“ΚΑΡΛΟΣ ΤΟ ΤΣΑΚΑΛΙ” ΤΗΣ ΝΟΒΑΡΤΙΣ! Ο Τ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΛΟΒΕΡΔΟΥ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ, ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΤΗΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ΤΩΝ ΣΚΥΛΑΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ” ΤΟΥ ΠΟΛΥEΘΝΙΚΟΥ ΦΑΡΜΑΚΟΥ! ΤΟ “ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΛΙΚ” ΤΟΥ “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” ΤΟΝ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ; (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    maniadakis-makeleio

    Εισαγγελική εντολή για έρευνα στο σπίτι του τέως προστατευόμενου μάρτυρα για την υπόθεση Novartis. Ο Νίκος Μανιαδάκης κατηγορείται για παθητική δωροδοκία. Υποστηρίζει πως δέχτηκε πιέσεις να κατονομάσει πολιτικά πρόσωπα. «Με παρακολουθούν εδώ κι ένα χρόνο ένα μάτσο πράκτορες της ΕΥΠ» δήλωσε, επαναλαμβάνοντας ότι δεν ήθελε να διαφύγει στο εξωτερικό.

    Έρευνα στο σπίτι του πρώην προστατευόμενου μάρτυρα Νίκου Μανιαδάκη από άνδρες της Αστυνομίας μετά από εισαγγελική έντολη.

    «ΠΟΥ ΠΑΤΕ, ΚΥΡΙΕ ΜΑΝΙΑΔΑΚΗ; ΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΣΑΣ». ΠΩΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣ, ΜΠΛΟΚΑΡΑΝ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΜΕ ΤΙΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΤΗΣ ΝΟΒΑΡΤΙΣ -ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ- ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΥΠΟ ΜΑΛΗΣ. ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΠΟΥ ΕΡΙΞΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

    Η συνομιλία του καθηγητή Μανιαδάκη με τον Στ. Χίο. «Ναι, μετακόμισα, είμαι στο Λονδίνο». Από εδώ ξεκίνησε το θρίλερ με τον «προστατευόμενο μάρτυρα» της Νοβάρτις που συνελήφθη στο αεροδρόμιο

    Ο σάλος ειχε ξεσπάσει παραμονή πρωτοχρονιάς  μετά την ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ που έκανε η εφημερίδα «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» σχετικά με την υπόθεση Novartis και τον καθηγητή – σύμβουλο που την είδε «κοπανατζής». Υπενθυμίζεται πως αν δεν υπήρχε το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας , αυτός ο κύριος Μανιαδάκης θα είχε εξαφανιστεί.

    Το εξώφυλλο του ΜΑΚΕΛΕΙΟ που ξύπνησε τις αρχές ασφαλείας. Ο προστατευόμενος μάρτυρας των αρχών, έγινε…κατηγορούμενος από ένα φωτογραφικό ΚΛΙΚ

    1.indd

    ΈΡΕΥΝΑ- ΦΙΑΣΚΟ! Πλήρης επιβεβαίωση του makeleio.gr! Άδειο το σπίτι του Μανιαδάκη στον Διόνυσο – Οι εισαγγελείς δεν βρήκαν ούτε καρέκλα

    «Καίει» τον Νίκο Μανιαδάκη, σύμφωνα με εισαγγελικές πηγές, το πλήρες άδειασμα του σπιτιού του, στον Διόνυσο, στο οποίο έκαναν έρευνα οι εισαγγελείς κατά της Διαφθοράς, αναζητώντας στοιχεία για την υπόθεση της Novartis. Όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες, οι εισαγγελείς βρήκαν ένα εντελώς άδειο σπίτι στο οποίο δεν υπήρχε ούτε καρέκλα.

    Oι εισαγγελείς φτάνοντας στο σπίτι του μέχρι πρότινος προστατευόμενου μάρτυρα και νυν κατηγορούμενου, διαπίστωσαν ότι είχε ήδη μεταφερθεί όλη η οικοσκευή της οικογένειας.

