ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ! ΠΟΙΟΙ ΞΕΣΗΚΩΝΟΥΝ ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΤΩΝ Λ@ΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ – ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ – ΟΛΟ ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ! (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    exo 3

    Δεν είναι τυχαία όλα αυτά που βιώνουμε το τελευταίο διάστημα με πρωταγωνιστές τους λ@θρομετανάστες.

    Ξαφνικά οι λ@θρομετανάστες συντονισμένα και οργανωμένα, (από ποιους άραγε;) ξεκίνησαν με καταλήψεις σε σιδηροδρομικούς σταθμούς και σε δρόμους διαμαρτυρόμενοι γιατί δεν θέλουν να πληρώνουν εισιτήριο όπως τους είχε καλομάθει ο ΣΥΡΙΖΑ.

    Δείτε επίσης: «ΡΕ @@@ ΣΕΒΑΣΟΥ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ» – EΛΛΑΔΙΣΤΑΝ 2019: ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΣΚΗΝΙΚΑ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ Λ@ΘΡΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΤΡΕΝΟ! “ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΜΟΝΟ 150 ΕΥΡΩ» – ΑΓΑΛΜΑ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΤΡΕΜΑΝ ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ – «ΤΑ ΜΑΤ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΑΡΑΤΕ;” (ΒΙΝΤΕΟ)

    4-18

    Κι εδώ ξεκινούν τα πρώτα ερωτήματα, ποιος τους οργανώνει και τους κινητοποιεί όλους αυτούς;

    Δείτε επίσης: ΩΡΑ 15:40! ΥΠΟ ΣΤΕΝΗ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ Η ΧΩΡΑ! «ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΔΡΑΜΑΤΙΚΟ ΧΕΙΜΩΝΑ» – ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΟΥ ΟΣΕ ΣΤΗΝ ΜΑΛΑΚΑΣΑ

    Ποιος τους ετοιμάζει τα πανό και τα πλακάτ που είναι γραμμένα σε άψογα Ελληνικά όπως έγινε τις προάλλες στην Μαλακάσα και τους βάζει να κλείνουν τους δρόμους;

    IMG_6448

    69540852_2478861065490726_6935759952631824384_n

    5d6e44a4240000ba0272bd60

    Eίναι ερωτήματα που ουσιαστικά απαντώνται από μόνα τους.

    Αν πάντως ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχίσει την πολιτική Τσίπρα-Μουζάλα σχετικά με την λαθρομετανάστευση, τότε θα χάσει σύντομα την εξουσία, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο.

    Δείτε επίσης: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ «ΜΠΟΜΠΑ»: ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΕ ΡΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ; ΘΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ Λ@ΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ -ΠΩΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΕΙ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΣΙΠΡΑ-ΜΟΥΖΑΛΑ! (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

     

    Τότε δύο πράγματα μπορεί να συμβούν: ή να τον ρίξει από την εξουσία ή λαϊκή οργή που θα προκύψει από την πλημμύρα των λ@θρομεταναστών που τους απλώνουν σε όλη την χώρα και με τα προβλήματα που αυτή φέρνει, ή να παραδώσει την εξουσία ουσιαστικά από μόνος του, αφού αν συνεχίσει έτσι, κάθε πόλη θα διαθέτει στην κυριολεξία και από ένα τάγμα από δαύτους, έτοιμο ανά πάσα στιγμή να κόψει την χώρα στα δύο και αυτό στην καλύτερη περίπτωση…

    Δείτε επίσης: ΤΟΥΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΟ ΑΜΗΝ! «ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ – ΘΑ ΜΑΣ ΤΙΝΑΞΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ»: ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΒΟΜΥΛΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (ΦΩΤΟ& ΒΙΝΤΕΟ)

