“ΠΑΡΤΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΚΛ@ΣΤΕ ΜΑΣ Τ’ ΑΡΧ@Δ@Α ΒΡΩΜΟΤΟΥΡΚΟΙ”. ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΙ ΨΑΡΑΔΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΜΥΝΟΝΤΑΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΣΤΑ ΙΜΙΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ- ΧΩΡΙΣ ΜΟΝΤΑΖ- ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΚΑΙ ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ ΟΙ ΔΕΙΛΟΙ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ. ΤΑ ΙΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΚΥΡΙΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ; ΠΛΑΝΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ

    Κοινοποίηση:
    IMIA2

    Νέες προκλητικές συμπεριφορές από σκάφη της τουρκικής ακτοφυλακής κατέγραψαν Έλληνες ψαράδες στην περιοχή των Ιμίων.

    Στο βίντεο- το αληθινό βίντεο κι όχι το μουσαντένιο που προέβαλλαν τα νταβατζοκάναλα- φαίνεται ένα από τα τουρκικά σκάφη να κινείται με ταχύτητα προς το ελληνικό καΐκι και τελευταία στιγμή να κάνει στροφή λίγο πριν το εμβολίσει.

    «Έμειναν τα παραγάδια κάτω και δεν μας άφηναν να δουλέψουμε. Όμως εμείς εκεί κόντρα γιατί είναι οι μέρες που ρίχνουν τα ψάρια πάνω στα Ίμια» δήλωσε ο ψαράς Βασίλης Λύρας από την Κάλυμνο.

    Σύμφωνα με τον ίδιο «αυτός ερχόταν με 40 μίλα πίσω από την πρύμνη. Ήρθε με τσαμπουκά και να κάνει φασαρία αλλά εμείς δεν φύγαμε. Αν κάναμε μια μπροστά θα γινόταν επεισόδιο. Μόλις πάμε στο 1 μίλι από τα Ίμια έχουμε τη σειρήνα να μας ενοχλεί».

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ  ΚΑΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΥΣΑΝΤΕΝΙΟ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΥΠΕΘΑ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    24 Σχόλια

    1. Βαι βαι βαι αμαν βρε γκιαουρια καντε μπιντε ξυριστε κωλοτρυπιδες ω ρε γιουσουφακια και ετοιμαστητε ερχομαστε βρε αφεριμ αμαν αμαν ου λελε!!!

    2. Στέφανε να σαι καλά που έδωσες δημόσια το αληθινό βίντεο (αμοντάριστο)
      Ήδη βρίσκεται καλά αποθηκευμένο πλέον σε ασφαλές μέρος

    3. Πάντως τό Καστελλόριζο είναι οχυρωμένο σάν αστακός. Οι Τούρκοι θά σπάσουν τά μούτρα τους εάν τυχόν επιχειρήσουν νά τό καταλάβουν. Πάντως σε κάθε περίπτωση η Ελλάδα πρέπει νά έχει ετοιμασθεί γιά κάθε ενδεχόμενο καί σέ όλα τά Νησιά τού Ανατ. Αιγαίου Πελάγους. Επιπλέον πρέπει νά ανακηρυχθεί άμεσα η ΑΟΖ μας μέ τήν Κύπρο αλλά καί η αύξηση των Χωρικών μας Υδάτων από τά 6ν.μ. στά 10ν.μ. όσο δλδ είναι καί ο Εναέριος Χώρος τής Ελλάδος…!!!

    4. ¨¨Αραπάδες, γύφτοι και κουμουνιστές, πρέπει να διωχτούν με μανία , πριν την αναμέτρηση με τους κωλότουρκους!¨:
      ΜΑΚΡΑΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ.
      ΓΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΜΑΓΚΑ ΠΟΥ ΤΟ ΓΡΑΨΕ

    5. Φίλε Καπετάνιο πάρε γερα σχοινιά κάνε δέκα κουλουρες από 50 μέτρα με δύο καλαδουρια στην άκρη όταν έρθουν ριχτα από πίσω να σου πω εγώ άμα θα του μείνουν προπέλες να κάνει βόλτες γύρω σου.μπραβο για τα αρχ…δια που κουβαλας

    6. Ρε σκέφτηκα μια ιδέα. Να βρούμε ένα σάπιο ψαροκαικο και να τα μετατρέψουμε σε μη επανδρωμένο γεμάτο με εκρηκτικά και τηλεκατευθυνόμενες καραμπίνες. Φυσικά και καμερούλες για να κάνουμε την πλάκα μας. Θα το στήλουμε εκεί και θα αφήσουμε τον Τουρκομογκόλο να κλάνει την μογγολική αρωστημένη σειρήνα του. Αφού του σπάσουμε τα νεύρα, θα του ρίξουμε τα εκρηκτικά να τον αφανήσουμε. Σας εγκυούμε δεν θα ξανατολμήσει να παίξει τσαμπουκά.!!! Μια φορά χρειάζεται και μετά. ΜΟΓΚΟΛΕ ΚΡΕΜΕ ΓΑΜΕΛΕ.

