ΔΕΙΞΤΕ ΤΗ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ ΛΕΧΡ@ΤΗ! ΤΟΥΡΚΟΣ ΕΣΠΑΣΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΗ ΣΑΜΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ… ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ [ΦΩΤΟ ΣΟΚ]

    Κοινοποίηση:
    45b59bd4d1ededc7bfb058712ebe60b2_XL

    Στην πρωινή εκπομπή του Radio Café 102.4 «Ραδιοφωνικές Αναζητήσεις με τη Βιολέτα Τριπόδη», φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά η κα Κατερίνα Στάθαινα, κάτοικος Ηραίου Σάμου, σχετικά με περιστατικό που συνέβη σε μέλος της οικογένειά της, στην περιοχή Παγώνδα Σάμου, από την περασμένη Τρίτη και ήταν ήδη γνωστό στον ραδιοφωνικό σταθμό.

    Όπως διαβάζουμε στο samostoday.gr, στο χωριό έχουν αγοράσει σπίτια Τούρκοι υπήκοοι τα τελευταία χρόνια, με τους οποίους ο πατέρας της βίωσε τις προηγούμενες ημέρες ένα μεγάλο πρόβλημα, όταν έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από έναν Τούρκο γείτονα.

    samos1

    «Οκτώ παρά το πρωί της Τρίτης, καθόταν ο μπαμπάς μου έξω στο πλατύσκαλο του σπιτιού είχε βάλει ένα τρανζιστοράκι και άκουγε εκκλησιαστική λειτουργία. Απέναντι που έχει ένα σπίτι που μένουνε αυτοί οι Τούρκοι, βγήκε ο ένας τραβούσε με το κινητό του βίντεο, το έφερε μέσα στο πρόσωπο του μπαμπά μου, τον έσπρωξε ο μπαμπάς μου λίγο πίσω και αυτός τον χτύπαγε μπουνιές στην κοιλιά. Μέχρι να πάρει ο μπαμπάς τα πάνω του και να αρχίσει να χτυπάει για να τον αποφύγει, ήρθανε άλλοι δύο».

    Από μαρτυρία κυρίας, όπως είπε η κα Στάθαινα, ήταν τρεις και τον είχαν στη γη και τον χτυπούσαν με κλοτσιές σε όλο το σώμα και το κεφάλι. Κάλεσαν την αστυνομία και το ασθενοφόρο, ενώ οι αστυνομικοί που κατέφθασαν προσπάθησαν να ηρεμήσουν την κα Στάθαινα.

    samos2

    Ο πατέρας της κας Στάθαινας είναι 73 ετών, μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Σάμου, η αξονική δεν έχει δείξει κάτι, το πόδι του μπήκε σε νάρθηκα λόγω εξάρθρωσης κνήμης , το πρόσωπο του έχει πολλά χτυπήματα και είναι πρησμένο από τη δεξιά πλευρά, ενώ αναμένεται η ιατρική γνωμάτευση από εβδομάδα.

    Σύμφωνα πάντα με το samostoday.gr, ήδη από μέρους της οικογένειας έχει κατατεθεί μήνυση, ενώ γίνονται προσπάθειες από την κα Στάθαινα συγκέντρωσης των κατοίκων, ενώ τον τελευταίο χρόνο πραγματοποιούνται αγορές ακινήτων στην περιοχή από αλλοδαπούς και δημιουργούνται φαινόμενα παράτυπης δόμησης.

    samos3

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    40 Σχόλια

    1. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ.ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΝΗΣΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΦΥΛΑΝΕ ΤΑ ΦΟΥΣΚΩΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ Η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΑ ΜΙΑΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΣΕ ΛΥΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 74 ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ 3 ΟΙΚΟΓΕΝΝΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΝΑΣ ΚΟΥΜΟΥΝΟΤΣΟΓΛΑΝΩΣ ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ

