ΜΑΣ ΚΑΙΝΕ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΟΘΙ! . ΚΡΑΥΓΑΖΕΙ Η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ “112”

    Κοινοποίηση:
    fvtia-marathonas

    Και δεύτερη φωτιά ξέσπασε το απόγευμα του Σαββάτου (10/8) στην περιοχή του Μαραθώνα και συγκεκριμένα στον Άγιο Ανδρέα στο Ζούμπερι.

    Προς το παρόν δεν υπάρχει εικόνα για το μέγεθος της φωτιάς στον Άγιο Ανδρέα αν και οι πληροφορίες παρουσιάζουν την κατάσταση ως “καλώς βαίνουσα” και μετά το απόγευμα ελέγξιμη.

    Η δεύτερη φωτιά στην ίδια περιοχή με χρονική απόσταση μερικών λεπτών μας θυμίζει άλλες εποχές. Μας καίνε οι Τούρκοι ή τα κομμούνια μιας που τώρα ο εγκέφαλος είναι για ντόλτσε βίτα στην Ισπανία;

    Να θυμίσουμε ότι στον Άγιο Ανδρέα βρίσκονται οι κατασκηνώσεις των ΑΜΕΑ του Δήμου Αθηναίων και τα ΚΑΥ των καραβανάδων όπως και άλλες εξοχικές κατοικίες. Η περιοχή είναι δίπλα στο Μάτι.

     

    Σύμφωνα με πληροφορίες, 4 ελικόπτερα ίπτανται για τη φωτιά  αλλά λόγω του ισχυρού ανέμου τα πράγματα είναι πολύ επικίνδυνα και η Πυροσβεστική καλά οργανωμένη δίνει αγώνα με τα πύρινα μέτωπα.

    Για την φωτιά στον Μαραθώνα που ξέσπασε νωρίτερα αναφέρεται ότι η φωτιά είναι σε μερικό έλεγχο αλλά ο άνεμος δεν βοηθάει για τυχόν  σοβαρές και επικίνδυνες αναζωοπυρώσεις.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. Σκατα με ρίγανη θα φας σφυροδρέπανακια , τα χαβιάρι οι βοτκες και τα πανάκριβα πούρα είναι μόνον για τους αρχισυμμοριτες , εσυ θα λιώσεις μέσα στο υπόγειο νοικιασμένο άθλιο διαμερισματάκι γράφοντας σαχλαμάρες για ψίχουλα κάνοντας όνειρα ως που να ψοφισεις από την εξαθλίωση…ΧΑΑ ΧΑΑ ΧΑΑ ! Κορόιδο…

    2. Και γιατί δεν τον συλλαμβάνει η ισπανική αστυνομία; Κάτι βρωμάει εδώ.

    3. ποιο συφερον έχει ο Περισσος να βαλει τα κουμουνια του να καψουν τα δαση της Ελλαδος ?

    4. Από την μια μεριά έχουμε τον κίνδυνο πυρκαγιών παντού , και από την άλλη στα δελτία ειδήσεων μας δείχνουν οι παρουσιαστές με μεγάλα χαμόγελα τους εκδρομείς που καταφεύγουν στα δάση για δροσιά , και εκεί κάνουν μπάρμπεκιου κάτω από τα δένδρα , και μας το λένε κιόλας με ενθουσιασμό δείχνοντας μας τις σχάρες με τα κάρβουνα.
      Οι Ελλάδα κατοικείται από σχιζοφρενείς. Τέλος.

    5. ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΤΑ ΤΡΕΝΑ ΦΟΡΤΩΝΩ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΑΚΡΙΝΑ ΣΤΗΝ ΒΟΡΚΟΥΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΩ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΓΑΚΙΑ ΘΑ ΣΠΑΝΕ ΕΝΩ ΕΓΩ ΒΟΤΚΑ ΘΑ ΠΙΝΩ ΚΑΙ ΧΑΒΙΑΡΙ ΘΑ ΤΡΩΩ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ….ΑΛΛΑ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΒΩ!!!!

    6. ΞΥΠΝΑΤΕ ……ΑΚΟΜΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ! ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΦΩΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ! ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ …….
      ΧΙΟ ΞΥΠΝΑ …….ΠΩΣ ΔΙΟΒΟΛΟ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ……

    7. χα χα χα με τον κ. κουλη πρωθυπουργο και τολμουν οι φωτιες να καινε;;;; αισχος!!!! δεν υπαρχει σεβασμος ουτε απο τις φωτιες… κριμα… τα ισοπέδωσαμε ολα.

    8. Αγαπητέ κ. Χίο .μια ερώτηση : έχετε κάτι με τους στρατιωτικους? Που τους αποκαλείται συνέχεια ,καραβαναδες.

    Comments are closed.