Ο ΚΟΥΛΗΣ ΕΚΑΝΕ ΚΗΡΥΓΜΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΠΗΚΕ ΣΤΑ ΔΥΟ- ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΡΕΥΜΑΤΑ ΤΗΣ Ε.Ο ΑΘΗΝΩΝ-ΛΑΜΙΑΣ! ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΙΟΝΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ, ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ . ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΣΑΣ ΣΙΧΑΘΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ

    Κοινοποίηση:
    ethiniki-odos

    Σύμφωνα με την ενημέρωση της Νέας Οδού «έπειτα από σχετικές αποφάσεις των αστυνομικών διευθύνσεων, λόγω της σφοδρότητας των καιρικών φαινομένων στις περιοχές Μαλακάσας, Υλικής & Μαρτίνου και με στόχο την ασφάλεια των πολιτών, διακόπτεται η κυκλοφορία των οχημάτων στο ρεύμα προς Λαμία στα διόδια των Αφιδνών και στο ρεύμα προς Αθήνα πριν τα Οινόφυτα.

    ΛΟΥΚΕΤΟ δηλαδή στην Εθνική Οδό. Στην κεντρική αρτηρία της χώρας και οι καμπόσοι, έκαν κήρυγμα για ασφάλεια του πολίτη! Κράτος μπορντέλο. Μόνον την τσατσά περιμένουμε για τη σειρά και τον τιμοκατάλογο.

    Ειδικά για το ρεύμα προς Λαμία και την τεχνητή ανάσχεση στις Αφίδνες, οι οδηγοί μπορούν ακολουθώντας τις υποδείξεις της Τροχαίας να αναστρέψουν στο ρεύμα προς Αθήνα.

    Παρακαλούνται οι πολίτες να αποφύγουν τις μετακινήσεις έως τη λήξη των φαινομένων. Θα υπάρχει διαρκής ανανέωση των ενημερώσεων ανάλογα με την πορεία των καιρικών φαινομένων».

    (Προηγούμενη ενημέρωση)

    Εγκλωβίστηκαν οδηγοί στο ύψος της Μαλακάσας

    Νωρίτερα και σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική, στον παράδρομο της Αθηνών – Λαμίας, στο ύψος της Μαλακάσας, εγκλωβίστηκαν οδηγοί λόγω υδάτων, ενώ αναφορές έκαναν λόγο πως κινούνταν χωρίς αντιολισθητικές αλυσίδες. Ο ακριβής αριθμός των εγκλωβισμένων οδηγών δεν έχει προσδιοριστεί, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να βρίσκονται στο σημείο.

    Στο ίδιο σημείο, έχουν δημιουργηθεί ουρές χιλιομέτρων με τα αυτοκίνητα να κινούνται σημειωτόν.

    Οι φωτογραφίες και το βίντεο είναι από την εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας στο ρεύμα προς Αθήνα, στο ύψος της Μαλακάσας (ώρα: 15:30′ – 30/12/19).

    Καλό θα είναι όσοι μπορούν να αποφύγουν την εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας τις επόμενες ώρες για να μην ταλαιπωρηθούν.

    Σύμφωνα με μαρτυρίες οδηγών υπάρχουν ουρές χιλιομέτρων και τα αυτοκίνητα είναι ακινητοποιημένα ή πηγαίνουν σημειωτόν, εδώ και μια ώρα περίπου.

    «Η χιονόπτωση συνεχίζεται και τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο δύσκολα στη Μαλακάσα…», είναι το σχόλιο του αναγνώστη που έστειλε το βίντεο πριν από λίγο:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. τέτοιους δρόμους ψηφίσατε! Ξεφτίλες κομπιναδόροι μογγολογλύφτες !!! έχετε και απαιτήσεις από τα δημόσιουπαλληλάκια που ψηφίσατε;

      Διοριστηκατέεεεεεε;

      Κανά καλό επίδομα, καμμιά κομπινούλα για να…..ξεκολήσουνε οι ροδούλες;

      Ξεφτίλα της υφηλίου: Οι σύγχρονοι ελληνοψηφοφόροι ! ! ! !

    2. Τι έγινε; Τους πάγωσε η αλατιερα οπως είχε παγώσει στην Θεσσαλονίκη επί Μπουτάρη; Απαράδεκτο αυτό που γίνεται! Κανονικά μετά από αυτό ,θα πρέπει να χάσουν την εκμετάλλευση των διοδίων οι ιδιώτες που τα εκμεταλλεύονται! Και που να έριχνε και πραγματικά πολύ χιόνι τι θα γίνονταν δηλαδή…

    3. Οι οδηγοί φταίνει και οι ελληνάρες. ούτε η κυβέρνηση φταίει!
      Χιονίζει , φωνάζει η τηλεόραση και το ραδιόφωνο μην βγαίνετε έξω εάν δεν εχετε να πατε καπου σοβαρά όμως, εσείς καβαλήσατε το αυτοκίνητο και εμείς δεν μπορούσαμε να πάμε στην δουλεια μας σήμερα με τους τεμπέλιδες έξω και της πουτάνες . ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ! θέλετε και πόλεμο μετά * ο Κηφισός θα έιναι γαμάτος στόχος για ρουκέτα).

    4. Τι περιμένατε από τον δήθεν μου τάχα μου γιο του γκαντέμη, τη γουρλομάτικη αποβολή της ντοράκλας.
      Αν είναι δυνατόν, τόοοοοοση ξεφτίλα, να κοπεί η ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟΣ, που έπερεπε να δώσουν μάχη τα νεοδημοκράτικα ζόμπι να την κρατήσουν ανοιχτή, για λόγους ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΥΡΟΥΣ.
      Σε έναν έξαλλο και σαλταρισμένο Ερντογάν επιδεικνύουν μια διαλυμένη χώρα στον πρώτο χιονιά.
      Δηλαδή αν είχαμε πόλεμο, ή δυνατό σεισμό στο Καπαρέλλι, τι θα γινόταν;
      Να λογοδοτήσουν στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ, όλοι οι Κούληδες μπούληδες, Αλιέξηδες χέστηδες, και τα λοιπά μασωνοσκατά, που κατέστρεψαν την ΕΛΛΑΔΑ.
      Στο ΓΟΥΔΗ με συνοπτικές διαδικασίες, πολλάκις εις θάνατον, όσα τα ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ που ξενίτεψαν. ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ και ΑΣΥΓΧΩΡΗΤΟΙ να έχουν το αιώνιο ΑΝΆΘΕΜΑ των ΕΛΛΗΝΩΝ.

    5. Να καθησουν στα σπιτια τους .Ποιος τους ειπε να κοβουν βολτες περα δωθε μεσα στα χιονια.Τα θελει ο κο@ος τους και τα τραβανε.

    6. Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ, ΠΑΜΦΑΓΑ ΕΡΠΕΤΑ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΗΣ ΠΩΣ ΤΗ ΛΕΝΕ, ΖΗΝΟΒΙΑΣ? ΑΠΟ ΤΑ ΜΜ ΜΟΝΟ. ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΜΗΔΕΝ

    7. νεοραγιας, νεομπολσεβίκος, νεογκέυ, νεοκομμουνιστής, νεοφιλελές, νεοτραβεστι, νεονεοταξίτης, θέλει και βολτούλες και ακριβές διακοπούλες μέσα στα χιόνια πληρωμένες με επιδόματα και από την σύνταξη των γονιών καθότι ο ίδιος τεμπέλης φραπεδοβιος κνίτης.

    Comments are closed.