ΕΚΤΑΚΤΟ: ΡΗΞΗ ΠΡΩΚΤΟΥ- ΤΟΥ ΠΕΤΑΞΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΕΞΩ ΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ. ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ. “ΤΟΥ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗ ΣΟΥΦΡΑ , ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ”- Ο ΑΓΡΑΦΟΣ ΝΟΜΟΣ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΙΔΗΣΗ! (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    48273071_483827095475373_4857240757712453632_n

    Η διαπίστωση για το βιασμό του 19χρονου κατηγορούμενου για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο έγινε σύμφωνα με πληροφορίες από τους γιατρούς στον Ευαγγελισμό – Ποια είναι τα ιατρικά ευρήματα

    Την καταγγελία του 19χρονου Αλβανού κατηγορούμενου για τη δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο, ότι βιάστηκε από συγκρατούμενούς του, οι οποίοι προηγουμένως τον είχαν ξυλοκοπήσει στις φυλακές Αυλώνα επιβεβαιώνουν τα ευρήματα των γιατρών του Ευαγγελισμού που τον περιέθαλψαν.

    Eyaggelismos_Alvanos

    Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες από πηγές του Ευαγγελισμού  στον 19χρονο διαπιστώθηκε «ρήξη πρωκτικού δακτυλίου, εύρημα συμβατό με παρά φύσει ασέλγεια».  Δείτε τι έγραφε το πρωί το ΜΑΚΕΛΕΙΟ εδώ. Ακόμη μία επιβεβαίωση.
    Σημειώνεται ότι ο 19χρονος είχε καταγγείλει στους γιατρούς ότι είχε βιαστεί, αφού ξύπνησε όπως είπε, σε άλλο χώρο και χωρίς παντελόνι και εσώρουχο. Ηδη, από την αστυνομία έχει κινηθεί η διαδικασία για το σχηματισμό δικογραφίας.

    Σύμφωνα με πληροφορίες ο 19χρονος Αλβανός φέρεται ότι είπε στους αστυνομικούς:

    «Φώναζαν, έβριζαν και με χτυπούσαν. Κάποια στιγμή άκουσα έναν από αυτούς να λέει βγάλτε του το παντελόνι. Λιποθύμησα από την πίεση και τα χτυπήματα. Όταν ξύπνησα ήμουν σε άλλο χώρο, χωρίς παντελόνι και εσώρουχο. Δεν ξέρω τι μου έκαναν».

    Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά τον ξυλοδαρμό, ο 19χρονος αρχικά μεταφέρθηκε στις πρώτες βοήθειες των φυλακών και εν συνεχεία στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

    Μετά από αυτή την εξέλιξη την έρευνα ανέλαβαν αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοδυτικής Αττικής ενώ αναμένεται να κληθεί και ιατροδικαστής προκειμένου να τον εξετάσει.

    Προς το παρόν, όμως, η διοίκηση του Ευαγγελισμού, όπου μεταφέρθηκε ο 19χρονος Αλβανός μετά τον ξυλοδαρμό, δεν επιβεβαιώνει ότι υπήρχε βιασμός, ενώ η διοικήτρια του νοσοκομείου, Νάγια Μητσάκη, μιλώντας στην ΕΡΤ είπε πως ο νεαρός διακομίστηκε στο νοσοκομείο και «εξετάστηκε από όλες τις κλινικές και εν συνεχεία αποχώρησε». Σε ερώτηση σχετικά με την κατάστασή του τόνισε: «Ήταν χτυπημένος. Εφόσον όμως εξετάστηκε και μετά βγήκε, δεν ήταν πολύ σοβαρά τα τραύματά του, αλλιώς θα νοσηλευόταν».

    Διαβάστε επίσης:

    ΤΟΝ ΣΟΔΟΜΙΣΑΝ; ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ! ΤΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΣΩΒΡΑΚΟ. ΤΟ ΤΙ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕΤΑ…ΞΕΡΟΥΝ ΜΟΝΟN ΟΣΟΙ ΕΖΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΓΡΑΦΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ. ΜΑΡΤΥΡΗΣΕ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ! ΆΓΡΙΟ ΞΥΛΟ ΣΤΟΝ 19ΧΡΟΝΟ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ.

