ΕΜΕΤΙΚΗ ΨΗΦΟΣ ΤΗΣ Χ.Α ΣΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΘΑΝΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΝΕ ΙΣΟΒΙΑ ΣΤΗ ΔΙΚΗ! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ Κ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ! ΣΕ ΛΙΓΟ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΘΑ ΣΤΕΓΝΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ! ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ! (BINTEO)

    Κοινοποίηση:
    Untitled-1

    Μετά τις κόντρες και τη σκληρή αντιπαράθεση για τον προϋπολογισμό, το πολιτικό θερμόμετρο ανέβηκε ξανά, αυτή τη φορά στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής για τον διορισμό της Βασιλικής Θάνου ως επικεφαλής της Επιτροπής Ανταγωνισμού.

    Τελικά η Βασιλική Θάνου υπερψηφίστηκε από την επιτροπή της Βουλής ως νέα πρόεδρος της αρχής ανταγωνισμού. Πέραν της κυβερνητικής πλειοψηφίας των ΣΥΡΙΖΑ και Ανεξάρτητων Ελλήνων, υπερψηφίστηκε από την Ένωση Κεντρώων και από τη Χρυσή Αυγή, ενώ το ΚΚΕ ψήφισε «παρών». Αρνητικά ψήφισαν η ΝΔ, το ΚΙΝΑΛ και το Ποτάμι.

     Σφοδρή επίθεση Βορίδη και Βενιζέλου

    Η ακρόαση της Βασιλικής Θάνου ξεκίνησε με σφοδρή επίθεση από τον Μάκη Βορίδη και τον Ευάγγελο Βενιζέλο, με συγχαρητήρια από τον Γιάννη Δραγασάκη στη νομική σύμβουλο του πρωθυπουργού πριν καν υπάρξει έγκριση για τον διορισμό της, αλλά και με την ίδια τη Βασιλική Θάνου να απαντάει στην αντιπολίτευση ότι δεν θα μπορεί κανείς να τη βγάλει από τη θέση που θα διοριστεί, παρά μόνο αν παραιτηθεί η ίδια.

    Μάλιστα ο κ. Βορίδης άφησε να εννοηθεί ότι αν τελικά η κυρία Θάνου επιλεγεί για τη συγκεκριμένη θέση, η επιλογή αυτή δεν θα δεσμεύει τη ΝΔ εάν γίνει κυβέρνηση, ξεκαθαρίζοντας έτσι ότι δεν πρόκειται να τη διατηρήσει στη θέση της.

    «Για τη ΝΔ η συγκεκριμένη πρόταση είναι προκλητική, απαράδεκτη. Ηδη ο κ. Μητσοτάκης έχει με επιστολή του μεταφέρει το ζήτημα στην ΕΕ. Η πρόταση αυτή υπονομεύει την ανεξαρτησία της Αρχής. Γεννά ζήτημα λειτουργίας της ίδιας της Αρχής και λέμε από τώρα ότι ως τέτοιο θα το αντιμετωπίσουμε αν η κυβέρνηση επιμείνει στη θέση της», είπε ο Μάκης Βορίδης.

    Μάλιστα, θύμισε και παλαιότερη δήλωση της κυρίας Θάνου, όταν ήταν πρόεδρος της Ενωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, η οποία είχε αναφέρει ότι η συγκεκριμένη θέση δεν προσφέρεται ως εφαλτήριο. Μεταξύ άλλων, η κυρία Θάνου έλεγε: «Οι καρέκλες του προεδρείου είναι τιμητικές και δεν προσφέρονται ως εφαλτήριο για άλλες επιδιώξεις. Τα μέλη του προεδρείου δεν επιτρέπεται μετά τη λήξη της θητείας τους να αποδέχονται άλλες θέσεις, όπως π.χ. του προέδρου Ανεξάρτητης Αρχής». «Τι είναι εκείνο το οποίο έχει αλλάξει τώρα;», αναρωτήθηκε ο κ. Βορίδης.

    Ιδιαιτέρως επικριτικός ήταν και ο Ευάγγελος Βενιζέλος κατά της κυρίας Θάνου. Μάλιστα τηρώτησε εάν προτίθεται να υποβάλει την παραίτησή της σε περίπτωση που μετά τις εκλογές βγει άλλη κυβέρνηση και γιατί εγκαταλείπει το νομικό γραφείο του πρωθυπουργού σε μια κρίσιμη στιγμή για τον κ. Τσίπρα, καθώς έρχονται εκλογές. Ο κ. Βενιζέλος έθεσε στην κυρία Θάνου 4 ερωτήματα.

    Ευάγγελος Βενιζέλος: «Δεν είναι εντυπωσιακό ότι εγκαταλείπει τη θέση δίπλα στον πρωθυπουργό που κρίθηκε αναγκαία η παρουσία της και πάει σε μια θέση όχι αμισθί αλλά με τις απολαβές του προέδρου αυτής της αρχής; Δεν υπάρχει ένα πρόβλημα σχέσεων με τον πρωθυπουργό τον εγκαταλείπει τώρα που πλησιάζουμε στις εκλογές; Θα θέσετε την παραίτηση σας στην διάθεσή της επόμενης κυβέρνησης ή θέλετε να παραμείνετε και μετά τις εκλογές στη θέση της προέδρου της αρχής ανταγωνισμού ενώ υπάρχει τέτοια αντίθεση.
    Θα καταδεχτείτε να αναλάβετε τη θέση αυτή με τόσες αντιρρήσεις από την αξιωματική αντιπολίτευση και τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης; Συνάδει αυτό προς τα αξιώματα σας και την προηγούμενη διαδρομή σας;
    Με ποια αντίληψη περί της ερμηνείας του δικαίου θα ασκήσετε  τα καθήκοντά σας; Έχω δει να παρερμηνεύετε το Σύνταγμα αλλά και βασικούς νόμους και να σας απαντά ευθέως και επικριτικά  η Ενωση Εισαγγελέων και Δικαστών.»

