ΔΗΛΩΣΗ ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ! «ΔΩΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΣ. ΔΟΛΑΡΙΑ ΓΙΑ ΟΠΛΑ, F-35, ΝΕΑ ΠΛΟΙΑ, ΔΡΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΤΟΥ ΙΝΤΣΙΡΛΙΚ».

    Κοινοποίηση:
    yewish

    «Δώστε χρήματα για την Άμυνα της Ελλάδας, αυξήστε τη στρατιωτική σας παρουσία στην περιοχή και εξετάστε σοβαρά τη μετεγκατάσταση των στρατιωτικών σας δυνάμεων και των πυρηνικών σας όπλων από την Τουρκία στην Ελλάδα τώρα!».

    Αυτή είναι η πρόταση μελέτης του «Jewish Institute for National Security of America», η οποία ολοκληρώθηκε πριν μερικές ημέρες και φέρει την υπογραφή του Αμερικανού πρέσβη στην Τουρκία από το 2003-2005, Έρικ Έντελμαν.

    Το Militaire παρουσίασε τα άκρως θετικά για την Ελλάδα συμπεράσματα και τις ακόμη πιο θετικές για την άμυνα της χώρας προτάσεις προς τις ΗΠΑ για άμεση και ουσιαστική βοήθεια στην Ελλάδα.

    Ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πρόκειται για πρόταση και ότι πρόεδρος στις ΗΠΑ είναι ο Τραμπ.

    Τις προτάσεις εκτός από τον Έντελμαν, υπογράφει και ο απόστρατος Αμερικανός πτέραρχος Τσαρλ Γουόλντ.

    Οι δυο τους περιγράφουν πρώτα απ΄ όλα τις εξελίξεις στις ελληνοαμερικανικές σχέσεις από τις αρχές του 2019, όταν οι ΗΠΑ «προσέφεραν την πρώτη δημόσια αναγνώριση του ρόλου της Ελλάδας», όπως γράφουν.

    Ωστόσο επισημαίνουν:

    «Η υποστήριξη των ΗΠΑ παραμένει σε μεγάλο βαθμό ρητορική, παρά το γεγονός ότι οι αμερικανικές εταιρείες εξάγουν ήδη φυσικό αέριο από ισραηλινούς και κυπριακούς τομείς, και αμερικανικές εταιρείες εμφανίζονται να συμμετέχουν στην εξερεύνηση ενέργειας γύρω από την Κύπρο και την Κρήτη».

    Επισημαίνουν ότι οι Γάλλοι και οι Ιταλοί έχουν σημαντική παρουσία στην Κύπρο και γι΄ αυτό:

    «Οι Αμερικανοί που είναι υπεύθυνοι για τη χάραξη πολιτικής πρέπει να ενθαρρύνουν τους περιφερειακούς – διπλωματικούς δεσμούς ασφαλείας που θα προσδώσουν αξιοπιστία στις δηλώσεις υποστήριξης των ΗΠΑ και θα υπερασπιστούν τα δικαιώματα των αμερικανικών εταιρειών, στην περιοχή της Ανατολικής Μεσόγειου».

    Οι Έντελμαν και Γουόλντ προτείνουν:

    • Επίμονη στήριξη στις συνεργασίες Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ και Ελλάδας-Κύπρου-Αιγύπτου, πέρα από την τρέχουσα περιστασιακή συμμετοχή διπλωματών των ΗΠΑ στις τακτικές συνόδους κορυφής αυτών των χωρών·

    • Συχνότερες αναπτύξεις πολεμικών πλοίων των ΗΠΑ στα ύδατα Ελλάδας και Κύπρου.

    • Συμμετοχή σε κοινές στρατιωτικές ασκήσεις μεταξύ Ελλάδας, Κύπρου και Ισραήλ. Ενίσχυηση ελληνικών ναυτικών δυνάμεων με μονάδες των ΗΠΑ που αναπτύσσονται στην Ανατολική Μεσόγειο.

    Επισημαίνουν ότι η ενίσχυση της αμυντική ικανότητας της Ελλάδας, προστατεύει τα συμφέροντα των ΗΠΑ.

    «Ωστόσο, οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ελλάδας φέρουν την επαχθή κληρονομιά της δεκαετούς κρίσης και των μέτρων λιτότητας που εμπόδισαν την ανάπτυξη ή επέκταση βασικών ικανοτήτων, κυρίως αεροπορικών και ναυτικών δυνάμεων», γράφουν οι δύο Αμερικανοί συντάκτες της μελέτης.

