ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ! ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΝΑ ΚΛΕΒΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙEΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΟΥΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    alvania_0

    Σάλο έχει προκαλέσει βίντεο ντοκουμέντο στο οποίο πρωταγωνιστεί ο αστυνομικός διοικητής Ασφαλείας του Διεθνούς Αεροδρομίου Ρίνας, των Τιράνων, να κλέβει μαζί με τη σύζυγό του ανθρωπιστική βοήθεια που προορίζεται για τους σεισμόπληκτους.

    Μάλιστα, οι δράστες μεταφέρουν τα κλοπιμαία με όχημα του Υπουργείου Εσωτερικών.

    Στο κύκλωμα που έκλεβε είδη διατροφής και πρώτης ανάγκης δεν συμμετείχε μόνο ο αστυνομικός διοικητής Ασφαλείας του Διεθνούς Αεροδρομίου Ρίνας των Τιράνων και η σύζυγός του, καθηγήτρια στην Ακαδημία Άμυνας της αλβανικής πρωτεύουσας, αλλά και άλλοι αστυνομικοί.

    Οι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. Ε ΣΟΥ ΛΈΕΙ ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΣΕ ΑΦΘΟΝΙΑ, ΚΟΡΌΙΔΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΨΕΙΡΙΣΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΊΣ ΤΟ ΚΑΤΙΤΊΣ ΜΑΣ; ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΆ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ… (ΈΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΎΜΕΝΟΙ)

    2. Δεν αλλαζουν τα αλβαναρια.

      Εμεις θα κοιταξουμε να αλλαξουμε και να μη φαντασιωνομαστε οτι θα αλλαξουν τα αλβαναρια ;;;

      Ξυλο κ απελαση

    3. 1η χώρα και 1η εθνικότητα σε ποσοστό στα ευρωπαϊκά κρατίδια σε διαφθορά και κλεψιά είναι η Ελλάδα, οι Έλληνες. Οι Έλληνες είναι αυτοί που τους μίσθωσαν κατοικίες σε Αλβανούς, έδωσαν εργασία, επέλεξαν για τεχνικές υπηρεσίες που προσφέρουν ως ελεύθεροι επαγγελματίες, για μόνιμο και εποχιακό προσωπικό στη Ελλάδα και στις επιχειρήσεις που έχουν κυρίως εστιατόρια στη Ελλάδα & τη Γερμανία (γνωστό γιατί, μπαρ, κλαμπ, εστιατόρια το πρώτο είδος νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, “ξεπλύματος”). Οπότε γιατί τους κατηγορείται, αποδοκιμάζεται με ηθικολογία αφού τους ζείτε εσείς οι ίδιοι ; Τόση υποκρισία και ξεφτίλα πια ο Έλληνας που καμία άλλη χώρα στη Ευρώπη δεν δέχεται για κάτοικους τους Αλβανούς, δεν τους ανέχεται και δεν τους προσλαμβάνει για εργασίες ;

      Οι κλεψιές, αρπαγές, υπεξαιρέσεις γίνονται στη Ελλάδα σε μεγάλο ποσοστό από Έλληνες στη εθνικότητα, πολιτικούς και δημοσίους υπαλλήλους. Κλεψιές δις και εκατομμυρίων ευρών, όπως οι καταδικαστείς πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλειος Παπαγεωργόπουλος που ζει τώρα στο σπίτι του στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης και ο Απόστολος – Αθανάσιος Τσοχατζόπουλος που και οι δύο αποφυλακίστηκαν επικαλούμενοι προβλήματα υγείας δήθεν.