    Ακούστε την παρέμβαση του Ευάγγελου Βενιζέλου:

    Ο Δραγασάκης έδωσε συγχαρητήρια στη Θάνου πριν καν εγκριθεί ο διορισμός

    Ο κ. Δραγασάκης όχι μόνο έδωσε συγχαρητήρια στην κ. Θάνου πριν καν εγκριθεί τυπικά από την επιτροπή η τοποθέτηση της αλλά όπως είπαν  οι βουλευτές της αντιπολίτευσης την καθοδήγησε στο να διερευνήσει και να αναψηλαφησει περιπτώσεις από παρελθόντα έτη στα  χρόνια που κυβερνούσε το ΠΑΣΟΚ και η Νέα Δημοκρατία όπως μία περίπτωση καλλυντικών από το 2006.

    Γιάννης Δραγασάκης:«Εγω θα σας ευχηθώ να είστε σιδεροκέφαλη, γιατί υπάρχουν και θέματα πολλά. Θα παρακαλέσω τη νέα πρόεδρο να ερευνήσει περιπτώσεις που κατά την άποψή της προκαλούν ερωτηματικά είτε με βάση δημοσιεύματα του τύπου, είτε με βάση καταγγελίες που έγιναν, είτε και με βάση πληροφορίες που και  εγώ έχω και ως αρμόδιο υπουργείο θα τις διαβιβάσω.
    Διαβάζω υποθέσεις που θα τις βρείτε στο site. Υπόθεση καλλυντικών πχ . Υπάρχει  από το 2006. Η κ. Θάνου εφόσον κρίνει ότι διάφορες υποθέσεις χρήζουν διερεύνησης η αναψηλάφησης θα τις  αναφέρει».

    Μάκης Βορίδης: «Εσείς τώρα τι κάνετε τώρα την καθοδηγείτε;»

    Ευάγγελος Βενιζελος: «Τι κάνετε τωρα λέτε ότι η επιτροπή δεν λειτουργούσε μέχρι τώρα και θα έρθει να τα βρει όλα η κ. Θάνου;»

    Γιάννης Δραγασάκης: «Σας θίγει το δικό μου ύφος και δεν σας θίγει η δική σας απρέπεια να ρωτάτε την υποψήφια τι θα κάνει αν αλλάξει η κυβέρνηση;»

    Μάλιστα ο υπουργός Οικονομίας σχολίασε με επικριτικό τρόπο την επιστολή που έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ευρωπαία επίτροπο ανταγωνισμού.

    Γιάννης Δραγασάκης: « Η επιστολή του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας ανοίγει θέματα και θα μετανιώσετε για αυτή την επιστολή. Διαβάζω ότι ο κ. Μητσοτάκης ισχυρίζεται ότι η κ. Θάνου ούσα σύμβουλος πρωθυπουργού διαμόρφωνε πολιτικές πρωτοβουλίες του κ.Τσίπρα. Αυτό το θεωρώ ολίσθημα. Αν φύγει αυτή η επιστολή και πάει στην επίτροπο απορώ τι υπηρετεί αυτή η επιστολή;  Τι  θα πουν οι άνθρωποι δεν θα αναρωτηθούν τι γίνεται εκεί στην Ελλάδα. Εμείς αξιολογούμε θετικά και αυτοί κάθονται και βγάζουν τα μάτια τους μόνοι τους.»

    Η τοποθέτηση της Θάνου -Δεν μπορείτε να με βγάλει κανείς από τη θέση μου

    Η Βασιλική Θάνου στις  απαντήσεις της προς τους βουλευτές της αντιπολίτευσης καταρχάς σχολίασε την προηγούμενη τοποθέτηση της ως επικεφαλής στο νομικό γραφείο του πρωθυπουργού, λέγοντας ότι δεν ήταν θέση ούτε πολιτική ούτε κομματική.

    «Η θέση του προϊσταμένου  νομικού  συμβούλου του πρωθυπουργού ασφαλώς δεν είναι θέση πολιτική και δεν είναι θέση κομματική. Αλίμονο αν ο νομικός σύμβουλος του πρωθυπουργού ή του υπουργού είναι πολιτικό πρόσωπο. Το επιχείρημα είναι και νομικά και λογικά αβάσιμο».

    Η κ. Θάνου  σε υψηλούς τόνους ανέφερε ότι δεν πρόκειται να δεχθεί παρεμβάσεις ή οδηγίες από κανέναν στο έργο της.

    «Δεν χρειάζεται καν να δώσω απάντηση αν θα επηρεάζομαι από τις οδηγίες άλλων προσώπων πιστεύω πως ούτε ο πρωθυπουργός ούτε ο κ. Δραγασάκης που με  πρότειναν σκέφτηκαν, διανοήθηκαν πως αναλαμβάνω  πρόεδρος της αρχής αυτής κακ  θα με παίρνουν τηλέφωνο ή με άλλο τρόπο θα μου λένε να είμαι υπέρ ή κατά κάποιου επιχειρηματία ή εμπόρου.

    Διαβεβαιώνω ρητά ότι δεν θα επέτρεπα και στον εαυτό μου ποτέ να κάνει κάτι τέτοιο. Ουδέποτε έδωσα παρόμοιο δείγμα σε όλη την μακρά θητεία μου ως δικαστής, ποτέ κανείς δε μου το  είπε αυτό.»

    Η κ.Θάνου απέφυγε να απαντήσει στην ερώτηση του Ευάγγελου Βενιζέλου αν θα παραιτηθεί σε περίπτωση που μετά τις εκλογές κυβέρνηση είναι η ΝΔ.

    «Αντί να ζητάτε κ. Βενιζέλε να σας κάνω τώρα μία δήλωση το τι θα κάνω αν τυχόν η σημερινή αντιπολίτευση αναλάβει κυβέρνηση εγώ θα έλεγα να  περιμένετε να δείτε πως θα συμπεριφερθώ στη θέση αυτή και ευχαρίστως πολύ σύντομα μέσα σε λίγους μήνες να είμαι και πάλι εδώ και να λογοδοτήσω για την περαιτέρω διαχείριση της αρχής ανταγωνισμού»

    Ολοκληρώνοντας η κ.Θάνου εξήγησε και γιατί δέχτηκε την θέση του επικεφαλής του νομικού συμβούλου του πρωθυπουργού αλλά και γιατί δέχτηκε την καινούργια θέση που της πρότεινε τώρα ο κ. Τσίπρας

    «Ούτε η θέση του επικεφαλής του νομικού γραφείου του πρωθυπουργού θεώρησα ότι υποβάθμισε τις παλαιότερες ιδιότητες. Αποδέχτηκα γιατί ήθελα να συνεισφέρω ένα λιθαράκι για να βγει η χώρα από την κρίση και να βγει ο ελληνικός λαός από την κρίση αυτή και μόνο ήταν η σκέψη μου.