    Αυτή η εξέλιξη, επιβεβαιώνει πλήρως, τις πληροφορίες του ΜΑΚΕΛΕΙΟ το βράδυ της περασμένης Κυριακής ότι ο καθηγητής είχε μαζέψει την οικοσκευή του και ετοιμαζόταν να διαφύγει στο εξωτερικό, με τη σύζυγο και τα παιδιά του.

    Το γεγονός αυτό, εκτιμούν νομικοί κύκλοι ενδέχεται να επηρεάσει την περαιτέρω ποινική μεταχείριση του κ.Μανιαδάκη.

    Όταν ο Μανιαδάκης «έδινε» Σαμαρά: Τι είχε καταθέσει ο μάρτυρας – κλειδί

    Εναντίον και του πρώην πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, είχε στραφεί ο Νίκος Μανιαδάκης, όταν με το κωδικό όνομα «Ιωάννης Αναστασίου» κατέθετε ως προστατευόμενος μάρτυρας. Μπορεί κατά τη χθεσινή του τηλεοπτική εμφάνιση στον ΣΚΑΪ, ο Νίκος Μανιαδάκης να είπε πως δεν στράφηκε στις καταθέσεις του εναντίον προσώπων, αφού κάτι τέτοιο «δεν θα ήταν ηθικό», εντούτοις  αυτό δεν ισχύει, αφού έχει δώσει «στεγνά» στις καταθέσεις του, τους πρώην υπουργούς Γεωργιάδη, Λοβέρδο και Σαλμά.

    Στην κατάθεσή του στις 29 Ιανουαρίου 2018, ο «Αναστασίου», καταφέρεται εναντίον του πρώην πρωθυπουργού, σχετικά με το Harvard Project, που αποτελούσε ένα σχέδιο που στόχευε στην ικανοποίηση αιτημάτων της Novartis. Προκειμένου να ικανοποιηθούν αυτά τα αιτήματα, -τα οποία τελικά ικανοποιήθηκαν-, απαιτούνταν όπως κατέθεσε και ο «Αναστασίου» η αποδοχή του προγράμματος από λήπτες αποφάσεων «και το ίδιο το περιβάλλον του πρωθυπουργικού γραφείου».

    «Ερώτηση: Τι γνωρίζετε για το Harvard project και πως αντιλαμβάνεστε το περιεχόμενο της σχετικής παρουσίασης; Εκ του αποτελέσματος βοήθησε το έργο την εταιρεία και τα προϊόντα της; (Σημειώνεται ότι επιδείχθηκε στον μάρτυρα η παρουσίαση του προγράμματος με τίτλο Novartis Healthcare Systems Healthcare Systems Excellence Program Project Proposal Greece, March 29 2013)

    Απάντηση: Πρόκειται για ένα έργο το οποίο αφορά την καταγραφή και την ανάλυση της αγοράς υπηρεσιών υγείας, την διαμόρφωση πρότασης αλλαγών στο σύστημα υγείας, και την κοινοποίηση και εξασφάλιση αποδοχής της από σημαντικούς λήπτες αποφάσεων ή συμβούλους και άτομα με επιρροή στο σύστημα υγείας, στο υπουργείο οικονομικών, και το ίδιο το περιβάλλον του πρωθυπουργικού γραφείου και των παρακείμενων δεξαμενών σκέψης. Στόχος ήταν να διαμορφωθεί ένα περιβάλλον και πολιτικές φιλικές προς την καινοτομία και την είσοδο νέων φαρμάκων, καθώς και ένα νέο μοντέλο χρηματοδότησης του ΕΟΠΠΥ που θα επέτρεπε την αύξηση των πόρων για την υγεία και την μείωση των χρεών προς τους παρόχους υπηρεσιών υγείας. Ειδικότερα, η υλοποίηση μιας τέτοιας πρότασης θα ωφελούσε οικονομικά την Νοβάρτις, καθόσον, όπως αναγράφεται στην εταιρική παρουσίασή της, θα μειώνονταν τα ανεξόφλητα χρέη ύψους 140 εκατομμυρίων και θα εισάγονταν πολλά από τα φάρμακά της που δεν είχαν τύχει έγκρισης τιμής και αποζημίωσης. Αν κρίνει κανείς εκ του αποτελέσματος βοήθησε την εταιρεία στο βαθμό που τα προϊόντα αναφέρονται στην παρουσίαση στη συνέχεια εισήχθησαν επιτυχώς στο σύστημα υγείας. Το έργο υλοποιήθηκε από ομάδα εργασίας η οποία περιελάμβανε διεθνή και τοπικά στελέχη της μητρικής εταιρείας και της Νοβάρτις Ελλάς και εξωτερικό σύμβουλο, τον καθηγητή, Κυριάκο Σουλιώτη. Η αναφορά στο think tank του πρωθυπουργού, αφορά συμβούλους του περιβάλλοντός του και ενδεχομένως τον ίδιον τον πρωθυπουργό…».

