ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ Λ@ΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ! “ΑΝΤΕ ΠΑΛΙΟΓΕΡΕ ΜΗΝ ΣΕ Γ…Ω!” – ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ ΚΑΙ ΜΑΤ ΞΥΛΟΚΟΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ “ΠΝΙΓΟΥΝ” ΣΑΝ ΤΑΝΑΛΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ! (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    PALIOGERE EXO

    Ένταση στο Δήμο Καλαμαριάς με τους παράνομους μετανάστες που μεταφέρονται σωρηδόν και τους κατοίκους της περιοχής που αντιδρούν στην μεταφορά τους.

    Αναμένεται να συνεδριάσει το δημοτικό συμβούλιο Καλαμαριάς, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να ματαιωθεί η εγκατάστασή τους.

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Έχω 7 παιδιά Ελληνάκια» – Μπούκαραν οι κάτοικοι στο δημοτικό συμβούλιο της Καλαμαριάς για τους λ@θρομετανάστες! (ΒΙΝΤΕΟ)

    Οι αντιδρώντες στην εγκατάσταση παράνομων μεταναστών προτίθενται να καταθέσουν ψήφισμα με το οποίο θα εκφράσουν την αντίθεση τους.

    Να σημειώσουμε ότι έχει μεταφερθεί στην περιοχή και ομάδα «αλληλέγγυων» προς τους παράνομους μετανάστες οι οποίοι απειλούν με επίθεση τους κατοίκους, ενώ τους προπηλακίζουν με τις φράσεις «φασίστες», «ναζιστές» κλπ.

    Στο σημείο βρίσκεται αστυνομική δύναμη που απωθεί τους κατοίκους που αντιδρούν για να προχωρήσει ομαλά η εγκατάσταση των αλλοδαπών.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. 5 γραφικοί μα@λακες με ένα πανώ . Θα ζήσουν ανάμεσα μας , χωνέψτε το .

    2. μην ασχολειστε αλλο με το μεταναστευτικο, τζαμπα φθειρονται οι πατριωτες κατοικοι, υπαρχει σχεδιο ισλαμοποιησης….δεν ξερω αν η κυβερνηση ειναι συνενοχος, δεν εχει ομως τη δυναμη και την αποφασιστικοτητα να το λυσει…ειναι ερμαιο των ξενων και της νεας ταξης

    3. ΔΕ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ….. ΔΕΙΤ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗ ΒΟΛΙΒΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ-ΜΟΡΑΛΕΣ….

      ΟΣΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ Κ ΑΠΟ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑΖΙ/ΦΑΣΙΣΜΟΥΣ…….ΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!
      Κ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΟΥΝ1

      ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΕΓΑΑΑΛΟ ΦΟΒΟ Κ ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟ…ΔΥΣΤΥΧΩΣ…Η ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΣ…..

    4. Αμα ειναι αυτοι ναζιστες και φασιστες και δε τους θελουν τοτε να πανε οι αλληλεγγυοι την ημερα της κατανομης απο εξω απο το λεωφορειο να τους παρουν απο το χερι εναν εναν και να τους φιλοξενησουν σπιτια τους.Οριστε μια πολυ ωραια λυση.
      Ουτε τσακωμοι ουτε τιποτα.
      Να γεμισετε φυματειωση και υπατητιδες και να τρεχετε μια ζωη σε γιατρους.
      Και ελα μετα να ξαναπεις τους διαδηλωτες ναζιστες.
      Αντε αλληλεγγυε προχωρα να δουμε ποσο αγαπας τους λαθρο προχωρα κανε το βημα.
      Βλακες αλληλεγγυοι της καθε ΜΚΟ.
      Πανε τα νοσηματα φουλ στα νησια και το κρυβουν ολοι δε μιλαει κανεις να πει την αληθεια.μεχρι και φυματιωση κολησαν πληρωμα του πολεμικου ναυτικου.Επρεπε να ζουσατε στα νησια αλληλεγγυοι.
      Αλλα ετσι εισαστε εσεις μισητε καθε τι Ελληνικο
      Βλεπετε Ελληνες αστεγους και τους λετε καλα να παθετε ας προσεχατε στα παγκακια.
      Εχω δει αλληλεγγυους να τα λενε αυτα σε αστεγο Ελληνα γιαυτο το γραφω.
      Ρυπαρα γενη εισαστε, οτι πιο βρωμερο σε ανθρωπο σε τουτη τη χωρα.
      ΥΓ Το βιντεο με το βρωμιαρη τον λαθρο που γελαει με την αστεγη το κατεβασαν στο youtube οι βρωμεροι γιατι τους προσβαλατε μαλλον τους προσφυγες,οχι την κακομοιρη κυρια.

    5. πουτσ@ και καρατε που θελουν μεχρι την μογγολια

    6. Η Ελλάδα, ανήκει τελικά ακόμη στους Έλληνες;;; Ερωτώ…

    7. Τετοιον λαο μαλ@ακισμενο βρηκαν και τα κανουν! Αφου ολα τα ανεχομαστε θα ερθουν πολυ χειροτερα! Στο μεταξυ φραπε smart phone κ ωχ αδερφε….

    8. SOUVLAKI KAI SKATA STO ISLAM…KARKINO KAI STO DIAOLO SE KATHE ARISTERO ISLAMOLAGNO MKO ANTIFA LOTAKI KEEFA ANTIXRISTO PAIDOFILO SKATOPSIXO ANTHELLINA SATANISTI

    9. είδα τον κόσμο και νόμιζα ότι γιορτάζανε που δεν μπήκε η Χρυσή Αυγή στην Βουλή. Είδες πώς μπερδέυτηκα;;;;;

    10. Ειναι τα δωρακια της νουδουλας και του κουλη που ψηφησαν.Ας προσεχαν αυτοι και πολλοι αλλοι,γιατι παρομοια δωρα συντομα κοντα τους.

    11. Να πάνε τα σπίτια στην μισή τιμή να τα αγοράσουν αυτοί που υποκινούν τους αλληλέγγυους και μετά να τους πάρουν παλι στα Διαβατά !!!

    12. τωρα ειναι πολυ αργα παιδια να προσεχατε τι ψηφιζατε αυτα τα καθικια ψηφισατε που τους μοιραζουν τωρα ανα την χωρα περαστικα σε ολους μας εμενα προσωπικα χεστηκα αν με λενε φασιστα η ναζιστη τους γραφω ξερετε που ειδαμε τα χαιρια τα δικα τους . οι δημοκρατικοι υπανθρωποι που ειναι εναντιον των ελληνων

    13. Xρειαζονται αλλλοι μεθοδοι και οχι ψιφησματα για τον σκουπιδοντενεκε

    Comments are closed.