ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΑΛΙΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ – ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΙ ΠΑΝΕ ΣΤΑ… ΟΣΚΑΡ ΜΕ ΦΡΑΓΚΑ ΤΟΥ Μ@Λ@Κ@ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ – ΤΥΦΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΑΛ ΠΑΤΣΙΝΟ [ΒΙΝΤΕΟ]

    Κοινοποίηση:
    PROSOXI-MAKELEIO

    Αναστάτωση και κινητοποίηση των υπηρεσιών προκάλεσε η πληροφορία, για αποβίβαση λαθροεισβολέων με φουσκωτή λέμβο, στην παραλία Καραθώνας στο Ναύπλιο.

    Περαστικοί στην δημοφιλή παραλία του Ναυπλίου είδαν το πρωί να αποβιβάζονται γυναικόπαιδα πρόσφυγες από φουσκωτή βάρκα φορώντας πορτοκαλί γιλέκα.

    Το γεγονός τους ανησύχησε ιδιαίτερα και ειδοποίησαν το ΛΣ για να τους διασώσεις από την προβλήτα…

    Όλο αυτό όμως δεν ήταν παρά μόνο τα γυρίσματα ταινίας για λογαριασμό του Ελληνικού Δημοσίου, η οποία πραγματοποιείται από σκηνοθέτη, τηλεοπτικό συνεργείο και ηθοποιούς που συμμετέχουν, από το τμήμα θεατρικών σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στο Ναύπλιο.

    Για τις ανάγκες της ταινίας, επιστρατεύτηκαν Έλληνες κομπάρσοι που πήραν το ρόλο μεταναστών και προσφύγων.

    Όπως εξήγησαν οι αρμόδιοι των γυρισμάτων, πρόκειται για ταινία που έχει θέμα τις… «προσφυγικές» ροές, καθώς όλη η Ελλάδα ασχολείται με ροές., ενώ μέχρι να ολοκληρωθεί η ταινία δεν τους επιτρέπεται να πουν περισσότερα. Πάντως εμφανίστηκαν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την αληθοφανή αναπαράσταση που έκαναν για τις ανάγκες των γυρισμάτων…

    Κατά τα άλλα, Έλληνα κόψε τις συντάξεις, ζήσε με ένα ξεροκόμματο, δούλεψε μέχρι τα 70. Για τους λάθρο λεφτά υπάρχουν…

    Δείτε το βίντεο του argolikeseidhseis.gr:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΜΕΜΕΤΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΣΟ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ….ΠΡΟΦΑΝΟΣ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΠΡΟ ΤΟΥ 21 ΠΡΟΦΑΝΟΣ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ ΜΙΑΟΥΛΗΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΒΑΡΝΑ Η ΧΩΡΑ ΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΗΡΩΕΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣΙΩΝΟΔΟΥΛΟΥΣ…………..

    2. Και μέσα σε όλα αυτά, γνωστή τηλεπαρουσιάστρια πρωϊνής εκπομπής και μάλιστα ξανθιά… μαζί με τον συμπαρουσιαστή της, επέμεναν σήμερα το πρωΐ μαζί με κάποιον δήθεν ανταποκριτή από Τουρκία μεριά και παρουσίασαν άκουσον-άκουσον 3 ή τέσσερις φορές το τραγούδι του Σουλτάνου Ερντογάν από φανατικούς Ισλαμιστές μέσα στο τουρκικό κοινοβούλιο μετά από ζωηρή απαίτηση της ξανθιάς, της οποίας σημειωτέον μετά και τις στυλιστικές της επιλογές, της λείπει μόνο η μαντίλα και ο φερετζές αφού τόσο της αρέσουν τα οθωμανικά τερτίπια σε βάρος της χώρας μας, σε σημείο μάλιστα που δεν μπορεί να το κρύψει και προβάλλει μετά μεγάλης προθυμίας και ευχαρίστησης ό,τι αφορά τον Σουλτάνο της Τουρκίας, λες και παίρνει μπόνους από τους Οθωμανούς…
      Ρε παιδιά, κάποιος να τους μαζέψει επιτέλους…
      Αμάν πια…

    3. Το 90% των “καλλιτεχνών” είναι από αριστεροί μέχρι ακροαριστεροί. Έτσι επιβιώνουν και γίνονται διάσημοι αν και ατάλαντα αγγούρια. Με το που μας έχωσε ο Τζέφρυ παπατζής στα σκατά του μνημονίου έπρεπε να κλείσουν άπαξ δια παντός, ΕΡΤ και ελληνικό κέντρο κινηματογράφου και να γίνει εξεταστική για το πόσα πολλά χρήματα του ελληνικού λαού έχουν φάει. Θα έτριβαν πολλοί τα μάτια τους.