    Η Αρχή ανταγωνισμού είναι μια πολύ σημαντική αρχή και η θέση αυτή είναι ακόμα πιο κρίσιμη και χρήσιμη από τη θέση που έχω τώρα γι’ αυτό αποδέχτηκα την θέση αυτή.

    Εγώ δεν υπήρξα ποτέ στέλεχος κάποιου κόμματος. Ούτε γράφτηκα ποτέ σε κάποιο κόμμα. Δεν είμαι ούτε κομματικό στέλεχος ούτε πολιτικό στέλεχος».

    Μετά το τέλος της συνεδρίασης η κ.Θάνου ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους αν ανησυχεί για την τοποθέτηση της ΝΔ ότι θα την βγάλει από τη θέση της εφόσον κερδίσει τις εκλογές.

    «Δεν μπορεί να με βγάλει κανείς από τη θέση μου παρά μόνο αν εγώ παραιτηθώ γι’ αυτό και έδωσα με αυτό τον τρόπο την συγκεκριμένη απάντηση στον κ.Βενιζέλο».

    Η κ. Θάνου ανέφερε ακόμη ότι είναι πολύ γρήγορη στις αποφάσεις και στη δουλειά της και ότι μόλις αναλάβει καθήκοντα  θα δει τις εκκρεμότητες που  υπάρχουν από υποθέσεις στην συγκεκριμένη επιτροπή καο  ότι μπορεί αυτές να τις ολοκληρώσει  μέχρι τις εκλογές.

    Όταν ρωτήθηκε για την φόρτιση που υπάρχει στο πολιτικό σκηνικό κι αν αυτή θα ενταθεί η θα μειωθεί η κ. Θάνου «είπε φυσικά και θα αυξηθεί το επόμενο διάστημα».

    Ακόμη εμφανίστηκε να έχει αισιόδοξη διάθεση γενικά  λέγοντας «κάθε πρωί που ξυπνάς πρέπει να λες πως είναι όλα καλά αλλιώς δεν έχει κανένα νόημα».

    Τελικά  η κ. Θάνου εγκρίθηκε με τις θετικές ψήφους του ΣΥΡΙΖΑ των Ανεξάρτητων Ελλήνων, της Ενωσης Κεντρώων και της Χρυσής Αυγής, το  ΚΚΕ ψήφισε  παρών και  κατά ψήφισε η Νέα Δημοκρατία , η Δημοκρατική Συμπαράταξη και το Ποτάμι.

    ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ:  Εμείς δεν έχουμε τίποτα με τους ψηφοφόρους και τους αγνούς οπαδούς του κόμματος. Με τα κοπρόσκυλα τους βουλευτές έχουμε.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    62 Σχόλια

    1. Τα ορφανά του ΧΙΤΛΕΡ που έχουν κάνει οικογενειακό μαγαζάκι την Χ.Α και φυσικά βάζουν πλάτη όποτε ο ΣΥΡΙΖΑ τα έχει κάνει μαντάρα (Πρέσπες, συντάξεις, εθνικά, παιδεία εκκλησία) τότε θυμάται να κάνει “ακτιβισμό”. Απλά η Χ.Α είναι το άλλοθι του συστήματος και μαζί με τους “δημοκρατικό τόξο” παίζουν άριστα το παιχνίδι. Γιατί καραδοκούν φυλακές για την προβοκατόρικη δράση τους και τότε ο ψευτοτσαμπουκάς τους χανεται στο λεπτό. Ενοχοποίησαν τον πατριωτισμό με την χιτλερική λογική τους και είναι οι καλύτεροι συνεργάτες της ντόπιας οικονομικής ελίτ. Μόνο για μπράβοι σε νυκτομάγαζα κάνουν… αντε και για πορτιέρηδες στην παραλιακή.

    2. ΠΟΙΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΒΡΕ ΟΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ!ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ; ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ !

    3. ΕΛΛΗΝΑ μην ΞΕΧΝΑΣ….Οι μεγαλοσχημοι που φεσωσαν το <> με εκατομμυρια ευρω!
      Αιβαλιωτηs Ιωαννηs πολιτικοs μηχανικοs ατομο με τα ιδια στοιχεια ειναι βουλευτηs του ΛΑΟΣ!
      Για νοσηλεια 76.937.33 χορηγηθηκε εκπτωση 65.392.46 ευρω!
      fonaklas.blogspot.com/2018/11/blog-post_843.html

      Πλαστογραφοs ο αστρατευτοs ΑΙΒΑΛΙΩΤΗΣ!
      O ανθρωποs ειναι επαγγελματιαs λαμογιο.Και μετα αναρωτιομαστε πωs ειναι δυνατον σε εποχη κρισηs,να κτιζει νεα βιλα στα καμενα του Διονυσου το αρχιλαμογιο του ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ ο <> αστρατευτοs ΑΙΒΑΛΙΩΤΗΣ-ΚΥΔΩΝΙΑΤΗΣ.Εναs τυποs που πριν γινει βουλευτηs δεν ειχε τσιγαρο να καπνισει εγινε μεσα σε πεντε χρονια με βιλα στιs βρυξελλεs,τωρα κανει νεα στον Διονυσο,και εχει εταιριεs offshore με αγνωστο προs το παρον καταθεσειs.Μεσα σε ολα εχει βαλει και την γυναικα του διπλοθεσιτρια για να μην χασει.Τωρα ποσα ανηψια,ξαδελφια,κουνιαδουs η μπατζανακηδεs εχει βολεψει μεσω του αλλου αρχιλαμογιου ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ θα το δουμε.Σημασια εχει οτι αυτοι ανακατευτηκαν με την πολιτικη,για να οικονομησουν μονο!Ειναι δε τοσο σαπιοι,που το συστημα αντι να τουs βγαλει στο…κλαρι,τουs πατροναρει κιολαs απο πανω,για να μαs δειξει πωs εαν δεν εισαι τετοιοs τυποs δεν σε…θελει.Για δειτε παρακατω ποσεs φορεs τον εχουμε εγκαλεσει για τιs πολιτικεs βρωμιεs του,και απαντηση;ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΥΓΚΑ!
      ixnos.blogspot.com/2012/01/blog-post_1031.html

