κράτος, διαφορετικά θα έκλεινε.

    Ο Πακιστανός κατά τις ίδιες πληροφορίες διακομίσθηκε- άγνωστο πάλι για ποιο λόγο- από ιδιοκτήτη ταξί και όχι από το ΕΚΑΒ από το νοσοκομείο. Για την περίεργη υπόθεση είναι ενήμερη και η Δημοτική αρχή Π.Δούκα, χωρίς να έχει προβεί κι αυτή σε οποιαδήποτε ανακοίνωση.

    Κάποιοι στην περιοχή λειτουργούν ως ντόπιοι τσιφλικάδες χειραγώγησης της κοινής γνώμης, χωρίς να δίνουν καμία ενημέρωση στα τοπικά ΜΜΕ και δεν θα τους βγει σε καλό.

    Το ρεπορτάζ συνεχίζεται…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. ΚΡΑΧΤΕ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΛΑΦΤΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ…ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ…ΤΟ ΛΕΝΕ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ “ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΒΑΖΑ ΕΓΩ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ?? ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΜΙΣΘΟΥΛΑΚΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ” ΑΥΤΑ ΛΕΝΕ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ…ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΣΑΣ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ??? ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΡΡΩΣΤΑ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΜΑ ΤΑ ΣΚΟΤΩΝΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΑΝΕ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΜΟΣ…ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΜΑΧΗ…ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΟΥΤΕ ΑΛΛΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΗ ΚΛΕΙΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥΣ…ΤΩΡΑ ΦΑΤΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΝΟΜΠΕΛ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΖΩΑ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ

    2. TI ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΝΑ ΤΟΝ ΤΑΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΙΜΙΖΟΥΜΕ;ΕΧΕΙ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥ;

    3. Τώρα είναι αργά.Ο Πετροδούκας μάς έπιασε κορόϊδα γιατί ήταν από τήν αρχή μέσα στό κόλπο.
      Δέν έπρεπε νά περάσουν οί λαθροπίθηκοι από τό Πακιστάν τήν γέφυρα τού Ευρώτα καί νά πα-
      τήσουν τά ιερά χώματα τής Λακωνίας.Ονειδος γιά όλους τούς Λάκωνες.
      Γιάννης Λάκων πατριώτης μέχρι τό μεδούλι.Στή θάλασσα οι λαθρομουσουλμάνοι.

    4. Ο/Η ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ λέει:

      Οι μυτιληνοι απέδειξαν ότι είναι παλληκάρια εσείς ρε Σπαρτιάτες τι κάθεστε και τους βλέπεται κάντε το όπως οι μυτιληνοι

      1. Εμείς δεν αφήνουμε τον φρεντο καπουτσίνο πόλεμος να γίνει! Έλα μια βόλτα εδώ και θα καταλάβεις.

    5. Χτες πειραια για κατι δουλειες,διάλειμμα σε καφεσαντουιτσαδικο,ντελιβερας εχει μαθει απο γνωστο νοσοκομο οτι εχουν εισαχθει 8 ατομα με κορονοιο στο ΑΤΤΙΚΟΝ και το κρυβουν,ελεγε οτι θα βγει σιγα σιγα για να μην πανικοβληθει ο κοσμος.

    6. Πάνε και οι σπαρτιάτες, έγιναν αρχeιδογλείφτες της εξουσίας του χρήματος…………………

    7. O Πακιστανός γιατί να μεταφερθεί στην ενδοχώρα απο την στιγμή που δεν είναι πρόσφυγας; Με ποια κριτήρια τους φέρνουν εδώ και δεν απελαύνονται; Να ενημερώσουν επιτέλους τον κόσμο με ποια κριτήρια δίνουν άσυλο, γιατί αφήνουν να εννοηθεί πως το άσυλο δίνεται ανάλογα με τα γούστα των υπαλλήλων και όχι με συγκεκριμένα κριτήρια, ειδικά αν τα γούστα των υπαλλήλων θέλουν λάδωμα. Υπάρχει περίπτωση σε αυτό το μπουρδέλο να μην θερίσει ο κορωνοϊός μέχρι και η χολέρα; Εγώ πάντως σε καραντίνα δεν μπαίνω, να μπούνε όσοι φοβούνται. Είμαστε ήδη φυλακισμένοι στην δικτατορία τους με ψυχολογικούς εκβιασμούς και απειλές, δεν θα κλειστούμε και στους τέσσερις τοίχους για τον ψευτοανθρωπισμό τους.

      1. Συμφωνώ. Βλέπεις όμως ότι κανείς δημοσιογράφος δεν πάει να στηθεί έξω από το σπίτι κάποιου εισαγγελέα για να ρωτήσει με την κάμερα στη μούρη του γιατί δεν εφαρμόζονται οι νόμοι.

    8. Ω Ρε τι μας περιμενει….με αυτα τα γουρουνια που μας κουβαληθηκαν με το ετσι θελω….θα ερθουν ασθενειες που απο την ευρωπη ειχαν εξαφανισθει …το τι πανουκλα και χολερα…εχει να πεσει στο μελλον…

    Comments are closed.