    4. Γιατι κλαιγεστε τωρα νεοραγιαδες;
      Αυτα ψηφισατε στις 7 Ιουλιου,ανοιχτα συνορα και λαθρο.
      Θελατε Κουλή,Τσιπρα και Φωφη,ολοι αυτοι ειναι υπερ των λαθρο.
      Ενα μονο κομμα ητανε ξεκαθαρα εναντιον των ανοιχτων συνορων και με προγραμμα για μαζικη απελαση των λαθρο,η Χρυση Αυγη,αλλα δε σας αρεσε,ητανε ρατσιστες και κακοι φασιστες !
      Ωραια φατε τωρα λαθρο και ισλαμ με το τσουβαλι και ξεκινηστε να ραβετε μπουρκες για τις γυναικες και τις κορες σας,γιατι θα σας χρειαστουνε πολυ συντομα.Α,ξεχασα,αν αυριο ο Σωρρος τους κοψει τα 400ρια και τα επιδοματα,μαντεψτε τι θα κανουνε ολοι αυτοι,σωστα θα σφαξουν εσας.Αλλα δεν πειραζει ραγιαδοελληνες,καθειστε απαθεις να σας σφαξουν μες τα σπιτια σας εσεις ειπαμε δεν ειστε ρατσιστες και κακοι φασιστες !

    5. Αν δεν σηκωθούμε να διώξουμε ΕΙΤΕ τις ΜΚΟ και την Φροντεξ ΕΙΤΕ τους πολιτικους, τοσο το χειρότερο για μας. Οι ΜΚΟ και η Φροντεξ κανουν κουμάντο, Οποτε ας πανε στα τσακιδια οι πολιτικοι. Γιατι να τους πληρωνουμε;;;; Αν ομως εχουμε κυβερνηση, γιατι χρειαζόμαστε τις ΜΚΟ και την Φροντεξ;;; Για να κανουν την δουλεια που πρεπει να κανουν οι κυβερνωντες;;; Γι αυτο δηλαδη που τους βάζουμε εκει και τους πληρωνουμε. Η το ενα θα εχουμε η το αλλο. Η αφηνουμε τις ΜΚΟ να κανουν κουμάντο στην Ελλαδα και να …..φυλάνε….τα Ελληνικά σύνορα η αυτην την δουλεια την κανει η κυβερνηση με τον στρατό και την αςτυνομια που επιςης πληρωνουμε και την κανει οπως πρεπει. Τοοοσο καιρο το φωνάζω, για τα νησιά τουλάχιστον. Σηκωθείτε και διωξτε τις ΜΚΟ και τους αλληλέγγυους. Αυτοι κανουν ολη την ζημια. Βάλτε τους σε ενα καράβι και πίσω στις χωρες τους. Ολοι ξενοι ειναι ετςι κι αλλιως και αυτο ειναι ενα αλλο πράγμα που δεν καταλαβαινω. Ερχονται απο την Ισπανία, την Γερμανία, το Ισραήλ, την Γαλλία, απο την αλλη άκρη του κόσμου, για να κανουν τι μεσα στην δικη μας χώρα;; Να βοηθήσουν στον εποικιςμο της;;; Αν νοιάζονται τοσο για τους λαθρο, ας πανε στις πατρίδες τους και ας τους καλέσουν εκει για να τους προστατέψουν. Σε ξένη χώρα, τι δουλεια εχουν;;; Αλλα πουουου οι νησιώτες!! Τωρα, κλαίνε. Καλα να παθουν. Κι εμεις καλα να πάθουμε οτι κι αν πάθουμε. Και δεν θα ειναι ουτε λιγα, ουτε ευχάριστα.

    6. Αίσχος. Και στην Κύπρο τα ίδια συμβαίνουν. Αίσχος σε όλους. Καραγκίόζηδες όλοι. Μεθούν απο το πιοτό της εξουσίας και αφήνουν τα προβλήματα στους πάρακάτω. Αλλοι το παίζουν ανθρωπιστές. ¨Οταν τους λέμε όμως να τους βάλουν στο σπίτι τους τότε αλλάζει. Αίσχος. Μόνο που τα βλέπω αυτά μου βγαίνει η πίεση.

      1. Δυστυχώς δεν είσαι ο μόνος. Είμαστε πολλοί που έχουμε αρρωστήσει από αυτή την κατάσταση. Κάποιος πατριώτης να μας οργανώσει να ξεσηκωθουμε ρε παιδιά.

    7. συμφωνω και επαυξανω……………………. η ελλαδα ειναι τελειωμενη οπως και η ευρωπη.
      μονο το σαρια λο = σαρια νομος λειπει και ολα θα ειναι κομπλετ. αντε για το εξωτερικο ελληνες. την ελλαδα την διαλυσατε, αντε να διαλυσετε και καμια αλλη χωρα……. π.χ. γερμανια, γαλλια, αμερικη, τουρκια, συρια……………..

      1. Έτσι ακριβώς όπως τα λες. Πρώτα διαλύσανε τη χώρα και τώρα τη σκαπουλάρουν για εξωτερικό. Το θέμα είναι πως πάλι θα τη πληρώσουν αυτοί που δεν φταίνε, οι νομοταγείς πολίτες δηλαδή που θα υποστούμε όλους αυτούς και όλη τη σαπίλα στη πλάτη μας. Τα λαμόγια και όσοι καταστρέφουν τη χώρα είναι μια χαρά στις βιλάρες τους, αρκεί να τα κονομάνε.

    Comments are closed.