      Παυθηκε απο κοινοβουλευτικοs εκπροσωποs του ΛΑΟΣ ο Κ.Αιβαλιωτηs!
      Παυθηκε απο τα καθηκοντα του κοινοβουλευτικου εκπροσωπου του ΛΑΟΣ ο Κ.Αιβαλιωτηs με αποφαση τηs Κ.Ο του κομματοs!
      Προηγηθηκε η αποφαση του στρατολογικου γραφειου να τον κρινει ανυποτακτο απο το 1997!!!
      news.gr/greece/artide/?aid=881788

      Παπαδημοs:Ο Ξενομανηs που δεν υπηρετησε στον στρατο!
      sinigoros.blogspot.gr/2012/02/blog-post_2072.html

      Ελληναs που δεν υπηρετησε την Πατριδα ωs στρατιωτηs ειναι χαρτονομισμα ανευ αντικρυσματοs!!!ΑΔΕΙΟ ΜΥΔΙ!!!!
      Οπωs λεει και η παροιμια ΟΤΙ ΣΚΑΤΑ και το ΦΤΥΑΡΙ!

    4. 1.Ειναι πολλα τα λεφτα!…11.000 Ευρω το μηνα.Η θεια βασω ειναι 70 και χρονων.Σερνεται!…Υπαρχουν τοσοι νεοι με σοβαρα προσοντα.Η ΧΑ εχει λερωμενη τη φωλια της.Ας ψηφισει και τις πρεσπες ,για να ολοκληρωθει ο κυκλος της.

    5. Oποτε με τις κρυφες δημοσκοπησεις που γινονται βλεπουν οτι ανεβαινει η Χ.Α οι προδοτες που εχει κανουν κινησεις να την ξεφουσκωσουν,Νικολακη εζυγισθείs και εβρεθεις ολιγος,παρε τον πουλοπουλο και ασε τον Κασιδιαρη να ηγηθει,τραβα στο ξενοδοχειο σου να κονομησεις απο τις βιζιτες.

    6. πατριωτικο κομμα η χρυση αυγη ρε παιδια??κομμα ναζιστικο ειναι…ο μιχαλολιακος και οαππας καρα ναζιστες…ξεχασατε ποσο εχει υποφερει ο τοπος απο το ναζισμο???
      παατριωτικο κομμα δεν υπαρχει…κανουν μπιζνες στο ονομα της ελλαδας αυτοι…αμα υπηρχε πραγματικο καθαρο πατριωτικο κομμα …χωρις σκανδαλα απο το παρελθον θα ειμασταν ολοι μαζι του..

    7. Η ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΤΗΣ ΘΑΝΟΥ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΚΑΘΟΔΟΥ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΛΕΥΡΗ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ.????????

    8. Φάτε σανό και ψηφίστε τα υπόλοιπα “πατριωτικά” κόμματα. Σκεφτείτε όμως ότι μόνο η Χρυσή Αυγή έχει δείξει έμπρακτα πως είναι το μοναδικό πατριωτικό κόμμα που δεν κάνει πίσω μπροστά στην πίστη της για την πατρίδα , ακόμα και με φυλακίσεις , τρομοκρατικές επιθέσεις και δολοφονίες. Είσται όλοι σας πολύ μικροί για να κρίνετε αυτή την ηρωική παράταξη.
      Αναρωτιέμαι αν δεν υπήρχε σήμερα η Χρυσή Αυγή ποιός θα μας θύμιζε ότι υπάρχει ακόμα η Ελλάδα και οι Έλληνες.

    9. ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΘΑ ΚΑΡΑΔΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΧΥΣΕΤΕ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΣΑ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΑΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ.
      ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΥΡΙΟΥ ΑΠΛΩΣΕ ΤΙΣ ΦΤΕΡΟΥΓΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ( ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΗΚΙΣΤΕΣ???????????????
      ΒΛΕΠΕ ΓΑΛΙΑ ΛΕΠΕΝ,ΙΤΑΛΙΑ ΣΑΛΒΙΝΙ,ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ?????????

      1. Ο Σαλβίνι, μπαρμπα Λιάκο κανατά, τους Χρυσαυγίτες, δεν θέλει να τους βλέπει τα μάτια του. Άντε ξεστραβώσου, άνοιξε να διαβάσεις καμία εφημερίδα που σ εχει φάει η πενταδάκτυλη αλληλοκατανόηση

    10. Μεσα τα χρυσαυγουλα παρεα με τον σκυλοδοντη να τελειωνουμε με δαύτους

      1. ελα καρπαθια μερια να σε κερασω εναν καφε….αναρχοκομματοσκυλο….εγω δεν εχω ταμπελες…ειμαι ελευθερος..στον παρερουλη σου τον σταλιν και τον σορος…γρηγορα……ααα τα κοκκινα περιβραχιονια ακομα τα φορας..!!!

      2. οταν μιλας για μενα θα πλενεις το στομα σου με ακουαφορτε …εκβιαστη λαθρολαγνε ανθελληνα μπιλυ…………ουστ κοπτοσκυλο…μαζι με τα αλλα κοπροσκυλα…που απαιτεις και φυλακη…..ανισοροπε….αναρχοκομματοσκυλο…μην ανησηχεις θα σας περιποιηθουν καλα οι λαθρομουσουλμανοι….πατριωτες θα λετε και θα κλαιτε…το βιντεακι με τον ομοιο σας το ξεχασατε που τον τουλουμιασανε πακιστανοι..!!!…παρτο τωρα και αει στα τσακιδια….μην με ξαναπιασεις στο στομα σου εσυ και οι ομοιοι σου με τα κοκκινα περιβραχιονια γιατι θα εχουμε θεμα..βλεπεις εγω δεν προκαλω…..ουτε γραφω….γιατι σας γραφω σταρχιδια μου μαζι με οοοοολο το πολιτικο σκυλολοι συν τον δικο σας…https://www.youtube.com/watch?v=Mt9dvbDdXAQ

