«Γ@ΜΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, Γ@ΜΩ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣΥΝΗ ΣΑΣ» – ΙΔΟΥ ΤΙ ΦΩΝΑΖΑΝ ΧΘΕΣ ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΠΟΥ ΛΙΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΙΛΙΑΡΙΚΟ. ΜΑΤΑΤΖΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ! ΕΤΡΕΞΕ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ – ΣΤΑΖΟΥΝ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΟΙ “ΜΠΕΤΑΤΖΗΔΕΣ” ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ ( ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    epeisodia3

    Μαρτυρίες που συγκλονίζουν έρχονται στο φως της δημοσιότητας από τα πρόσωπα που έζησαν χθες τα επεισόδια στη Θεσσαλονίκη. Τα ΜΑΤ προσπαθούν να αντιμετωπίσουν με κάθε τρόπο τους αναρχικούς. Η έντολη της Κυβέρνησης είναι μία: Άμυνα, άμυνα, άμυνα. Είναι κάτι που εκμεταλλεύονται πάντα οι γνωστοί-άγνωστοι, με αποτέλεσμα να τα κάνουν γης μαδιάμ.

    Η ΜΑΡΤΥΡΙΑ

    Άλλη μια 17 Νοεμβρίου πέρασε στην ιστορία. Δε θα γράψω στο ίδιο έργο θεατές. Δε θα πω άλλο ασκήσεις επί χάρτου κι άλλο υλοποίηση. Θα σταθώ σε αυτά που εκστομούσε η πλειονότητα των πρωταγωνιστών των σημερινών επεισοδίων στην πόλη της Θεσσαλονίκης:

    «Γ@μω την ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΣ. Γ@μώ τη ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣΥΝΗ ΣΑΣ.»

    Έτσι για να βγαίνουν οι μάσκες στα fullface, για όσους ίσως αναρωτιούνται ποιοί βρίσκονται πίσω από όλα. Μόνοι τους αποκαλύπτονται.
    Όποιος έχει μυαλό καταλαβαίνει. Και αναρωτιέμαι. Αυτό το άσυλο ιδεών προστατεύεται από ένα πορτάκι; Αυτό θέλει η πλειοψηφία των Ελλήνων;

    Έτυχε να πετύχουμε στο δρόμο στην οδό Μητροπόλεως και τον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης και βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης, κο Παρασκευοπουλο. Αλγεινή εντύπωση, ότι δεν έριξε ούτε ένα βλέμμα στις αστυνομικές δυνάμεις, αναφέρει το meaculpa.gr

    Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που σήμερα έλαβαν μέρος στα μέτρα τάξης. Μα πιο πολλά στον αδερφό που άρπαξε μπροστά στα μάτια μου τη σημαία που πήγε να καεί.

    Ξέρω δεν θα βραβευτείς. Ξέρω αγαπάς αυτό που κάνεις. Και το έκανες από αγάπη στην πατρίδα. Και δεν είσαι φασίστας Απλά έκανες αυτό που όλη η Ελλάδα ήθελε να κάνεις. Να υπερασπιστείς αυτό για το οποίο ορκίστηκες.
    Καληνύχτα, ΕΛΛΑΔΑ.

    ΥΓ. Α ρε μπαγάσα..σε ζήλεψα..που απλά πρόλαβες εσύ.

    ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕΧΛΙΒΑΝΑΚΗΣ
    Αντιπρόσωπος ΠΟΑΣΥ
    Τακτικό μέλος συμβουλίου μεταθέσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν.Θεσσαλονικης
    Μέλος ΑΣΠΑ

    ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΣΗΜΑΙΑ

    Ο αστυνομικός των ΜΑΤ σκύβει και μαζεύει την φθαρμένη ελληνική σημαία που προσπάθησαν να κάψουν αναρχικοί στην Θεσσαλονίκη, έξω από το Πολυτεχνείο. Αυτό το βίντεο πραγματικά συγκλονίζει. Μας προκαλεί δέος ο συγκεκριμένος ένστολος, ο οποίος σώζει το σύμβολο για το οποίο κάποιοι έδωσαν την ζωή τους. Πρόσφατο παράδειγμα ο ήρωας Κ. Κατσίφας, που εκτελέστηκε εν ψυχρώ από το καθεστώς των Τιράνων.

