Ε ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΞΑΝΑΔΕΙ ΟΥΤΕ ΣΕ ΚΩΜΩΔΙΑ! “ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ, ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ, Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ” – Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΔΙΑΡΡΗΚΤΗ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΣΕ ΝΤΟΥΛΑΠΑ! (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    diar

    Ένα απίστευτο βίντεο ντοκουμέντο από την στιγμή της σύλληψης ενός 53χρονου διαρρήκτη σε διαμέρισμα στην Ηλιούπολη στις αρχές Νοεμβρίου έχει δει το φως της δημοσιότητας.

    Σύμφωνα με το βίντεο που παρουσιάζει το lawandorder, ο 53χρονος συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας 4 Νοεμβρίου στην Ηλιούπολη από αστυνομικούς της ΔΙΑΣ, ενώ είχε κρυφτεί μέσα στη ντουλάπα του διαμερίσματος που είχε διαρρήξει.

    Στο βίντεο φαίνεται το εσωτερικού του σπιτιού στην Ηλιούπολη, το οποίο ο διαρρήκτης έχει κάνει άνω κάτω στην προσπάθειά του να βρει τα “λάφυρα” που θέλει να κλέψει.

    Όπως θα ακούσεται και στο βίντεο, ένας από τους αστυνομικούς, επιλέγει να μιλήσει “γλυκά” στον διαρρήκτη, λέγοντας “καλησπέρα σας κύριε, μην φοβάστε, η αστυνομία είμαστε”!

    Παράλληλα ακούγονται οι φωνές των αστυνομικών, οι οποίοι τον ψάχνουν με φακούς και αφού τον εντοπίζουν μέσα στη ντουλάπα τον καλούν να βγει έξω με τα χέρια ψηλά.

    Όπως διαπιστώθηκε ο 53χρονος κλέφτης είχε προχωρήσει στη διάρρηξη ακόμη πέντε διαμερισμάτων στην ίδια πολυκατοικία στην Ηλιούπολη, ενώ αναζητείται ο συνεργός του, με τον οποίο είχαν ξαφρίσει πολλά σπίτια στην περιοχή, ψάχνοντας και κλέβοντας κυρίως κοσμήματα. Μέχρι τώρα έχουν εξιχνιαστεί 12 περιπτώσεις διαρρήξεων και κλοπών.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. δυστιχως δεν γινεται καθαρση και ουτε εμεις μποωρουμε να την κανουμε , ο αστηνομικος δεν εχει το δικαιωμα να πυροβολησει παρα μονο σε περιπτωση που απειλειται η ζωη του , η προλαβει ο κακοποιος να βγαλει οπλο ειμαστε σε ενα κρατος που μας εχει μονο για να μας παιρνει λευτα κλοπες διαρειξεις ,ληστηες αυτοκινητων καθε λεπτο και οι αστυνομικοι μην νομιζεται οτι δεν γνωριζουν, γνωριζουν, αλλα αμμα τους αφηνει ο αλλος εξω το σσυστημα πρεπει να αλλαξει.

    2. Ο Λώλης η βρωμόπουστα ήταν αυτός που τον συνέλαβε; Αν δεν ήταν αυτός, έχει γεμίσει η Αστυνομία Λώληδες…

    3. Επειδη εχουν καμερα το παιζουν ευγενικοι.Μετα θα τις εφαγε τις φαπες του.

    4. ΈΛΛΗΝΑ ΜΆΘΕ ΤΟ ΠΑΙΔΊ ΣΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΎΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΊΔΑ ΤΟΥ ΜΗΝ ΕΛΠΊΖΕΙΣ ΣΕ ΤΊΠΟΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΈΝΑ ΕΊΣΑΙ ΜΌΝΟΣ ΣΟΥ!

    5. Μη τα πολυλετε,στο ασφαλιτικο τμημα θα μαρτυρησει κ τις κλοπες που σχεδιαζε αλλα δεν προλαβε.

    6. Πάντως για να είμαι ειλικρινής είναι ο καλύτερος και αποτελεσματικοτερος τροπος για να σκοτώσεις έναν κακοποιό ..χωρίς να δικαστείΣ! Θα πεθάνει από τα γέλια μόνος του!

    7. Καλησπέρα κύριε χασαν έχουμε ετοιμασει για εσας μια κάρτα τραπέζης να κανετε δωρεαν αναληωεις 500ευρω το μηνα

    8. Η επομενη ερωτηση ηταν…. Μηπως κυριε Ευπαθη σας πειραξε ο ιδιοκτητης?? Μηπως σας εβρισε σας χτυπησε ο ιδιοκτητης για να τον συλλαβουμε επειδη ειναι απλος Ελληνας πολιτης???

    9. Κύριε αχχχ κύριε ..καλε κυριε…!Χαχαχα!μη φοβάστε καλέ.. Είμαστε εδώ για εσάς μην σας πειράξει ο ιδιοκτήτης…!

    10. ΑΥΤΉ ΕΊΝΑΙ Η ΕΝΤΟΛΉ ΤΟΥ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΚΟΥΛΗ. ΜΕ ΤΟ ΜΑΛΑΚΌ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ Κ ΚΆΘΕ ΛΟΓΗΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ, ΜΌΝΟ ΟΙ ΝΤΌΠΙΟΙ ΜΕ ΤΑ ΧΈΡΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΊΧΟ, ΞΥΠΝΑΤΕ ΓΙΔΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ ΤΗΣ ΝΔΟΥΛΑΣ

    11. Ρε που τους βρηκαν αυτους,στα γαριδακια???Πως καταντησε ετσι η αστυνομια.Πραγματικα σκετσακι για οσκαρ..

    12. Αν δεν επιστρεψουν οι εποχες που οι “μπατσοι” ηταν οντως μπατσοι, δεν εχουμε καμια ελπιδα ως κρατος…

    13. “Καλησπερα σας κύριε” λεει κ ο αλλος ο τρόμπας. Τι άλλο θα ακούσουμε; Γιατί ρε όργανο δεν τον βοηθήσατε να κατεβάσει κ τα κλοπιμαία;;

    Comments are closed.