ΕΣΚΑΣΕ ΒΟΜΒΑ! ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ Ο “ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΠΙΝΕΣ” – ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΟΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ – Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    720_650601_f3c79ab4a3-a085b389744cefc1

    Πανελλήνια αποκλειστικότητα. Υποψήφιος βουλευτής με το κόμμα  ΜέΡΑ25 του Γιάνη Βαρουφάκη, κατεβαίνει στη Ξάνθη ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου του DEB στις Ευρωεκλογές  dr Χουσεΐν Μπαλτατζή!

    Την είδηση επιβεβαίωσε στο «Μαχητή» πριν λίγη ώρα (μεσημέρι Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος) συγγενικό πρόσωπο του Χουσεΐν Μπαλτατζή που όπως μας είπε, «η συμφωνία αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα ή την Τρίτη 18 Ιουνίου»

    7

    Πρόκειται στην ουσία για μια ακόμη προσπάθεια του Τουρκικού κόμματος DEB να μπει στην Ελληνική Βουλή σε συνεργασία με ένα ελληνικό κόμμα, κάτι που ήδη είχε αναφέρει άλλωστε με δελτίο τύπου το οποίο δημοσιεύσαμε.

    Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι Γιάνης Βαρουφάκης από την αρχή είδε «θετικά» την προσέγγιση που έκανε το κόμμα MέΡΑ25 με το DEB όλες αυτές τις μέρες και το μόνο που έμεινε πλέον είναι οι επίσημες ανακοινώσεις μεταξύ των πλευρών.

    Πάντως ο γιατρός Χουσεΐν Μπαλτατζή, ανεξάρτητα των ακραίων θέσεών του, είναι δημοφιλής και ως επιστήμονας και άνθρωπος, ενώ η κάθοδός του στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, ήδη προβληματίζει έντονα της υποψηφιότητες των μειονοτικών στα κόμματα και κυρίως αυτές του Χουσεΐν Ζεϊμπέκ αλλά και του Τουρκές με το ΣΥΡΙΖΑ και τη Νέα Δημοκρατία αντίστοιχα.

    Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μειονοτικό του DEB θα κατεβάσει το Μέρα 25 και στο Νομό Ροδόπης.

    4

    Τέλος θα πρέπει να σημειωθεί ότι ήδη το κόμμα του Γιάννη Βαρουφάκη έχει ανακοινώσει ως υποψήφιο βουλευτή Ξάνθης με το κόμμα MέΡΑ25 τον Ξανθιώτη επιχειρηματία Αντώνη Παπαδούδη.

    Τέλος υπενθυμίζεται οτι στις δημοτικές εκλογές το DEB στήριξε καθαρά τη δημοτική παράταξη του Μανώλη Τσέπελη, με την οποία μάλιστα εξέλεξε και τρεις δημοτικούς συμβούλους, ενώ έκανε και την μεγάλη ανατροπή την δεύτερη Κυριακή με το αποτέλεσμα των Κιμμερίων και του Γέρακα, δίνοντάς του και την νίκη στο Δήμο Ξάνθης.

    Πηγή: maxitisthrakis.blogspot.com

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. Βλέπω στα σχόλια πάντα υπάρχουν αυτοί οι χαζοχαρούμενοι που υποτίθετε ότι κάνουν σαρκαστικά σχόλια και νομίζουν ότι έτσι κάνουν κάτι σπουδαίο!
      ΡΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΑΝ ΑΔΕΡΦΕΣ!!!

    2. Βαρουφάκης, τουρκοσπορος, μουλος πράκτορας του Σόρος. Οικονομολόγος βαλτος τού συστήματος η βάλτοι οικονομολόγοι ώστε να ρυθμίσουν σταδιακά την οικονομική καταστροφή της χώρας. Γιαουρτοουγλαδες, πσλιαουντηδες τής Μικράς Ασίας απόθεμα σπόρων του Μωάμεθ και του Κεμάλ. Όπως το ίδιο είναι και το μεγαλύτερο ποσοστό προσκυνημένων και ανθελληνων διότι οι Έλληνες μεταναστεύουν αδυνατώντας να τα βάλουν με αυτό το τεράστιο πολυκεφαλο φίδι που σαν ανακοντα έχει σφηξει τα σπλάχνα τής Ελλάδας συμφωνίες και σχέδια διαμελισμού τής Ελλάδας από σκοτεινούς γλοιώδες ανθρώπους που ο ίδιος ο λαός θρέφει και τους φέρνει στην εξουσία. Τα κόμματα δημιουργήθηκαν ώστε να γίνονται παραγραφές ανομιων με την μετάθεση τούς σε άλλο κόμμα για να μην τούς αγγίζουν. Ο ρόλος θέσπισης του συστήματος είναι ένα γρανάζι που συνεχώς αλλάζει αλυσίδα για να πηγαίνει πιο γρήγορα. Η δικαιοσύνη δεν το φτάνει διότι την έχει εξαγοράσει.

