ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΙΣ ΑΦΙΣΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ Ο ΜΠΟΥΛΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ. ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΙ Η ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ. ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΓΟΝΟ ΠΟ@ΣΤ@ΔΩΝ ΚΑΙ Κ@ΛΟΜΠΑΡΑΔΩΝ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΜΑΤΙ ΣΤΙΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ. ΕΤΣΙ, ΜΠΟΥΛΗ;

    Κοινοποίηση:
    karamanlis-boulis

    Χρειάζεται μεγάλο θράσος, πολύ μεγάλο, για να βγαίνει οποιοσδήποτε από τους Καραμανλήδες και να κουνάει το δάκτυλο στους Έλληνες πολίτες -και μάλιστα τους Πολύτεκνους- που εκφράζουν τη διαφωνία τους, με απόλυτα νόμιμο τρόπο, στις εκτρώσεις. Ειδικά οι Καραμανλήδες είναι οι τελευταίοι που έχουν αυτό το δικαίωμα, τόσο σε οικογενειακό όσο και σε ατομικό επίπεδο…

    Η χθεσινή ενέργεια του Κωστάκη Καραμανλή του Γ’, με την ιδιότητα του υπουργού Μεταφορών, να διατάξει να κατεβούν άρον άρον από τους χώρους του Μετρό οι αφίσες κατά των αμβλώσεων είναι η επιτομή της απόλυτης υποκρισίας αλλά και της πλήρους ενοχικότητας που χαρακτηρίζει αυτή τη σάπια οικογένεια, από τον γεννήτορά της μέχρι σήμερα. Είναι η οικογένεια των κ@λομπαράδων και των π@υστηδων που «βιάζει» από γενιά σε γενιά την ελληνική κοινωνία εδώ και δεκαετίες. Είναι μια χαλασμένη οικογένεια, από ηθική και από κάθε άλλη άποψη, που μετατράπηκε σε πολιτική δυναστεία, πλούτισε καταβροχθίζοντας το καταπέτασμα, πρόδωσε επανειλημμένα την πατρίδα και συνεχίζει να πουλάει ψεύτικο ήθος και ανύπαρκτη εντιμότητα.

    Να θυμηθούμε ποιος ήταν ο … «Εθνάρχης» Κωνσταντίνος Καραμανλής, που μας άφησε πίσω τον ανιψιό Κωστάκη και τον εξάδελφο του ανιψιού, τον άλλο Κωστάκη, για να μας κυβερνήσουν κι αυτοί;

    Ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ στο έντυπο ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Τρίτης 

    Αφού οι άλλοι τα πιάνουν, ας τα γράψουμε εμείς. Μήπως έμεινε και κανένας άλλος; 

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    25 Σχόλια

    1. Στην (ορθόδοξη) χριστιανική Ελλάδα έχουμε περισσότερες από 100.000 αμβλώσεις τον χρόνο, μιλάμε για πραγματική γενοκτονία….και μας ενοχλεί μια καμπάνια για τα δικαιώματα των εμβρύων, όταν δεν μας ενοχλούν, αλλά και άλλα πράγματα. Λύση δεν είναι να γεμίσει η Ελλάδα με αλλοδαπούς διαφόρων εθνικοτήτων,για να λυθεί το ασφαλιστικό πρόβλημα της χώρας εξαιτίας του δημογραφικού προβλήματος της χώρας, όταν οι Έλληνες μεταναστεύουν για να ζήσουν ,οι ορισμένοι αυτοκτονούν αυτό που κάνουν οι κυβερνήσεις είναι ανόητο. Η συγκεκριμένη απόφαση για να κατέβουν οι συγκεκριμένες άφησες , είναι απαράδεκτη , τουλάχιστον!

    2. …..ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΕΝΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙΣΙΟ ΒΛΕΜΜΑ….ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΦΥΤΡΑ ΣΑΣ ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΕΣ….ΝΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑΣΕΙ ΤΟ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΚΑΘΙΚΙΑ!!

    3. Όχι στους χριστιανοταλιμπαν.
      Ανήκουμε στην Ευρώπη .

      1. Προσκύνα το ισλαμ εσύ σαν καλό γιουσουφάκι και μετά άνοιξε τα στραβά σου να δείς οτι έτσι σε θέλει η Ευρώπη

    4. Παράδοξο να είναι υπέρ των φόνων-εκτρώσεων όσοι έχουν γεννηθεί!!!

    5. Μπράβο ρε Μαρια αυτο που λες ειναι. εγραψες.ετσι ακριβώς.

    6. ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΕΝΤΙΚΟΛΟ ΑΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΠΟΙΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΥΠΟΥΡΓΟ Μ ΕΤΑΦΟΡΩΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΛΟΥΛΟΥ ????ΑΚΟΥ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΙΣ ΑΦΗΣΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΝΤΡΑΠΗΚΕΣ ΡΕ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ??? ΑΛΛΑ ΤΙ ΛΕΩ ΕΔΩ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΒΡΩΜΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ !!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΕΛΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΓΕΛΟΙΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΕΝΑ ΑΘΩΟ ΠΛΑΣΜΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΤΟ ΡΩΤΗΣΕΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΑΣΩ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΝΑ !!!!!

    7. Όσοι φωνάζεται για τις εκτρώσεις κάνετε πολύ φασαρία αλλά ένα περίεργο πράγμα.. ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ όταν γεννηθεί το παιδί, κανείς δε μιλάει και κανείς δε ρωτάει πως ζει και πως μεγαλώνει. Αν τις κόρες σας τις γκαστρώσει κανένας αλγερινός θα λέτε τα ίδια όμως? και αν γεννηθεί το παιδί θα το αγαπάτε? ρωτήστε τους εαυτούς σας σαν παράδειγμα σας το φέρνω. Άν δε θέλετε εκτρώσεις γιατί δεν μπαίνετε μπροστάρηδες να μεγαλώσετε τα παιδιά που είναι ήδη παρατημένα στα νοσοκομεία? Γιατί πολύ απλά γουστάρετε να κάνετε τον μάγκα αλλά χωρίς συνέπειες. παραμορφωμένη η ηθική σας.

