ΝΕΑ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΗΣ ΜΑΝΗΣ! ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ Ο ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ ΠΑΠΑΣ – ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΤΟΜΟ ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΓΙΑ ΑΣΕΛΓΕΙΑ

    Κοινοποίηση:
    makeleio.gr papas

    Σοκ στο πανελλήνιο προκαλεί η υπόθεση παιδεραστίας της 12χρονης από έναν 57χρονο ιερέα στη Μάνη.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο το δεύτερο άτομο που φέρεται να τη βίαζε, να είναι συγγενικό της πρόσωπο. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτό το άτομο, ζούσε με τη μητέρα της και την ίδια τα προηγούμενα χρόνια.

    Το βράδυ που οι Αρχές μετέφεραν την 12χρονη στο Χαμόγελο του Παιδιού είχε υπάρξει καταγγελία σε αστυνομικό τμήμα από την κόρη του ιερέα, σύμφωνα με την οποία το παιδί είχε κακοποιηθεί από το συγγενικό της πρόσωπο.

    Το κορίτσι έχει εξεταστεί από παιδοψυχολόγους και έχει δώσει, επίσης, κατάθεση στους αστυνομικούς, κατονομάζοντας για ασέλγεια τόσο τον ιερέα όσο κι έναν ακόμη άντρα. Ο ιερέας είναι πατέρας έξι παιδιών κι από την περασμένη Τρίτη βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές Τριπόλεως.

    Τι είπε ο ιερέας στην απολογία του

    Κατά την απολογία του ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα την περασμένη εβδομάδα, ο κατηγορούμενος ιερέας αρνήθηκε τα πάντα. Σύμφωνα δε με πληροφορίες κλήθηκε μάρτυρας ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ο κατηγορούμενος παπάς του είχε αποκαλύψει ότι η δωδεκάχρονη είχε μιλήσει για την κακοποίησή της από δεύτερο πρόσωπο.

    Κατά πληροφορίες πρόκειται για συγγενή της με τον οποίο ζούσε η ίδια και η μητέρα της τα προηγούμενα χρόνια. Φαίνεται μάλιστα ότι το βράδυ που οι Αρχές μετέφεραν την κοπέλα στο Χαμόγελο του Παιδιού είχε υπάρξει καταγγελία σε αστυνομικό τμήμα από την κόρη του ιερέα, σύμφωνα με την οποία το παιδί είχε κακοποιηθεί από το συγγενικό της πρόσωπο. «Ο ιερέας δεν μπορεί να εξηγήσει τι συμβαίνει, είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση και δεν έχει επικοινωνήσει από την προηγούμενη Τρίτη» αναφέρει στο newsit.gr η πλευρά του 57χρονου.

     

    Ο παπάς με τα έξι παιδιά

    Σοκαριστική είναι εν τω μεταξύ η αποκάλυψη ότι ο κατηγορούμενος ιερέας μεγάλωσε έξι παιδιά. Ο ίδιος κατάγεται και ζει εδώ και χρόνια στο χωριό Οχιά της Ανατολικής Μάνης. Σύμφωνα με το περιβάλλον του, περίπου πριν από 25 χρόνια, η σύζυγός του τον εγκατέλειψε. Ο ίδιος διεκδίκησε την επιμέλεια των έξι παιδιών του, πράγμα που πέτυχε με δικαστική απόφαση. Τα έξι παιδιά του δεν ζουν πια στο χωριό.

    Ως προς την σύντροφό του, φαίνεται πως εδώ και χρόνια ζούσε σε χωριό της Σπάρτης μαζί με την κόρη της και το συγγενικό της πρόσωπο το οποίο εμπλέκεται στην αποτρόπαια υπόθεση βιασμού του κοριτσιού. Η πλευρά του ιερέα σημειώνει ότι στο σπίτι στην Οχιά ήταν μόνο τους τελευταίους δύο μήνες.

    Πάντως, το μεσημέρι της Κυριακής, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος, καταδίκασε δημοσίως τη φρίκη που έζησε η 12χρονη στη Μάνη και ζήτησε συγγνώμη από το Θεό.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    1 Comment

    1. Κοίτα φάτσα ο κωλος…σαν πορνογερος αλλοδαπός , μου ήθελε και σεξουαλικά ο καθίκις φορά κ ράσα

    Comments are closed.