ΘΡΑΚΗ: ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ «ΚΟΛΛΗΣΕ» ΤΟΝ «ΙΟ» ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ – «ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ» ΤΟΝ!

    Κοινοποίηση:
    1

    Μία φωτογραφία ενός κατοίκου της Κοτύλης ,στην ορεινή περιοχή της Θράκης έχει προκαλέσει αντιδράσεις στα ΜΜΕ της περιοχής. Η εφημερίδα ΜΑΧΗΤΗΣ δημοσιεύει την φωτογραφία του Ταχήρ Ραχμάν, ο οποίος χαιρετά στρατιωτικά και φορά μπλούζα με τη σημαία της Τουρκίας.

    Η φωτογραφία είναι ακόμη μια απόδειξη για το πόσο…καταπιεσμένη δήθεν είναι η μουσουλμανική μειονότητα στη Θράκη! Αυτό δεν υποστηρίζει το τουρκικό προξενείο και η Άγκυρα;

    Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα του κόσμου ο κύριος θα είχε συνέπειες. Εδώ κάποιοι μουσουλμάνοι της Θράκης κάνουν κυριολεκτικά ότι θέλουν εκμεταλλευόμενοι την ανοχή των Αθηνών.

    .

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    28 Σχόλια

    1. ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΛΟΣ ΜΟΝΟ ΝΕΚΡΟΣ!
      ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΠΟΤΙΑ ΚΩΛΟΤΟΥΡΚΟΙ!

    2. Να έρθεις στην Πλατεία της Ξάνθης με αυτή τη μπλούζα και θα δεις έναν πραγματικό Ελληνικό χαιρετισμό….παλιομεμετι

    3. Kanenas sosta skeptomenos me axioprepia anthropos den tha ithele na taftisti me hamenous,athlious ke eleinous opos esis grekouliakes.O anthropos aftos sti photographia ehi logous na niothi iperifanos gia tin hora tou ke tin katagogi tou kati pou lipi se sas,ornia tou Tirnavou.

    4. Ηθελα να ηξερα, αν το εκανε Ελληνας στην Τουρκια φοροντας την Ελληνικη σημαια τι θα του εκαναν;;;;;;;;; Στειλτε τον κοπρο στην Τουρκια αυτος δεν εχει καμια σχεση με Ελλαδα!!!!!!!!!

    5. τα μεμμετια ειναι χεσμενα. αντιλαμβανονται τι τους περιμενει.ΤΡΕΜΟΥΝ, ΓΙΑΥΤΟ και το ριξαν στους χαιρετισμους alla HITLER, περιμενοντας το τελος ΤΟΥΣ

    6. ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΝ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ….ΖΗΤΙΑΝΕΥΕΙ. ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΟΥΝ ΠΡΩΤΟΙ!

    7. Αλλά με τους πουλημένους ψηφοφόρους που έχουμε που να μπουν τα πράγματα στη θέση τους.

    8. Τι χαιρετάει? Το κεφάλι του? Αυτός ο χαιρετισμός είναι στρατιωτικός και χαιρετάς το εθνόσιμο άρα για να τον κάνεις πρέπει να φοράς μπερε με το εθνόσιμο..

    9. Βρωμιαρη να πας στην μπίχλα εκεί που σου αξιζει…
      Μεμετι υπηρέτησες και στον ελληνικό στρατό !!!

    10. Αφαίρεση Ιθαγένειας και Άμεση Απέλαση.
      Αλλά με τους πουλημένους που έχουμε που να μπουν τα πράγματα στη θέση τους.

      1. Αλλά με τους πουλημένους ψηφοφόρους που έχουμε που να μπουν τα πράγματα στη θέση τους.

    11. αφου εχει ερωτα με την μεμετια και τον ημοτρελλο αρχηγο του γιατι δεν παει να ζησει στην τουρκια

    12. Καμαρωστε κορμοστασια,σκέτη λυγαρια.Ε, ρε μπουνιδια που θέλετε μερικοί,μέχρι να γίνει η μούρη σας κιμας δύο φορές περασμένος….

    13. Αυτος δεν ειναι ελληνας.ειναι τουρκος κατοικος ελλαδας.οταν θα γινει μπαμ,θα τα πουμε τα καλαντα.

    14. αφιυ φαινεται ο ανθρωπος τουρκος ειναι καθαρος…..

    15. Τα πυροβολιμενα του ερνοτογαν ειναι παντου.
      Για να πας εκει κατω στη συρια να σου ξηγησει το ονειρο καμια κουρδισα μαχητρια με καμια οβιδα να.Τουκικος στρατος του κολου που πουλα μαγκιες στελνοντας F16 και τανκς εναντιων οπλοπολυβολων και οβιδων.

    16. εχω κανει και εγω σχολιο γιατι δε το ανεβασες

    17. Α καλα…εχει γεμισει ο τοπος πυροβολημενα μεμετια.
      Εσυ γιατι δεν εισαι στο πεδιο της μαχης νεαρε νασ σου εξηγησει το ονειρο καμια κουρδη μαχητρια?
      Τουρκοι μαχητες του κολου που πουλανε μαγκιες στελνοντας F16 και τανκς εναντιων απλων πυροβολων οπλων και ροκετων,και βαζωντας πρωτη γραμμη μαχητες ισλαμοπιθηκια.

    18. Και τούρκος και γκέι… Όλα τα κακά της μοίρας του….

    19. ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΜΠΛΟΥΖΟΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΧΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥ, ΝΑ ΠΡΟΛΕΙΑΝΕΙ ΤΟ ΚΟΛΟΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΟΥΒΛΑ…

    20. εγώ εδώ στην Αυστραλία που είμαι Αυστραλιανός πολίτης, αν φορέσω ελληνική σημαία θα πρέπει να λένε “Αυστραλιανός πολίτης κόλλησε τον ιό”;;;;;;;;;

      1. Δεν είναι το ιδιο κουτοπόνηρε.. ο στρατιωτικος χαιρετισμος την στιγμή που η Τουρκία κανει εθνοκάθαρση είναι πρόκληση και ντροπή! Αυτόν τον ανεγκέφαλο μουσουλμάνο Έλληνα πολίτη με τουρκική συνείδηση, θα συμφωνούσε αν του ‘καναν το ιδιο στην Ελλάδα??

      2. πας καλα γιατι η Αυστραλια εχε ιπροβλημα με την ελλαδα κ κινδυνευουν τα εδαφη τους …ζησε εκει εκ του ασφαλους κ μετα μιλα διοτι κεγω γειτονας σου ειμαι ζω εκ του ασφαλους για τωρα αλλα συντομα γυριζω σπιτι μου στην ελλαδα ..χωρα χαβουζας κ μπ@@@@@ ετσι που την κανταντησαν οι προδοτες που ανηκουν στο ROTHCHILD

      3. Κάτσε στην Αυστραλία φίλε μου. Αφού δεν καταλαβαίνεις τι γίνεται στην Ελλάδα μείνε εκεί.

    Comments are closed.