    2. θα πληρώσουμε δλδ και πραγματογνωμοσύνη ακουστικής ηχορύπανσης ή σκεφτηκες κάτι πιό τεκμηριωμένο σύντροφε Μιχάλη;

    3. Το κακο εχει ξεκινησει εδω και χρονια….Οσοι εχουν μαγαζια κανουν τεμεναδες στους τουρκους τουριστες για μερικα ευρω…Εχουν γεμισει ζαχαροπλαστεια, εστιατορια, σουπερμαρκετ, καβες κλπ με τουρκικες πινακιδες… Ερχονται και αγοραζουν τσαντες ολοκληρες με σαλαμια, αλλαντικα και κονσερβες χοιρινο και τις παιρνουν μαζι τους….. Στα ξενοδοχεια πετανε εξω τους Ελληνες τουριστες για να βαλουν τον τουρκο στα καλυτερα δωματια…Ευρωπαιους κλπ δεν θελουν γιατι ταχα δεν αφηνουν πολλα λεφτα….Δεν πουλανε σπιτια σε Γερμανους, Γαλλους, Ολλανδους αλλα τα δινουν σε τουρκους….Οποιος ερθει εδω θα καταλαβει τι λεω…Ραγιαδες, καλα να παθουμε…..

    4. ….ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥΠΟΛΥΤΙΣΜΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΕΣΑ ΤΟΝ ΒΡΩΜΟΤΟΥΡΚΟ ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΞΕΝΟΦΟΒΙΑ!!!…ΣΩΣΤΑ ΠΑΛΙΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ Ή ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ???….ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΙΑΝΕΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΚΑΙ Η ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΜΟΝΟ!!!….ΑΝ ΔΕΝ ΒΑΛΕΤΕ ΜΕΣΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΕΙΣΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΔΟΛΦΟ ΧΙΤΛΕΡ….ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ!!!…ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΚΡΥΦΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!

    5. Οι σαμιώτες έπρεπε να σπάσουν τα κοκκαλα στους τουρκαλαδες!μα τόσο ραγιάδες πια??

    6. Που ειναι ο ΠΙΤ ο τιτανοτεραστιος ΜΑΛΑΚΑΣ να πεταξει την παπαρια του;

    7. Ξεχάστε την Ελλάδα που ξέρατε. Η ΕΛΛΆΔΑ ανήκει σε όλους.

    8. Δεν είναι μόνο στη Σάμο. Εδώ που μένω, στο κέντρο της Αθήνας, στη πολυκατοικία μου έχουν δώσει διαμέρισμα σε Τούρκους. Δεν δουλεύουν, είναι απλά όλη μέρα έξω στο μπαλκόνι και φωνάζουν και οι γυναίκες φοβούνται να βγουν ακόμα και τα λουλούδια στο μπαλκόνι.

    9. Οτι στη Κω,τα ιδια και στη Σαμο.Αποδεχτηκαν συσσωμοι οι κατοικοι και μεγαλη ευκολια (καθοτι στη πλειονoτητα τους κουμμουνιστες,μπραβο anna)τους προσφυγες για να επιβιωσουν.
      Οταν η γρια Τασια μιλουσε για επενδυτες αυτο εννοουσε.Εδινε η Ε.Ε.επιδοματα στους λαθρο και αυτοι βγαινανε για ψωνια στην αγορα του νησιου.Μπατηροτουρισμο ειχε πριν η Σαμος.Οι νεοι φευγανε για σπουδες και δεν γυρνουσαν πισω.Απο τοτε που φιλοξενουνται οι προσφυγες αρχισε να πεφτει το παραδακι και πολλοι νεοι τωρα με τη κριση γυρισαν πισω και ανελαβαν τις δουλειες των παππουδων και των πατεραδων τους.Ποιοι νομιζετε μαζευουν τις Σαμιωτικες ελιες,ποιοι βοσκανε και αρμεγουν τα προβατα,ποιοι πηδανε τις γριες?
      Με τους προσφυγες πηρε ανασες ζωης το νησι.
      Αμα φυγουν οι προσφυγες θα ερημωσει το νησι και τοτε οι προδοτες μας με τις προτροπες της Μερκελ-Σορος θα επιτρεψουν να το εποικησουν οι Τουρκοι.
      Λεω ψεμματα ρε κορο’ι’δαρες?Που δεν σηκωνεστε απο τον καναπε να κανετε κανενα ντου στις τζαμαριες και στα γκισε των τραπεζων,να τις κλεισετε μεχρι να πεσουν γονατιστες στα ποδια σας.