    Και προτείνουν:

    Σε συνδυασμό με τις προσπάθειες για την πιο απτή υποστήριξη των τριμερών με την Κύπρο, το Ισραήλ και την Αίγυπτο, οι Ηνωμένες Πολιτείες πρέπει ενισχύουν την ικανότητα της Ελλάδας να υπερασπίζεται τα συμφέροντα των ΗΠΑ αυξάνοντας τις διμερείς στρατιωτικές σχέσεις.

    Πρώτα απ’ όλα, αυτό σημαίνει παροχή στρατιωτικής χρηματοδότησης (FMF) στην Ελλάδα για να αγοράσει όπλα και υλικό από τις ΗΠΑ…

    Στα τέλη του 2019, το Κογκρέσο ενέκρινε την παροχή 3 εκατομμυρίων δολαρίων σε FMF για την Ελλάδα.

    Ενώ αυτό είναι μια ευπρόσδεκτη εξέλιξη, το επίπεδο στήριξης είναι ανεπαρκές, δεδομένης της βαρύτητας της γεωστρατηγικής αλλαγής που βρίσκεται σε εξέλιξη στην Ανατολική Ευρώπη και στη Μεσόγειο.

    Επί της ουσίας ο Αμερικανός διπλωμάτης και ο απόστρατος Πτέραρχος προτείνουν να μπει η Ελλάδα στην κατηγορία χρηματοδότησης άλλων χωρών, υπενθυμίζοντας ότι το Ισραήλ λαμβάνει 3,3 δισ. ετησίως, η Αίγυπτος 1,3 δισ. και η Ιορδανία 425 εκατομμύρια δολάρια.

    Ακόμη και το ποσό που λαμβάνει η Ιορδανία θα ήταν σημαντική ανάσα για την Ελλάδα, αν και με βάση τη θέση της Ελλάδας, το 1,3 δισ. που λαμβάνει η Αίγυπτος είναι πιο δίκαιο.

    Η Ελλάδα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο κείμενο του «Jewish Institute for National Security of America», θα πρέπει όσο το δυνατόν πιο σύντομα να παραλάβει τα εκσυγχρονισμένα F-16, να εξεταστεί η απόκτηση των F-35 και η προμήθεια πολεμικών πλοίων που θα διαθέτουν ισχυρή αντιαεροπορική άμυνα με συστήματα SM-2.

    Επίσης προτείνεται η προμήθεια μη επανδρωμένων αεροσκαφών όπως το MQ-1 ή το MQ-9.

    Επιπλέον, οι Ηνωμένες Πολιτείες θα πρέπει να επεκτείνουν κι άλλες μορφές διμερούς συνεργασίας στον τομέα της ασφάλειας συμπεριλαμβανομένης της Διεθνούς Στρατιωτικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (IMET).

    Όμως ούτε αυτά τα θεωρούν αρκετά και προσθέτουν ότι οι ΗΠΑ θα πρέπει «να διευρύνουν τη στρατιωτική τους παρουσία σε Ελλάδα και Κύπρο».

    Η πιο σημαντική πρόταση όμως γίνεται στο τέλος:

    «Εκτός από αυτές τις επιλογές, οι Ηνωμένες Πολιτείες θα πρέπει επίσης να δουν την Ελλάδα και ενδεχομένως την Κύπρο ως ελκυστικές επιλογές για τη μετεγκατάσταση στρατιωτικών δυνάμεων των ΗΠΑ που αναπτύσσονται επί του παρόντος στην Τουρκία.

    »Δεδομένης της αυξανόμενης εχθρότητας της Άγκυρας προς τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ελλάδα και το ΝΑΤΟ γενικότερα -συμπεριλαμβανομένης και της περιορισμένης και αβέβαιης πρόσβασης στη στη βάση του Ιντσιρλίκ- οι ΗΠΑ πρέπει να εξετάσουν εναλλακτικές λύσεις…

    »Η Ελλάδα έχει δηλώσει την προθυμία της να φιλοξενήσει τις περισσότερες ή όλες τις δυνάμεις που πιθανόν θα πρέπει να μετακινηθούν.