    11. Στα 3σκατα χρυση αυγη και σκατα οι κοπριες

    12. Παρακολουθώ το μακελειό το σάιτ από την πρώτη μετά που δημιουργήθηκε γιατί έχω μεγάλη αδυναμία και εμπιστοσύνη στον Στέφανο Χίο.Θυμαμαι τα πρώτα 2-3 χρόνια μπαίνανε και γράφανε δεκάδες Χρυσαυγίτες και πολυ εξ αυτών με τα πραγματικά τους όνομα και χτυπώντας το fb τους έβλεπα ότι ηταν υποψήφιοι της ΧΑ …δεν θέλω τώρα να πω τα ονόματα τους για να μην κόπρο το σχόλιο μου.Ο ένας ήταν από Κοζάνη και ο αλλος από θεσνικη και μάλιστα έβγαινε και σε ραδιοφωνικές βρίζοντας και προκαλώντας.Αυτοι λοιπόν και άλλοι σχολιαστές τις ΧΑ βρίζανε εδώ μέσα αισχρά απειλούσαν για κομμένα κεφαλια ξυλοδαρμούς κτλΤους έκανε ο τατταρος Μιχαλολιακος να νιώθουν στρατιωτική εξουσία που να μπορούν να δέρνουν να βρίζουν και να απειλούν μετανάστες και σχολιαστές πατριώτες σλλα με διαφορετική άποψη!!!Σας ορκίζομαι ότι τότε δλδ πριν πέντε χρόνια περίπου ψαχνόμουν για να ψηφίσω ΧΑ σλλα τρόμαξα από τον τραμπουκισμό τους και την πεποίθηση ότι εάν βγουν κυβέρνηση θα σφάξουν κόσμο!!!Πατριωτης εκ δεξιών είμαι αλλά μετά από αυτά που διάβαζα και έβλεπα από αυτούς εδώ μέσα δεν ψήφισα ποτέ ΧΑ εξαιτίας αυτών των αλητών!!!ευελπιστω στο κόμμα-κίνηση που θα κάνει ο στεφανος και οι συνεργάτες του έχοντας δίπλα τους τον Πλεύρη και θα τους ψηφισω!!!

    13. Έχουμε και την ψηφοφορία για τα Σκοπια….
      Λοιπόν θα ψηφιστεί με πλειοψηφία επί των παρόντων..
      Το ΚΚΕ το ξέρουμε θα αποχώρηση…
      Αν αποχώρηση και η Χ.Α….περνάει η κυβερνητική πρόταση
      Λέτε να έχουμε τέτοια προδοσία…

    14. Τι έγινε φασιστακια… σας τσούζει που αποκαλύπτεται το μαγαζί της οικογένειας Μιχαλολιακου; Σαν την δυναστεία των Μητσοτακηδων γίνονται. Τρώμε και γλεντάμε.

    15. δεκανίκι των σταλινοφασιτων των συριζανθελληνων είναι

    16. Μαγκαs ο Στεφανοs Χιοs βγαζει στη Σεντρα τον Γιωργο Καρατζαφερη και δινει πονο!
      Δεν εχει που να κρυφτει απο την ΞΕΥΤΙΛΑ ο πολιτικοs ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ!(ΒΙΝΤΕΟ)
      omertanewsgr.blogspot.com/2014/10/ma.html
      Να δω ρε πουστη,τον Καρατζαφερη με τον Αιβαλιωτη να…κανουν..σκι να πεσω κατω!
      ixnos.blogspot.com/2011/10/blog-post_1536.html
      Τα ακινητα των offshore που”ξεχασε”ο Γιωργοs Καρατζαφερηs…(ΕΓΓΡΑΦΑ)
      parapolitika.gr/artide/ta-akinita-ton-offshore-pou-xexase-o-giorgos-karatzaf/
      Ο Γ.Καρατζαφερηs κτηματομεσιτηs με μαυρο χρημα στο Λονδινο;
      Ειναι δυνατον;
      dexiextrem.wordpress.com//2011/05/31/ο-γ-καρατζαφερηs-κτηματομεσιτηs-με-μα/
      Δυο χρονια με αναστολη στον Καρατζαφερη…
      Σε ποινη διετουs φυλακισηs με αναστολη και χρηματικο προστιμο 5.000 ευρω καταδικασε το Μονομελεs Πλημελειοδικειο Αθηνων τον προεδρο του ΛΑΟΣ Γ.Καρατζαφερη κρινονταs τον ενοχο για το…αδικημα τηs συκοφαντικηs δυσφημησηs κατ’εξακολουθηση εναντιον τηs σημερινηs υφυπουργου Εσωτερικων Μαριναs Χρυσοβελωνη!
      <>!
      fonaklas.blogspot.com/2018/12/blog-post_606.html
      Βρεθηκε η συχνοτητα για το καναλι του Αλαφουζου-Ανατροπη στο ονομα…
      Καρατζαφερηs ο πρωταθλητηs τηs κολοτουμπαs!(ΒΙΝΤΕΟ)
      dexiextrem.wordpress.com/2011/03/17/καρατζαφερηs-ο-πρωταθλητηs-τηs-κολο/

    17. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΟΕΛΛΑΔΑ ΔΝ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ..ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΗΣ ΠΕΦΤΕΙ…ΤΠΤ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ Η Χ.Α ΕΤΣΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΝ ΟΙ ΙΣΛΑΜΟΤΟΥΡΚΟΙ ΝΕΟΡΑΓΙΑΔΕΣ…ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΤΟΠΟ…ΧΑ ΑΥΓΗ ΘΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΤΕ ΖΩΑ

      1. Τι να προσφέρεις ρε μουλε ψυχοπαθή σαβούρα χρυσαυγουλο εσυ στην Ελλάδα ;;Αφού εσυ και οι όμοιοι σου είστε παράφρονες και ψυχοπαθείς!!Κακως η Ελλάδα προσφέρει σε κάτι τέτοιους κόπρους σαν και του λόγου σου δωρεάν ψυχιατρική περίθαλψη!!Δεν πιάνουν τόπο μπουλο από την πατρίδα μας να πας στον διάλο που τόσο επικαλείς!!!

