ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ! ΜΑΖΙΚΟ “ΝΤΟΥ” ΑΠΟ ΤΟΥΣ Λ@ΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ – ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΣΑΝ ΦΥΣΤΙΚΙΑ – ΟΥΡΛΙΑΧΤΑ, ΦΩΤΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΝΟΙ! ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ Λ@ΘΡΟ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΑΛΛΑ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    kastan0

    Μαζική προσπάθεια να σπάσουν το μπλόκο των αστυνομικών στις Καστανιές Έβρου έκαναν αργά το βράδυ της Παρασκευής μετανάστες που βρίσκονται στα σύνορα.

    Μαζική προσπάθεια να σπάσουν το μπλόκο των αστυνομικών στις Καστανιές Έβρου έκαναν αργά το βράδυ της Παρασκευής μετανάστες που βρίσκονται στα σύνορα, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το thrakinea.gr.

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτα πράγματα στον Έβρο! Έβγαλαν όπλα και πυροβολούν οι Τούρκοι στρατιώτες (ΒΙΝΤΕΟ)

    Η αστυνομία, ενισχυμένη με νέες δυνάμεις, «απάντησε» με ρίψη δακρυγόνων.

    Οι λ@θρομετανάστες προσπάθησαν να πλησιάσουν τους αστυνομικούς, ενώ φώναζαν και συνθήματα.

    Δείτε τα βίντεο:

    Μαζικό ντου από “μετανάστες” για να σπάσουν τα σύνορα στον Έβρο | makeleio.gr from Makeleio WebTV on Vimeo.

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. οταν πριν χρονια ξεκίνησαν να ερχοντε ΟΛΟΙ έβλεπαν το δόλωμα και τσιμπούσαν , την φακα δεν έβλεπαν, τραβάτε τωρα , αντιρατσιστες, προοδευτικοί, αλληλέγγυοι κλπ

      τώρα ειναι αργά , τελειώσαμε και δεν το ξέρουμε , τοτε επρεπε να τους διώξουμε και να τους πνίξουμε στην θάλασσα , τωρα ετοιμάστε τα λαρύγγια σας θα μας τα κόψουν , αυτοι δεν παίζουν

    2. ΕΔΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟΥΣ ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧ@ΙΔΙΑ. ΕΧΟΥΝ;;;;;;

    3. Μην πιάνεστε κορόιδα. Η κινητοποίηση στα σύνορα δεν γίνεται για να σταματήσουν τους λαθροεισβολείς, αλλά για να τους διευκολύνουν, να τους κατευθύνουν!

      Άμα πραγματικά ήθελαν να τους σταματήσουν, αρκούσε να κλείσουν τα περάσματα, να σηκώσουν φράχτη και να επαναφέρουν τα ναρκοπέδια.

    4. Αυτο το πραγμα επρεπε να ειχε γινει καποια χρονια τωρα,αλλα καλλιο αργα παρα ποτε.Ομως να γινει σωστα.Φορτωστε σε C130 και τους ΜΑΤατζηδες που γυρισαν απο Χιο και Λεσβο και ξαναστειλτε τους παλι εκει στη Χιο και στη Λεσβο,αλλα στις ανατολικες παραλιες των νησιων αυτη τη φορα..κι ολος ο λαος θα ειναι μαζι τους.

    5. Δεν χαμπαριάζουν από δακρυγόνα. Δεχόμαστε ευθεία επίθεση από την Τουρκία. Σφαίρες χρειάζονται. Να αρχίσουν να βαράνε στον αέρα και εάν δεν συμμορφωθούν τότε το κρίμα στο λαιμό τους. Έτσι γίνεται στις επιθέσεις και εισβολές. Ή εμείς ή αυτοί. Τέλος.

    6. φτανει τους ταιζουμε , 5 χρονια πληρωνουμε καθε μηνα η υπατη αρμοστια πως την λενε , αλοι θυσαυρισαν απο αυτο μια full 5 ετια ,δωστε χαρτια να φυγουν βορεια ευρωπη οπου θελουν η πισω , οι προσφυγες πολεμου ενταξει λογο συριας οπιοι θελουν ας μεινουν που και αυτοι δεν θελουν εδω , αγανακτισαν οι νησιωτες τοσα χρονια φτανει κουραστηκαν οι ανθρωποι .