    »Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα πρέπει να αναπτύξουν σχέδια έκτακτης ανάγκης για την αναδιάταξη των δυνάμεών τους από την Τουρκία στην Ελλάδα ή στη βρετανική αεροπορική βάση στο Ακρωτήρι της Κύπρου, εάν αυτό είναι απαραίτητο. Αυτές οι δυνάμεις περιλαμβάνουν:

    • Αεροπλάνα ανεφοδιασμού, τα οποία θα μπορούσαν να μετασταθμεύσουν μόνιμα σε Ελληνικές ή Βρετανικές βάσεις που βρίσκονται στην Κύπρο.

    • Αεροσκάφη ιπτάμενα ραντάρ, AWACS·

    • Εγκατάσταση ραντάρ πυραυλικής άμυνας TPY / 2.

    • Τακτικά πυρηνικά όπλα B-61. Η Ελλάδα φιλοξενούσε τέτοια όπλα μέχρι το 2001 και εξακολουθεί να διαθέτει εγκαταστάσεις με κατάλληλες διασφαλίσεις, αν και είναι αβέβαιο εάν η Αθήνα θα συμφωνούσε να τα φιλοξενήσει.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    31 Σχόλια

    1. ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΠΑΝΤΑ ΕΚΤΙΜΑΕΙ ΤΗΝ ΦΙΛΙΑ & ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ , ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΛΑΟΣ , ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΑ ΣΥΜΠΑΘΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ !!

      1. “..εκτιμάει … τούς συνεργάτες του …”. Βεεεέβαια ! ! έτσι εκτίμησε καί τόν Ιούδα τόν Ισκαριώτη καί του έδωσε τά 30 αργύρια γιά τήν προδοσία τού Κυρίου ημών Ιησού Χριστού, τού μονογενούς υιού τού Θεού καί Σωτήρα μας.
        Χριστός Ανέστη εκ νεκρών !! , Χριστοκτόνοι.
        Ελληνας πολίτης, Χριστιανός Ορθόδοξος.

    2. Δυνατή στρατιωτική συμμαχία με ΗΠΑ και Ισραήλ χτές!!!Με αναβάθμηση των F-16 block50 στην έκδοση block70 (δηλαδή Viper) και την αγορά έστω 15-20 F-35 πραγματικά θα έχουμε το πάνω χέρι στο Αιγαίο.Και αν φύγει και η βάση του Ιντσιρλίκ μαζί με τα τακτικά πυρηνικά όπλα Β-61 τότε η Τουρκία θα είναι τελειωμένη υπόθεση.Μόνο με την σκέψη ότι η Ελλάδα θα διαθέτει πυρηνικά όπλα (και ας ανήκουν στους Αμερικάνους) οι Τουρκαλάδες θα είναι μονίμος χεσμένοι πάνω τους και θα ξέρουν ότι θα είναι αυτοκτονία για αυτούς να κάνουν πόλεμο με την Ελλάδα.Πάρτε παράδειγμα το Ισραήλ μικρό κράτος και όταν τόλμησαν να του επιτεθούν όλοι οι Αλλαχουακμπάριδες (πόλεμος των 7 ημερών) τους ξέσκισε όλους τους Μωαμεθανούς.Πρέπει να γίνουμε το νεο Ισραήλ και να μας τρέμει ο ψευτο-Σουλτάνος.

    3. Δεν μας φτανει που οι νεο”Ελληνες” εβαλαν στην βουλη τους αχυρανθρωπους της Μερκελ, ειχαμε και την γκαντεμια ναναι φιλοτουρκος ο προεδρος των ΗΠΑ !
      Ολα εναντιον μας, απο μεσα κι απο εξω !

    4. Οι μαϊμούδες πιο πολύ μυαλό έχουν από τα ορφανά του Χίτλερ!
      Μέχρι και οι αιώνιοι εχθροί των εβραίων από το 15.000πΧ, οι Αιγύπτιοι, κατάλαβαν οτι μόνο με συμμαχία μπορούν να διαλύσουν τους ισμλαμοταλιμπάν,
      αλλά τα χρυσά αβγά προτιμούν να στήσουν λωκό στα μεμέτια για άλλα 400 χρόνια παρά να ακυρώσουν το σάπιο μυαλό τους και να συνειδητοποιήσουν οτι ο αχταρμάς που έχουν μέσα στο μονοψήφιο iq τους είναι απλά θεωρίες συνωμοσίας!!

