Ο ΠΑΙΑΤ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΤΥΠΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ- ΑΡΑ ΕΤΣΙ ΤΑ ΕΙΠΕ- ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΣΣΗΣ ΣΟΦΙΑΣ (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
paiat

«Mύλος» με τις δηλώσεις Πάιατ για εμπλοκή της Ρωσίας στις ελληνικές εκλογές αφού ο Αμερικανός πρεσβευτής τώρα το αρνείται και υποστηρίζει ότι

στον ΑΝΤ1 «χάθηκαν στην μετάφραση»

Πάντως ο ΑΝΤ1 παραδέχτηκε ότι έκανε λάθος.

Στο χθεσινοβραδινό δελτίο ειδήσεων του Ant1 μεταδόθηκαν υποτιτλισμένες δηλώσεις του πρέσβη σχετικά με το ενδεχόμενο ανάμειξης της Ρωσίας στις ελληνικές εκλογές.

Εκεί ο σταθμός, από λάθος όπως διευκρινίστηκε, μετέφρασε τα λόγια του κυρίου Πάιατ ως «μπορώ τώρα να σας πω» (I can now tell you) ενώ ο αμερικανός πρεσβευτής λέει «δεν μπορώ να σας πω» (I can not tell you) «ότι έχω δει αποδείξεις προσπαθειών ανάμειξης στις επερχόμενες εκλογές της Ελλάδος».

«Εφόσον οι δηλώσεις μου στον Ant1 κατά το Συνέδριο Παραπληροφόρησης διαστρεβλώθηκαν και μεταδόθηκαν ευρέως, εδώ είναι το τι είπα», έγραψε ο κύριος Πάιατ στο Twitter, επισυνάπτοντας ολόκληρη την απομαγνητοφώνηση της δήλωσής του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Θσ ελθει η ωρα τους και στους καουμποηδες γκαγκστερς να παρουν αυτο που τους αξιζει που θελουν να παριστανουν τα αφεντικα της γης.

  2. ΟΤΑΝ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΑΧΟΥΝ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗ ΝΑ ΠΕΡΕΙΜΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΣΤΗΜΜΕΝΕΣ ΕΒΡΑΙΟΕΚΛΟΓΕΣ…………………..

  3. Ατυπος πρωθυπουργός ειναι ο τσιπρομαδουρος, ο πρεσβης ειναι ο κανονικος

  4. Η ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΣΤΕΦΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΙΓΟΥΡΕΨΕΙ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΑ ΚΟΥΚΙΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ………ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΖΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΟΝΤΟΣ,ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ Ο ΤΡΟΜΠΕΤΑΣ,ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΤΡΑΒΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΙΚΙΑ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ,ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΑΛΙ ΜΟΝΟΨΗΦΙΑ.ΟΣΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΙΚΙΑ,ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΤΠ.

  5. Ξερουν οι αμερικανοι σε ποιους θα ριξουν τα βαρη των αποτυχημένων εκλογων του συριζα,για όλα φταιει η Ρωσια,γνωστο το παραμυθι τους.

Comments are closed.