    3. Ποιος Άρειος πάγος,αυτος που βγάζει Κουφοντινες απο φυλακή?
      Αυτός που κυνηγούσε τους αγωνιστές του 1821?
      Αυτό τον Άρειο Πάγο επικαλούμαστε….

    4. ο άρειος πάγος είναι και αυτό δικό τους.
      αν δεν ήταν, τώρα θα μας είχε σώσει προ πολλού.
      όταν καταπάτησαν τους νόμους του συντάγματος,
      και εξαπάτησαν των λαό προεκλογικά.
      η μόνη σωτηρία, είναι η Έλληνες που δεν προσκυνάνε τα κομματόσκυλα.
      όλοι μαζί μια γροθιά, θα τους εξαφανίσουμε μέχρι και τον τελευταίο απόγονο.

    5. Δεν φοβαμαι τιποτα..Εχουμε την Προεδράρα της Δημοκρατιας και μας φυλαει απ τα λαμογια που υπονομευουν την ακεραιοτητα της χωρας…ή μηπως οχι??

    6. O YΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΣΕ ΝΕΑ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ;

      Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΙΔΡΥΟΝΤΑΣ ΤO «DIEM 2025» (DEMOCRACY IN EUROPE MOVEMENT 2025)

      https://oimos-athina.blogspot.com/2016/01/o-y.html?fbclid=IwAR3BndDK312FBgyKw-H7J5CSFyPFs1FBabZT2N1ZjRdEq4Uv6zdGYadmn4o

      Υ.Γ. ΤΟ ΕΧΩ ΑΝΕΒΑΣΕΙ, ΑΠΟ ΠΡΟΧΘΕΣ. ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 700 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ.

      2015

      Βαρουφάκης σε χρήστη του Twitter: Είμαι Εβραίος και Ρομά – Γι’ αυτό είμαι Έλληνας

      https://24h.com.cy/2015/02/varoufakis-se-xristi-tou-twitter-eimai-evraios-kai-roma-gia-afto-eimai-ellinas/

      2018

      Γιάνης Βαρουφάκης: Υποψήφιος για τις ευρωεκλογές με γερμανικό κόμμα

      https://www.tovima.gr/2018/11/23/politics/gianis-varoufakis-ypopsifios-gia-tis-eyroekloges-me-germaniko-komma/

      Ευρωεκλογές: Με γερμανικό κόμμα ο Γ. Βαρουφάκης

      https://www.youtube.com/watch?v=H-yI2LNEqQk

      1. Διαφημίζεις το σανό σου, μαλάκω φασίστρω; Άει σιχτίρ σίχαμα.

        1. Οχι. Απο την χαρα μου. Γιατι σκεφτηκα, οτι αν το ανεβασει, ο κ. Χιος, θα εχει 70.000! Οσο, για σενα. Σε λυπαμαι Τρολλακι, των 0,60!

    7. Τον Βαρουφάκη (η αλλιώς Μπαρουφάκη) οι Τουρκαλάδες. Έχουν τώρα πια τον καλύτερο σύμμαχο. Τον πρων κακεμπίτη Πουτίναρο και ολόκληρο ξανθό γένος. Όταν βρίσκεται ο Βλαδίμηρος με τον Ταγίπ το πως κοιτάζονται στα μάτια και το πως αγκαλιάζονται δεν υπάρχει!!! Μέχρι που βλέπω να κάνουν και ΣΕΞ κάποια μέρα τα “παιδιά”.

      1. Ρε ουσ χαντουμη που θα βαλεις στο στομα σου και τον Πουτιν.
        Ο πρωην κακεμπιτης οπως λες μισογλωσε (Γκα Γκε Μπε) σηκωσε την Ρωσια απο
        τα ερειπια του μπεκρογιελτσιν που τον γλενταγαν ολοι οι Δυτικοι και αυτος βαρουσε σφηνακια.
        Ας ειχαμε και εμεις εναν που να αγαπα την πατριδα του οχι σαν τα τσογλανια της βουλης.
        Αλλα τη περιμενης τετοιος λαος τετοιους ηγετες…

        1. Δεν είπε κανείς οτι ο Πούτιν δεν σήκωσε την Ρωσία η οτι δεν πατριώτης. Λέμε και ας σε τζούζει πολύ η αλήθεια, οτι πλέον η Ρωσία είναι ο καλύτερος σύμμαχος των Τουρκαλάδων.

    8. Ξεκοίλιασμα σε κάθε αριστερό σκουπίδι, για να ξεβρωμίσει η χώρα από την μαρξιστική χολέρα.

      1. άλλος ένας φασιστάκος που έχει αιώνες να γαμήσει.

        1. Ενω εσενα που σουχουν κανει την οπη βερικοκο να μας πεις τι φαρμακι παιρνεις.

    Comments are closed.