      Χαρακτηριστική είναι η για μια σχολική χρονιά 2014-2015 ασταμάτητη κλοπή μαγειρευτών φαγητών που προοριζόταν για διδασκαλία των δύσμοιρων μαθητών Δημόσιου ΙΕΚ Κατερίνης, όπου γινόταν με ανήθικη διαταγή του υποδιευθυντή Ιωάννη Καϊτανίδη του Δημητρίου ηλεκτρολόγου σε δύο συμβασιούχους εκπαιδευτικούς ΙΕΚ του Τμήματος Μαγειρικής να τα κλέβουν και να τα δίνουν σε αυτόν για ιδιωτική του χρήση. Πράξη του τελούνταν στο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Κατερίνης που φιλοξενούσε μαθήματα ΙΕΚ στη μικρή κουζίνα που γινόντουσαν τα μαθήματα δίπλα στη αίθουσα σίτισης ηλικιωμένων, με μάρτυρες τους 58 μαθητές ΙΕΚ, ηλικιωμένους, προσωπικό γηροκομείου και άλλους. Έκλεβαν επιπλέον και συσκευασίες αλουμινίου μιας χρήσης που ανήκαν στο γηροκομείο. Το σταμάτησαν όταν το έμαθε ο Μητροπολίτης Πιερίας Γεώργιος Χρυσοστόμου, η Αρχιεπισκοπή Αθηνών, Αρχιεπίσκοπος κος Ιερώνυμος, ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης, Σώμα Ελεγκτών Δημοσίων Λειτουργών, Εισαγγελία Κατερίνης και άλλοι.

      Εάν αμφιβάλει η Μαρία Κορύτσα του Δημητρίου πολιτική μηχανικός διευθύντρια 2016 δημόσιο ΙΕΚ Κατερίνης μπορεί να κάνει μήνυση. Οι πολλές κατ’ εξακολούθηση κατ’ συρροή κακουργηματικές πράξεις ευθύνης της ίδιας είναι από το 2015 γνωστές στη ίδια την εισαγγελία Κατερίνης που τις έχει παραδώσει η ίδια η αστυνομία. Προς το παρόν η Μαρία Κορύτσα κρύβεται και δεν κυκλοφορεί ποτέ της στη Κατερίνη, μιας και την έκαναν οι συνεργοί της και διευθύντρια στο 5ο Γενικό Λύκειο Κατερίνης. Αν αρνείται τις πληροφορίες με μάρτυρες, ας κάνει μήνυση και αγωγή στο πρωτοδικείο εισαγγελίας Κατερίνης. Είδατε εσείς να έκανε από το 2015 έως σήμερα ;

      Η δηλωθέντα δημοσίευση τη 26-7-2016 σε εφημερίδα της Κατερίνης με πληρωμένη καταχώρηση ψεύτικου “ευχαριστήριου” μαθητών δημόσιου ΙΕΚ Κατερίνης που την υπογράφει η Μαρία Κορύτσα του Δημητρίου, προς το Γεώργιο Χρυσοστόμου Μητροπολίτη Πιερίας, δείχνει τη ξεφτίλα της και την διπλή ξεφτίλα όσων δέχονται αυτή τη απάτη δημοσίευμα.

    4. ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟ ΑΟΖ ΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΠΟΝΤΙΟΥΣ ΝΗΣΟΥΣ ΒΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΜΑΣ, ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΛΙΜΑΝΙ ΔΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ-ΜΙΛΙΤΑΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΕΞ ΑΝΑΤΟΛΩΝ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΜΑΣ, ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΜΕ ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΤΙΑ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΓΙΑ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΨΕΙ ΕΠΑΝΗΛΛΗΜΕΝΩΣ ΕΜΕΝΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΑΚΙ ΜΟΥ, ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΒΟΡΕΙΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΙ ΜΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΟΤΕΣ ΜΑΣ.
      ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΙΑΣ ΝΑΡΚΟΤΙΚΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΤΑΧΥΠΛΟΩΝ ΣΚΑΦΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΟΖ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ ΠΕΛΑΓΟΥΣ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΟΥΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΝΙΡΙΑ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ.
      ΑΣ ΕΙΜΕΘΑ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΣΤΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΒΡΟΜΙΚΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΟΛΟΙ ΜΑΣ .
      ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

    5. Ακομη και οι τουρκοι για πλιατσικο τους ειχαν.

    6. ΓΙ’ΑΥΤΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΤΟΥΣ ΣΥΧΕΝΟΝΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ. ΟΣΟΙ ΦΥΓΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ

    7. Εδώ οι δικοί μας τα βουτάνε σε πακέτα και δεσμίδες γιατί είμαστε πιο πολιτισμένη χώρα .Εκεί είναι ψιλικατζήδες. Κονσέρβες και κουβέρτες.

    8. ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΟΙ ΓΚΑΓΚΣΤΕΡΣ ΕΙΝΑΙ ΜΩΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ. ΟΥΣΤ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΠΑΛΙΟΤΗΓΑΝΟΚΕΦΑΛΟΙ!

    Comments are closed.