ΕΝΑ ΔΑΚΡΥ ΚΥΛΗΣΕ! ΤΕΛΟΣ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ – ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΛΟΓΩ… ΤΟΥΡΚΙΑΣ!

    Κοινοποίηση:
    gglqqo1548259659039-750x430

    Συνάντηση με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελο Αποστολάκη, είχε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αμέσως μετά το ΚΥΣΕΑ.

    Στη συνάντηση αποφασίστηκε να μην είναι υποψήφιος ο υπουργός Εθνικής Αμυνας στις επικείμενες εθνικές εκλογές 2019 λόγω της ελληνοτουρκικής έντασης.

    Οι δύο άνδρες, όπως αναφέρθηκε από το Μέγαρο Μαξίμου συμφώνησαν από κοινού ο κ. Αποστολάκης να μην είναι υποψήφιος στις εθνικές εκλογές για να μπορέσει απερίσπαστος, ως πολιτικός προϊστάμενος των Ενόπλων Δυνάμεων, να επιτελέσει το εθνικό του καθήκον.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. Aς παει να τηγανιζει πριζολακια με τον γιο του …

      Ισως εκει να εχει μεγαλυτερο ταλεντο …..

    2. ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΟΓΑΜΙΟΛΙΑ….ΟΟΟΟΟΟΥΣΤ

    3. Αν τα κάνανε ΑΥΤΆ πριν 100 χρόνια… Ο Πλαστήρας με τον Γόνατα θα τους είχαν συλλάβει…. Πριν 100 χρόνια ο Ελληνικός στρατός πατούσε σαν ελεύθεροτης τα ιερά χώματα της Ιωνίας… Και τώρα με κυβερνήτες νενεκους και καιρό σκοπούς βάζουν την ουρά στα σκέλια σε κάθε τουρκική επιθετικότητα..

    4. Καθειστε καλά!!!
      Επειδή μολύνθηκαν τα ράμματα αχαχαχα στην πλάτη μου…δεν νιώθω καλά κουφάλες..ΘΑ ΦΕΡΩ ΤΟΝ Αδελφό μου..🤓Κ θα σας βαράει στα κεφαλια !!!
      Θέλω μα κοιμηθώ..Αρμένηδες κουφάλες ..´

    5. Υποστολακης. Μόνο για να υποστέλλει την σημαία είναι αν-άξιος, όχι για μπροστάρης και σημαιοφορος. Αιντε στο διάολο κοπρόσκυλα.

    6. Οχι αλλο σωσιμο προδοτη τα κουβαδακια σου και σε αλλη παραλια προδοτη της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΧΑΡΤΟΓΙΑΚΑ για το ΓΟΥΔΗ ειναι η θεση σου κατευθειαν………………….

    7. Ο Αποστολάκης έμεινε για να μην κινδυνέψει ο Πρωθυπουργός σε περίπτωση που……….. Αλλά αν ματαιώσει τις εκλογές μόνο με κυβέρνηση οικουμενική ή εθνικής ενότητας σώζεται, αλλιώς ίσως αναγκαστεί να φύγει νύχτα

    8. ΤΩΡΑ ΣΩΘΗΚΑΜΕ ΠΑΡΤΑΛΙ………….ΤΗ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΜΟΓΓΟΛΙΑ ΠΡΟΔΟΤΑΡΙΟ??

    Comments are closed.