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    21 Σχόλια

    1. Ας πάρουμε τα όπλα και έξω από τη χώρα μας οι πιθηκοι

    2. Μα αφου και οι δυο υπηρετουν τη Νεα Ταξη .τι περιμενετε?
      Δεν εχετε διαβασει τη διακυρηξη του OHE “Ατζεντα 2030?”
      Δεν εχετε διαβασει τις αποφασεις στο Μαρακες για τη “μεταναστευση”?
      Αυτες τις υπογραψε ο Τσιπρας και τις εφαρμοζει ο Μητσοτακης με προ καλυμα τις φοροελαφρυνσεις για να μην αντιδρουμε…
      Ο ελεγχος και πλυσιμο του εγκεφαλου μας ειναι πολυ λεπτη και μελετημενη υποθεση και οι Νεοταξιτης εχουν σπουδασει προετοιμαζομενοι προ πολλου απο το κονκλαβιο της νομενκλατουρας ελιτ της Ευρωπης στην οποια ανηκουν και πολλοι απο τους δικους μας πολιτικους καλυπτομενοι ταχα-δηθε απο “τη δημοκρατια” για να ξεγελουν τους αφελεις και αδαεις, ενω τα αφεντικα ειμαστε εμεις.
      Εχετε την εντυπωση οτι ο Μητσοτακης θα γινοταν πρωθυπουργος εαν προεκλογικα ελεγε την αληθεια για τους λαθροεισβολεις?
      Γεια σου ρε Μπορις Τζονσον, γεια σου ρε Σαλβινι…………….

    3. Αυτοί οι άνθρωποι άφησαν τα σπίτια τους και ήρθαν εδώ και τα ζητάνε από εμάς τώρα που οι περισσότεροι για ένα σπίτι με 2 υπνοδωμάτια είμαστε χρεωμένοι ως τον λαιμό. Πλάκα έχουν. Κι εγώ θέλω μια βίλα στην Σαντορίνη. Να πάω να κλείσω κανένα σταθμό; Άμα θέλουν σπίτια να γυρίσουν πίσω στις πατρίδες τους και να φτιάξουν επαύλεις.

    4. Κουλι,
      Μια είναι η λέξη που ικανοποιεί τους Έλληνες…..”ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ” στις πατρίδες τους !!!!!!!!!!
      Αν δεν το κάνεις, θα είναι και το τέλος της κυβέρνησης…
      Το κουτόχορτο τελείωσε….

    5. Ποιά η διαφορά της κυβέρνησης Μητσοτάκη από την κυβέρνηση Σύριζα;
      Μήπως υπέγραψε “ομολογία πιστης” στους παγκοσμιοποιητές προκειμένου να του επιτρέψουν να ανεβεί στην πρωθυπουργική καρέκλα;

    6. Θέλουν και σπίτια τη στιγμή που μας παίρνουν τα δικά μας οι προδοτικές κυβερνήσεις. Σε λίγο θα ζητήσουν να στήσουμε και κωλαράκι τα λαθροόρκ. Δεν γυρνάμε λέει πίσω… Θα βγει κάνας σοβαρός πολιτικός να τους στείλει από κει που ήρθαν;

    7. Ο Τσιπρας ψηφισε στο Μαρακες να δεχτουμε 22.000.000 λαθρομεταναστες,μια χωρα με πληθυσμο γνησιων Ελληνων τωρα πια γυρω στα 9.500.000 αν δεν κανω λαθος ? ειναι ψεμματα ?
      και πως αντιδρα γι αυτο ο Μητσοτακης μηπως συνεχιζει την ιδια πολιτικη και δεσμευση ?
      Γιατι δεν αντιδρα κανεις? δεν βλεπουμε και τιποτα διαφορετικο απο τις εποχες ΣΥΡΙΖΑ καθε μερα ορδες ερχονται και απο τον Εβρο και απο τα παραλια τα νησια γεμιζουν και το μονο που κανουν ειναι να τους μεταφερουν στο εσωτερικο να τους δινουν επιδοματα και να μας χαιδευουν τα αυτια με παχια λογια
      Ξεφτιλα

    8. Θα έχετε άσχημο και φρικιαστικό τέλος μουνόπανα αναρχικοί μαζί με τα ταξικά σας αδέρφια,αυτό είναι το μόνο σίγουρο!!!!!

    9. ΑΝΑΡΧΙΚΕ ΜΕ ΜΝΗΜΗ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΣΟΥ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΙΣ ΛΟΥΓΚΡΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ. ΡΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΑΝΕΧΕΣΑΙ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ, ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ? ΣΕ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ? ΕΓΩ ΕΧΩ ΓΥΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΖΗΣΕΙ ΣΤΟ ΜΙΣΟ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΑΝΤΕ ΚΑΛΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΕΛΕΕΙΝΕ ΚΑΙ ΣΙΧΑΜΕΡΕ ΠΡΟΔΟΤΗ!!

