ΜΕΤΩΠΟ ΣΥΡΙΑΣ: “16 NEKΡΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ 3 ΣΤΟ Β.ΧΑΛΕΠΙ. ΕΒΛΗΘΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΒΑΣΗ. ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΜΜΕ”

    Κοινοποίηση:
    TOYRKIA-SYRIA

    O συριακός στρατός χτύπησε την τούρκικη βάση στο Sheikh Akil στο Β Χαλεπίου.

    To πυροβολικό του συριακού στρατού βομβάρδισε την τούρκικη βάση του Sheikh Akil στο βορρά της επαρχίας Χαλεπίου όπου χθες σε αυτόν τον άξονα υπήρχαν σφοδρές μάχες..

    Ο TSK απάντησε κατά θέσεων του συριακού στρατού στην επίθεση στο τούρκικο παρατηρητήριο….Πρώτες αναφορές μιλούν για τραυματίες Τούρκους στρατιώτες…Το Al Jazeera επιβεβαίωσε πως ο SAA χτύπησε την θέση του τούρκικου στρατού….Ο SAA έφτασε τώρα στο τούρκικο παρατηρητήριο…Κάπου γίνεται λόγος για 16 νεκρούς Τούρκους στρατιώτες…..δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί αυτό το νούμερο…Άλλες τούρκικες πηγές επιβεβαιώνουν την επίθεση αλλά διαψεύδουν ότι υπάρχουν νεκροί..

    Τούρκικοι λογαριασμοί πανικόβλητοι αναφέρουν πως ανησυχούν οι οικογένειες των Τούρκων στρατιωτών που είναι στο παρατηρητήριο 3 στο ύψωμα του Sheikh Akil που χτυπήθηκε….. 

    dimpenews.com

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. ότι δεν εχει καμια δουλεια στο Χαλέπι αλλά ο Μογγόλος πουλούσε τρελίτσα

    2. Δεν εχουν καμια δουλεια στην Συρια, μπηκαν για να αρπαξουν εδαφη, μακαρι ο Συριακος στρατος να τους τσακισει και η Ελλαδα να φτιαξει τις σχεσεις της με την Συρια, που παντα με τους Αραβες ειχαμε φιλικες σχεσεις και οχι να μην υπαρχουν σχεσεις, επειδη οι αμερικανοι δεν θελουν τον Ασαντ!!!!!!!!

    3. τουρκομογγολοι μονο στα νεκροτομια!!

    4. Ήρθε η ώρα να τελειώνουμε με δα αύτους που δεν προσέφεραν τίποτα καλό στην ανθρωπότητα.

    5. Μπραβο στον Συριακο στρατό λιωστε τις έχιδνες , πατήστε τα βρωμοκέφαλα των μογγόλων.

    6. Ο/Η ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ λέει:

      Δεν σας φαίνεται περίεργο που ενώ η Τουρκία λέει ότι έχει τους s400 δεν τους έχει ενεργοποιήσει ακόμα; μήπως τελικά λέει μπαρούφες και δεν έχει πάρει τίποτα; η ο Ρώσος έχει δώσει λαμαρίνες ψεύτικες χωρίς λογισμικά και δορυφορικές συνδέσεις

    7. Ο θύλακας των φιλότουρκων και τούρκων εξαφανίζεται κάθε ημέρα που περνάει τα Συριακά στρατεύματα είναι μόλις είκοσι χιλιόμετρα από τα σύνορα με την Τουρκία. Τους έχουν πάει γ@μιώντας τους τούρκους στην κυριολεξία. Όλο γαυγίζουν οι τούρκοι αλλά δεν μπορούν να κάνουν τίποτε απολύτως αν κουνηθούν και μάλιστα χωρίς αεροπορική κάλυψη διότι οι ρώσοι έχουν κλείσει τον εναέριο χώρο της Συρίας θα τους πάνε ακόμη χειρότερα, αυτά.

    8. Τα καλά μαντάτα έρχονται τρεχάτα από το μακελειό!

    9. Μπράβο Sτεφανάρα πάντα πρώτος μας λές τα καλά νέα …. να τους χιλλάουν οι τούρκοι σύντομα …

    10. Αυτό είναι που λέμε έχουν τα Κόλυβα στο ζωνάρι τους

    Comments are closed.