    Στην ίδια κατάθεση, ο «Αναστασίου», που πλέον ως Μανιαδάκης, διαρρηγνύει τα ιμάτιά του, ότι δεν έχει στραφεί εναντίον οποιουδήποτε, είχε καταθέσει ότι στενοί σύμβουλοι του Αντώνη Σαμαρά είχαν δυνατότητα επιρροής στη λήψη αποφάσεων σε ότι αφορά τον τομέα της Υγείας.

    «Ερώτηση: Σε ποιους πιστεύετε ότι αναφέρεται η εταιρική παρουσίαση ως το Think tank του πρωθυπουργού;

    Απάντηση: Θεωρώ ότι αφορά άτομα τα οποία εξαιτίας μιας τυπικής ή άτυπης σχέσης είχαν τη δυνατότητα επιρροής στη διαμόρφωση και λήψη αποφάσεων που αφορούν τον τομέα υπηρεσιών υγείας. Τέτοια άτομα έχει ακουστεί ότι ήταν οι Παπασταύρου Σταύρος, Πτωχός Δημήτριος, Πεγκλής Μιχάλης και Χρύσανθος Λαζαρίδης… Σε ότι αφορά τον τρόπο υλοποίησης του, περιγράφεται ότι το έργο αυτό θα υλοποιηθεί από μια διευρυμένη ηγετική ομάδα, η οποία περιλαμβάνει τα προαναφερόμενα ηγετικά στελέχη από τη μητρική εταιρεία, τον πρόεδρο και αντιπρόεδρο της Νοβάρτις Ελλάς, διευθυντικά στελέχη της εταιρείας και τον καθηγητή και πρώην αντιπρόεδρο του ΕΟΠΠΥ, Κυριάκο Σουλιώτη…

    Αναφορικά με τους λήπτες αποφάσεων, τους οποίους στοχεύει το έργο, περιλαμβάνονται ο καθηγητής Σουλιώτης από την αρχή του έργου οι υπουργοί υγείας και οικονομικών, καθώς και κυβερνητικά στελέχη και δημόσιοι λειτουργοί, οι οποίοι θα προσεγγιστούν στο κατάλληλο σημείο υλοποίησης του έργου…

    Τέλος, αναφέρεται ότι παράγοντας επιτυχούς υλοποίησης του έργου, είναι η επιρροή που ασκεί στη διαμόρφωση του περιβάλλοντος η εταιρεία, μέσα από την προεδρία του ΣΦΕΕ από τον αντιπρόεδρό της, κύριο Φρουζή και από την ενεργή συμμετοχή της εταιρείας δια των στελεχών της στη δεξαμενή σκέψης του πρωθυπουργού, η οποία δύναται να αξιοποιηθεί κατάλληλα στον τομέα της υγείας. Γνωρίζω ότι όλα τα φάρμακα που αναφέρονται στο πρόγραμμα μπήκαν πράγματι στην ελληνική αγορά και ειδικότερα κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2013 και αρχές 2014, διάστημα που ταυτίζεται εν πολλοίς με το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του προγράμματος, όπως αυτό περιγράφεται στην εταιρική παρουσίαση».