    ΕΚΤΑΚΤΟ – ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥ ΣΤΟΝ 19ΧΡΟΝΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΑΛΒΑΝΟ! ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ «ΘΗΡΙΑ» ΤΟΥ ΤΣΑΚΙΣΑΝ ΤΑ ΠΛΕΥΡΑ! «ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ, ΕΙΝΑΙ ΤΙΤΛΟΣ ΤΙΜΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ!» (ΒΙΝΤΕΟ)

    ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ 19ΧΡΟΝΟΥ ΑΛΒΑΝΟΥ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΑΥΛΩΝΑ: «ΜΕ ΕΒΡΙΣΑΝ, ΜΕ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΒΙΑΣΑΝ! ΞΥΠΝΗΣΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΚΑΙ ΕΣΩΡΟΥΧΑ!» ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΡΙΟ ΤΣΑΚΙΣΜΑ – ΠΟΥ ΠΡΩΤΟ ΤΟ «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΗ ΦΟΡΑ – ΣΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΤΟΠΑΛΟΥΔΗ! (ΒΙΝΤΕΟ)

    ΕΚΤΑΚΤΟ – ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΥΛΩΝΑ! ΤΣΑΚΙΣΑΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΤΟΝ 19ΧΡΟΝΟ ΑΛΒΑΝΟ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΤΗΝ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΣΤΗ ΡΟΔΟ! ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ. ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΑ ΞΗΛΩΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ! ΤΟΝ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    41 Σχόλια

    1. Λουτσάϊ Λουτσάϊ
      Πουτσάϊ Πουτσάϊ
      Θα βγει με στρωμμένη δουλειά στη συγγρού

    2. ΕΑΝ ΔΕΝ ΒΓΕΙ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΕΞΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΙΑΣΜΟΣ

    3. ετσι να καταλαβει το τομαρι τι εκανε τοσο καιρο στις κοπελιτσες!
      του εκαναν την σουφρα ταψι, οποτε τωρα παει και η μαγκια….
      αμα κανει και τον σφιχτη ξανα, ξανασκιστε του τον πατο!

    4. ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΒΙΑΣΜΟ!
      ΠΟΥ ΜΑΚΑΡΙ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΑΤΩΣΕΙ.

    5. Το πρόβλημα είναι κάποιες κοκαινομανείς κάργιες που πουλάνε αντιρατσισμό και κάνουν πλύση εγκεφάλου στα κοριτσάκια με δήθεν προοδευτικές ιδέες και στη συνέχεια κονομάνε απο το θάνατο τους.
      Ο φέρελπις Αλβανός πέρασε απο όλες τις κλινικές, εξετάστηκε και δεν είχε απολύτως τίποτα. Αν είχε ρήξη σούφρας ή είχε φάει γερό ξύλο θα νοσηλευόταν.

    6. Η συντριπτική πλειοψηφία στέκεται στον Αλβανό! Υπάρχει κι Έλληνας στην υπόθεση!

    7. ΑΠΟΔΟΘΗΚΕ ΜΙΣΗ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑΚΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΤΡΙΠΛΑ ΚΑΙ
      ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΚΟΜΑΤΙΑ ΤΟΥ

    8. Καθάρματα είναι οποια χωρα και να είναι με αυτό που κάνανε!!

      Η κοπέλα τι δουλειά είχε πάρε δώσε με τον αλβανό?

      Οι γονείς που βρίσκονταν,γνώριζαν για τον αλβανό ?

    9. Τελικά έγινε αυτό ; Γιατί η διοίκηση του Ευαγγελισμού άλλα λένε… Αθάνατη ΕΛΛΑΔΑΡΑ. Αλλα και άλλα.

    10. Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα ας είχανε μυαλό και να προσέχουν οι επόμενοι μην κάνουν τα ίδια

    11. Ρήξη πρωκτού έχει και ο πιο ασήμαντος συριζαίος! Αν δεν πάθει αποκόλληση πρωκτού, καλά είναι!

