ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο “ΔΡΑΚΟΣ” ΤΩΝ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΠΕΙΡΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΔΕΚΑ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΕΙ ΝΑ ΒΙΑΣΕΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ! ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΝ! (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    drakos_abelokipoi_arthro

    Τον πανικό είχε σπείρει τους τελευταίους δέκα μήνες στους Αμπελοκήπους ένας 29χρονος άνδρας, ο οποίος σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας είχε αποπειραθεί να βιάσει τέσσερις γυναίκες. Τα δύο πρώτα περιστατικά είχαν σημειωθεί τον Μάρτιο και τα άλλα δύο πριν από μερικές ημέρες.

    Όπως ανακοίνωσε η EΛ.ΑΣ δράστης των τεσσάρων αποπειρών βιασμού είναι ο ΜΑΚΑΠΑΓΚΑΛ Αριστοτέλης του Ρούμπεν και της Παζ, που γεννήθηκε στις 9-5-1989 στην Αθήνα.

    foto-viastias2
    foto-viastias1

    Ο Ματαπαγκάλ συνελήφθη στις 10 Νοεμβρίου, λίγο αφότου είχε αποπειραθεί να βιάσει το τέταρτο – όπως αποδείχθηκε- θύμα του, στους Αμπελοκήπους. Η γυναίκα αντιστάθηκε, έβαλε τις φωνές και ο 29χρονος «δράκος» συνελήφθη. Όπως αποδείχθηκε, μόλις μια ημέρα νωρίτερα, είχε αποπειραθεί να βιάσει άλλη μια νεαρή γυναίκα στην ίδια περιοχή.

    Και αυτή είχε καταγγείλει την απόπειρα στην Αστυνομία και κλήθηκε να αναγνωρίσει τον συλληφθέντα, πράγμα που έκανε ανεπιφύλακτα. Με δεδομένο ότι ο δράστης είχε ακολουθήσει συγκεκριμένη μεθοδολογία -έστηνε εν΄λεδρες σε κοπέλες 18- 2- ετών και τους επιτίθετο στις εισόδους πολυκατοικιών, την ώρα που εκείνες προσπαθούσαν να ανοίξουν τις εξώπορτες- οι αστυνομικοί ανέσυραν τους φακέλους άλλων δύο καταγγελιών θυμάτων, για απόπειρες βιασμού στους Αμπελοκήπους, που είχαν γίνει τον Μάρτιο, και για τους οποίους η αστυνομία δεν είχε κάνει την παραμικρή ανακοίνωση, έστω για να εφιστά την προσοχή των γυναικών στην περιοχή, ότι υπάρχει άνδρας που επιτίθεται και αποπειράται να βιάσει.

    Και εκείνες οι γυναίκες αναγνώρισαν ανεπιφύλακτα τον συλληφθέντα, ανεβάζοντας τον αριθμό των θυμάτων του στα τέσσερα.
    Δέκα μέρες μετά τη σύλληψή του και ενώ πλέον βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές της Τρίπολης η αστυνομία ζήτησε από τον εισαγγελέα να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία του κατηγηορούμενου, προκειμένου τυχόν άλλα θύματά του να τον αναγνωρίσουν.

    «Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας έξι (6) μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

    Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-7473244 του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. Εναν σκυλο στην γειτονια μου τον λενε Αριστοφανη… αλλα να λεγεται Αριστοτελης ο βιαστης μογγολο-αραπης παει πολυ…

    2. Ένα ολόκληρο έθνος εκπορνεύθηκε, εκπουστεύτηκε και αλλαξοπίστησε από μια χούφτα υποκειμένων που έκαναν την εξαίρεση κανόνα.
      Αστυνομικός φιλιέται δημόσια, αρχιερείς κατηγορούνται για φιλοναζιστικές πεποιθήσεις και απίστευτοι τύποι με πολύχρωμα φτερά, πούλιες και κολάν, παρελαύνουν ανενόχλητοι, με σκοπό να γίνουν μια καθημερινή συνήθεια.
      Ε, λοιπόν ΟΧΙ !!!!
      Θα μας βρίσκετε μπροστά σας, αγκάθι στο πόδι σας, φρένο στις ανίερες ορέξεις σας, δεν θα σας επιτρέψουμε να ισοπεδώσετε ιερά και όσια αιώνων.
      Προσέξτε, γιατί η οργή του κόσμου, ο πόνος του νοικοκύρη που τον χλευάζετε σαν “φασίστα”, θα σας εξαϋλώσει.
      Και πολύ Σ Υ Ν Τ Ο Μ Α μάλιστα ….