    Μανιαδάκης: Με κρατούσαν με τα παιδιά μου στο αεροδρόμιο μέχρι να βγάλουν διάταξη απαγόρευσης εξόδου

    Οι εισαγγελικές αρχές γνώριζαν ότι επρόκειτο να ταξιδεύσω, είχαμε μιλήσει, είπε ο έως πρότινος προστατευόμενος μάρτυρας της Novartis σε συνέντευξή του στον Σκάι – Εργάζομαι στην Ισπανία, μου είχαν δείξει και τις διατάξεις για την προστασία μου εκεί, είπε και επανέλαβε ότι δεχόταν πιέσεις για να καταθέσει σε βάρος συγκεκριμένων πολιτικών προσώπων
    Το θρίλερ που έζησε ο ίδιος και η οικογένειά του -η σύζυγος και τα δύο ανήλικα παιδιά τους- στο αεροδρόμιο της Αθήνας, δύο ημέρες αφότου αρνήθηκε να ενδώσει στις πιέσεις που δέχθηκε να καταθέσει ότι έχουν δωροδοκηθεί οι πολιτικοί ή ότι ο ίδιος έλαβε χρήματα για λογαριασμό των πολιτικών, περιέγραψε στην τηλεόραση του Σκάι ο καθηγητής Οικονομικών της Υγείας και έως πρότινος προστατευόμενος μάρτυρας στην υπόθεση Novartis, Νίκος Μανιαδάκης.

    Ο κ.Μανιαδάκης περιέγραψε ότι όταν πήγε στο αεροδρόμιο για να ταξιδεύσει οικογενειακώς στην Ισπανία, αυτό ήταν σε γνώση των εισαγγελέων. Μάλιστα, επειδή από το περασμένο καλοκαίρι εργάζεται στην Ισπανία, είχε συζητήσει το θέμα με τους εισαγγελείς, οι οποίοι, όπως είπε ο κ.Μανιαδάκης, του είχαν δείξει και τις διατάξεις που ισχύουν στη χώρα για την προστασία μαρτύρων. «Με κράτησαν στο αεροδρόμιο από τις οκτώ το πρωί, μαζί με τη γυναίκα μου και τα ανήλικα παιδιά μου επί ώρες, μέχρι να βγάλουν διάταξη για την απαγόρευση εξόδου μου από τη χώρα, με διάφορες προφάσεις», είπε χαρακτηριστικά.

    Ο κ.Μανιαδάκης ενανέλαβε στον Σκάι πως δεχόταν πιέσεις να μιλήσει για τον Αντώνη Σαμαρά, τον Αδωνι Γεωργιάδη και τον Γιάννη Στουρνάρα.

    Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ ο κ. Μανιαδάκης ξεκαθάρισε ωστόσο πως «τον κ. Σαμαρά δεν τον έχει δει ποτέ στη ζωή του, ο κ. Στουρνάρας ήταν καθηγητής του στο πανεπιστήμιο και ο κ. Γεωργιάδης ήταν ένας από τους υπουργούς Υγείας που τον είχε καλέσει προκειμένου να είναι μέλος των ομάδων με την τρόικα και για να ακούσει τις απόψεις του».

    Ο κ. Μανιαδάκης είπε επίσης πως «ως καθηγητής είχε κληθεί σε διάφορες συζητήσεις με την τρόικα και να επιβλέψει ορισμένα εθνικής εμβέλειας προγράμματα».

    «Σε πολλές περιπτώσεις ως επιστήμονας, τεχνοκράτης κλήθηκα να βοηθήσω το εθνικό σύστημα Υγείας. Εχω κληθεί για να βοηθήσω και από τον κ. Κουρουμπλή το 2015. Κλήθηκα να βοηθήσω και από τον ΣΥΡΙΖΑ», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι «η εμπλοκή του στην υπόθεση ήταν για πρώτη φορά το 2016» καθώς και ότι «έδωσε στοιχεία στις αρχές για να ερευνήσουν τις υπερτιμολογήσεις φαρμάκων».