    7. Μην σας ξυνιζει το φαινομενο αυτο ,οταν ανοιχτα πλεον λενε οτι τους ανηκει το Αιγαιο .Επειδη δεν ειμαι πολιτικος και δεν εχω εξουσια ας μοιραστω την σκεψη μου. Απο τα ναυπηγεια θα βγαζαμε ειδικο καικι ωστε να αντεχει τον εξοπλισμο του.Ο μεσος Ελληνας ψαρας εχει 3πλασια αρχιδια απο τον μεσο Τουρκο βατραχανθρωπο. Επειδη το να καλεις το λιμενικο καθε τρεις και λιγο δεν βγαζει νοημα . Καθε ψαρας θα εχει και την ιδιοτητα του εθνοφυλακα .Καθε καικι θα ειχε φορτωμενο ενα 50αρι πανω και απο 1 Μ79 40χλσ.

    8. Κούλη είσαι ο μεγαλύτερος κιοτής τού κόσμου.Πού είναι τό ελληνικό πολεμικό ναυτικό νά πάρει τά μέμέτια τού κυνήγου;Εκτός άν ήταν σέ σπουδαία εθνική επιχείρηση γιά νά σώσει “κατατρεγμέ-
      νους” στίς ακτές τής Μυτιλήνης.Εκεί καταντήσατε τό πολεμικό ναυτικό νά “σώζει”τούς εχθρούς
      τής Ελλάδας τούς λαθρομουσουλμάνους.Τούς έλληνες στρατιώτες τούς υποβιβάσατε καί τούς
      κάνατε φιλιππινέζες τών λάθρων.Ελληνόπουλα νά καθαρίζουν τίς χέστρες τών μουσουνμάνων.
      Κούλη γιά αυτά τά εθνικά εγκλήματα θά περάσεις από έκτακτο στρατοδικείο καί θά τουφεκιστείς
      όπως ο Τσαουσέσκου.
      Γιάννης Λάκων

      1. Με τη διαφορά μάγκα ότι ο Τσαουσέσκου ήταν δικτάτορας. Τον κούλη εσείς τον ψηφίσατε. Άρα καλά να πάθετε. Οι υπόλοιποι που δεν ψήφισαν κωλο κόμμα φταίνε όμως?

    9. Μπράβο ρε ΛΕΒΕΝΤΕΣ έτσι !! Τι άλλο να πάθουμε πια, το πολύ πολύ να μας κλάσουνε τ αρχίδια τα κωλομεμέτια του κερατά. Κανείς μας δεν εμπιστεύεται την δικαιοσύνη της νεκρής αυτής χώρας ούτε είμαστε υπό καμία προστασία κανενός μονάχα του εαυτού μας. Το χουν άλλωστε αποδείξει πόσο κούλες είναι και όταν τους αγριέψουν τα τουρκάκια ακόμα και στην ίδια τους την χώρα αυτοί κοκοκοκοοοο κοκοκοκοο. Γ’ αυτό που πε και κάποιος πατριώτης κάποτε άμα ζήσω θα τους γαμήσω άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο.

    10. οι Τούρκοι πάνε πίπ@ κ@λο εμπλοκή τους Γραικούς από την μία και η δημοκρατία τους πάει πίπ@ κ@λο εμπλοκή από την άλλη με φόρους, εποικισμό, φεμινιστική ατζέντα κλπ και οι Γραικοί ξεδίνουν στο πληκτρολόγιο και μάλιστα είναι έτοιμοι να πάνε σε πόλεμο υπό τις διαταγές των κοινοβουλευτικών για να σώσουν το ντόπιο πολιτικό σύστημα πρακτικά αλλά αυτοί θα πολεμανε φαντασιακά για την “πατρίδα”, αφού ρε Γραικοί και μόνους σας να σας αφήσουν σε 10 χρόνια δεν θα υπάρχετε λόγω υπογεννητικότητας και χασίσο-βιντεο-γκέιμς που παίζετε όλη μέρα στο υπόγειο της μάνας σας χαχαχαχα

    11. Από που και έως που ανήκει η αοζ δε εμάς. Το διεθνές δίκαιο είναι ξεκάθαρο για αυτές τις περιπτώσεις και προφανώς δεν έχουμε καμία όρεξη να ψωφησουμε για να βγάζουν περισσότερα οι Έλληνες επιχειρηματίες εφοπλιστές κτλ

