ΛΕΚΚΑΣ ΓΙΑ ΣΕΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ: ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΤΑ 5,1 ΡΙΧΤΕΡ ΗΤΑΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ! ΤΟ MAKELEIO.GR ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ

    Κοινοποίηση:
    lekkas-koitazei-kato

    Τρόμο στην Αθήνα προκάλεσε ο ισχυρός σεισμός που έγινε αισθητός όχι μόνο στην Αττική, αλλά και στη Στερεά, και την Πελοπόννησο. Ωστόσο, σύμφωνα με τον καθηγητή Γεωλογίας στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και πρόεδρο του ΟΑΣΠ Ευθύμη Λέκκα, δεν ξέρουμε ακόμη αν η δόνηση των 5,1 Ρίχτερ ήταν ο κύριος σεισμός ή όχι.

    Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΟΑΣΠ Ευθύμη Λέκκα, η δόνηση ήταν της τάξης των 5,1 Ρίχτερ και ήταν επιφανειακός αφού το επιφανειακό του βάρος ήταν μόλις 5 χιλιόμετρα, όπως είπε στο protothema.gr ο κ.Λέκκας.

    Το επίκεντρο βρίσκεται μεταξύ Μάνδρας και Μαγούλας, ενώ έως αυτή την ώρα δεν είναι ξεκάθαρο αν ο σεισμός «γεννήθηκε» από κάποιο γνωστό ρήγμα. Ωστόσο, αυτό που παρατηρούν οι επιστήμονες είναι ότι το επίκεντρο είναι κοντά στο ρήγμα που είχε δώσει τον μεγάλο σεισμό της Αθήνας την 7η Σεπτεμβρίου του 1999.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ…ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΠΤΗ ΒΟΥΛΗ…ΔΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΧΩΜΑ ΤΩΡΑ…ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΠΕΞΩ!!ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΠΑΙΔΟΒΟΡΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ…Ε ΜΗΝ ΑΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΗΘΕΝ ΕΛΕΥΘΕΡΕΙΑ…ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΟ!

    2. Την να την κανει την ανάπτυξη ο κούλης , αφού μας άφησε η προδοτική κυβέρνηση του ΤΣΥΡΙΖΑ τόση που να φάνε & τα όρνια σαν εσάς & τώρα που φυύγανε φάτε , Σ……ΤΑ , Ρεμάλια σαν & εσάς τους ψηφίσαν

    3. MAΣ ΤΙΜΩΡΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ 3,5 ΧΤΟΝΙΑ & ΦΕΡΑΝΕ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΣΤΑ ΑΓΙΑ ΧΩΜΑΤΑ ΜΑΣ , ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ Η ΑΘΕΟΙ & ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΚΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ , Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΡΚΙΣΤΙΚΕ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΙΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ ή ΠΡΟΥΓΟΥΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΟΡΚΙΣΤΙΚΑΝ ΣΤΟΝ ΟΞΩ ΑΠΟ ΔΩ , Η ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

    4. Τι σου είναι αυτό το DNA έτσι? Ακόμα δεν καλοκάθησε στην πρωθυπουργική καρέκλα και ταρακουνήθηκε η Αθήνα.

      1. ενώ με τους συριζαιους φιλους σου που καηκαν και πνιγηκαν,ολα καλα ετσι?
        αλλα αν δεν υπηρχαν και τα βλημματα σαν κι εσενα πως θα γελουσαμε

    5. ποιος σεισμος ρε ορνια!!!! η αναπτυξη που σας φερνει ο κουλης ειναι! Εκ βαθεών αλλαγες! ετοιμαστειτε!

      1. Ψοφα μωρη συριζαια που βρήκες ευκαιρία ναουμε

    6. Αυτη η γκαντεμια των μητσοτακηδων….
      Ουτε 10 μερες δεν εχεις ρε κουλη

      1. NA PISTEBIS STON PATERA THEO/THEANTHROPO !!! KE OHI SE GANTAMIA,ADERFE MOU, AFTO TO IDOS SKEPTIKO GANTEMIAS NA TO APOMAKRINIS APO TO MIALO SOU,MIN PISTEBIS SE GANTEMIA…!!!
        ENAS KE MONADIKOS INE O ALITHINOS PATERAS THEOS/THEANTHROPOS , ADERFE MOU ,MONO AFTON NA PISTEBIS … !!!
        O PATERAS THEOS/THEANTHROPOS NA FOTISI OLON TON KOSMO …

    Comments are closed.