    «Τους δήλωσα ότι είμαι καθηγητής και δεν ξέρω τι κάνει η Novartis. Θεωρώ ότι η εμπλοκή μου στην υπόθεση ήταν για πολιτική στόχευση. Μετά από δημοσιεύματα που διέρρευσαν στον Τύπο άνοιξα μόνος μου τους λογαριασμούς μου», πρόσθεσε και σημείωσε ότι «τον έχουν ερευνήσει περισσότερο από κάθε Ελληνα» και ότι «το 2017 μπήκε σε καθεστώς προστασίας μαρτύρων».

    Στη συνέχεια, ο κ. Μανιαδάκης αναφέρθηκε και στις καταγγελίες ενός εκ των άλλων δύο προστατευόμενων μαρτύρων, σύμφωνα με τις οποίες έλαβε από την εταιρεία το ποσό των 120.000 ευρώ.

    Ο προστατευόμενος μάρτυρας της ΝOVARTIS λύνει τη σιωπή του – Τι είπε, ποιος είναι και ποια η σχέση του με υπουργούς 

    «Στη διάρκεια των καταθέσεων την πρώτη περίοδο που ξεκίνησε με την υπαγωγή μου στο πρόγραμμα και πριν την αποστολή της δικογραφίας στη Βουλή, έκανα αναλύσεις αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό και στη συνέχεια με ρώτησαν αν είχα διαπιστώσει ότι πολιτικά πρόσωπα είχαν υποπέσει σε έκνομες πράξεις.Εκεί είπα ότι δεν γνώριζα και ούτε θα μπορούσα να γνωρίζω για παράνομες πράξεις. Πριν την αποστολή της δικογραφίας στη Βουλή ένας από τους δύο προστατευόμενους μάρτυρες είπε στις αρχές ότι γνωρίζει ότι εγώ έχω λάβει χρήματα από τη Novartis για να επηρεάσω την πολιτική της χώρας. Είναι δυνατόν να έχω ελεγχθεί από όλους τους μηχανισμούς της χώρας και να βγαίνει ένας άλλος μάρτυρας να λέει ότι πήρα 120.000 ευρώ;», είπε χαρακτηριστικά.

    Ο κ. Μανιαδάκης μίλησε και για τη μεγάλη πίεση που δεχόταν από τις αμερικανικές αρχές να ενταχθεί στο πρόγραμμα της Αμερικής, κάτι που ο ίδιος αρνήθηκε. «Πήγα ως επώνυμος μάρτυρας, ως εθελοντής και κατέθεσα τα ίδια στοιχεία που έχω καταθέσει και στις ελληνικές αρχές. Ο,τι στοιχεία πήγαν στη Βουλή των Ελλήνων για τις υπερτιμολογήσεις τα ίδια κατέθεσα και στην Αμερική. Δέχθηκα κι εκεί τις ίδιες πιέσεις αρνήθηκα ότι γνωρίζω τον οποιονδήποτε, όχι μόνο πολιτικά πρόσωπα, αλλά και λειτουργούς του κράτους που να έχουν κάνει έκνομη πράξη. Εγώ ήμουν καθηγητής, τεχνοκράτης, που πήγα αρκετές φορές να βοηθήσω τη χώρα σε μια δύσκολη στιγμή».

    farmakimaniadakis

    Χριστίνα Φαρμάκη: Από τις πίστες στο γάμο με τον Νίκο Μανιαδάκη και τις δουλειές με τα φάρμακα

    Η Χριστίνα Φαρμάκη, από τη σκηνή των Καλλιστείων του 1990 όπου και κέρδισε τον τίτλο της Γ’ Μις Ελλάς, πέρασε με επιτυχία στο πάλκο όπου και έκανε καριέρα στο τραγούδι στη διάρκεια της δεκαετίας του ’90 βγάζοντας αρκετές επιτυχίες όπως το «Πες μου τι σου φταίω» και «Αυτή είμαι εγώ» που είχε γράψει ο Σταμάτης Γονίδης. Τότε τα μέσα ενημέρωσης είχαν ασχοληθεί πολύ  με την σχέση της με τον ηθοποιό Πάνο Μιχαλόπουλο που είχε μόλις χωρίσει εκείνη την περίοδο από την παρουσιάστρια Ρούλα Κορομηλά.

