“ΕΚΛ@ΣΑΝ ΠΑΤΑΤΕΣ” ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ! ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ F16 ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΠΕΤΑΞΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΟ – ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΦΩΤΙΑ Ο Κ@ΛΟΣ ΤΟΥΣ!

    Κοινοποίηση:
    f-16 στον Έβρος

    Τα Τούρκικα F-16 μας ξανάρθαν στον Έβρο …Αλλά αυτή τη φορά κάποιοι τους περίμεναν στη Στροφή

    Τουρκικά Μαχητικά εντοπίστηκαν να Ίπτανται και σήμερα στα Σύνορα του Έβρου αλλά αυτή τη φορά δεν τόλμησαν κάθοδο , γιατί θα έπαιρνε φωτιά ο κώλος τους !!

    Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες Τουρκικά Μαχητικά πέταξαν στη Τουρκική πλευρά του Ποταμού και μάλιστα χαμηλά ,αλλά αυτή τη φορά ενημερώθηκαν οτι τα απέναντι Γεράκια έστησαν Παγάνα !

    Πατήστε το [Μου αρέσει η σελίδα!] και ακολουθήστε την σελίδα makeleio.gr στο Facebook για να ενημερώνεστε αυτόματα για όλα τα τελευταία νέα!

    Αν και τα Τουρκιά πέταξαν Βορρά -Νότο στα Σύνορα του Έβρου τήρησαν το FIR Αθηνών ,γιατί τα πράγματα παραήταν άγρια σήμερα και οι Εντολές ήταν να κάνουν μεν τσαμπουκά, αλλά εκ του Ασφαλούς

    Σύμφωνα με πληροφορίες τα Γεράκια της νήσου Λήμνου περιπολούσαν σήμερα στο Βορρά το φέρουν βαρέως που δεν έφτασαν εγκαίρως χθες στο Βόρειο Έβρο

    Οι Τούρκοι και χθες παρέμειναν εντός του FIR όσο δεν υπήρχαν Ελληνικά μαχητικά …Μόλις ενημερώθηκαν οτι πλησίαζαν την έκαναν!!

    Σχόλιο: Για μια ακόμη φορά ρωτάμε που ήταν οι Αντιαεροπορικές Μονάδες του Βορείου Έβρου…Τι ρόλο βάραγαν τα ΚΕΑΠ της 16ης και του Δ’ Σώματος Στρατού ;

    Επίσης ποιος είναι ο Διοικητής της 16ης ; Τοποθετήθηκε ή ακόμη εκτελούν κάποιοι διπλά καθήκοντα ;

    από veteranos.gr και ethnikosfaros.gr

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. Αληθεια γιατι τα σκαφη του λιμενικου που παρενοχλουνται δεν πετουν μια κουλουρα σκοινι για να μπερδευτει στην προπελα τους και να μεινουν ακυβερνητοι;

    2. Μολις αναλαβει ΥΕΘΑ ο Αβραμόπουλος όλα θα αλλάξουν μαζί με το νεο ΑΥΕΘΑ….τον αεροπόρο στην θεση του Στεφανή …υπομονή

    3. Το ΚΕΑΠ Στέφανε έχει ήδη ενημερωθεί πως θα πράξει και είναι σε άμεση ετοιμότητα. Απλά θεωρεί το κράτος ότι Εβρος κρατιέται με αυτό το προσωπικό που υπάρχει ήδη εκεί και δεν θέλει να κουράσει όλους τους Commando η να τους βγάλει στην επιφάνεια.
      Όλοι είναι έτοιμοι και με ένα τηλ έχουν φύγει στο φτερό.Εγώ ήμουν στο ΚΕΑΠ και έχω ενημερωθεί εδώ και μια εβδομάδα για το πως θα πράξουμε αν χρειαστεί που με ποιον τρόπο πως κτλ

    4. χεσμενοι ειναι,μου το ειπαν εμενα.καθε μερα απο 100 παραβιασεις,χθες καναν βολτα στον εβρο στα 150 μετρα,παραλιγο να βυθισουν σκαφος του λιμενικου,τα κομαντα τους σουλατσαρουν με βαρκες στον εβρο,πηρε την αλλη φορα στο κυνηγι το αλλο σκαφος του λιμενικου, ναι οπως τα λεω χεσμενοι και κοτες ειναι.

    5. Στέφανε δεν ξέρω αν ανέβηκες Έβρο και που πήγες αλλά αυτά που δείχνουν τα κανάλια των κατοχικων κυβερνήσεων είναι προπαγάνδα και τίποτε άλλο. Κατά μήκος του ποταμού περιπολουν αυτοκίνητα εικοσαετίας. Μέσα δεν υπάρχουν ούτε αλεξίσφαιρα ούτε βαρύς οπλισμός (ούτε ένα g3). Με τα υπηρεσιακα νεροπίστολα και απέναντι οι Τούρκοι αστακοί με όπλα και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας να ρίχνουν κοντά στα αυτοκίνητα προειδοποιητικες βολές αλλά και τα λέιζερ των όπλων τους στο κεφάλι και τα μάτια στρατιωτών κλπ. Όλοι οι αξιωματικοί είναι κρυμμένοι στα γραφεία και εξαφανισμένοι από τα αναχώματα περιπολίας. Εναποθέτουν όλοι τις ελπίδες τους στον Αρχάγγελο. Άντρες σταλμενοι για σφαγή.
      Ελπίζω σύντομα να έρθει η στιγμή όλοι αυτοί οι Εφιάλτες από το χέρι των Ελλήνων να έχουν το τέλος αυτού..

    6. oι κυφοινες του πενταγωνου κατοπιν εντολων απο προδοτες πολιτικους σφυριζουν αδιαφοροι σε καθε προκληση των Τουρκων αφηνοντας εκτεθοιμενη την πατρηδα στις ορεξεις τους…………..

    Comments are closed.