      1. Δεν μιλάμε ρε για λαθρο!! Μιλάμε για νόμιμους μετανάστες Τούρκους!!

    10. Γνωστό κουμμουνιστονήσι η Σάμος θελέστα και παθαίστα με όλα τα λαθρομεμέτια που έχουν μαζέψει!

    11. Να πάρει θέση η Εκκλησία για αυτή τη βάναυση καταπάτηση της θρησκευτικής ελευθερίας. Επίσης να πάρουν θέση οι ΜΚΟ που υπερασπίζονται τα δικαιώματα των όλων των ανθρώπων..αν τα υπερασπίζονται..

    12. Μπράβο στους μαλακές που πουλάνε τα σπίτια τους σε Τούρκους. Τους δίνει λεφτα ο ερντογαν για να αγωραζουν σπίτια στην ελλαδα και σιγά σιγά αποχτουνε δικαίωματα σε λίγο ούτε την Κυριακή η εκλεισια δεν θα μπορεί να λυτουργισει. Για να μην ενοχλούνται η μουσουλμανη.θα περνουμε άδεια από τους Τούρκους για να λειτουργήσει η εκλησια στα χωριά μας

    13. Γ@@@@# όλους να μην μείνη τίποτε όρθιο ρε στους Τούρκους !!!!!! Πουλήσατε την περιουσία σας

    14. Έχουμε δεχτεί επίθεση Πανελλαδικά. Ο πατέρας της καΣτάθαινας είναι ο παππούς μας, ο πατέρας μας, ο θείος μας και ο αδερφός μας.Όπως φαίνεται καθημερινά η “δημοκρατία” είναι ένα πολίτευμα μεταξύ όμαιμων που έχουν την πολυτέλεια να φιλοσοφούν. Έχουμε την υποχρέωση να εξετάσουμε άμεσα την δημιουργία ενός Εθνικού κράτους που θα μας διασφαλίζει τον πρώτο νόμο της ανθρώπινης ύπαρξης, την ασφαλή επιβίωση !!!

    15. Α…ρε ΑΓΚΟΥΣΤΟ ΠΙΝΟΣΕΤ που χρειάζεται η χώρα!Πρώτα να πηδήξει τους ηλίθιους ραγιάδες νεοέλληνες και μετά όλους τους άλλους!!!ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ

    16. Συνεχίστε εκεί στην Σάμο να πουλάτε τα σπίτια σας στους νεγροειδεις Μογγόλους του Ισλάμ , την Ιμβρο και την Τενεδο τις θυμάστε ; Έτσι θα καταντήσετε , θα σας ξυλοκοπούν για την ώρα , σύντομα όμως θα σας ξεπαστρευουν , ώσπου οι εναπομείναντες να ξεκουμπιστείτε από την γη τους .
      Όταν ο κουλης έκανε δήλωση -δεσμευση ενώπιον του ΟΗΕ στο Ισραήλ , ότι θα πατάξει τον νατιβισμο , εσείς τάπες είχατε στα αυτιά σας ..;;;;;;;

    17. Αν έβγαζε καραμπίνα κ τους καθάριζε και τους 3 με διασποράς..θα γινόταν πόλεμος. Τώρα θα τους ζητήσουμε κ συγνώμη που τους ενόχλησε.