    10. Μένω οριστικά ΜΑΛΑΚΑΣ. Όχι μόνο έμαθαν να γράφουν Ελληνικά, δεν τα μιλάνε επειδή ντρέπονται λόγω προφοράς, αλλά ρε πουστη μου ούτε ένα ορθογραφικό λάθος… Είναι πανέξυπνοι,, να τους προσλάβουν άμεσα στο Δημόσιο…

    11. Είναι πραγματικα για λυπηση ειδηκα οι γυναικες τους αβουλα πλασματα τελειως ,ότι τους πουνε κανουνε , αυτοι νομιζουν ότι οι αριστεροι δουλεμοποροι ενδιαφέρονται για αυτους και ότι παντα ετσι θα την παιρνανε ζαχαρη Αλλα καποια στιγμη τα καλοπιάσματα θα τελειωσουν και θα δουν την αληθεια θα πανε να εργαστουν με 100 ευρω μηνιατικο εκει να δειτε τι πανηγυρια θα γινουν , οσοι εισαστε παλιοι ξερετε,ετσι εκαναν και με τους αλβανιάρηδες ετσι εκαναν και με τα πακια ,αλλα τωρα είναι ακριβοι αυτοι σηκωσανε κεφαλι ,φυγε εσυ αλβανε ελα εσυ αφγανε.

      1. Επειδή οι φασίστες είστε πρόβατα και περιμένετε κάθε “τσοπάνη” να σας καθοδηγήσει, δε σημαίνει ότι οι μετανάστες και μετανάστριες είναι σαν τα μούτρα σας. Μαζί με αυτούς (κι όχι στο όνομά τους) χτίζουμε κοινότητες αγώνα ενάντια σε κράτη, κεφάλαιο και κάθε εξουσιαστή, ρατσιστή και φασίστα. Είμαστε πολλοί, και γινόμαστε περισσότεροι κάθε μέρα.

        1. Και καλα εσυ εχεις ιδεολογια,οι αλλοι που υπηρετείς το ξερεις ότι τα παιρνουν χοντρα και εσυ εισαι στην απ εξω κοροιδο???!!!! ε κοροιδο, εκτος να σου δινουν και εσενα κατι,τιποτα και κανενας δεν κανει δωρεαν σημερα αναρχικε του πληκτρολογιου, δουλεμπορα χωρις μνημη!

        2. Μην στεναχωριέσαι συριζοκατσαπλά….προδότη και εφιάλτη της Ελλάδος…..
          ο “Παπαδόπουλος” ΖΕΙ, και είναι έτοιμος !!!
          όπως επίσης ειναι έτοιμη και η ¨Μακρόνησο”
          …λίγο υπομονή…..

        3. Ωωωω και γιατί δεν πας να ζήσεις στις χώρες τους… Δεν σε θέλουν φυσικά γιατί γι’αυτούς βρωμιάς…Και είσαι και λευκός, αν δεν είσαι γύφτος… ώσπου να γίνει αυτό που λες..Εσύ θα έχεις αποδημήσει στην κόλαση με τον Αλλάχ να τρως ρύζι. Αφού σου αρέσει ότι βλέπεις τράβα saudia Arabia να σου ραψουν το ποπουδακι σου να μην πετάει κούρασες. Αλλά που να πας … Είσαι αγράμματος και αλλοδαπός. Κάποια στιγμή θα σε καθαρίσουν οι ίδιοι. Α και έχετε κάνει την μαλάκια να φέρετε εχθρούς μεταξύ τους. Σε λίγο τα ζα αυτά θα σφάζουν και θα ηρεμήσουμε…αυτα

        4. Που εισαι ανθρωπιστή – υποτακτικε των ΜΚΟ όταν οι φιλοι σου αρχιζουν να πετουν ομοφιλοφιλους και ομοφιλοφιλες απ της ταρατσες δειξε συνεση και κατανοηση.

    Comments are closed.