    5. Αν οι Εβραίοι Νικολαίδη είναι αδερφοί να σταματήσουν να γιορτάζουν τη Χανουκά. Η μήπως δεν γνωρίζεις τι γιορτάζουν? Η μήπως δεν διάβασες ποτέ Ιστορία? Η μήπως είσαι Εβραίος του λόγου σου. Και για να τα πούμε καλύτερα….Χάζαρο-Εβραίος. Ε? Αν αγαπάς τόσο πολυ τους Εβραίους και όχι τους Έλληνες πάρε τα μπογαλάκια σου και πήγαινε στο Ισραήλ που είναι καλύτερα. Η Ελλάδα πάει καταδιόλου γιατί δεν έχει Έλληνες πολιτικούς, που να νοιάζονται για τον τόπο τους. Εβραικής καταγωγής δεν είναι οι περισσότεροι πολιτικοί που μας έθαψαν σαν χώρα και τόπο? Ε? Ή μήπως δεν το ξέρεις και αυτό. Το “τραπεζικό καρτέλ” που έχει ριμάξει όλον τον κόσμο από ποιούς ελέγχεται? Από τους Χαζαροεβραίους. Και πόσα άλλα, πόσα, η λίστα ατελείωτη. Έχουν ευθύνη οι Έλληνες και μεγάλη μάλιστα….γιατί δεν πήραν τα παλόυκια να τους παλουκώσουν όλους να ξεβρωμίσει ο τόπος. Γιατί βρώμισαν και γέμισαν τον τόπο διαφθορά, γιατί κατέστρεψαν την παιδεία, τούβλα πάνε στα σχολεία, τσιμεντόλιθοι γυρίζουν, γιατί φτωχοποίησαν την χώρα και τους πολίτες….και αυτά από πολιτικούς Εβραικής καταγωγής ή πολιτικούς που βάζουν το καπελάκι και προσκυνάνε στο τοίχος των δακρύων. Πές μου έναν που δεν φόρεσε το καπελάκι και δεν προσκύνησε….αν δεν το κάνεις πολιτικός δεν γίνεσαι, τουλάχιστον σε θέση κλειδί. Και ναι έχουν ευθύνη και οι πολίτες….αλλά το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι. Άντε λοιπόν μάζεψέ τα και τράβα στο Ισραήλ.

      1. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ (ΤΟΤΕ)ΚΑΚΟ.
        ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ?
        ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΝΙΚΕΣ ΜΕ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ?
        ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ,ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ!
        ΟΠΟΙΑ ΛΕΞΗ ΓΡΑΨΕΙΣ,ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ “ΠΙΑΣΤΕΙ” ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ!
        ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΜΙΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ.

      2. Δέν έχουν δικαίωμα να γιαρτάζουν την απελευθέρωσή τους? αυτά είναι αρχαία ιστορία … αυτό σε πείραξε??

    6. Να βάλετε τα πυρηνικά στον κώλο σας! Έλεος πια χαβούζα για τα πάντα μας θεωρούν! Πυρηνικά και λαθρομετανάστες, πριν μας σφάξουν να βγάλουμε και 5 μάτια ο καθένας.

