Ο ΚΟΥΛΗΣ Ο “ΜΕΝΕΓΑΚΗΣ” – ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΑ Κ@ΡΥΔΙΑ ΤΟΥ – ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ Ο “ΜΕΓΑΛΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ” [ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ]

    Κοινοποίηση:
    gggg

    Την ευκαιρία να κάνει μπάνιο με φίλους του είχε το πρωί της Κυριακής ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην παραλία της Καλογριάς.

    Λες και όλα στη χώρα είναι στρωμμένα και δρομολογημένα, ο Κούλης αυτός ο μεγάλος ηγέτης που κοροίδεψε τον κοσμάκη όπως και ο προκάτοχος του, βγήκε τσάρκα στις παραλίες.

    Μία αυτός, δύο η Μενεγάκη (2.000 ΕΥΡΩ Η ΣΟΥΙΤΑ – Η Μενέγω απολαμβάνει τα φράγκα που τσέπωσε εν μέσω κρίσης), αυτοί θα ζήσουν 1000 χρόνια. Κι αν κάποιος μπορεί να πει για τη Μενεγάκη “γούστο της και καπέλο της”, για τον Μητσοτάκη πως μπορεί να το πει κάποιος αυτό. Έγραψε στα @@ του όλα τα προβλήματα της χώρας και την είδε καβαλιέρε κάτω από τον ήλιο.

    Ο Πρωθυπουργός μας λοιπόν βρίσκεται στην περιοχή από χθες το μεσημέρι, όπου έδωσε το παρών μαζί με τη σύζυγό του Μαρέβα στα εγκαίνια της οικίας του Πάτρικ Λη Φέρμορ, ενώ στη συνέχεια διανυκτέρευσε σε ξενοδοχείο της Καρδαμύλης.
    Σύμφωνα με πληροφορίες του tharrosnews.gr, ο κ. Μητσοτάκης έδειχνε να απολαμβάνει το μπάνιο του στη γνωστή παραλία, ενώ αρκετοί ήταν αυτοί που συνομίλησαν μαζί του. Όταν βγήκε από την παραλία, μάλιστα, πλησίασε μια παρέα νέων που έκπληκτοι είδαν τον πρωθυπουργό να φτάνει κοντά τους και τελικά να τα λένε για ώρα.

    Άλλος ένας Πρωθυπουργός που κοροίδεψε τον λαό του προστέθηκε στην μακρά προδοτική λίστα που ρήμαξε τον τόπο μας.

    Δείτε τον και θαυμάστε τον…

    etsi mitsotakisked mitsotakiskosmos mitsotakisme mitsotakismesa mitsotakismesaa

    Πηγή φωτό: tharrosnews.gr

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. Τα ιδια κοπροσκυλα ειναι ολοι,δεν υπαρχει σωτηρια απο πουθενα.

    2. Ακου Στεφανε αρκετα σκασαμε αρκετα βραδυα δεν κοιμομαστε για την πατριδα. Αυτους θελανε αυτους ψηφιζουνε ας τους φανε στην μαπα και αυτους και τους λαθροπιθηκους. Εαν βγεις εσυ η εγω η καποιος πατριωτης και πει αυτο που πρεπει να γινει θα τον πουνε φασιστα χουντικο εθνικιστη τρελλο κλπ. Ποιος θα τολμησει να κλεισει τα συνορα Στεφανε να βγει απο την συνθηκη Σενγκεν απο το Δουβλινο 2/3 οπως επιτασσει το Ελληνικο συνταγμα? Σε ωρες εθνικου κινδυνου κλεινουν τα συνορα. Ομως για τον δικο τους κοσμο αυτη την στιγμη δεν συμβαινει τιποτα. Εγω θα δωσω σε ολους τους Ελληνες μια συμβουλη και ας φανω υπερβολικος. Προμηθευτειτε οπλα και μαθετε συντομα να τα χρησιμοποιειτε σε συντομο χρονικο διαστημα θα πολεμησουμε σε δυο μετωπα. Ενα εξωτερικο με τους Μογγολους και ενα εσωτερικο με τους φανατικους μουσουλμανους λαθρο. Ο οθωμανος που ονειρευεται οθωμανικες αυτοκρατοριες θα επιτεθει σε Κυπρο και Αιγαιο μετα την Συρια και ολοι θα κοιτανε απο μακρια. Εδω ειμαστε και θα τα ξαναπουμε.

    3. το παιζει και ωραιος ο μασσονοβλακας αυτος μας γεμιζει αθροα μεμετια και το τσογλανι ο ανηψιος του αφηνει την Αθηνα να πνιγη στο σκουπηδι ενα ματσο σκατα ολα για την κοννομα………..ολες οι πατατες των προηγουμενων και επιπλεον οιο δικες τους στιν διαβολοοικογενια θα σκασουν…..

    4. Το παιδι δεν πειραζει αν κανει μπανιο η σκι η παει για ψαρεμα!!!!!!! Αυτο δεν πειραζει!!!!! Εκεινο που πειραζει πολυ ειναι οι κωλοτουμπες σ’ αυτα που ελεγε και σ’ αυτα που κανει, συνεχιζοντας να μαζευει λαθρο καθημερινα και να τους αδειαζει στην ενδοχωρα αδιαφοροντας για τις τοπικες κοινωνιες!!!!!!!!!!

    5. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΒΑΡΚΟΥΛΕΣ ΑΡΜΕΝΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ!!!!

    6. Και στο Ντου των Τουρκων αυτοι ειναι οι πρωτοι που θα την κοπανησουν στα ακινητα τους στο εξωτερικο. Ελλαδιτσα σε φαγανε απο μια πουλημενη ψηφο.

    7. Ποσοι απο εσας θα κολυμπουσατε παρεα με τον γκαντεμη Κουλη και δεν θα σκεφτοσασταν τη πιθανοτητα να ξεσπασει τσουναμι?

    8. κανετε μεγα λαθος.ολα στην Ελλαδα ειναι ενταξει.εχουν δρομολογηθει ολα απο τους νεοταξιτες,οποτε δεν εχει λογο να κανει τιποτα περισσοτερο.εχει παρει εντολες πριν γινει πρωθυπουργος οπως και ολοι οι αλλοι στη θεση του.
      κατα τα αλλα …μια παρεα μιλημενων βισματουχων νεων…
      …η παραλια θα ηταν αποκλεισμενη για ολους και βαλαν ταχα ασχετους νεους να το παιξουν εκπληκτοι με την νεοταξιτικη αρχηγαρα ..στημενο σκηνικο οπως γινεται ανεκαθεν με ολους.

      1. Πριν απο 1-2 χρονια ,ηταν και αυτος επισκεπτης της γνωστης λεσχης Builderburg . Εκει του εξηγησαν οτι πρεπει να ειναι καλο παιδι , το τι εχει αποφασιστει με την Ελλαδα , και οτι θα πρεπει να συμφωνησει εαν θελει να εχει πολιτικο μελλον….

    9. Enas amorfotos laos,opos esis,panta ginete tou klotsou ke tou mpatsou ke anaparagi tous ithinontes pou tou axizi,poniri grekouliakes gia ta mpaza.

      1. Μπεκρουλιακα με τα γκριγκλις εισαι κοπρια βρωμιζεις τη παραλια ουστ

    Comments are closed.