ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ! ΜΕΤΕΒΗ ΕΣΠΕΥΣΜΕΝΑ ΣΤΟ ΩΝΑΣΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ – ΑΚΥΡΩΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

    Κοινοποίηση:
    1

    Στο Ωνάσειο καρδιοχειρουργικό κέντρο μετέβη το πρωί της Παρασκευής ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.


    Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο ΠτΔ ταλαιπωρείται από ίωση, και λόγω του υψηλού πυρετού κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του στο νοσοκομείο.

    Νωρίτερα, είχε γνωστοποιηθεί από την Προεδρεία ότι ο Προκόπης Παυλόπουλος είχε ακυρώσει όλα τα ραντεβού της ημέρας, λόγω της αδιαθεσίας.

    «Λόγω της ασθένειας του κ. Παυλόπουλου αναβάλλονται οι προγραμματισμένες για σήμερα συναντήσεις του στο Προεδρικό Μέγαρο» ανέφερε η ανακοίνωση.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    21 Σχόλια

    1. Ξεκίνα να σκάβεις…ουτε τα λεφτά, ούτε τα ωνασεια σε γλυτώνουν αν έρθει η ώρα σου..

    2. όταν με το καλό βγεί, να τον κρατάνε 4…στους προδότες αξίζει μαρτυρικό φινάλε!

    3. Δεν έχει ίωση!! Του έκατσε βαρύ που έχασε την καρέκλα, την μισθάρα και τα προνόμια. Δεν μπορεί να το χωνέψει και ανέβασε πυρετό. Τι να κάνουμε ρε παιδιά αγχώνεται για το μέλλον του ο άνθρωπος…..που να τα ξαναβρείς τόσα καλούδια. Μην στεναχωρίεσαι Πάκη μου θα σου κόψουν συνταξάρα…..ξέρω δεν σε φτάνουν μάναμ’…….υπομονή Πάκη μου….υπομονή!!!! “Ίωση” είναι θα περάσει.

    4. Το ωνασειο είναι καρδιοχειρουργικο κέντρο. Ξεκινάμε από αυτό πρώτα. Αν πάει οποιοσδήποτε άλλος πολίτης για μία ίωση θα τον διώξουν από εκεί σε άλλο δημόσιο νοσοκομείο. Ο πακης έχει εκεί τον ανιψιό του που είναι γιατρός και το έχει κάνει τσιφλίκι του.Αυτους τους γέννησε μάνα ενώ τους υπόλοιπους Έλληνες πουτανες. Γι αυτό λοιπόν ψωφο και σε αυτόν και στους ομοίους του.

    5. Τόν Πάκη τόν έφαγε η κοντοποδαρούσα η Κατίνα μέ τά μαλλιαρά πόδια.Τού άρπαξε μπαμπέσικα
      τόν θρόνο.
      Γιάννης Λάκων

    6. Τα ευχαριστω των λαθρο που προτιμησαν την Ελλαδα μπας και ειναι?

    7. Στο Ωνάσειο για μία ίωση; Εγώ με διάτρηση στομάχου και εσωτερική αιμορραγία και αφόρητους πόνους με είχαν στα εξωτερικά ιατρεία του Γεννηματάς 8 ώρες περιμένοντας τους αράπηδες και τις αραπίνες να τους δουν πρώτα αυτούς για παρανυχίδες και βύσμα κυψελίδας στα αυτιά… Είμαστε μαλάκες ρε μαλάκες μου. Δημοκρατία θέλατε…

      1. Έτσι είναι φίλε Μάρκο. Εσύ δεν είσαι ΠΤΔ, ούτε βουλευτής, ούτε εφοπλιστής, ούτε λαθροισλαμοπίθηκος. Είσαι στην ίδια κατηγορία μαζί με όλους εμάς τους μαλάκες που πληρώνουμε μόνο. Πάλι καλά να λές που σου επέτρεψαν να μπείς και μέσα. Γιατί σε λίγο ούτε μέσα δεν θα μας βάζουν.

    8. Αμα τα κακαρωσει ,υπαρχει κενο εξουσιας και παμε σε εκλογες,διοτι η νεα προεδρος αναλαμβανει τον μαρτιο

      1. μακαρι για να φανε μαυρισμα ολοι τους μια και πεσανε πλεον οι μασκες

    9. Διαθήκη έκανε?? Προετοίμασε τι θα πει στον ανώτατο Κριτή; Αν και ότι και να του πει είναι πάρα πάρα πολλά αυτά τα εγκλήματα που έχει κάνει αυτός και όλοι οι άλλοι που έχουνε κάτσει σε αυτήν την άθλια καρέκλα!! Είχαν την ευκαιρία τους να τους αγαπήσει ο λαός και αυτοί τι κάνανε επιδίωξαν να τον προδώσουν και να εξαθλιώσουν κάθε τι ελληνικό μέσα στην ίδια του τη χώρα ο λαός όμως εκδικείται και σιγά-σιγά θα παίρνουν δρόμο όλοι αυτοί που μας πρόδωσαν.

      1. …και θα ερχονται αδιαληπτως οι επομενοι νωματεοι με τους 300 βολεμενους και εναν παπα-τραγο σωστο-για ευλογιες κι αγιασμους.Ὦϊμέ γραικούλιακες,παλιᾶς πουτάνας γέννα.

    10. ….τον τσιμπισε κουνουπι απο το Καρατσι την πατριδα του…..

      1. Μυγα Τσε Τσε σας εχει τσιμπησει προ πολλου,καμπουρη μου,και σας αφησε διανοητικα ζαβά και αποβλητέα μη δυναμενους ενεκα του προβληματος σας να μεγαλουργησετε σε οτιδηποτε αλλο παρα την απαταιωνια,corno.

    11. Οταν απλος πολιτης παει στο νοσοκομειο με απλη ιωση σου λενε τι θελετε κυριε ολος ο κοσμος ιωση εχει, αυτα τα γουρουνια πεφτουν επανω τους ολοι οι γιατροι και οι εξετασεις βγαινουν στο λεπτο. Ποιοι βασιλιαδες και μοναρχες λετε, αυτα τα γουρουνια της δημοκρατιας ειναι πολυ χειροτερα απο βασιλιαδες και χουντες.. Κακο ψοφο κτηνη

    12. ΑΡΑΓΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΟΒΑΡΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ? ΜΟΝΟ Ο ΘΕΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ.

    Comments are closed.