    Ωστόσο από μία στιγμή και μετά, στις αρχές της δεκαετίας του 2000 άρχισε σταθερά να αποσύρεται από το χώρο του τραγουδιού και της πίστας και άρχισε να δραστηριοποιείται στο χώρο του επίπλου μέχρι τη στιγμή που στη ζωή της ήρθε ο εκλεκτός της καρδιάς της που δεν ήταν άλλος από τον Κρητικό στην καταγωγή Νίκο Μανιαδάκη, τον οποίο οι Πατρινοί γνωρίζουν και θυμούνται καθώς είχε διατελέσει για ένα χρονικό διάστημα διοικητής στο Περιφερειακό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο.

    Η σχέση τους είχε γίνει γνωστή στην τοπική κοινωνία της Πάτρας, όταν το Σωματείο των εργαζομένων, τότε, είχε καταγγείλει ότι ο Νίκος Μανιαδάκης, απαγόρευε την είσοδο των οχημάτων εντός του νοσοκομείου πλην του πολυτελούς αυτοκινήτου που οδηγούσε η – τότε – σύντροφος του διοικητή, Χριστίνα Φαρμάκη.

    Την ίδια χρονιά παντρεύτηκαν και σήμερα έχουν δυο παιδιά και ζουν στην Αθήνα.

    Μετά το γάμος της, η Χριστίνα Φαρμάκη αποσύρθηκε από τις πίστες και όπως φαίνεται άρχισε να ασχολείται με το χώρο του φαρμάκου.

    Σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, η τραγουδίστρια συμμετέχει κατά 10% η ίδια και κατά 90% ο σύζυγός της στην επιχείρηση «Χρυσάνθη Φαρμάκη και ΣΙΑ Ε.Ε.», η οποία πραγματοποιούσε μεγάλες μελέτες για λογαριασμό της Novartis, καθώς και άλλων φαρμακευτικών εταιρειών, την περίοδο μάλιστα που ο κ. Μανιαδάκης είχε κομβικό ρόλο, καθώς συμμετείχε και στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα για την πολιτική στο χώρο του φαρμάκου.

    Η Χριστίνα Φαρμάκη εμφανίζεται ως διαχειρίστρια της εταιρείας, ενώ, τον Ιανουάριο του 2017 η οικονομική αστυνομία έκανε έφοδο στο σπίτι και το γραφείο της Χριστίνας Φαρμάκη, καθώς τα ονόματά τους φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση Novartis.

    Μάλιστα, τότε, ο σύζυγός της είχε εκδώσει ανακοίνωση, με την οποία διέψευδε την εμπλοκή του στο σκάνδαλο και, μεταξύ άλλων, ανέφερε πως δεν συμμετείχε ποτέ σε επιτροπές τιμολόγησης ή εγκρίσεων φαρμάκων και ότι η δουλειά του ήταν καθαρά συμβουλευτική σε θέματα της ευρύτερης πολιτικής και των μεταρρυθμίσεων στον τομέα της υγείας από τις εκάστοτε πολιτικές ηγεσίες του υπουργείου Υγείας.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. Άκουσα πως viki ψάχνει Μοχάμεντ που έχει κάτι ωραίο της δώσει

    2. Το κολπο ηταν στημενο μαλλον απο Jeru.s.a.lem….και Αλεξη χαζο δεχθηκε κολπο για να ειναι εξουσια παντα….

    3. Κάτι δεν πάει καλά… Έγινε αλλαγή πολιτικού στρατοπέδου ….

    4. Ρε παιδιά θα χαζέψουμε στο τέλος με αυτή την υπόθεση !
      Από την μια το πρώτο θέμα πάει να τον βγάλει αθώα περιστερά από την άλλη ο ίδιος λέει δεν είδα και δεν ξέρω , τι θα γίνει ρε υπάρχουν αποδείξεις για τα φράγκα ;; αν υπάρχουν γιατί κυκλοφορούν ελεύθεροι οι εμπλεκόμενοι ;

    Comments are closed.