    18. Όπως το λέει ο τσουκνίδα σχολιαστής ,αυτοί οι Τούρκοι είναι βαλτοι.Τωρα ετοιμάστε τις καμπούρες σας ,γιατί για γιαταγάνια….χλωμό το βλέπω για εσάς.Και συ που γράφεις παραπάνω για ηχητική ρυπανση και ενοχλούσε ,γράφεις και σκέφτεσαι σαν κοτζαμπάσης .

    19. Η Σάμος μια ζωή αριστεράντζα ήταν… γιατί να λυπηθώ τον μπάρμπα;
      Αποτελέσματα εθνικών εκλογών 2015…

      Με 100% ενσωμάτωση τα αποτελέσματα στη Σάμο έχουν ως εξής:

      ΣΥΡΙΖΑ: 36,17 %

      Άντε γεια και προσέξτε να μη σας απαφτωσουν τις γυναίκες,τις κόρες σας και εσάς τους ίδιους !!!
      Να πάτε να ζητήσετε βοήθεια από τον Αλέξη που τον ψηφίσατε !!!

      1. Οποτε………. επειδη ειναι μπουρδελο το εκλογικο συστημα , ας γαμηθει το υπολοιπο 65/100 μπραβο Παγωνα!!!!

        1. τώρα φατε δημοκρατικό τόξο
          φατε διεθνισμο
          φατε πολυπολιτισμό…
          και σκασμό!!!!

    20. Σε μια χωρα που….αλωνιζουν δεκαδες λεχριτες, ειτε διακινωντας λαθρομεταναστες, ειτε ναρκωτικα κτλ και οι κυβερνωντες σφυριζουν….. πετεινους, ιδιως οι προηγουμενοι, καποιοι ανεγκεφαλοι πωλουν τις περιουσιες τους σε Τουρκους!!!!!! Δεν πειραζει μουροχαβλοι συνεχιστε στο ιδιο μοτιβο, χαλαροι, μονο που ολο αυτο το λεχριτομανι που εχει μαζευτει, θα σας…. φαει ζωντανους!!!!!!!! Μονο που εμεις οι υπολοιποι, τι φταιμε;;;;;;;;

    21. ΟΙ ΣΑΜΙΩΤΕΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ…..ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΨΗΦΙΣΕ…ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΛΟΙΠΟΝ….ΔΕΝ ΤΟΝ ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ….ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕ…!!!!

    22. Αυτά συμβαίνει όταν οι πολιτικοί αντί να βρίσκουν τρόπους να πλουτίζει το κράτος ,να ευημερεί, καταφεύγουν στις εύκολες λύσεις των ΞΕΠΟΥΛΗΜΆΤΩΝ!!!!

    23. Ανεξάρτητα του συγκεκριμένου γεγονότος, το να βάζει ο γείτονας στη διαπασών τη μουσική που γουστάρει και να την επιβάλλει έτσι και στους γείτονές του, δεν δείχνει και κάποιον ιδιαίτερο πολιτισμό. Το ίδιο ισχύει με κάποιους οδηγούς που κυκλοφορούν με τα ηχητικά τους συστήματα του 1 ή 2 κιλοβάτ και κάνουν να τρίζουν τα τζάμια των σπιτιών.

      1. Ο,τι νάναι τα συριζόπανα…

      2. Υπάρχουν νόμοι. Καλείς αστυνομία δεν ξυλοκοπείς. Ποσο ξεπουλημένοι ανθέλληνες υπάρχουν; Ακόμα κ εδώ φταίει ο Έλληνας; Λάθρο λάγνοι

        1. Φταίει αυτός που ξεσηκώνει τη γειτονιά με τις μουσικές του προτιμήσεις, ανεξάρτητα του αν είναι Έλληνας, Τούρκος, Γάλλος, Γιαπωνέζος ή Μογγόλος. Και είναι αυτονόητο ότι ο παραπονούμενος πρέπει να προσφύγει στην αστυνομία και όχι στις μπουνιές, ανεξάρτητα του αν είνα Έλληνας, Τούρκος, κ.λπ. Όσο για τα εθνικιστικά κ,λπ, ψάξτε βρείτε τον Έλληνα που το πούλησε στον Τούρκο, ο οποίος θα του τα ακούμπησε γερά..