    12. Ειμαι κακός άνθρωπος που χαίρομαι που το έπαθε? Φθανει ποια με την τρελλα που κουβαλά ο καθένας. Να πληρώσει με το ίδιο νόμισμα. Και σιγά σιγά να το συνηθίσει και να μην λιποθυμει για να υποφέρει πιο πολύ. Να βλέπει εφιάλτες τα βράδια ότι θα μπουκάρουν 10 νταγλαραδες να τον σοδομησουν. Αυτή η προσμονή είναι η χειρότερη τιμωρία από την πράξη αυτή καθεαυτή.

    13. τωρα που τον κανανε λιλικα θα βγουν οι αλληλεγκοιοι για συμπαρασταση και θα γινει και αυτος ηρωας της σουφρας

    14. ΓΙΑ ΤΡΥΠΕΣ ΜΙΛΑΜΕ ΕΔΩ…ΕΕΕ ΜΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΩΡΑ…Ο ΑΛΛΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΟΥΦΡΟΚΩΛΙΕΣ, ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΡΟΛΑΡΕΙ. Μ’ΑΓΑΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ…ΤΟ ΠΑΙΔΙ….ΤΟ ΠΑΙΔΙ..ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑ…..ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΜΜΟΝΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ…ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΠΟΥ ΕΠΑΘΑΝ ΡΙΞΗ ΠΡΟΚΤΟΥ, ΣΥΝΙΣΤΩ TUBOFLO, ΚΑΙ ΠΑΛΟΥΚΑΚΙ ΑΝΤΙΜΙΚΡΟΒΙΑΚΟ ..ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΑΟΡΑΤΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ…..ΑΑΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑΑΑΑΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

      1. Ζηλεύεις;; θες κ συ κοκο εε;;θα έρθει κ η σειρά σου…

          1. Εσυ εσυ πρώτος…που γελάς με τα παθήματα των άλλων…ξυνα θα σε βγούνε τα γέλια…ο θεός βλέπει!!!

            1. Μην ασχολησε ρε φιλε ο άνθρωπος είναι ανώμαλος!!Δεν διαβάζεις πως γράφει και τι γραφει?

            2. δεν συκωνετε ουτε ενα αστειο…..δεν γελαω με τα παθηματα των αλλων..του αξιζε οτι επαθε διοτι σκοτωσε μια γυναικα….δλδ τον βγαζετε και αθωα περιστερα..!!!…μαλλον εσεις ειστε ηλιθιοι σε χωρα ηλιθιων…και δεν ασχολουμαι με ηλιθιους..

            3. Ο θεος βλεπει…..οταν πατε στην εκκλησια και κανετε τον σταυρο σας και μετα βγενετε εξω απο αυτην ποσες κακολογιες και λαμογιες κανετε την ημερα ρε….που τολματε να μιλατε και να απεθυνεστε σε μενα οτι ειμαι ανωμαλος.!!!…σαν δεν ντρεπεστε λιγο…δλδ ουτε ενα αστειο δεν ξεχωρηζετε ρε ανεγκεφαλοι..ου να χαθειτε να χανεστε….καλα σας κανουν τοτε οι αλβανοι …και πλιατσικο να σας κανουν, να σας σκοτωνουν τα παιδια σας και να τους δινετε και το ακαταλογιστο…στο διαολο αποδω περα….

    15. Όταν κοιμάται είναι το καλύτερο παιδί γλυκουουουλης. Πάντως τον γυμνασμενο και άτριχο πωπο του τον καθάρισαν στις φυλακές ανηλίκων. Καλά να πάθει

    16. Το οθωμανικο δικαιο των φυλακων.

      Αντε θα περασει καλα…

    17. ΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΤΙΦΑΚΛΑΝΕΣ ΣΥΡΙΖΟΑΝΩΜΑΛΟΙ ΚΚΕΧΑΦΙΕΔΕΣ ΛΟΑΤΚΙ ΜΑΝΑ ΦΥΣΣΑ-ΑΛΕΞΗ-ΖΑΚ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΘΥΜΑ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ?ΠΟΥ ΚΡΥΦΤΗΚΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΚΟΤΕΣ ΚΟΥΜΟΥΝΑΖΙΣΤΕΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΙ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΙ???ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΓΙΑΥΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΤΟ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΞΙΚΗ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΗ ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥΣ!ΠΟΣΟ ΓΛΥΚΕΙΑ ΘΑΝΑΙ Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ,ΑΛΗΘΙΝΟΥ+ΠΑΤΡΙΩΤΗ!