    3. Και νομιζουμε πως το συγκεκριμενο δαιμονιο το εχει μονο ο συγκεκριμενος λαθροεισβολεας ονοματι”Αριστοτελης”;Δεν θα υπαρχει δλδ στα Λιοσια ο Κουλακαρανγκα”Σωκρατης”χαχαχα(συγγνωμη αλλα το γελιο ειναι για τα αρχαιοελληνικα ονοματα κ οχι φυσικα για τη σοβαροτητα των γεγονοτων),δεν θα υπαρχει ο Μπακαλαμπουγκα “Ιασωνας”καπου στον σταθμο Λαρισης;Γενικως σε ολη την Ελλαδα αραγε μονο αυτος θα’ναι;Και ποσο θα κατσει μεσα νομιζετε;Σκεφτειτε μονο τον τρομο,την αγωνια,τον φοβο,την λαχταρα των κοριτσιων κ συγκρινετε με τον χρονο καθειρξης του κ θα συμπερανετε πως η δικαιοσυνη δεν ειναι τυφλη αλλα ειναι πολυ πιο σοβαρα τραυματισμενη,ειναι τετραπληγικη!

    4. Επίθετο σύνηθες σε Φιλιππίνες, Σιγκαπούρη, Ινδονησία. Όσο γιά το Αριστοτέλης…Ακούγονται τριγμοί από Στάγειρα μεριά…

    5. Αυτός ο γυφτος λέγεται Αριστοτέλης;

    6. Τα λογια του Πατρος Κλεομενους( ο Ιησους ηταν ρατσιστης τους Χαναναιους δεν τους ηθελε) Προβληματιστειτε με αυτο .Ποιοι ειναι σημερα οι Χαναναιοι.Στην Γεννεση κεφ 10 τα εθνη που εχει ολα ανηκαν στην αρχη στην λευκη φυλη.Οι αλλες φυλες απο που προκυπτουν απαντηση δεν προκυπτουν
      Ποια ςιναι η σημασια του Αδαμ?Πως γινεται να ειναι 8000χρονια απο Αδαμ και ευας και να εχουμε σκελετους εκατομυριων συμφωνα με την επιστιμη.Απαντηση μηπως ο ανθρωπος ειναι μονο απο τον Αδαμ αλλα υπαρχουν αλλα διποδα που μας μοιαζουν?

      1. Πραγματικα δεν εισαι καλα..εχεις προβλημα! Τι αλλο θα διαβάσουμε εδω μεσα;;

    7. 164 βιαστης τσεπης ρε τι γινεται…αν ηταν ελληνας θα τρεχανε τιποτα φεμινιστριες απλυτες αριστερες να τον φανε.Τωρα μοκο.Θα παει και καμια Κουρτοβικ να τον υπερασπιστει και το Κεερφα για αλληλεγγυη.

    8. ΜΑΚΑΠΑΓΚΑΛ Αριστοτέλης; Α ρε Αριστοτέλη που κατάντησες… Ναι χρησιμοποιούν το όνομά σου οι μακακαμπάλ ψευτοέλληνες λαθροεισβολείς…… Και τώρα αλήθεια τι θα τον κάνουν; Αύριο θα είναι έξω… να συνεχίσει το “έργο” του…. Εκτός από μακακαμπάλ πολιτικούς και μαμακαμπάλ ποινικούς νόμους, έχουμε και μακακαμπάλ δικαστικούς…

    9. Μαλλον φιλιππινεζος ειναι τρεξτε συριζαιες αλληλεγγυες πουσταρες και λοιποι συντροφοι να τον βγαλετε.

    10. ΑΠΕΛΑΣΗ ΑΥΤΟς ΚΙ ΤΑ ΑΛΑ ΑΔΕΡΦΑΚΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΤΖΙΧΑΝΤΙΑ

    11. Ρε παιδιά, γιατί τον λέτε Ματαπαγκαλ;; Αριστοτέλης λέγεται ο άνθρωπος!!

      1. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ???????? ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΙΣΟΒΙΑ….ΧΩΡΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ..

    Comments are closed.