    7. Προτείνω η Ελλάδα νά κηρύξει ΑΜΕΣΑ (σήμερα ει δυνατόν) τήν Ελληνική ΑΟΖ σέ όλες τίς θάλασσές της καθώς καί τήν επέκταση τής υφαλοκρηπίδας της στά 12 μίλια αγνοώντας τίς κούφιες απειλές τής Τουρκίας γιά casus beli. Τά σκυλιά, οι Τούρκοι, απλώς γαυγίζουν (είναι χαρακτηριστικό τών Μουσουλμάνων οι απειλές γιά νά φοβίσουν απλώς…, στήν πραγματικότητα είναι χέστες). Καί επειδή ΟΗΕ = Αμερική, πετάξτε έξω όλες τίς Αμερικάνικες βάσεις από τήν Ελλάδα διότι αυτό είναι δάκτυλος τών Αμερικανών, οι οποίοι, αφού πήραν Πρέσπες, Μακεδονία, βάσεις σέ πολλά σημεία τής Ελλάδας τώρα προδίδουν ξανά τήν Ελλάδα (γιατί τά βρήκαν με τούς Τούρκους) καί προσφέρουν τήν ΑΟΖ τής Ελλάδας στή Τουρκιά γιά νά μή φύγει η Τουρκιά από τό ΝΑΤΟ. Τώρα πλέον τά εθνικά συμφέροντα τής Ελλάδας είναι αντίθετα μέ αυτά τών Αμερικανών. Πρέπει άμεσα η Βουλή τών Ελλήνων νά καταργήσει τόν νόμο πού ψήφισε πρό ημερών (γιά τίς Άμερικανικές στρατιωτικές βάσεις στήν Ελλάδα , Σούδα, Αλεξανδρούπολη, Λάρισα, Βόλο, κλπ) καί η Ελλάδα νά εκβιάσει τήν Αμερική ότι εάν ο ΟΗΕ (τό τσιράκι τους) δημοσιοποιήσει/αναρτήσει τίς συντεταγμένες τού Τουρκολυβικού μνημονίου τότε χάνουν τήν Ελλάδα καί όλες τίς βάσεις τους, η Ελλάδα βγαίνει από τό στρατιωτικό σκέλος, τουλάχιστον, τού ΝΑΤΟ (όπως έκανε τό 1974 ο Κ. Καραμανλής) καί συμμαχεί μέ Γαλλία καί Ρωσία. Επαναλαμβάνω ότι πίσω από τήν ανάρτηση/δημοσιοποίηση αυτή τού ΟΗΕ κρύβεται η Αμερική η οποία λειτουργεί πλεον ως εχθρός τής Ελλάδας. Η Αμερική ΔΕΝ είναι πλέον φίλη χώρα, προδίδει γιά πολλοστή φορά τήν Ελλάδα, επιτίθεται από τήν πίσω πόρτα κατά τής Ελλάδας καί η Ελλάδα πρέπει νά τά καταλάβει αυτό καί νά υπερασπίσει τόν εαυτό της καἰ τά εθνικά της συμφέροντα αναζητώντας αλλού συμμαχίες καί δυναμώνοντας στό έπακρο τίς ΕΔ της μέ οπλισμό από όπου αλλού πλήν τής εχθρικής Αμερικής. Τώρα σέ αυτά πού λέν οι Εβραίοι : Λένε :δώστε όπλα κλπ στήν Ελλάδα γιά νά υποστηρίξει τά συμφέροντα τών Αμερικανών καί τού Ισραήλ (όχι τής Ελλάδας). Λάθος ! Τά όπλα τά θέλουμε γιά νά υποστηρίξουμε τά ΔΙΚΑ ΜΑΣ συμφέροντα καί κανενός άλλου κερατά. Τά δέ συμφέροντα τής Ελλάδας είναι, πλέον, αντίθετα μέ τά συμφέροντα τών Αμερικανών (αλλά ίσως, καί θά δούμε σέ ποιό βαθμό, είναι ομόρροπα μέ εκείνα τών Εβραίων, μήν ξεχνάμε τήν προδοσία τού Εβραίου Κίσσιγκερ καί τών Αμερικανών στή Κύπρο τό 1974, πού εξαιτίας ενός Εβραίου ο Ελληνισμός έχασε τό 40% τής Κύπρου). Τώρα, όποιος θέλει νά είναι στήν πραγματικότητα σύμμαχός μας άς αναγνωρίσει εγγράφως καί επισήμως, πάνω σέ επίσημο Χάρτη καί μέ σχετικό έγγραφο στόν ΟΗΕ, όλα τά χερσαία καί θαλάσσια σύνορα τής Ελλάδας, όλη τήν ΑΟΖ τής Ελλάδας καί όλη τήν επέκταση στά 12 μίλια τής υφαλοκρηπίδας τής Ελλάδας. Καί τότε τά ξαναλέμε. Γιά νά λέμε αλήθειες καί ξακάθαρα πράγματα καί όχι μπούρδες. Τέρμα οι υποκρισίες καί τά τά διπλά παιχνίδια σέ 2-πλά ή 3-πλά ταμπλώ. Εδώ πρόκειται γιά θέματα ζωής μας ή θανάτου μας. Οποιοι, λοιπόν, θέλουν νά είναι (καί νά παραμείνουν σταθερά γιά πάντα) πολιτικοί καί στρατιωτικοί σύμμαχοί μας, τόσο εν καιρώ ειρήνης όσο καί εν καιρώ πολέμου, άς τό δηλώσουν τώρα εγγράφως καί επισήμως κατά τά άνω. Αυτό επιτάσσει η κοινή καί κρυστάλλινη λογική καί μόνο από τέτοια (καθαρή καί κρυστάλλινη) λογική καταλαβαίνει, αποδέχεται καί εγκρίνει ο Ελληνικός λαός. Γιατί τήν κρίσιμη ώρα τού πολέμου ο Ελληνικός λαός (καί όχι οι πολιτικάντηδες προδότες) είναι αυτός πού θά σηκώσει τά όπλα γιά τήν υπεράσπιση βωμών καί εστιών (θρησκείας καί πατρίδας) καί σέ εκείνες τίς κρίσιμες ώρες τού πολέμου θά θέλει νά γνωρίζει μέ βεβαιότητα ποιός είναι πραγματικός σύμμαχός του καί ποιός όχι. –

