ΒΡΩΜΕΡΑ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΑ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ! ΤΟΥΣ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ – ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

    Κοινοποίηση:
    Karatzaferis

    Αποκαλυπτικός ήταν ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ Γιώργος Καρατζαφέρης σχολιάζοντας στην Εκπομπή Σήμερα την προεκλογική περίοδο και την δημοσκόπηση που παρουσίασε χθες η τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

     

    Οπως σχολίασε ο κ. Καρατζαφέρης 854.000 χιλιάδες αλλοδαποί, Πακιστανοί, Αφγανοί αλλά και αλβανοί που πήραν Ιθαγένεια και προμηθεύτηκαν Ελληνικές ταυτότητες στις εκλογές αυτές θα ψηφίσουν «μονοκούκι Τσίπρα» και ότι στις δημοσκοπήσεις δεν ρωτήθηκαν, γιατί απλά δεν τους βρήκαν.

    Αναφερόμενος στον Πάνο Καμμένο είπε πως όπως φάνηκε στην πρόσφατη ψηφοφορία για την άρση της ασυλίας του, τα έχει βρει ξανά με τον Τσίπρα.

    «Παμπόνηρος ο Καμμένος» δήλωσε ο Καρατζαφέρης αφού είδε οτι δεν του βγήκε η σύγκρουση με τον Τσίπρα τα… ξαναβρήκε μαζί του.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. Ωραίος ο τηλεπρόεδρος. Μάθαμε έκανε bras de fer με τον Σβαρτζενέγκερ στο παρελθόν!

    2. Καρατζατουμπα τον μπουλοβιτς,ουτε 1,5% δεν θα παρεις δεξιο αρχιδι,ουουουσσστττττ καριολη.

    3. ΡΕ ΜΙΛΗΣΕ4 Ο ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΠΩ ΠΩ ΥΠΑΡΧΗ ΑΚΟΜΑ

    4. Ποιος καρατζαφερης μωρε, τους εβγαλε, στην σεντρα;;; Μηνες τωρα, βοα το διαδικτυο, για τις ελληνοποιησεις 800.000 και βαλε. Αλλα εσεις, προκειμενου, να τον προμοταρετε, στο τελος, θα βαπτισετε και το κρεας, ψαρι. Ελεος, δηλαδη. Ελεος!

    5. Οι αποκαλύψεις Καρατζατούμπα δεν μας λένε τίποτα! Ο περιφερειακής εμβέλειας καναλάρχης προσπαθεί σε συνεργασία με τον Συναδινό να μαζέψει ψηφαλάκια για την Ευρωβουλή. Μετά το 2012 και τη διπλή φάπα που έφαγε στις εκλογές ο κ. Καρτζαπαίρνεις κάνει απεγνωσμένες προσπάθειες να πιαστεί και πάλι από δημόσιο χρήμα είτε της Βουλής είτε της Ευρωβουλής. Καρατζαφέρη, ψήφισες το άρθρο 1 του Πρώτου Μνημονίου που άνοιξε την πόρτα στα υπόλοιπα ενώ υποστήριξες και Παπαδήμο. Υπάρχουν κάτι προδοσίες ενάντια στον Ελληνικό Λαό και σε αυτούς που σε πίστεψαν και σε υποστήριξαν που δεν ξεχνιούνται! Μπρος σπιτάκι σου…Βουλή και Ευρωβουλή δεν ξαναβλέπεις!

    6. μέχρι τον Οκτώβριο θα τούς κάνει όλους τούς[[[[[ πακοαυγανοιρανους ]]με ιθαγένεια ελληνική νο προπλεμ

    7. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ : ΣΟΒΑΡΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ

      ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
      Γιατί οι ΗΠΑ αποσύρουν από την Αθήνα τον Πρέσβη Τζέφρι Πάιατ
      Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ έχει στην κατοχή του Εκθέσεις που εμφανίζουν την διαφορά στις 20 μονάδες

      https://kourdistoportocali.com/news-desk/giati-ipa-aposyroun-apo-tin-athina-ton-presvi-tzefri-paiat/

    Comments are closed.