      2. Ναι ρε βλακα, Μιχαλολιακο, Κασιδιαρη, θα λεμε και θα κλαιμε. Θα βαλουμε τα κλαματα αν δεν βγει η χα. Χαιλ!

    18. ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ.ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΟΜΑ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΔΙΚΑΙΑ,ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ,ΑΝΤΙΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ,ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΑ,ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ,ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ,ΑΝΤΙΦΑΔΕΣ ΜΕ ΤΑ ΡΟΠΑΛΑ,ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΜΕ,ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΝΟΣ,ΡΟΥΒΙΚΩΝΕΣ,ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ.ΚΑΙ Ο ΚΑΛΑΜΠΟΚΑΣ ΤΗΣ ΝΔ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΤΕΜΠΟΝΕΡΑ.ΠΗΓΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΑΝ ΠΟΤΕ?ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΕΡΒΙΡΕΙ Η ΑΠΑΙΣΙΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ.ΤΟ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ.ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΟΤΣΟΝΤΟΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ,ΑΣ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΩΣ,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.

    19. Εδώ που φτάσαμε ή δεν πας να ψηφίσεις καθόλου ή ψηφίζεις το λιγότερο κακό. Και το λιγότερο κακό είναι η Χρυσή Αυγή. Και μένα μ’ ενοχλεί η οικογενειοκρατία Μιχαλολιάκου (σε λίγο θα βάλει βουλευτή και την Ουρανία), μ’ ενοχλεί που δεν ξεκουμπίζεται να φύγει και να αναλάβει την αρχηγία ο Κασιδιάρης που έχει το γκελ και θα φέρει πολύ κόσμο στο κόμμα, μ’ ενοχλούν πολλά πράγματα αλλά και τι να ψηφίσεις? Τον Κούλη που αν βγεί θα εξελιχθεί σε τρισχειρότερη φιλιπινέζα από τον Τσίπρα? Ή τον Καρατζαφέρη? Ελλείψει κάποιου καλύτερου ψηφίζω Χρυσή Αυγή.

    20. Το ότι όλοι είναι εναντίον τους (κόμματα και ΜΜΕ) κάτι λέει.Το πώς στήθηκε η κατηγορία και η δίκη που δεν τελειώνει πάλι δείχνει ότι το σύστημα τους φοβάται και θέλει να τους έχει σε ομηρία.Δεν πιστεύω ότι δεν είναι πατριώτες,απεναντίας είναι οι μόνοι αγνοί πατριώτες.

    21. ΤΙ ΕΙΔΕ Ο ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΜΗΤΣΑΡΑΣ (ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΠΟΛΥ FAKE ΣΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ) ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΑΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΝΑΖΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ;;;;;;;;;;;;;;;;; ΜΗΠΩΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΙ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΄Η ΕΧΟΥΝ ΛΗΞΕΙ ΤΑ ΨΥΧΟΤΡΟΠΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;

      1. Το μόνο που έχω να σου πω πρώην συναγωνιστή μου,είναι ότι εάν σε είχα μπροστά μου θα σε έριχνα μπατσακια ,όχι για αυτά που γράφεις για μένα χωρίς να ξέρεις ποιος είμαι,αλλά ότι για κάτι κωλοπαιδαραδες σαν και του λόγου σου έφυγα από την ΧΑ.

    22. Δεν με νιαζουν αυτά!ειναι κινήσεις τακτικής του κόμματος!το μόνο πατριωτικό κόμμα που υπάρχει είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!τιποτε και καμία συκοφαντία δεν θα μας πτοήσει!ο αγώνας θα είναι μεγάλος και θα μας βρει νικητές!μονο εμείς είμαστε κατα των μεταναστών και υπέρ του έλληνα!οπως ο χιτλερ ήταν υπέρ και αγωνιστής ΜΟΝΟ των Γερμανών!οι φούρνοι άναψαν!ολοι οι προδότες και δοσίλογοι θα μπουν μέσα να σιγοψηθουν!δεν κανουμε πίσω εμείς οι Χρυσαυγίτες και στηρίζουμε το κόμμα!γιαυτο γέμισα το σώμα μου με τατουάζ της αρχαίας Ελλάδας όπως μαίανδρο μελών λαβέ εντουτο νίκα κτλ!για να μην αναγκαστώ ποτέ να κάνω πίσω!μια είναι η λύση για την Ελλάδα….
      ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!!!!!!!!!

    23. Οι πατριώτες αγωνιστές ήρωες του 21…κολοκωτρωνης,καραισκακης,Παναγιώταρος κτλ…που θέλουν να οικειοποιηθούν τα τομάρια της χα ….δεν φοβόντουσαν για τα ιδανικά του και την πατρίδα…ούτε φυλακή ούτε θάνατο!!!!!Αυτες οι κοτούλες τα χρυσαυγουλα αμέσως φοβηθήκαν για το βρωμικο τομάρι τους!!!Κριμα γιατί κάποτε τους ψήφισα

      1. σκυλε μαυρε ασπρε κιτρινε γιατι να πανε φυλακη ενας σκοτωσε εναν ανθρωπο τον πιασανε και τελειωσε δηλαδη πρεπει να μπουνε φυλακη ολοι επειδη το θελουμε οι εβραιοι το μιασμα και να σου πω κατι αν εγω θελω να σκοτωσω καποιον δεν θα παω μεσα στον κοσμο αλλα θα του την φυλαω αυτο ηταν στημενο ολο το σκηνικο και αν πρεπει να πανε ολοι μεσα τοτε και οι συριζαιοι μεσα για την μαρφιν (εδω δεν πληρωσαν ουτε αυτοι που τους εκαψαν) και η νδ για τον καθηγητη στελεχη τους ηταν οι φονιαδες γιατι μονο την χα πρεπει να βαλουμε μεσα αν πεις για τους αλλους που παιρνουν δανεια και δεν πληρωνουν μια αυτοι δεν ειναι εγκληματικη οργανωση? επειδη ανεβαινει το ποσοστο τους λυσαξατε τοσα χρονια δεν κανανε τιποτα οι δημοκρατες τωρα θα σωσουν την χωρα αφου την πουλησαν πρωτα ουτε οι ιδιοι δεν το πιστευουν και δεν φοβηθηκαν για το τομαρι τους οπως λες ολοι λετε δεν μιλανε για τιποτα βρες μου ενα μπουρδελοκαναλο απο αυτα που υπαρχουν που τους φωναζει καποιος να πει εστω μια καλησπερα κανενα αυτοι μονο τις ξεβρακοτες δειχνουν και τους πουστηδες απο το πρωι μεχρι το βραδυ και τα ιδια πουλημενα πολιτικα ανθρωπακια της δηθεν δημοκρατιας