    8. Μακακιες για χαζονεοελληνες που τρελαινονται για κοπλιμεντα. Οι εβραιοι δεν θα θελαν να εχουμε ουτε σπιρτα αν ηταν δυνατον

    9. ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ,ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΡΙΖΙΚΟ ΤΟΥΣ.
      ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ.
      ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΚΟ ΛΟΜΠΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΛΕΕΙ ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ.
      ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ-ΛΑΟΣ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
      ΚΑΛΩ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΝΑ ΤΟΞΟ ΙΣΧΥΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
      ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΑΞΕΙ ΤΟΝ ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ.
      ΝΑ ΑΠΟΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΟΛΑΤΡΕΙΑ.
      ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟ ΔΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΗΝ
      ΑΜΥΝΑ
      ΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΠΑΛΛΑΙΚΗ
      ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
      ΚΑΙ!!!ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΕΙΑ ΔΕΝ ΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΝΕΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ.
      ΚΑΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
      ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΙ ΑΙΣΧΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΟΙ Ν@ΖΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ.
      🇮🇱🇬🇷🇺🇸

      1. Τι λες ρε πράκτορα, “αδερφοί μας οι Εβραίοι” σε τι είναι αδέρφια, στην θρυσκεια, κουλτούρα, DNA, σε τι έχουμε κοινό?

        1. ΟΙ Εβραίοι φίλε μου και πιστοί σύμμαχοι είναι και έχουν και τα @@ να υποστηρίξουν τούς φίλους τους και τα συμφέροντά τους… Όσους εβραίους ξέρω σού ανταποδίδουν το καλό και εκτιμούν κάθε βοήθεια – Το Ισραήλ είναι ο καλύτερός μας σύμμαχος μαζί με Γαλλία … Έχουμε πολύ περισσότερα κοινά με τούς εβραίους παρα με αγγλοσάξονες ή Ρώσους …

          1. Φυσικά άν τούς τήν βγείς και τούς κοροιδέψεις σε πηδάνε κανονικά. Οπως δηλαδή κάνουν τώρα στόν Ερντογάν και όπως έκαναν κάποτε και στήν Ελλάδα όταν το Ισραήλ είχε έρθει αρχικά για να κάνει συμμαχία με Ελλάδα και εμείς τούς σνομπάραμε όποτε τότε γύρισαν πρός Τουρκία και έγιναν ισχυροί σύμμαχοι … Ξυπνήστε Ελληνάρες και αναγνωρίσετε τούς πραγματικούς μας συμμάχους γιατί οι καιροί είναι χαλεποί! Αν θέλετε να υπάρχουμε και αύριο ..

        2. ΕΣΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΓΡΑΦΕΤΕ Η ΛΕΞΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ,ΠΩΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙ’ΑΥΤΉΝ?
          ΤΟ “ΡΕ” ΤΟ ΕΛΕΓΕ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΣΟΥ?
          ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΟ ΕΜΑΘΕΣ;
          ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ.
          ΕΞΗΓΗΣΟΥ ΤΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ;
          ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΣ;
          ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΟΣ; ΤΙ;