      1. Απλη η απαντηση: αν η μητερα σου ηταν υπερ των αμβλωσεων δεν θα υπηρχες…

      2. Ένα σωρό πυροτεχνήματα. Μας ξέρεις προσωπικά και ξέρεις πως δε νοιαζόμαστε για τα παιδιά αφού γεννηθούν; Αυτοί που νοιάζονται για τη ζωή πριν, νοιάζονται και για το μετά. Απλά, όσο λίγοι είναι αυτοί που νοιάζονται για τις εκτρώσεις, άλλο τόσο λίγοι είναι κι αυτοί που νοιάζονται για τη ζωή των παιδιών αφού γεννηθούν. Για αυτό βλέπεις αυτά που βλέπεις.

    8. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ…ΠΑΙΔΟΚΤΟΝΟΙ ΒΡΕΦΟΦΑΓΟΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΒΡΕΦΟΣΦΑΧΤΕΣ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΙ ΣΤΗΝ ΜΑΣΟΝΟΛΛΑΔΑ…ΤΥΦΛΑ ΝΑΧΟΥΝ ΟΙ ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ!

    9. oι ναζηδες κανουν ηρωες και τους καραμανληδες

    10. Εδω στην ελλαδα εχετε τασκυλι ακια τα γατια σαν παιδια. Τι τα θελετε τα παιδια? Τωρα που οι μουσουλμανικες κουνελες θα γεμισουν με μουσουλμανακια την ελλαδα και την ευρωπη πιειτε τον με την ησυχεια σας. Ολα καλα.

    11. Κρίμα που δεν ήταν κι η μάνα του υπέρ των αμβλώσεων. Θα είχαμε γλυτώσει από ένα παράσιτο ακόμα.

    12. Διαφωνό. Καλά έκανε και της κατέβασε.
      Είναι θεμα καθαρά δικό μας (γυναικείο) για το τι θα κάνουμε με το σώμα μας.

      1. Δεν σου υπαγόρευσε κανείς το τι θα κάνεις με το σώμα σου. Η αφίσα ήταν απλά ενημερωτική. Σήμερα καταργήθηκε στη πράξη η Δημοκρατία, η ελευθερία του λόγου και της έκφρασης. ΦΑΣΙΣΜΟΣ και με τη βούλα.

      2. οι γιατροι σας κανουν την εκτρωση…….οχι ‘εσεις’ αν δε κανω λαθος………..

      3. α) Τότε γιατί κλαίτε μια ολόκληρη ζωή όταν προβητε σε αυτήν την ειδεχθή πράξη; Οι ίδιες δεν συγχωρείτε ποτέ τους εαυτούς σας.
        β) Το σώμα σου δεν σου ανήκει, σου δόθηκε. Γι αυτό και μπορεί το σώμα σου να στραφεί εναντίον σου χωρίς να μπορείς να το διατάξεις να γίνει καλά.
        γ) Το έμβρυο δεν είναι σώμα σου. Είναι αυτοτελής ύπαρξη μοναδική και ανεπανάληπτη με ένα βασικο και ουσιώδες δικαίωμα, να ζήσει…

      4. Το σωμα σου καντο ο,τι θες.αυτο που κουβαλας μεσα σου ομως δεν ειναι δικο σου.το δινει Ο Θεος.εισαστε υποκριτες που απο τη μια θεοποιειτε τους εαυτους σας και απο την αλλη θεωρειτε σκουπιδι το ανθρωπινο σωμα που εχετε μεσα σας και το πετατε στα σκουπιδια.αλλα σκουπιδια εισαστε εσεις οι ιδιοι και οι ομοιοι σας.γεμισε ο πλανητης αθεους-προοδευτικουληδες-φεμινιστριες-αντιχριστους.δηλαδη επρεπε κι εσενα η μανα σου να σε πεταξει σαν σαπιο κρεας οταν σε ειχε στην κοιλια της;;;;;;ετσι αντιλαμβανεσαι εσυ την ανθρωπινη υποσταση;;;;;;;;;δεν σε ρωταω κατα ποσο πιστευεις Στον Χριστο,χωριο που φαινεται κολαουζο δεν θελει.δικαιωμα σου ειναι να υποστηριζεις ο,τι θες.μολις κλεισεις τα ματια τοτε θα καταλαβεις τι εστι κλαυθμος και οδυρμος!!!!!!

      5. Ολοφανερη βρωμιαρα φεμινιστρια.κανεις μπαμ απο ετη φωτος μακρυα.

      6. ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΚΑΘΗΚΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ. ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΛΑΘΡΟΠΗΘΙΚΙΑ? ΟΥΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΑΜΤΙΑΣ ΠΟΡΝΗ. ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΟΣ. ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.

    13. Πες τα Στέφανε, πείτε τα παιδιά του Μακελειό, και ο Θεός να σας έχει καλά. Οι αμβλώσεις είναι μεγάλο καρκίνωμα στη χώρα μας, και τεράστια αμαρτία στα μάτια του Θεού. Αλλά οκ, ακόμη και για κάποιον που δε πιστεύει στο Θεό, δύσκολο είναι να καταλάβει πως έθνος που δε προστατεύει τα παιδιά του δεν έχει τύχη; Δεν έχει μέλλον;

    Comments are closed.