        1. Σε πολλα απο αυτα που λες φιλε εχεις απόλυτο δικαιο!!! Αλλα δεν μπορουμε να στοιχειοθετήσουμε οτι η δικαιοσύνη ειναι πουλημένη στην περίπτωση της χα!!Υπηρχαν διαταγές απο κομματάρχες (δες την δικογραφία) για πολλα χτυπήματα κατα μεταναστών οπως και του Φύσσα!! Εγω μπορει να ειμαι πατριωτης και εθνικιστής,αλλα δεν θεωρώ σαν λύση τους τραμπουκισμούς και Τία δολοφονίες!!! Εγω ειμαι υπέρ του Πλεύρη και όλης της φιλοσοφίας του για το μεταναστευτικό και πως μπορει να σταματήσει αυτο με πολιτικά μέτρα και αντίμετρα!!! Ουτε υπέρ το να φοράν μέλη πολιτικού κόμματος στρατιωτικές στολές και να εκπεδευονται κρυφά στα βουνά λες και ετοιμάζονται να κανουν πόλεμο!! Καπου εκει φιλε το έχασε το παιχνιδι ο μιχαλολιακος και χαρακτηρίστηκε η χα παρακρατική οργανωση!!! Μετα τους τραμπουκισμούς,το ξυλοφόρτωμα των μεταναστών και την δολοφονία του Φύσσα αποσύρθηκα απο το κομμα,διότι αυτα δεν με αντιπροσωπεύουν σαν χαρακτηρα!!!Δεν θελω τους λαθρομετανάστες,δεν θελω τους αριστερούς,δεν θελω τους αναρχικούς,αλλα δεν συμφωνω με την δομή της χρυσής αυγής σαν παρακρατική οργάνωση εξοπλισμένη με όπλα και μίσος λες και εχουμε πόλεμο!!! Σου ειπα πλεον ειμαι με τον μεγαλο οραματιστή του εθνικισμού Πλεύρη και σταμάτησα να ειμαι οργανωμένος και να ψηφίζω χρυση αυγη!! Αυτα φιλε….εσυ κανε οτι θελεις…

          1. και δε μας λες φίλε. όταν ο Καλαμπόκας σκότωσε τον Τεμπονέρα , γιατί δε βάλανε φυλακή όλη τη ΝΔ ?Ο Καλαμπόκας ήταν πρόεδρος της νεολεας της ΝΔ .Εκεί γιατί δεν υπήρχε συλλογική ευθύνη και στην υπόθεση της Χ.Α υπήρχε ? Μήπως γιατί έβγαζε τα άπλυτα τους στη φόρα? γιατί έκοβε ψήφους από τη ΝΔ ?

    24. Εχεις καποιο στοιχειο που να σε κανει να πιστευεις οτι οι βουλευτες της Χρυσης Αυγης κινδυνευουν με ισοβια; Για ποιο κακουργημα; Γιατι πετας μια μπουρδα ξεκαρφωτη; Αμα εχεις τετοιο ατρανταχτο στοιχειο, να πας να το καταθεσεις. Τη λασπη να την πετας μονο μεχρι εκει που μπορει να κολλησει, οχι οπου κι οπου

    25. Μπράβο ρε Χίο βγάλε τα άπλυτα αυτής της συμμορίας στην φόρα να τα μάθει επιτελους ο κόσμος και τα κορόιδα τα γίδια που τους ψηφίζουν!!!!

      1. Εσύ είσαι βοιδι που ψηφίζεις τους άλλους έτσι που καταντησαν την Ελλάδα….
        .

    26. ΟΣΗ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΑΣΠΙΛΗ ΚΑΙ ΑΜΟΛΥΝΤΗ
      ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ !!!!!

      1. Τα ειπαμε….τις χοντροκ@λες τις προτιμούν και «βολεύουν» μονο οι μαύροι…τωρα πως εσυ εισαι ρατσίστρια πρεπει να ρωτήσουμε ψυχολόγο.

    27. Εγώ αποχώρησα εδώ και λίγα χρόνια από την ΧΑ.Αυτα που είδαν τα μάτια μου στην τοπική της ΧΑ στην πόλη που ζω,προτιμώ να μην τα πω δημόσια.Αυτα που ειδα με έκαναν να τους σιχαθω και να καταλάβω το βρωμικο και ύπουλο παιχνίδι που παίζουν.Δεν είναι πατριωτες(δεν εννοώ τα απλά μέλη) αλλά προδότες όλων εμάς που τους στηρίξαμε γιατί νομίζαμε ότι είναι αγωνιστές για τα ιδανικά της σκλαβωμένης πατρίδας μας.Καθε άλλο όμως….δεν θέλω να συνεχίσω γιατί θα πω πολλά…δεν έφυγα όμως ετσι απλά από εκεί μέσα,νόμιζαν ότι με τον τσαμπουκά θα περάσει η μπογιά τους…δεν είχαν καταλάβει όμως με τι τρελό είχαν μπλέξει.ΑΥΤΑ προς το παρόν.Για να δούμε ρε Στέφανε θα ετοιμάσεις αυτό που έλεγες;;;Εγώ θα σε στηρίξω όπως και πολλοί άλλοι…

    28. Ψήφισε η Χ. Α. Θάνου, για να πέσει στα μαλακά…
      Με ποια λογική γίνεται αυτός ο συνειρμός…?
      Πως ακριβώς δηλαδή η Θάνου θα επηρεάσει…?
      Ο Ρουπακιάς βεβαίως τα ισόβια δεν τα γλυτώνει…
      Αλλά όλη η Χ. Α. να καταδικαστεί…?
      Παρεμπιπτόντως… επειδή εγώ δεν βρίσκω καμία διαφορά μεταξύ του Ρουπακιά και του Καλαμπόκα που δολοφόνησε τον Τεμπονέρα, τότε λοιπόν η ΝΔ, πέρασε από δίκη με την κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης…?
      Ρε τι Φαρισαίοι που είσαστε…