    7. Επόμενο βήμα της Τουρκίας θα είναι η ψυχολογική επιχείρηση και ο λεγόμενος συναισθηματικος πόλεμος. Μκο και οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων που χρηματοδοτουνται από Τουρκία θα αρχίσουν τα γνωστά περί… ανθρωπιστική κρίσης πως δεν έχουν να φάνε οι κακόμοιροι πρόσφυγες , φώτο με Παιδιά να κλαίνε γυναίκες να στριγγλιζουν κτλ γνωστά. Μην δίνετε Καμμια σημασία. Εάν μπούνε θα μας χτυπήσουν εκ των έσω.

    8. αυτους πρεπει να διρει η αστυνομια μπραβο της

    9. Ακούστε καλά, η “πρόσφυγας” στο βίντεο ουρλιάζει στα Αγγλικά: “You can’t see? They took the guns again! They use the guns! We need help!!!” Είναι θεατρίνοι που τους έχει βάλει ο Ερντογάν να παραστήσουν τους πρόσφυγες και ότι οι Έλληνες τους κάνουμε επίθεση.

    10. Τώρα πάνω από Μυτιλήνη έχουμε συνεχείς διελεύσεις πολεμικών αεροσκαφών. Ψάξτε λίγο και δείτε τι συμβαίνει.

    11. ΤΙ εγινε ρε παιδια χεστηκε η φατμε στο γενι τζαμι

    12. Εγινε μια καλη αρχη. Μακαρι να συνεχιστει και να ξεβρωμισουμε και απ τους υπολοιπους που εχουν μπει στην ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, που μονο μεταναστες δεν ειναι.Μαζεψαμε ολα τα αποβρασματα-τυχωδιωκτες και τα ταιζουμε ,και ο ΕΛΛΗΝΑΣ πειναει.ΚΟΥΛΗ ΣΥΝΕΧΙΣΕ,ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ,ΑΣΕ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ.ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.ΦΥΣΙΚΑ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ……

      1. Αν ξεκαθαρίσουμε τον τόπο από τα κόμματα, τέλος και τα σκυλιά τους.
        Εκτός τα πολύ λυσσασμένα που επιβάλλεται ευθανασία, όπως και στους λάθρο….

      2. ΠΟΙΑ ΑΡΧΗ ΒΡΕ???? ΜΕ ΤΑΞΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΡΚΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΝΤΖΑΜΠΟ ΠΑΙΡΝΑΝΕ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΑΙΝΟ ΑΝΕΤΑ….ΞΥΠΝΑ

    13. Σ’αυτους ριξτε οτι ληγμενο εχετε

    14. Τσάκιστα τα λαθρο πιθηκια να καταλάβουν τι εστι Έλληνας. Επιτέλους… Κανένας οικτος.. Τα παιδάκια χωρίς παπουτσάκια και με παραπονεμένο βλέμματα είναι θεατρίνοι.. Κανένας νεοςνλαθρο στην πατρίδα μας και μετά να διώξουμε και όσους έχουν μπει ήδη.

    15. Ούρλιαξε όσο θες κ@ριολα, σας μάθαμε και σας γράφουμε στα @@ μας. Τζιχαντιστες είναι από την Συρία και τζιχαντιστριες. Εάν περάσουν θα αρχίσουν τις σφαγές. Στα νησιά μ@λακες γυρίστε πίσω τις βάρκες, οι κάτοικοι μην τους αφηνετε να αποβιβαζονται. Μκο και οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων τα παίρνουν από την Τουρκία. Ούτε βήμα πίσω.

    16. Ούτε ένας μέσα στην Ελλάδα. Όλοι έξω. Τζιχαντια του τούρκου είναι που έχουν εκπαιδευτεί σε υβριδικό πόλεμο. Επιτέλους πρωθυπουργε φερσου σαν Έλληνα και μην εξωθεις τους Έλληνες στα άκρα όπως έγινε στα νησιά.

    Comments are closed.