          1. τώρα φατε δημοκρατικό τόξο
            φατε διεθνισμο
            φατε πολυπολιτισμό…
            και σκασμό!!!!

      3. Οταν δεν ειναι ωρες κοινης ησυχιας στο σπιτι μου και στην αυλη μου μπορω να βαζω ακομη και τα νταουλια να βαρανε.Για πηγαινε στην Τουρκια και πες οτι σε ενοχλη το γκαρισμα το γα”ι”δουρινο του χοτζα? Συσομη η Αστυνομια η Στρατοχωροφυλακη και οι Τζαντιρμαδες θα σε βαλουν φαλαγκα και βιασμο με το γκλοπ.
        Αυτο το γουρουνι ο μογγολος χρειαζονταν κανα δυο νταγκλαρια της Χρυσης Αυγης κι ας μην τους παω.Ομως ειναι οι πιο καταλληλοι γι αυτες τις περιπτωσεις.Ακου εβδομηντατριων γεροντακι το δερναν μπροστα στο σπιτι του? Ποιοι? Τρεις Μογγολοι?Ρε σεις Σαμιωτες πρεπει να φυγουν και να μην ξαναγυρισουν τα τερατα.

        1. Έτσι σου ‘παν να λες; Μόνο αν κάνεις κάποια δουλειά που προκαλεί θόρυβο και βέβαια όχι σε καθημερινή βάση επιτρέπεται ο θόρυβος. Μπορεί, στα καλά καθούμενα, σε κάθε μπαλκόνι μιας πολυκατοικίας να βγάλει ο καθένας ένα μεγάφωνο και να παίζει τη δικιά του μουσική, επειδή δεν είναι ώρα κοινής ησυχίας; Για κούνα λίγο το κεφάλι σου…

          1. θα πληρώσουμε δλδ και πραγματογνωμοσύνη ακουστικής ηχορύπανσης ή σκεφτηκες κάτι πιό τεκμηριωμένο σύντροφε Μιχάλη;

            1. Δεν αναφέρομαι στο συμβάν της Σάμου, αν ενοχλείσαι καταφεύγεις στις αρχές και ποτέ δεν χειροδικείς. Γενικά μιλάω, το ότι έχουν θεσπιστεί οι ώρες κοινής ησυχίας δεν σημαίνει ότι τις άλλες ώρες τρελαίνεις τον άλλο στον θόρυβο. Ιδίως όταν υπάρχουν άρρωστοι, κουρασμένοι, στενοχωρημένοι, παιδιά που μελετούν και κυρίως άνθρωποι οι οποίοι κοιμούνται σε ώρες αιχμής για διάφορους λόγους π.χ. νυχτερινό ωράριο εργασίας κ.λ.π. Τώρα στο συγκεκριμένο θέμα, πιθανόν ο κύριος λόγος της συμπεριφοράς τους ήταν το περιεχομενο του όλου ακούσματος.

      4. Ρε συ Μικ τι διαπασων εχει ενα τρανζιστορακι, που νομιζα οτι δεν υπαρχουν πια.

    24. Υπάρχει το φανερό ξεπούλημα της χώρας μας αλλά υπάρχει και το κρυφό απ ότι φαίνεται,αθόρυβα κσι ύπουλα αγοράζουν σπίτια κσι γη κσι με μαθηματική ακρίβεια σε λιγσ χρόνια θσ είμαστε φιλοξενούμενοι στην δική μας πατριδα,αν βεβαια μας το επιτρέψουν κσι αυτο

    25. Στους Τούρκους βρήκατε να πουλήσετε τις περιουσίες σας;;;;. Έχετε να ζήσετε μεγάλες στιγμές.

      1. κατασχεμένα πουλημένα από τράπεζες και φάντς σύντροφε…

    Comments are closed.