    Δείτε βίντεο:

    .

    Οι κουκουλοφόροι χρησιμοποίησαν ως ορμητήριο την Πολυτεχνική Σχολή του ΑΠΘ, φορώντας μάσκες και κράνη και για ώρες πετούσαν στους αστυνομικούς μολότοφ, πέτρες και άλλα αντικείμενα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. Και να θυμάστε, όταν χέζουμε σκουπιζόμαστε με το κοράνι…

    2. ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΙΣΛΑΜΟΑΝΑΡΧΙΚΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ.ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΣΚΟΠΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΛΥΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

    3. ”Tα ασπρα πουλησαν τον Χριστο,τα ασπρα πουλουν και Εσενα !”

    4. ….ΕΛΑΣ ΚΑΙ ΕΥΠ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΑΛΟΠΑΙΔΩΝ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ….ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ….ΤΙ ΩΡΑ ΚΑΤΟΥΡΑΝΕ….ΤΑ ΠΑΝΤΑ….ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΓΓΙΖΟΥΝ….. ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑΚΙ….. ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ…..ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ….ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΝΥΧΤΑ!!

    5. ΜΑΖΕΨΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΜΕ ΜΟΡΦΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΝΑ ΤΑ ΣΟΥΤΑΡΕΤς ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΕΔΩ ??? ΜΑ ΤΙ ΛΕΩ ΚΙ ΕΓΩ ??? ΤΟΥς ΕΧΟΥΝ ΧΩΣΕΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΘΕΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝ ΜΕ ΤΙς ΕΥΛΟΓΙΕς ΤΩΝ ΟΥΓΚΑ ΠΟΥ ΤΟΥς ΨΗΦΙΣΑΝ

    6. μπειτε μεσα και ΙΣΟΠΕΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ! ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΣ ΚΙΜΑ! ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΣΕ ΗΜΙΘΑΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!

    7. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΕΤΟΙΟΙ!!!

    8. Μπραβο υπαρχουν ακομα και ελληνες εκει μεσα….Αν και μας εχεται ταραξη στο ξυλο και στα δακρυγονα εμας τους ελληνες πατριωτες …………………………μπραβο στον ελληνα ματαντζη τον εναν και μοναδικο απο ολη την ομαδα……..που εκανε αυτο που οφειλε να κανει ΩΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ

    9. Και ομως χθες ενας ελληνας Ματαντζης πεταχτηκε και εσωσε μια ελληνικη σημαια απο το καψιμο των τουρκοαλβανων υπαρχουν ακομα ελληνες απο οτι φαινεται εκει μεσα χιλια μπραβο αν και τελευταια εχεται ταραξοι στο ξυλο τους ελληνες εθνικιστες και δεν πρεπει ασχετα τις εντολες που παιρνεται………….

    10. Πολλά Αλβαναριά πλέον ανάμεσα στα αναρχικά στοιχεία αλλά και πολλοί βλάκες Έλληνες που συμμετέχουν μαζί τους στην καταστροφή. Οι Αλβανοί βέβαια εντός Ελλάδος είναι αναρχικοί και εντός της πατρίδας τους υπέρ της μεγάλης Αλβανίας.Τα δικά μας χαϊβάνια αυτό δεν τους κόβει να το καταλάβουν. Όταν όμως αυξηθεί και πληθυνθεί το Ισλάμ θα αναπολούν τις μέρες της Χριστιανοσύνης και της Ελλάδος. Χρήσιμοι ηλίθιοι γιά κάποιους που κονομάνε από την όλη κατάσταση.

    11. Μια γευση απο αυτα που ερχονται με τα ισλαμοπιθικια και τα αλβανοαναρχοκουμμουνα παρεα….το περημαινουμε ………………………….

      1. καλα μαθε ορθογραφια πρωτα και μετα παιξτο ελληνας

        1. Αυτό σε πείραξε η ορθογραφία βλέπεις το δένδρο και χάνεις το δάσος…
          .

    Comments are closed.