ΔΗΛΩΣΗ- ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ “ΝΟΒΑΡΤΙΣ” : “ΔΕΝ ΜΕ ΛΕΝΕ ΟΥΤΕ ΚΕΛΕΣΗ, ΟΥΤΕ ΣΑΡΑΦΗ. ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ…ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΘΙΣΩ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ!” (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    filistor-nobartis

     Aντιδράσεις και μία ασυνήθιστη δήλωση με σχετικό δελτίο τύπου, έχει προκαλέσει, υποτιθέμενη συνέντευξη που τελικά ο “συνεντευξιαζόμενος” την αναφέρει ως “ιδιωτική συνομιλία” (ας πρόσεχες, φίλε, όταν μιλάς με δημοσιογράφους, για σοβαρά  πολιτικά θέματα, ιδιωτική συνομιλία δύσκολα υφίσταται και το γνωρίζεις από την εμπειρία σου), με πρώην στέλεχος της φαρμακοβιομηχανίας Νοβάρτις στην Ελλάδα.

    Από τις δηλώσεις ή την συζήτηση που είχε ο πρώην επιτελικός της φαρμακοβιομηχανίας, από ΜΜΕ γίνεται προσπάθεια να συσχετιστεί ο εν λόγω, με “προστατευόμενο μάρτυρα” της δικογραφίας για την Νοβάρτις που μετά το αποκλειστικό ρεπορτάζ της εφημερίδος μας, έχει ξεσπάσει κυριολεκτικά σάλος στην πολιτική κονίστρα, με “βόμβες” και “ρουκέτες” από ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.

    Μετά την δημοσιοποίηση της συζήτησης, λάβαμε το εξής δελτίο τύπου από τον πρώην επιτελικό της Νοβάρτις.

    “Σχετικά με δημοσιεύματα του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου, που με εμπλέκουν με την υπόθεση Novartis έχω να δηλώσω τα εξής:

    – Ουδέποτε συναίνεσα στη δημοσιοποίηση αποσπασμάτων της ιδιωτικής μου συζήτησης με το δημοσιογράφο κ. Τάκη Χατζή της ιστοσελίδας newpost.gr.

    –  Δεν ονομάζομαι ούτε Αικατερίνη Κελέση, ούτε Μάξιμος Σαράφης. Το ονοματεπώνυμό μου είναι Φιλίστωρ Δεστεμπασίδης.

    F. Destempasidis photo (1)

    –  Προς όλους εκείνους που με δόλο και κακοβουλία με στοχοποιούν δηλώνω πως ΟΥΤΕ ΦΟΒΑΜΑΙ-ΟΥΤΕ ΕΚΒΙΑΖΟΜΑΙ!

    Τα υπόλοιπα θα τα πούμε ενώπιον της Δικαιοσύνης.

    – Όταν και εφόσον κληθώ από τις αρμόδιες Αρχές για την υπόθεση Novartis, θα καταθέσω όσα γνωρίζω, όσα άκουσα, όσα κατάλαβα.

    – Η παρούσα δήλωση είναι η μόνη και τελευταία επίσημη τοποθέτησή μου, ακόμα και αν προκληθώ.

     Με εκτίμηση,

    Φιλίστωρ Χ. Δεστεμπασίδης”

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: