ΘΑ ΣΠΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ! ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ ΛΕΕΙ: “ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΡΙΔΑ” (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    87036682_2573268556289095_231858015563677696_n

    Ένα απίστευτο βίντεο κυκλοφορεί στα Μέσα δικτύωσης το οποίο εμφανίζει τον δήμαρχο Δοξάτου, Θέμη Ζεκερίδη να μιλάει περί πατρίδας, ανθρώπων και σκυλιών στο δημοτικό συμβούλιο.

    Ο δήμαρχος Δοξάτου, σύμφωνα με το βίντεο που θα δείτε, φέρεται να δηλώνει ότι “τα σκυλιά όπως και οι άνθρωποι δεν έχουν πατρίδα.”

    Δείτε το βίντεο:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. EXOYN OMΩΣ ΡΑΤΣΑ ΔΙΟΤΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΤΟ ΚΑΝΙΣ , ΑΛΛΟ ΤΟ ΛΥΚΟΣΚΥΛΟ Κ ΝΑΙΙΙΙ !!! ΑΛΛΟ ΤΟ ΒΕΛΓΙΚΟ ΛΥΚΟΣΚΥΛΟ !!! ΑΡΑ ΕΧΟΥΝ Κ ΠΑΤΡΙΔΑ !!!!

    2. ΝΑΙ ΤΑ ΖΩΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΡΙΔΑ. ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΘΕΟ ΒΟΙΔΙ.

    3. ΓΝΗΣΙΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΥΜΜΟΥΝΟΣΚΥΛΟ ΜΕ ΔΕΞΙΑ ΤΣΕΜΠΗ……………ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΟΙΑ ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΑΦΕΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΠΠΟΤΕ ΟΙ ΠΛΑΤΕΣ ΠΕΦΤΟΥΝ…………….ΟΤΑΝ ΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΙ

    4. Αυτός έχει πατρίδα! Λέγεται Λαζιστάν και είναι στην Βορειο-Ανατολική Τουρκία! Ας πάει εκεί να τον ξεφορτωθούμε τον βρομιάρη…

    5. Αν ορμισουν πολλα αδεσποτα ,απατριδα σκυλια θα σε ξεσκισουν
      αν δεν εισαι σκυλος και εχεις νουν και λογικη ανθρωπου
      το λιγοτερο που εχεις να κανεις
      ειναι να κλησεις την πορτα σου και να προφυλαχτεις,
      διαφορετικα δεν θα αφησουν ουτε κοκαλο απο σενα.
      Αλλα εσυ ως αφρων την ανοιξες διαπλατα και σιγουρα θα κατασπαραχτεις.

    6. Να το ξαναπουμε αλλη μια φορα ακομη??? Ο εχθρος της Ελλαδος ηταν, ειναι και θα ειναι παντα απο μεσα……Μαζευει ”ενσημα” για το μελλον του…..Σε λιγο καιρο θα τον δουμε ποιες καρεκλες θε καθεται….

    7. Να τον χαιρεστε τον σκυλο δημαρχο σας !

    8. ΡΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΤΟΝ ΞΕΡΩ… ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ 90 ΑΡΧΕΣ ΣΤΗΝ ΤΣΙΜΙΣΚΗ ΚΙ ΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΑΡΤΟΚΟΥΤΟ ΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΙ ΕΠΑΙΖΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΣΕ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΣ.

    9. Και τα σκυλια εχουν πατριδα και οι ανθρωποι, ο μονος οπως φαινεται που δεν εχει καταλαβει σε ποια πατριδα ζει και τι ιστορια εχει αυτη η πατριδα ειναι αυτος ο βλαχοδημαρχος με τις μ@λακιες του!!!!!!! Να τον χαιρονται αυτοι που τον ψηφισαν τον αρλουμπολογο!!!!!!!

    10. Τόσο ηλίθιος είναι θαύμα που είναι ζωντανός . Οι άλλοι όλοι αποβλακωμένοι είναι γύρο του .Δεν βλέπω τις περικεφαλαίες . τις κρεμάνε μαζί με τα γαμιμ…α κέρατά τους στον προθάλαμο . Που το βρήκε και το έχει και καμάρι για το τι είπε ο αστοιχείωτος όπως οι μισοί δήμαρχοι επαρχιών στην χώρα . Εδώ έχουμε δήμαρχο αστοιχείωτο χασάπη αλλά κομματόσκυλο της ΝΔλας .Οι κατ ευθείαν αναθέσεις 19.995 ευρώ βροχή κάθε μέρα . Πρέπει να είναι κάθε μία κάτω από 20.000 χωρίς το ΦΠΑ . Άλλες ληστείες στους δήμους στον τοπικό λαό και στο κράτος .Καλύπτονται και από τις κυβερνήσεις και δώστου φαγοπότι . Στις δημοτικές αρχές είναι πολύ χειρότερα από τα άλλα κοπρόσκυλα γιατί δεν τους βλέπει κανείς στα ΜΜΕ
      Ζήτω τα σκυλιά χωρίς πατρίδα

    11. Με ποιο κόμμα βγήκε η εν λόγω τραβεστί ξεχειλωμενη;

    12. Ούτε η μαλακία έχει πατρίδα. Εκφραστές μόνο. Να σε χαίρονται οι δημότες του μαρτυρικού Δοξάτου που σε ψήφισαν.

    13. Ναι μόλις έσπασα την οθόνη. Όχι όμως γι αυτόν τον αρχίδα, αλλά για τους αρχιδοέλληνες που τον ψήφισαν!

    14. αυτές είναι οι απόψεις του δημοκρατικού τόξου και ειδικά του Κούλη Χρυσού που του αρέσει να βλέπει την Ελλάδα να γίνεται πολυπολιτισμική σιγά-σιγά.

    Comments are closed.