ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟ: ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΡΟΝΟΣ ΤΗΣ SIEMENS ME TOΝ ΜΑΓΝΗΤΗ ΣΤΟ ΠΟΔΙ. ΚΑΠΟΙΟΙ Τ’ ΑΡΠΑΞΑΝ ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΦΥΓΑΔΕΥΣΟΥΝ. ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ “ΕΣΠΑΣΑΝ” ΤΟ “ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙ” ΤΟΥ ΜΙΖΑΔΟΡΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ. ΤΟΝ ΨΑΧΝΟΥΝ. ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ

    Κοινοποίηση:
    ** Jean-Claude Oswald **
(c) Angelos Christofilopoulos

    Διαστάσεις τεράστιου πολιτικού σκανδάλου, λαμβάνει η τερατώδης υπόθεση δραπέτευσης του Ελβετού τραπεζίτη Ζαν Κλοντ Όσβαλντ, που μίζωνε τον μισό πολιτικό κόσμο και η θέση του, έπρεπε να είναι εδώ και καιρό στη φυλακή και όχι έξω. Το ποιοι φταίνε; Πρώτα απ όλα το υπουργείο Δικαιοσύνης. Το έδειξε και η ανακοίνωση που έβγαλε 1ο ώρες μετά την φυγή του παμπόνηρου Ελβετού, πράκτορα ξένων συμφερόντων που έγινε Λούης ή για την ακρίβεια τον έκαναν Λούη. Και η χώρα χωρίς ενημέρωση.

    Δεύτερη ευθύνη βαραίνει την ΕΛΑΣ. Όσοι τον συνόδευσαν, που είχαν το μυαλό τους; Να τα αρπάξουν; 

    Τρίτη και μεγαλύτερη ευθύνη φέρει η κυβέρνηση. που δεν είχε αντιληφθεί ή υπάκουσε στους Γερμανούς και στην διαταγή που εκτέλεσαν, πάλι στα τέσσερα; Αφήστε τον να φύγει και τον άφησαν. Όπως άφησαν οι προκάτοχοί τους, τους Χριστοφοράκο, Γιουνγκ, Καραβέλα και τώρα τον Όσβαλντ. Η υπόθεση της Siemens πρέπει να κλείσει χωρίς κατηγορούμενους και μάρτυρες. Μία και καλή. Και θα κλείσει. Το μεγαλύτερο μεταπολεμικό σκάνδαλο οδηγήθηκε στην ατιμωρησία. Με διακομματική σιωπή. Οι Γερμανοί κρατάνε τους πάντες απ τα αχαμνά. Γιατί οι πάντες τα έχουν αρπάξει.  

    Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης ο υπόδικος για εξοπλιστικές μίζες τραπεζίτης Ζαν Κλοντ Όσβαλντ «έσπασε» το βραχιολάκι και από το μεσημέρι αναζητείται από την Ελληνική Αστυνομία.

    Σύμφωνα με το υπουργείο Δικαιοσύνης «διαπιστώθηκε παραβίαση των όρων του κατ’ οίκον περιορισμού με ηλεκτρονική επιτήρηση («βραχιολάκι») από τον υπόδικο για οικονομικά εγκλήματα, Γάλλο πολίτη, Ζαν Κλοντ Όσβαλντ».

    Ο Ζαν Κλοντ Όσβαλντ είναι υπόδικος και με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών, είχε αντικατασταθεί η προσωρινή κράτηση του ‘Οσβαλντ, με την επιβολή κατ΄οίκον περιορισμού με ηλεκτρονική επιτήρηση. Σήμερα, επέστρεψε στο σπίτι του στις 12:50 μ.μ. συνοδευόμενος από άνδρες της ΕΛ.ΑΣ., μετά την παρουσία του σε δικαστήριο. Λίγο αργότερα, στις 13:56, κατέστρεψε τον ιμάντα της συσκευής γεωεντοπισμού (βραχιολάκι) που φορούσε και εξαφανίστηκε.

    Σύμφωνα με την ανάδοχο εταιρεία του συστήματος γεωεντοπισμού, η καταστροφή της συσκευής έγινε άμεσα αντιληπτή και ενημερώθηκε η Ελληνική Αστυνομία. Και αφού ενημερώθηκε η αστυνομία ρε εξυπνάκηδες, γιατί δεν τον συνέλαβε; Με ελικόπτερο έφυγε κι αυτός;

    Πάντως, η αναζήτηση του τραπεζίτη από τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές βρίσκεται σε εξέλιξη, σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης.

    Από τον Μάρτιο του 2015 ο Ζαν Κλοντ Όσβαλντ έχει κριθεί προφυλακιστέος μετά την απολογία του στους ανακριτές διαφθοράς Νίκο Τσιρώνη και Βασιλική Μπράτη.

    Είναι κατηγορούμενος για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος που φέρεται να προέρχεται από μίζες εξοπλιστικών προγραμμάτων.

    Foto: Angelos Christofilopoulos

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. Πούστη ΚΟΥΛΗ εσυ και η οικογένεια σου σφυρίζει αδιάφορα;

    2. Τι να πει κανεις για το τι συμβαινει σ’αυτη την χωρα. πολλες συμπτωσεις. παρα πολλες ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ?

    3. Παρασκευοπουλε της προστασιας του πολιτη,εσυ εδωσες εντολη να τον ελευθερωσουν,αφου βεβαιως πηρες & εσυ αναλογες εντολες εξωθεν;

    4. Πήρε τον μπουλο ο μουλος κωλοχανας….σιγά μην καθόταν να δικαστεί…αλλά που θα πάει;;στο τέλος θα παει φυλακή…δεν την γλυτωνει ο χεστης

    5. ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ , ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΥΝΔΟΙΑΣΜΟΙ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ . ΟΛΟΙ ΕΦΑΓΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΗΘΕΛΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΑΚΑΡΙΖΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΜΠΛΕΚΕ ΠΟΛΛΟΥΣ . ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΕΛΛΑΔΑ , ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΦΤΑΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ . ΟΙ ΜΙΖΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ . ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕ ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ-Ν.Δ.-ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ , ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ !!!

    6. Μονιμες κρεμαλες σε καθε πλατεια…………..αλλιως θα χαθουμε

    7. Ρε παιδια γκαβίζει λιγο η μου φαίνεται,ξαδελφος του Σαμαρα ειναι???

    Comments are closed.