          1. Εσύ που με κάνεις κυρηγμα και κρίνεις για την ορθογραφία μας!! Δικό μου θέμα! (Απόφοιτος λυκείου με το ζόρι) εντάξει μέχρι εδώ, κοίτα την δουλειά σου και αν έβγαλεςνεσυ το ΑΕΙ μπράβο σας, και όταν κρίνεις και θέλεις να γράψεις βάζε το caps lock Μην Θεωρείς Τα κεφαλαία είναι μορφή πολιτισμού!
            Στο θέμα μας, όσο για την θρυσκεία μας επειδή το ανέφερα στο παραπάνω σχόλιο σας “ότι είμαστε αδέρφια με τους Εβραίους” το έγραψα όχι να παινέψω ότι είμαι Χριστιανός, αλλά να τονίσω ότι Δυστηχως η ευτυχώς είμαστε έθνος Χριστιανικό Ορθόδοξο
            Πείτε μας σας παρακαλώ σε τι καλό έκαναν οι Εβραίοι σε εμάς, γιατί αλλά διαβάζω εγώ πέρι ύποπτο ρόλο τους στο Πολυτεχνείο, στον Αττίλα επίσης ύποπτος ο ρόλος τους
            Επίσης από μαρτυρίες γέροντα της Ορθοδοξίας όπου τον επισκέφτηκα μας ανάφερε για τις πολλές δολοφονίες επιθέσεις φανατικών Εβραίων εις βάρος του
            ΥΓ :Ζητώ συγγνώμη για το “Ρε”

    10. JINSA: “Ankara is increasingly a pro-Russian autocracy” Δηλαδή τώρα η Τουρκία πάει με την Ρωσία και ας πάμε εμείς με την Ελλάδα. Μόλις γυρίσει η Τουρκία θα γ@μησουμε πάλη την Ελλάδα. Να γιατί η Ελλάδα κατάντησε η δούλα του πλανήτη με τα μυαλά του Έλληνα. Φακ δα τζους εν δα αμερικανούς.

      1. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ.
        ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΤΣΙ.
        ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΡΙΜΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.

    11. Με τους Εβραιους ηδη ζουμε απο αρχαιοτατων χρονων μαζι.Οι μουσουλμανοι ειναι αυτοι που χαλανε την πολυπολιτισμικη σουπα.

      1. Τι λες κυρα μου παραληρημα εχεις ??? διαβασε λιγο ιστορια με ποιους ζουμε μαζι ???

      2. ΔΕΣΠΩ ΠΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΙΩΣΣΗΠΟ
        ΤΩΡΑ ΕΑΝ ΤΟΝ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ.ΤΟΤΕ ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ ΗΤΟ ΠΡΑΚΤΩΡ.!

        1. Ασφαλως ο Ιωσηπος δεν ηταν πρακτορας Εβραιος ηταν πρωην επαναστατης που μετα το επαιξε
          ιστορικος του εβραικου εθνους(?) αν αυτον διαβαζεις η πλακα εχεις η’ εβραιος εισαι οποτε καλα
          κανεις

          1. ΟΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΕΙ ΛΟΒΟΤΟΜΗ.
            ΑΠΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ Η ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.
            ΕΧΕΤΑΙ ΝΕΥΡΑ,ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΣΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ.
            ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ.

            1. “Προσωπικά με συμφέρει “για πες κσι αλλά αποκαλυψου

    12. Απαπαπαπα. Δεν τους θέλω καθόλου τους Εβραίους γιατί σταυρώσαν το χριστούλη μας. Απαπαπαπα

      1. ακόμα και παραμύθι να είναι αυτό, κωδικοποιεί την παραδοσιακή αντίληψη για το πως παίζει ο σιωνιστής, εσυ όμως είσαι τόσο στενόμυαλος που ούτε βλέπεις πίσω από την κίνηση του σιωνιστή τι κρύβεται αλλά έχει και σκαλωμα με τον χριστιανισμό ωστόσο για ισλάμ και ταλμουδ δεν λες κουβέντα.

      2. Εσείς που κάνετε τους έξυπνους και πρωτοποριακους εδώ μέσα …σας λέει τίποτα ότι Οι μεγαλύτεροι μασωνοι είναι σκατοεβραιοι;;. βγάζουν τα αποθυμενα τους που ο Αδόλφος δεν τους εξαφάνισε ως γένος να ξεβρωμιζαμε!!! Είναι άτιμη φάρα βρωμιαραιοι κ λίγοι σε όλα τους! Τυχαία δεν λένε κοροϊδευτικά κάποιον Εβραίο. Άντε γιατί έδω μέσα έχει μπλεχτεί η βούρτσα με τη μ…

    Comments are closed.