      1. Γιατί πολύ απλά αυτό είναι το συμφέρον για την χώρα και τον λαό μας ηλιθιε, ο κάθε λαός ο κάθε ηγέτης η κάθε χώρα προσπαθεί το καλύτερο για τον τόπο του. Αφήστε λοιπόν τις μακακιες και βούλωσε το. Η άποψη σου ηλιθιε ευθύνεται που βρισκόμαστε σε οικονομική κρίση και τα βγάζουμε δύσκολα πέρα, αυτές οι απόψεις, ηλιθιε, κρατάνε την χώρα μας και δεν την αφήνουν να πάει μπροστά. Κατάλαβες ηλιθιε?

        1. ότι αν βγουν πετρέλαια δεν θα σου δώσουν καν το πετρέλαιο που καις τζάμπα. Αντίθετα θα τα μοιραστούν οι πολυεθνικές και τις μίζες το πολιτικό σύστημα ενώ θα έχουν πιάσει δουλειά όλοι οι λαθραίοι. Πρώτα λοιπόν ανατρέπεις το ανθελληνικό πολίτευμα και μετά πας σε πόλεμο αν χρειαστεί που δεν θα χρειαστεί.

        2. Αυτό που είπες Μακεδόνα!
          Ο κάθε ηγέτης προσπαθεί το καλύτερο για τον τόπο του μέχρι τα σύνορα της χώρας του φυσικά.
          Εμείς, όχι μόνο μέχρι τα σύνορα δεν κοιτάμε αλλά ούτε εντός της ίδιας της κοινωνίας να καλυτερέψουμε τα πράγματα και αφήνουμε ότι αντιεθνικό αντιπατριωτικό ανθελληνικό και ύπουλο σχέδιο να έχει το πάνω χέρι στην ίδια μας την ιερή γη.
          Και ο ισλαμοφασίστας αυτό κάνει αλλά το χει πάει σε άλλο λεβελ πια..
          Ονειρέυεται μεγάλη οθωμανική αυτοκρατορία και αυτό σημαίνει πόλεμος και υποδούλωση των υπολοίπων. Έτσι και αλλιώς μόνο αυτά ξέρει να κάνει η χώρα του από όταν εμφανίστηκε. Η μοναδική κουλτούρα των τούρκων είναι ο παστρουμάς/μπακλαβάς ο ναργιλές και το κοράνι.

    12. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΟΤΟΥΡΚΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΤΕΜ[ΠΕΛΗΔΕΣ, ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.

    13. Από ατυχία… Μακάρι να γίνει το μπαμ μπας και καθαρίσουμε και την μούργα μεσα

      1. Αραπάδες, γύφτοι και κουμουνιστές, πρέπει να διωχτούν με μανία , πριν την αναμέτρηση με τους κωλότουρκους! Διαφορετικά, είμαστε χαμένοι.

    14. Ελα σκυλε να τα παρεις. Ελα να παρεις τα νησια μας, τη θαλασσα μας, ελα να βεβηλώσεις τα αγια τουτα χωματα. Ελα πουστη, σε περιμενουμε. Ελα, όμως ελα με την οπισθεν.

      1. Ο ψαράς ωραίος, μαγκιά του και μαζί του είμαστε. Εσύ όμως που τους περιμένεις;;; Στον καναπέ;; ‘Οπως και οι υπόλοιποι σμαρτφονάκηδες Νεοέλληνες;;

    15. Ξεσάλωσε ο πούστης, ο σκύλος, ο Οθωμανός. Κι εμεις αναρωτιόμαστε ακομη αν θα γινει θερμο επεισόδιο και μιλάμε για ειρήνη, απέναντι σε ένα βάρβαρο που δεν έχει ίδεα για το νόημα της λέξης, και λέμε για διεθνές δίκαιο απέναντι σε ένα ψυχοπαθές αρχιδι, που γράφει δίκαιο και ηθική στα παπαρια του.

    16. Ουστ ξευτίλες . Που είναι το Ελληνικό λιμενικό ? Αφού βρισκόνταν δίπλα στους Έλληνες ψαράδες γιατί δεν αντέδρασε ? Ού κοπρόσκυλα. Γυναικούλες. Που πάνε οι φόροι μας ρε ?
      Θέλεται και ΑΟΖ ρεζίλιδες με ξένες πλάτες .

      1. Το ξαναπαμε μαζευει τους επενδυτες του Κουλιςςςς,τι δεν καταλαβαινεις ραγια.

    Comments are closed.