      1. ρε μαύρο γιδι, η Θάνου κυβερνάει τη μισή Δικαιοσύνη , μαζί με το Μίμη (Παπαγγελοπουλο), άντε ξύπνα βλάκα

    29. Τώρα ξυπνήσατε πατριώτες;;τοσα χρόνια μουλοι ήσασταν;Το είπαμε και τα ξανάλεμε τα χρυσαυγουλα είναι ότι ποιο προδοτικό και πουστικο υπάρχει!ΤΕΛΟΣ

    30. Πότε θα κάνεις εκπομπή να ακούσουμε κάνα μπινελίκι, ρε Χίε; Ή μήπως προαλείφεσαι για ευρωβουλευτής και το παίζεις σοβαρός αυτό το διάστημα;

    31. ΑΦΗΣΤΕ ΡΕ ΗΣΥΧΗ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 1990 ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ………. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΄΄ ΜΑΛΑΚΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ΄΄ , ΜΑΘΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΙ-ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ, ΟΤΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΝΟΜΙΚΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΕΞ ΑΡΧΗΣ, ΟΤΙ Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΘΩΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ. ΜΑΘΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΜΕΣΑ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ………… ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΑΝΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΔΕΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΑ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΑΚΕΛΕΙΟ, ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ.

    32. Η ΧΑ ελένχεται απο την Μασωνια.Ανηκει στο συστημα και παιζει τον ιδιο ρολο που παιζει το ΚΚΕ απο τα αριστερα.

    33. ΣΚ@ΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΓΕΝΙΚΩΣ !!!!!!!!!!!
      ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ ΓΚΕ ΓΚΕ;

    34. Αηδία… Καλά ο Μιχαλολιάκος το έχει χάσει από καιρό. Οι άλλοι γιατί δεν αντιδρούν? Ο διορισμός της Θάνου είναι ηθικά απαράδεκτος αλλά και παράνομος γιατί στη συγκεκριμένη θέση πρέπει να διορίζεται πρόσωπο τελείως ανεξάρτητο και άσχετο με τα κόμματα. Η Θάνου εκτός των άλλων ήταν επικεφαλής του νομικού γραφείου του Τσίπρα. Στέλνετε τον κόσμο κατευθείαν πίσω στον Κούλη…

    35. Δεν ξέρω για ποιο λόγο το υπερψήφισε και στα @@ μου.

      Στέφενε δεν θα πάρεις τις ψήφους της ΧΑ. Ούτε κανένας άλλος.

      Θα τους ψηφίζουμε μέχρι να σβήσει ο ήλιος.

      Έτσι για να ξεφτυλιζουν τους υπόλοιπους μέσα στην βουλή.

      Τους έχουν χαλασει πάρα πολύ την σούπα εκεί μέσα…..φαντάσου να μην υπήρχε η ΧΑ.

      Το θέμα είναι να περάσουν το 10% ….μετά τα υπόλοιπα είναι εύκολακι.

    36. ΤΟ ΚΚΕ ΜΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΤΥΛΙΓΜΑ.ΟΥΣΤ.

    37. Όλοι εσείς οι “πατριώτες” είσαστε για κλάματα καταντήσατε την Ελλάδα στο σημείο να είναι κυβέρνηση ένα κόμμα του 3% συγχαρητήρια

      1. ενώ εσύ υποστηρίζεις, κομματικό όργανο του Μαξίμου στην Επιτροπή Ανταγωνισμού

        σοοοοοο ωραίοοοοος

    38. Εμετική είναι η στάση της ΧΑ και στο Μακεδονικό. Αυτό λίγοι το ανέφεραν.

      Ακόμη κρατούν τις καρέκλες τους, ακόμη σκούζουν και φωνάζουν, λες και με τις κραυγές προσφέρουν κάτι στην πατρίδα ή στον κόσμο που ακόμη τους πιστεύει. Πόσο αφελείς είναι τελικά… Πόσο αφελής ήμουν κι εγώ που τους είχα πιστέψει.

      Συστημικοί είναι, όπως και τα υπόλοιπα κόμματα της βουλής. Τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο. Δυστυχώς. Όλοι εκεί μέσα τα ίδια σκ@τά είναι.

      Ψευτοπατριώτες, καρεκλοκένταυροι που συμφώνησαν κάτω από το τραπέζι με τα αρχιλαμόγια της πολιτικής, ώστε να πέσουν στα “μαλακά” με την δίκη. Πάρε κι ένα 5-6% στις επόμενες εκλογές και παίξε καλά τον ρόλο που σου αναθέτουν.

      Όλα για το χρήμα ρε… είναι πολλά τα λεφτά!

      Όλα για την εξουσία… Όλα για το φαίνεσθαι, όλα για το θεαθήναι και επί της ουσίας… ΜΗΔΕΝ!

      1. Γιατί τι σε πείραξε στη στάση της ΧΑ για το Μακεδονικό;

      2. καταρχην δεν λεμε Μακεδονικο θεμα… λεμε Σκοπιανο θεμα…αυτο για οσους θελουν να τοποθετουνται σωστα.
        Οσο για το αν η χρυση αυγη που δεν εκανε τιποτα στο θεμα αυτο που λες, δεν εχεις παρα να κοιταξεις μεσα στο σαητ της χρυσης αυγης για τις περιοδιες του γενικου γραματεα του κινηματος στην Βορειο Ελλαδα,αλλα και τις ομιλιες που εγιναν…Η ανταποκριση του κοσμου ηταν κατι περισοτερο απο θριαμβευτικες και οπου τους συναντουσε ο κοσμος τους υποδεχοντουσαν με θερμη…στις κρυφες δημοσκοπησεις η χρυση αυγη ειναι στο 16% τουλαχιστον στην Βορεια Ελλαδα, ποσο μαλλον σε ολη την επικρατεια…φαινεται πως δεν παρακολουθεις τα τεκτενομενα και εισαι παντελώς ασχετος…

    39. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΚΑΛΩΣ ΕΠΡΑΞΕ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

    40. Σ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΦΙΛΛΙΠΙΝΕΖΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ

    Comments are closed.