    18. Εσεις που λετε κακα λογια για το παιδι Γιατί να πληρώσει με το ίδιο νόμισμα.Γιατί η κοινωνια μας είναι τόσο άδικη. Γιατί γιατί.Τόσο όμορφο παιδί είναι θα μπορούσε να κάνει πολλά καλά στη κοινωνία. Μακάρι να τον γνωρίσω Όταν βγει σε 2-3 χρονάκια απ τη φυλακή να κάνουμε καλή παρέα να ανταλλάξουμε εμπειρίες Ν με μάθει καράτε και άλλα κόλπα

    19. Μπορει να του κατσανε κανα λοσταρι στον κωλο, εξ ου και η ρηξη σουφρας…

    20. Αχουυυ, ειναι και γλυκουλης, κοιλιακους σωμα…. οτι πρεπει για να ξεμπουκωσουν τα ρομα

      1. ΤΑ ΡΟΜΑ ΜΟΝΟ ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ ΣΑΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΡΗΞΗ ΠΡΩΚΤΟΥ, ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΥΛΟ ΤΟΥ ΒΑΛΑΝΕ. ΠΑΝΤΑ ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΠΕΝΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ

    21. Μακαρι να κολλησε και aids του αξιζει…
      Και ο αλλος την ιδια μεταχειρηση εχει μονο που στις φυλακες ενηλικων δεν βγαινουν προς τα εξω αυτα..

    22. Λένε την πρώτη πονάει την δεύτερη το συνηθηζεις και την τρίτη στροφή αρέσει. Αλεξανδρα πια έγινε. Όταν τα εκανε σε άλλους ήταν ο μάγκας. Μπράβο στα ανιλικα αυλωνας. Ο πατέρας του μάλλον να εξαφανιστει αλβανια. Από ντροπή τουλάχιστον για τον γιο που έβγαλε. Έχει γιο δολοφόνο και τώρα πια και κουδουνιστρα.

    23. Μου πει κακές γλώσσες ότι την πρώτη πονάει την δεύτερη φορά το συνηθηζεις και την τρίτη σου αρέσει. Πάει ο βαρυμαγκας ο αλβανός θα τον φωνάζουν αλεξανδρα πλέον. Όταν τα εκανε στο κοριτσάκια ήταν καλά αισθανόταν πολύ άνδρας και τα έφερνε. Προς τον πατέρα του αλβανου. Ντροπή για τον γιο που έβγαλε. Έλληνας πατέρας από ντροπή και μόνο θα τον σκότωνε. Αλλά που να βρουν ντροπή οι αλβανοί. Τώρα θα έχει γιο δολοφόνο και τρυπιο

    24. ΠΗΔΗΞΤΕ ΤΟΥΣ.. ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ, ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ.. ΜΕΓΑΛΟ “ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ” Ο ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ ΤΕΛΙΚΑ..

    25. αφού ήταν καρατέκας, γιατί δεν τους άρχισε στο καράτε?……..σειρά του ροδίτη να του ξεσκίσουν την σούφρα

      1. Στη φυλακή υπάρχουν κάτι παιδιά που μόλις τα βλέπεις κλάνεις. Όχι ο 19χρονος αλβανός kickboxer να είσαι, αλλά ο Μάικ Τάισον, πάλι θα προσκυνήσεις και θα μετράς τη διάμετρο της σούφρας σου. Μπράβο στα παιδιά της φυλακής που τον περιποιήθηκαν κατάλληλα. Χίλια μπράβο, είναι παλικάρια. Και, στο κάτω κάτω, δεν κατάλαβα, ποιο είναι το πρόβλημα; “Choice is yours” δεν γράφει το μπλουζάκι που φοράει στη φωτογραφία και κάθεται λες και είναι ο γαμάω; Αυτό κάναν οι συγκρατούμενοι του, την επιλογή τους να τον δείρουν και να τον σκίσουν για να κάθεται πλέον γαμημένος με χαλαρό σφιγκτήρα.

    26. Δεν υπάρχει γυρισμός, αυτοκτονήστε να ησυχάσουμε.

    Comments are closed.